Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Bucky

Ulaşabildiğim zphc ürünler orjinal mi?

Önerilen İletiler

Bucky    2

Ulaşabildiğim bir satıcı resimlerini koyacağım ürünü satıyor. Resimleri kendisi çekmiş stok değil. Verdiği fiyatta sanırım piyasaya göre ortalama bir fiyat. Kutusundan yorum yapabilecek hocalarım bir yorum yapabilir mi? Orjinal mi yoksa sahte doldurma ürün mü bir netleştirelim.

IMG-20250312-WA0006.jpg IMG-20250312-WA0005.jpg IMG-20250312-WA0004.jpg IMG-20250312-WA0003.jpg IMG-20250312-WA0002.jpg IMG-20250312-WA0001.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    217

Site kısmında medicine yazanlar ZHPC'nin çakmaları oluyor. Dolu mudur değil midir bilemem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18
Bucky, 6 saat önce yazdı:

Orjinal mi yoksa sahte doldurma ürün mü bir netleştirelim.

Orjiinal ZPHC değil forumda özellikle onlarca belki yüzlerce ZPHC sahte mi? konusu var hocam doluluğu sterilliği Allah'a emanet. Fiyatları çok uygun evet insanı baya cezbediyor '' belki dolu çıkar'' diyip risk almak yerine kendini ispat etmiş markalara yönelmek hem maddi kaybı hem de sağlık riskini azaltır. Örnek olarak forumda çok popüler ve kendini ispat etmiş markalar; Noxy, Canada, Spectrum, Humax ve medicine yazmayan ZPHC :D . Bu ilaçların dolusu zaten bize sıkıntılar yaşatacak organları korumak için bi dünya şey kullanacağız bu durumu ne diye daha da zora sokalım ki :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bucky    2

Çok teşekkür ederim herkese tek tek. Bir süredir uzağım sektöre markalara hakim olmadığım için sorayım demiştim çok kısa sürede hepiniz dönüş yapmışsınız. Piyasa iyice felaket duruma gelmiş cidden. Ya ithal ürünlerin çakmaları var ya yerli ürünler.

Başka bir satıcıdan şu ürünlere ulaştım. Bunlara da bi göz atma şansınız var mı? Bu satıcıların hepsiyle aynı şehirde olduğum için bunların ürünlerini atıyorum bu arada. Önceden de bi konu açmıştım onlarda yine aynı şehirden farklı kişilerdi. Toplamda belki 20 marka olacak, neredeyse hepsi yerli doldurma ürün hala güvenilir ürüne rastlayamadım. Burada da elle tutulur spectrum var sanırım ama orjinal olup olmadığını kutudan bu açıdan anlayabilir miyiz? 

WhatsApp Görsel 2025-03-12 saat 19.09.15_02ee50cf.jpg WhatsApp Görsel 2025-03-12 saat 19.09.15_6a6e686f.jpg WhatsApp Görsel 2025-03-12 saat 19.09.15_9e13af29.jpg WhatsApp Görsel 2025-03-12 saat 19.09.15_80d31503.jpg WhatsApp Görsel 2025-03-12 saat 19.09.16_c2ab6d06.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18

Spectrum orijinalse ve fiyatı sana uyuyorsa bence onu al ben onun ürünlerini kullandım(Testo C-Ox) memnun kaldım tavsiye ederim. Vediyi kullanmadım ama onun için açılan konular pek iç açıcı değildi sanki öyle hatırlıyorum bilen abilerim kardeşlerim mutlaka yorum yaparlar zaten. Son olarak çok uçuk fiyat çekiyorsa sol alttan WhatsApp butonundan Burak hocaya ulaş ondan temin et en azından kür boyunca ilaç dolu mu? çalışır mı? Gibi düşüncelere girmezsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bucky    2
Trenx, 7 dakika önce yazdı:

Spectrum orijinalse ve fiyatı sana uyuyorsa bence onu al ben onun ürünlerini kullandım(Testo C-Ox) memnun kaldım tavsiye ederim. Vediyi kullanmadım ama onun için açılan konular pek iç açıcı değildi sanki öyle hatırlıyorum bilen abilerim kardeşlerim mutlaka yorum yaparlar zaten. Son olarak çok uçuk fiyat çekiyorsa sol alttan WhatsApp butonundan Burak hocaya ulaş ondan temin et en azından kür boyunca ilaç dolu mu? çalışır mı? Gibi düşüncelere girmezsin.

Evet hocam vedi konularını gördüm cidden iç açıcı değil. Easti bulunduğum şehirden birisi daha önermişti o zaman onun yorumlarına da biraz bakmıştım oda aynı şekilde. Spectrum için fiyat bekliyorum sizinle de paylaşırım. Ama fiyattan ziyade spectrumun sahteleri varsa piyasada oda kafamda soru işareti oluşturur muhakkak. İşin sonunda yüksek ihtimalle Burak hocadan noxy alıp yoluma devam ederim gibi gözüküyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
despona    3

spectrum kesinlikle ürünler orjinal duruyor tabii kodlarınıda checklemen lazım 1 kez checklenebiliyor kazara 2 kere checklesen fazladan basıp supheye dusuruyor orjinal degilmi diye :D fiyat bilgiside al ne kadarlarmış?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bucky    2

Hocam spectrum npp için 2250 testo için 2150 fiyat aldım. Özellikle testo için çok tuzlu geldi fiyat. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18
Bucky, Bir saat önce yazdı:

Hocam spectrum npp için 2250 testo için 2150 fiyat aldım. Özellikle testo için çok tuzlu geldi fiyat. 

