Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

testomrt

25 yaşında ilk kürüme girme kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

testomrt    4

Öncelikle herkese iyi forumlar,

Uzun süredir bodybuilding yapmıyordum macfitte geçmişten bayağı samimi olduğum bir pt aracılığıyla kür ile spora döndüm ne kadar işe yarıyor veyahut yaramıyor o konuda herhangi bir fikrim yok %17 yağ oranım var şuan bulk yapmamı tavsiye etti ve ona göre bi kür yaptık değerli yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

TAVSİYE EDİLEN KÜR İÇERİĞİ:

• Testo haftalık 500 mg
  • Tren Haftalık 500
  • Boldenone Haftalık 500
  • Dianabol Günlük 50 Mg 

KİŞİSEL BAZI GÜNLÜK VERİLER:

• Günlük 3600 Kalori Alıyorum
  • Sabah 50 dakika bisiklet sürüyorum
  • Antrenman sonrası 40 dakika bisiklet sürüyorum
  • Haftada 5 gün spor yapıyorum

KULLANDIĞIM MCT GURUPLARI:

• D Vitamini
  • C Vitamini
  • Omega3
  • Multivitamin 
  • Milkthistle
  • Selenyum
  • Magnezic
  • Dostinex

Tüm öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    206

Kardeşim sence de bu ilk kür için çok ağır değil mi? Bu tanıdığım dediğin PT senin dostun mu yoksa seni yürüyen cüzdan olarak mı görüyor?

• ahahaha 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
ardas, 3 dakika önce yazdı:

ilaçları kendi mi sattı sana ?

hayır sadece kür planlaması yaptı ürünleri kendim tedarik ettim.

Feladel, 4 dakika önce yazdı:

Kardeşim sence de bu ilk kür için çok ağır değil mi? Bu tanıdığım dediğin PT senin dostun mu yoksa seni yürüyen cüzdan olarak mı görüyor?

samimi olduğum dostum ürünleri satmadı sadece planlama yaptı kendim tedarik ettim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206

İlk kürde tren olması hiç mantıklı değil. Bana sorarsan 400 testo 400 boldenon 30 dianabol kullan. 6. haftadan sonra dianabolu çıkartırsın. Bunlar bile ilk kür için fazla. Bu durumda dostinexe de gerek yok. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

İlk kürde tren olması hiç mantıklı değil. Bana sorarsan 400 testo 400 boldenon 30 dianabol kullan. 6. haftadan sonra dianabolu çıkartırsın. Bunlar bile ilk kür için fazla. Bu durumda dostinexe de gerek yok. 

ilk kürden treni mantıksız kılan nedir hocam değerli bilginizi öğrenebilir miyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    50

İlk kürden neden trenbolone mesela? Örnek, mesela kolesterolün genetik olarak ilaçlara kötü tepki veriyor bu tepkiyi rimoda mi almak istersin trende mi? Veya prostatinda bir problem var trenin prostatina vereceği hasar ile rimonun/masteronun bir olacak mı?

İlk kürden trenbolone olmaz, boldenone de kötü bir tercih. Çok ağır başlamak istiyorsanız testo/npp/mast yapın bari.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    222
testomrt, 5 dakika önce yazdı:

ilk kürden treni mantıksız kılan nedir hocam değerli bilginizi öğrenebilir miyim.

Trenbolone, oldukça güçlü bir anabolik steroid olduğu için bir sporcunun ilk küründe kullanması önerilmez.

Bunun birkaç önemli sebebi vardır:

1. Şiddetli Yan Etkiler

• Trenbolone, diğer steroidlere kıyasla çok daha güçlüdür ve ciddi yan etkilere neden olabilir.
  • Androjenik Yan Etkiler: Şiddetli akne, saç dökülmesi, agresyon artışı gibi etkiler yaygındır.
  • Östrojenik Yan Etkiler (Dolaylı Olarak): Trenbolone'nun kendisi östrojene dönüşmez, ancak progesteron reseptörlerini aktive ederek ginekomastiye (erkeklerde meme büyümesi) yol açabilir.
  • Kardiyovasküler Riskler: Kolesterol dengesini bozarak kalp hastalığı riskini artırabilir.
  • Tren Öksürüğü: Enjekte edildikten kısa bir süre sonra bazı kişilerde şiddetli öksürüğe neden olabilir.

2. İlk Kür İçin Fazla Güçlüdür

• Trenbolone, testosteron gibi temel steroidlerden 5 kat daha güçlü bir anabolik etkiye sahiptir.
  • Yeni başlayanlar için dozaj ayarlaması ve yan etkilerle başa çıkmak çok zor olabilir.
  • İlk kürlerde vücut, daha hafif bileşiklere bile adapte olmaya çalışırken, Trenbolone gibi aşırı güçlü bir bileşik eklemek risklidir.

