Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Naci,,

Ilk kür olarak testosteron+trenbolone planlaması konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Naci,,    0

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Daha önceden kür yapmadım ilk kürüm olacak. 3 aydır forumda geziyorum bilgi edinebilmek adına 10-12 haftalık bir kür olacak haftada kaç mg tren ve kaç mg sustanon almalıyım? Bu konuda yardım rica ediyorum sizlerden. :)

KÜR PLANLAMAM:

• Sustanon
  • Trenbolone Enanthate

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:

• Boy:184
  • Kilo;80
  • Yağ:15  

NOT:

Trenbolone hakkında çok şey okudum yan etkileri vs ve bunları göze aldım! Zaten 4 haftadır only sustanon yapıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mehmet96    33

İlk kür için tren kesinlikle olmaz. Sustanon yerine testo enanthe kullansan daha iyi olur 500 testo 400 primobolan ilk kür için süper bi kombinasyon 12 haftada çok güzel verim alırsın. Eğer primobolan bulamıyorsan yerine 300 masteron alabilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
anabolikadam    98

Trenbolone + sustanone ve 12 hafta? :D 

Dostum, araştırmaya devam et. Amacım seni aşağılamak veyahut konuyu daraltmak değil. Ancak sana yardım edebileceğim hiçbir şey yok bu durumda. Sustanone alacaksın, mix testosterone ve 12 haftada düzgün bir gelişmemi bekleyeceksin? Hele ki daha hiçbir ilacın etkisini vücudunda bilmiyor iken, bir de trenbolone alacaksın...

Acemliğine veriyorum ki hedefini de söylememişsin? Diyet mi yapacaksın, kas kütlesi mi ekleyeceksin? Buna cevap verirsen yardımcı olabiliriz.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Naci,,    0
Fuhrer, 11 saat önce yazdı:

yaş kaçtı?

23 hocam 

anabolikadam, 4 saat önce yazdı:

Trenbolone + sustanone ve 12 hafta? :D 

Dostum, araştırmaya devam et. Amacım seni aşağılamak veyahut konuyu daraltmak değil. Ancak sana yardım edebileceğim hiçbir şey yok bu durumda. Sustanone alacaksın, mix testosterone ve 12 haftada düzgün bir gelişmemi bekleyeceksin? Hele ki daha hiçbir ilacın etkisini vücudunda bilmiyor iken, bir de trenbolone alacaksın...

Acemliğine veriyorum ki hedefini de söylememişsin? Diyet mi yapacaksın, kas kütlesi mi ekleyeceksin? Buna cevap verirsen yardımcı olabiliriz.

Hocam temiz kas kütlesi keskinlik istiyorum  testo olarak sustanon sadece elimde olduğu için belirttim teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    232
Naci,,, 2 dakika önce yazdı:

23 hocam 

dostum kullanabilirsin, tren enanthate'nin yanına testosteron enanthate öneririm ancak sustanon olmaz diye bir kaale yok. 

Haftada 3 enjeksiyon yap, total 250 mg sustanon 400 mg tren enanthate ile başla kazanımlarına göre tren miktarını arttırıp azaltabilirsin. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Naci,,    0
Fuhrer, 19 dakika önce yazdı:

dostum kullanabilirsin, tren enanthate'nin yanına testosteron enanthate öneririm ancak sustanon olmaz diye bir kaale yok. 

Haftada 3 enjeksiyon yap, total 250 mg sustanon 400 mg tren enanthate ile başla kazanımlarına göre tren miktarını arttırıp azaltabilirsin. 

Hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için peki forumda genelde tren testodan duşuk yapıyolar sebebi nedir 

Mehmet96, 10 saat önce yazdı:

İlk kür için tren kesinlikle olmaz. Sustanon yerine testo enanthe kullansan daha iyi olur 500 testo 400 primobolan ilk kür için süper bi kombinasyon 12 haftada çok güzel verim alırsın. Eğer primobolan bulamıyorsan yerine 300 masteron alabilirsin.

Hocam bi arkadaşım testo bolde kürü yapıyo ama vucudu sadece yapılı gozukuyo herhangi bi keskinlik vs yok ama tren kürüne giren 2 tane tanıdıgım var keskinlik hat safada teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    232
Naci,,, 1 dakika önce yazdı:

Hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için peki forumda genelde tren testodan duşuk yapıyolar sebebi nedir 

trenbolone testosteron, östrojen, progesteron veya başka tür hormonlardan beslenmiyor. Aksine östrojenin yükselmesi psikolojik yan etkileri arttırıyor.