Testosu gereksiz pahalıymış bence İran testo(Aburaihan) araştırması yap 1000-1400 arası fiyatı var.NPP fiyatı için bişey diyemem hiç kullanmadım.Güvenilir satıcı bulamazsan en azından iran testoyu Burak hocada vardı bi sorarsın varsa ondan al o esnada NPP'yi de sor belki bütçene uygun bir rakam söyler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    804
Trenx, 2 saat önce yazdı:

Testosu gereksiz pahalıymış bence İran testo(Aburaihan) araştırması yap 1000-1400 arası fiyatı var.NPP fiyatı için bişey diyemem hiç kullanmadım.Güvenilir satıcı bulamazsan en azından iran testoyu Burak hocada vardı bi sorarsın varsa ondan al o esnada NPP'yi de sor belki bütçene uygun bir rakam söyler.

O fiyata spectrum da pahalı iranda pahalı o kadar fiyat bayılcaksanız testoya noxy alın boşuna arama zahmetinde bile bulunmayın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    17
ardas, 42 dakika önce yazdı:

O fiyata spectrum da pahalı iranda pahalı o kadar fiyat bayılcaksanız testoya noxy alın boşuna arama zahmetinde bile bulunmayın.

500e iran testo alıyorum, cok mu ucuz? 1000 liradan aşağı satan pek yok gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18
ardas, 1 saat önce yazdı:

Ben yılbaşında çok daha uyguna stok yapmıştım ama şu an iran testoyu genelde yazdığım fiyat bantlarında satıyorlar o yüzden o fiyatı yazdım. NPP için verdiği fiyat bana da fazla geldi o yüzden burak hocaya yönlendirdim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    4
Bucky, 5 saat önce yazdı:

Spectrum testosteron 45 dolar piyasada. O fiyat aşırı kazık. 1900 e Black dragon alıyorum, spectruma o para verilmez net. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    119
Bucky, 7 saat önce yazdı:

Bulabiliyorsan meditech al tam f/p ürünü yerli üretim ile aynı fiyat nerdeyse.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bucky    2
mustafaskh, Bir saat önce yazdı:

Aklımda bulunsun hocam belki 20 marka olmuştur çevremdeki kişilerin söylediği ama meditech yoktu içlerinde. Zaten geneli kötü nam salmış ürünler o yüzden bulaşmadim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    4
mustafaskh, 2 saat önce yazdı:

türkiyede orijinal meditech 1 defa belki görmüşümdür. www.meditechpharmaceutical.com orijinali.  .ch ile biteni arkadaşım da satıyor, nasıl ürün dedim orijinal değil ama çalışıyor diyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    119
Attila, 12 dakika önce yazdı:

türkiyede orijinal meditech 1 defa belki görmüşümdür. www.meditechpharmaceutical.com orijinali.  .ch ile biteni arkadaşım da satıyor, nasıl ürün dedim orijinal değil ama çalışıyor diyor. 

Benim bildiğim orijinal çünkü bodytechin orijinal kendi ana hesabı takip ediyor ve o siteye atıyor ama gerçekten fiyatlar biraz ucuz 25 dolara Testo prop, 40 dolara rimabolan gibi. Zaten meditech genel olarak ucuz bir marka bunun ana sebebi de zaten Hindistan da üretiliyor olması lazım. Kısaca ikinci sınıf ilaç falan ama yerli malı yurdun malı swissten falan iyidir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    4
mustafaskh, 3 dakika önce yazdı:

Benim bildiğim orijinal çünkü bodytechin orijinal kendi ana hesabı takip ediyor ve o siteye atıyor ama gerçekten fiyatlar biraz ucuz 25 dolara Testo prop, 40 dolara rimabolan gibi. Zaten meditech genel olarak ucuz bir marka bunun ana sebebi de zaten Hindistan da üretiliyor olması lazım. Kısaca ikinci sınıf ilaç falan ama yerli malı yurdun malı swissten falan iyidir.

orijinal meditech ikinci sınıf ilaç değildir. bodytechin de sahtesi çok fazla ayrıca. ayrıca hindistanda kullananlar orijinali .net olan diyorlar ki zaten tayland ve hindistanda .net harici meditech yok, la pharma ve black dragon getirttiğim satıcıdan biliyorum, video atmıştı ordan. o halde orijinali ya .net ya da .com

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    217
mustafaskh, 7 dakika önce yazdı:

Bu ilaçların normalde maliyetleri çok ucuz zaten. Testolar için 3-5 dolar, hammaddesi en pahalı olan masteron, anavar için bile kutu başı her şey dahil 10 doları geçmez.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    119
Attila, 14 dakika önce yazdı:

orijinal meditech ikinci sınıf ilaç değildir. bodytechin de sahtesi çok fazla ayrıca. ayrıca hindistanda kullananlar orijinali .net olan diyorlar ki zaten tayland ve hindistanda .net harici meditech yok, la pharma ve black dragon getirttiğim satıcıdan biliyorum, video atmıştı ordan. o halde orijinali ya .net ya da .com

Hepimizin bildiği bodytechin orjinal web sitesi http://btauthenticity.net/ bu demi bu sitenin sosyal medya hesaplarına ulaşırsan TikTok,Instagram gibi sonu ch ile biten site ile takipleşiyorlar fake olan site ile neden takipleşsinler? İndiamarket gibi sitelerde ki meditechlere bakarsan arkasında ki qr kod yeri gold renginde, ek olarak zaten meditech birinci elden alım fiyatı çok komik sayılar. Galerimde vardı ama bulamadım örnek vermek gerekirse testesteron prop fiyatı 7 dolar. Hatta yüklü alımlarda testo prop 4 dolara kadar geliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    4
mustafaskh, 1 saat önce yazdı:

Hepimizin bildiği bodytechin orjinal web sitesi http://btauthenticity.net/ bu demi bu sitenin sosyal medya hesaplarına ulaşırsan TikTok,Instagram gibi sonu ch ile biten site ile takipleşiyorlar fake olan site ile neden takipleşsinler? İndiamarket gibi sitelerde ki meditechlere bakarsan arkasında ki qr kod yeri gold renginde, ek olarak zaten meditech birinci elden alım fiyatı çok komik sayılar. Galerimde vardı ama bulamadım örnek vermek gerekirse testesteron prop fiyatı 7 dolar. Hatta yüklü alımlarda testo prop 4 dolara kadar geliyor.

.ch satan kişi arkadaşım olur, görseli incelemeni öneririm. Şimdi gelelim asıl konuya. Bodytech'in bahsettiğin sitesinin orijinal olduğunu kim söyledi? TikTok kullanan steroid üreticisi de ilk defa görüyorum🤣 Ben oradan bana video atan satıcıya güvenmiyorum, sahte olabilir deyip emin olmamakla birlikte 2 tane site paylaşıyorum ama sen orijinal sitesi bu diyip diretiyorsun. Meditech ve bodytech in 3 er tane sitesi var hepsi birbirine sahte diyor ama sen bir instagram takibinden işi çözmüşsün anlaşılan😂 Ayrıca indiamart sahte steroid de satıyor, böyle bir siteyi referans göstermen de gerçekten güzel bir ayrıntı. Meditechin üzerinde made in germany yazıyor ama hindistan diyorsun. Bu marka tümüyle şaibeli oldu senin dediğine göre, çünkü ürün üzerinde yazanla bile tutmuyor. Ben zamanda meditech kullanırken senin söylediğin site yoktu, bodytech çıkınca bu site de ortaya çıktı. Bodytechin içinde KIL bulan dahi vardı 🤣 .com olan sitenin uygulaması bile var gplay'de, buna dahi güvenmiyorum ama sen TikTok takibinden, sahte steroid satan indiamarttan işi çözmüşsün bravo 

Screenshot_20250313_194237.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Ahmet isa
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ben bu marka ürünü aldım fakat sonra buradaki konuları okudum gördüm ki ürün orijinal değilmiş.
      SORULARIM:
      Kullanmaya devam etsem mi? Etkisi var mı? Kullanan var mı? ÜRÜN GÖRSELLERİ:

• Yazan: samed
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      6 haftadır İran testo gidiyorum 250 mg. Büyümeye giriyorum arkadaşlar hayırlısıyla.
      YENİ PLANLAMAM:
      375 mg testo 375 mg bolde Gideceğim. Bir satıcıdan 2 kutu ZPHC aldım toplam 2350 TL verdim. Orijinalliği kafamı karıştırıyor. Sizce nasıl?

• Yazan: Masquerade
      Herkese selamlar,
      SORULARIM:
      Humax Pharma hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Bir kaç söylentiye göre ZPHC ile aynı yerde üretildiğini duydum da kullanan var mıdır? Yorum yapabilirlerse sevinirim.

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
    • Yazan: Aslar
      Arkadaşlar merhaba İranlı bir arkadaşım var daha önce iran testo falan getirmişti bana şimdi de zphc getirdi piyasada boş ve sahte olanı aşırı fazla olduğunu biliyorum 2 kutu aldım kutu başı 1300 3 haftada elime ulaştı benimde iranlı arkadaşın zaten İranda tanıdığı bir satıcısı sayesinde getirtiyoruz önceki testolardan güzel verim almıştım bunların orijinalliğine güveniyorum ama yinede size sormak istedim ürün kodunu okuttum zphc sitesini de açtı

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.