3. Doğal Testosteron Baskılanması

• Trenbolone, vücudun doğal testosteron üretimini çok güçlü bir şekilde baskılar.
  • İlk kürlerde testosteron seviyelerinin nasıl etkilendiğini anlamak önemlidir. Trenbolone gibi sert bileşikler kullanıldığında, toparlanma süreci çok daha zor olabilir.

4. Psikolojik Etkiler

• Trenbolone "tren rage" olarak bilinen aşırı agresiflik, sinirlilik, anksiyete ve uyku bozukluklarına neden olabilir.
  • Yeni başlayanlar, bu etkilerle başa çıkmakta zorlanabilir.

5. Daha Basit Kürlerle Başlamak Gerekir

• Yeni başlayanlar genellikle testosteron enanthate veya cypionate gibi daha temel ve yönetilebilir kürlerle başlamalıdır.
  • İlk kür, vücudun anabolik steroidlere tepkisini anlamak için bir test sürecidir. Trenbolone gibi sert bileşikler, vücudun nasıl tepki verdiğini anlamayı zorlaştırır.

Bir sporcunun ilk küründe Trenbolone kullanması kesinlikle önerilmez. İlk kürler, temel bileşiklerle (örneğin Testosteron Enanthate) yapılmalı ve vücudun tepkisi gözlemlenmelidir. Trenbolone, çok daha deneyimli kullanıcılar için, daha önce steroid kullanımı deneyimi olan sporcular tarafından dikkatle kullanılmalıdır.

tarihinde onlytrenbolone tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
deluxes, 1 dakika önce yazdı:

İlk kürden neden trenbolone mesela? Örnek, mesela kolesterolün genetik olarak ilaçlara kötü tepki veriyor bu tepkiyi rimoda mi almak istersin trende mi? Veya prostatinda bir problem var trenin prostatina vereceği hasar ile rimonun/masteronun bir olacak mı?

İlk kürden trenbolone olmaz, boldenone de kötü bir tercih. Çok ağır başlamak istiyorsanız testo/npp/mast yapın bari.

selamlar hocam küre başlayalı 2.5 hafta oldu zaten bana yapılan kür planlaması buydu şuana kadar herhangi bir problem yaşamadım etkisi ne zaman başlıyor her hangi bir fikrim yok siz değerli dostlarımın da fikrini öğrenmek istedim saygılar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
testomrt, 1 dakika önce yazdı:

Etki ve yan etki bakımından en güçlü steroid steoidlerden biri olduğu için daha testo dozu ayarlamayı bile bilmeyen biri trenin yan etkileriyle hiç baş edemez. Prolaktin arttırır ve acemi biri için prolaktin kontrolü zor olduğu için yanlış bir müdahalede rahatlıkla libido kaybı gibi yan etkiler yaşarsın. Kortizolu baskılar bu yüzden bağışıklık sisteminin içinden geçer ve ruh halini mahveder. Tecrübeli değilsen sevgiliden karından bile ayrılır daha da kötüsü ona bir şey bile yapabilirsin. Sinir sistemini mahveder. Depresyon, uykusuzluk trenin tuzu biberidir. Tansiyon, kalp, karaciğer ve böbrek için etkilerini saymıyorum bile. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Etki ve yan etki bakımından en güçlü steroid steoidlerden biri olduğu için daha testo dozu ayarlamayı bile bilmeyen biri trenin yan etkileriyle hiç baş edemez. Prolaktin arttırır ve acemi biri için prolaktin kontrolü zor olduğu için yanlış bir müdahalede rahatlıkla libido kaybı gibi yan etkiler yaşarsın. Kortizolu baskılar bu yüzden bağışıklık sisteminin içinden geçer ve ruh halini mahveder. Tecrübeli değilsen sevgiliden karından bile ayrılır daha da kötüsü ona bir şey bile yapabilirsin. Sinir sistemini mahveder. Depresyon, uykusuzluk trenin tuzu biberidir. Tansiyon, kalp, karaciğer ve böbrek için etkilerini saymıyorum bile. 

Merhabalar hocam öksürük muhabbeti bende olmuyor fakat bu agresiyon kurgu muhabbeti ortalama ne zaman başlıyor vakıf mısınız yan etkilerine?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    50
testomrt, 2 dakika önce yazdı:

selamlar hocam küre başlayalı 2.5 hafta oldu zaten bana yapılan kür planlaması buydu şuana kadar herhangi bir problem yaşamadım etkisi ne zaman başlıyor her hangi bir fikrim yok siz değerli dostlarımın da fikrini öğrenmek istedim saygılar.

Yeni başladıysan testo dozunu 500mg'de tut, treni çıkar, imkan varsa eğer rimobolan almaya boldenone çıkar ve rimobolan ekle. Dianabol bana kalırsa gereksiz, onun kazandıracağı suyu bıraktıktan 1 hafta sonra atarsın vücuttan.