Testosteron ise vücuda girdğinde DHT, Östrojen ve türlü hormonları beraberinde getiriyor. Bu da yan etki olarak sana geri dönüş sağlıyor. 

Sustanon kendi başına östrojen arttırmaya en meyilli testosteron türevi ilaçtır zaten.

Trenbolone FSH LH'a zarar verdiğinden doğal üretimin kapanacaktır, bu süreçte testosteronsuz kalmaman için testosteron kullanıyorsun. Aksine eğer böyle bir yan etkisi olmasa çoğu kişi testosteron bile kullanmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Naci,,    0
Fuhrer, 8 dakika önce yazdı:

trenbolone testosteron, östrojen, progesteron veya başka tür hormonlardan beslenmiyor. Aksine östrojenin yükselmesi psikolojik yan etkileri arttırıyor.

Testosteron ise vücuda girdğinde DHT, Östrojen ve türlü hormonları beraberinde getiriyor. Bu da yan etki olarak sana geri dönüş sağlıyor. 

Sustanon kendi başına östrojen arttırmaya en meyilli testosteron türevi ilaçtır zaten.

Trenbolone FSH LH'a zarar verdiğinden doğal üretimin kapanacaktır, bu süreçte testosteronsuz kalmaman için testosteron kullanıyorsun. Aksine eğer böyle bir yan etkisi olmasa çoğu kişi testosteron bile kullanmaz.

Anladım hocam peki kürde östrojen için haftada 1 arimidex yeterlimidir yada herhangi bir muadili kullanırmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    58
Naci,,, 38 dakika önce yazdı:

Anladım hocam peki kürde östrojen için haftada 1 arimidex yeterlimidir yada herhangi bir muadili kullanırmı

Bunu kan testine göre belirlemen lazım ezbere alınmaz, sence bu küre girmek için yeteri kadar bilgi sahibi misin? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Naci,,    0
deluxes, Bir saat önce yazdı:

Bunu kan testine göre belirlemen lazım ezbere alınmaz, sence bu küre girmek için yeteri kadar bilgi sahibi misin? 

Hocam ben zaten yeteri kadar bilgi sahibi değilim sizden bilgi almak için burdayım hemen küre girmicem zaten şu anlık bilgi toplama aşamadındayım sadece sustanon vuruyorum şu an haftada 2 gun pazartesi-perşembe 

deluxes, Bir saat önce yazdı:

Hocam peki kürden once yapılması gereken testler nelerdir teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    60
Naci,,, Bir saat önce yazdı:

Hocam ben zaten yeteri kadar bilgi sahibi değilim sizden bilgi almak için burdayım hemen küre girmicem zaten şu anlık bilgi toplama aşamadındayım sadece sustanon vuruyorum şu an haftada 2 gun pazartesi-perşembe 

3 aydır forumda gezdigini söylemissin ama en basit kürden önce hangi degerlere bakılır bilmiyosun tavdiyem bi 3 ay daha dolaş :)

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    58
Naci,,, 3 saat önce yazdı:

Sustanon vuruyorsan, vurmadan öncede doğal değerlerini bir görmen lazımdı eğer sustanon kullanmadan önce test vermediysen yapacak birsey yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.477

Tren kullanmaya hazır olduğunu düşünüyorsan form atar mısın? Birde kaç yıldır bu sporu yapıyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Naci,,    0
Diver, 4 saat önce yazdı:

Tren kullanmaya hazır olduğunu düşünüyorsan form atar mısın? Birde kaç yıldır bu sporu yapıyorsun?

Bu şekilde hocam form 3 yıldır yapıyorum ama ara vermişliğim oldu 

IMG_0092.jpeg IMG_0091.jpeg IMG_0090.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    123
Naci,,, 12 saat önce yazdı:

Hocam bi arkadaşım testo bolde kürü yapıyo ama vucudu sadece yapılı gozukuyo herhangi bi keskinlik vs yok ama tren kürüne giren 2 tane tanıdıgım var keskinlik hat safada teşekkürler