Testo/Rimo devam et.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
deluxes, Şimdi yazdı:

Yeni başladıysan testo dozunu 500mg'de tut, treni çıkar, imkan varsa eğer rimobolan almaya boldenone çıkar ve rimobolan ekle. Dianabol bana kalırsa gereksiz, onun kazandıracağı suyu bıraktıktan 1 hafta sonra atarsın vücuttan.

Testo/Rimo devam et.

şuan kullandığım kürün etkisini tahmini ne zaman görmeye başlarım ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206

Merhabalar hocam öksürük muhabbeti bende olmuyor fakat bu agresiyon kurgu muhabbeti ortalama ne zaman başlıyor vakıf mısınız yan etkilerine?

Ortalama 1 ay. Kişiden kişiye ve ilacın esterine göre değişir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
Feladel, 3 dakika önce yazdı:

Ortalama 1 ay. Kişiden kişiye ve ilacın esterine göre değişir.

peki şuan ki kürle devam edersem ne tür bi gelişim sağlarım ve etkilerini ne zaman görmeye başlarım bilginiz var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    50

peki şuan ki kürle devam edersem ne tür bi gelişim sağlarım ve etkilerini ne zaman görmeye başlarım bilginiz var mı?

Bunu kimse bilemez nasıl gelisecegini, yaptığın antreman beslenmen genetiğin vb. Etkiliyor kas gelişimini göreceğin etkiyi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206

Normal şartlarda tren için 2 hafta içinde güç artışı 1 ay içinde de kütle artışı görmen lazım. Boldenon içinse ortalama 2 ay. Şuan kanındaki bol bol testonun gazına gelip hiç yapmaman gereken bir şey yapıyorsun. Umarım yaptığın son hata olmaz.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
Feladel, 7 dakika önce yazdı:

Normal şartlarda tren için 2 hafta içinde güç artışı 1 ay içinde de kütle artışı görmen lazım. Boldenon içinse ortalama 2 ay. Şuan kanındaki bol bol testonun gazına gelip hiç yapmaman gereken bir şey yapıyorsun. Umarım yaptığın son hata olmaz.

değerli tavsiyelerin için teşekkür ederim fakat kürlerle fantezi yaşayan samet bile kan testinde temiz çıkıyor tren çok güçlü bi anabolik farkındayım fakat sonuç olarak hangisini kullanırsak kullanalım bi tarafımıza illa ki zarar vereceğiz ha ilk kürden almışım ha 3. kürde almışım finalde o zararı göreceğim hocam doğru mudur ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
testomrt, Şimdi yazdı:

değerli tavsiyelerin için teşekkür ederim fakat kürlerle fantezi yaşayan samet bile kan testinde temiz çıkıyor tren çok güçlü bi anabolik farkındayım fakat sonuç olarak hangisini kullanırsak kullanalım bi tarafımıza illa ki zarar vereceğiz ha ilk kürden almışım ha 3. kürde almışım finalde o zararı göreceğim hocam doğru mudur ?

Sorun burada iç organ hasarı değil. Bütün steroidler az ya da çok veriyor zaten. Sorun buradaki trenin beyin kimyasını bozması ama ben yok örnek olarak sameti alacağım diyorsan sen bilirsin. Sonuçta seni tanımam etmem. Beni etkileyen bir durum yok. Samet kan testinde temiz çıkıyor olabilir. Sence zeka yaşı olarak yaşıtlarıyla aynı seviyede mi? Sence bu tesadüf mü yoksa bu tarz ilaçların bir payı olabilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
Feladel, Şimdi yazdı:

Sorun burada iç organ hasarı değil. Bütün steroidler az ya da çok veriyor zaten. Sorun buradaki trenin beyin kimyasını bozması ama ben yok örnek olarak sameti alacağım diyorsan sen bilirsin. Sonuçta seni tanımam etmem. Beni etkileyen bir durum yok. Samet kan testinde temiz çıkıyor olabilir. Sence zeka yaşı olarak yaşıtlarıyla aynı seviyede mi? Sence bu tesadüf mü yoksa bu tarz ilaçların bir payı olabilir mi?

Hocam zaten biraz hareketlerini incelersek eğer bu çocuğun geçmişten ezik bir karaktere sahip olduğunu analiz edebiliriz bu çok zor bi muhabbet değil kürler arası fantezi yapıyor olması da hayatı boyunca göremediği ilgiyi bi ihtimal vücut yaparak görebileceğini sanması 12 yaşında ilk kürüne giren bi insanın sence doğuştan mı problemleri vardır yoksa trenden mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    35

Eğer arkadaşınız çok tecrübeliyse ve kür boyu size yardımcı olmaya devam edecekse bence kürde bir sorun yok 

• Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
testomrt, 1 dakika önce yazdı:

Hocam zaten biraz hareketlerini incelersek eğer bu çocuğun geçmişten ezik bir karaktere sahip olduğunu analiz edebiliriz bu çok zor bi muhabbet değil kürler arası fantezi yapıyor olması da hayatı boyunca göremediği ilgiyi bi ihtimal vücut yaparak görebileceğini sanması 12 yaşında ilk kürüne giren bi insanın sence doğuştan mı problemleri vardır yoksa trenden mi ?