O dediğin biraz kişiden kişiye değişiyor ya mesela ben boldenon kullanırken gayet liflif parçalıydım. Kullanmadan bilemezsin. Az çok hepimizin bildiği canavar lakaplı bir çocuk var bir videoda açıklıyor haftalık 1mg tren kullanıyorum diyordu ama estetik desen nerdeyse yok gibi O yüzden başkasına yaramayan ilaç sana da yaramayacak diye bir kaide yoktur.

tarihinde mustafaskh tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    33
Naci,,, 13 saat önce yazdı:

Kanka fiziğin fena değil. Bence 16 hafta 500 testo 400 primobolon ile bir başlangıç yap. Bu ilaçlar inanılmaz derecede sinirli yapıyor. Herkesin bünyesi bir değil. Tren sinir konusunda en tehlikeli ilaç sonucu çok karanlık olabiliyor helede sen daha hiç ilaçlarla tanışmamışsın. Treni 4. Küründe kullansan hem alt yapın aşırı sağlam olur hemde alacağın etki ve görüntün. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.477

Dostum çok erken. Testo masteron yada rimobolan ile başlaman daha sağlıklı olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Naci,,    0
Diver, 16.03.2025 - 07:26 yazdı:

Dostum çok erken. Testo masteron yada rimobolan ile başlaman daha sağlıklı olur.

Hocam testo+bolde+winstrol kürüne başlıcam cuma günü ama winstrol gereksiz gibi geldi düşüncenizi alabilirmiyim teşekkürler :) 

Haftalık:

• 600testo
  • 600 bolde

Düşündük, haftada 3 gün enjeksiyon.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.477
Naci,,, 24 dakika önce yazdı:

Hocam testo+bolde+winstrol kürüne başlıcam cuma günü ama winstrol gereksiz gibi geldi düşüncenizi alabilirmiyim teşekkürler :) 

Haftalık:

• 600testo
  • 600 bolde

Düşündük, haftada 3 gün enjeksiyon.

Winstrol alakasız ve gereksiz. 500 Testo 400 rimo öneriyorum. Boldenonu kimseye önermiyorum :) 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Naci,,    0
Diver, Bir saat önce yazdı:

Winstrol alakasız ve gereksiz. 500 Testo 400 rimo öneriyorum. Boldenonu kimseye önermiyorum :) 

Hocam ürünleri malesef aldım isim soylemek yasakmı bilmiyorum ondan soylemicem 2020 ve 22 de türkiye ve ingiltere şampiyonluğu olan bi pt onerdi bu konuda beni bilgilendirdiğniz için teşekkürler winstrolu arada kitledi bana ama olsun birde urunlerin fiyatını soyleyibilirmiyim kıyaslamak için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.477
Naci,,, 1 dakika önce yazdı:

Hocam ürünleri malesef aldım isim soylemek yasakmı bilmiyorum ondan soylemicem 2020 ve 22 de türkiye ve ingiltere şampiyonluğu olan bi pt onerdi bu konuda beni bilgilendirdiğniz için teşekkürler winstrolu arada kitledi bana ama olsun birde urunlerin fiyatını soyleyibilirmiyim kıyaslamak için 

Satıcı söylemek yasak. Fiyat söyleyebilirsin :) Winstrol dursun sonra kullanırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    58
Naci,,, 30 dakika önce yazdı:

Hocam hepsine 15 bin tl verdim sizce nasıl

Marka ne birde kac flakon aldın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Naci,,, 34 dakika önce yazdı:

Hocam hepsine 15 bin tl verdim sizce nasıl

Dostum öncelikle sana bu kürü kim önerdiyse ondan selam bile almam. Boldenon zaten etki olarak çok zayıf olmasına rağmen yan etki olarak adamı bağırtan cinsten bir ilaç. Bunun yerine testo rimo ya da testo deca gibi bir kür yaparak çok çok daha iyi bir verim alabilirdin. Zaten testo boldenin yanına winstrol ekleyen bir koçta akıl aramak da başka bir hata. Ordaki winstrol sırf sana biraz daha pahalıya getirmek adına satılmış gibi. Tr de bulunan çoğu markayı denemiş biri olarak söylemem gerekirse testonun flakon fıyatı 600-1k arası boldenonun ise 700-1.1k arası değişiyor aldığın flakon sayısına göre kazıklanıp kazıklanmadığını kendin hesap edebilirsin. Ayrietten de ilk kürün olduğu ve bilgin zayıf olduğu için bu süreci bilgili ve seni yönlendirecek bir koç ile ilerletmeni öneririm. Sevgiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.