Valla ben ve diğer arkadaşlar söyleyeceklerini söylediler zaten. Buraya fikir almak için geldin ve biz de bildiklerimizi söyledik. Bu tavsiyelerimize uyup uymamak sana kalmış. Eminim steroidler hipokampus ve amigdala gibi beyin bölgelerine zarar vermiyordur ve tren daha etkili olduğu için daha az zarar veriyordur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
SAMOtrophin, 29 dakika önce yazdı:

Eğer arkadaşınız çok tecrübeliyse ve kür boyu size yardımcı olmaya devam edecekse bence kürde bir sorun yok 

kendisi üst seviye bir sporcu ve yarışmacı isim paylaşmak yasak sanırım hocam .

Feladel, 28 dakika önce yazdı:

Valla ben ve diğer arkadaşlar söyleyeceklerini söylediler zaten. Buraya fikir almak için geldin ve biz de bildiklerimizi söyledik. Bu tavsiyelerimize uyup uymamak sana kalmış. Eminim steroidler hipokampus ve amigdala gibi beyin bölgelerine zarar vermiyordur ve tren daha etkili olduğu için daha az zarar veriyordur. 

doğrudur hocam zaten amacım sizin gibi değerli bilgili insanlara danışıp münazara etmek asla niyetimi kötü veya farklı algılamayın saygılar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206

doğrudur hocam zaten amacım sizin gibi değerli bilgili insanlara danışıp münazara etmek asla niyetimi kötü veya farklı algılamayın saygılar.

Niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum zaten sadece tehlikeli bir iş yapıyorsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    13

ilk kürden 500 tren ha bence bu kürü yazan arkadaş senin sağlığını düşünmüyor ya da bilgisiz veya ikisi de 1 ay sonraki kan değerlerini çok merak ediyorum tabii ilaçlar dolu ise sağlığınızı bu kadar riske atmayın değmez

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Martkedisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Arkadaşlar ben daha öncesinde rad 140 mk2866 kullandım hormon değerlerimi kontrol ettirmedim pct gereği de duymadım bu arada bu ikisini kür yapmadım farklı zamanlarda kullandım şimdide hormon testi yapıp eğer östrojenim yüksek çıkarsa ona göre hareket edip haftalık testosterone enanthate 150mg girmeyi planlıyorum mantıklı mı sizce?
      150mg girmemin nedeni hobi olarak yaptığım için ileride yarışma planım olur mu bilmiyorum düşünme aşamasındayım ama kesin kullanacağım ona göre cevap verirseniz iyi olur sadece testosteron enanthate mı veya yanına neler ekleyeyim gene düşük doz, tavsiye verirseniz çok iyi olur  birde kullanacağım koruyucuları vs biliyorum gene de yan etki yaşar mıyım?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: hemşire
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girmeyi düşünüyorum ama öncesinde aklıma takılan bazı sorunlar var amacım bulk kürü yapıp üstüne ara vermeden define kürü yapmak.
      SORULARIM:
      %15-20 yağ oranında boldenon-enant-dianabol kürüne başlamam (100de 100 verim alamicam biliyorum) düzenli kardiyolar ve abartmadan temiz beslenerek bulk kürünü bitirmem ciddi manada yağ oranımda fark yaratır mı ?  Define küründe sadece testo ilerlemeyi düşünüyorum yanına başka enjeksiyonlar eklememe gerek var mı vücudumu daha fazla strese sokmayıp testo ilerlememi mi önerirsiniz ? Forumda konulardan tam net olamadım bazı arkadaşlar body-tech ve dragon markalı ilaçlardan gayet iyi verim aldığını gördüm bazılarının kötülediğini de gördüm markalara güvenebilir miyim ?  Kür planlamasını ilaç satıcı ile yapmam ne kadar doğru olur ? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 21 Fitnes geçmişim : 4 Sene Kilo : 92 Boy 1.70 Not: Kan tahlillerimi verdim fsh lsh testo alt ast vs vs hepsi referans aralığında çıktı.

CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 
    • Yazan: Verdanteaglet
      Selamun aleyküm iyi akşamlar,
      İlk kürüme girmek istiyorum düşüncem iran testo ve danabol kullanmayı düşünüyorum danabol yerine primobolan da düşündüm ama hangisini eklemem gerektiğini bilmiyorum vücudumda kürden sonra fazla hasar kalsın istemiyorum açıkçası o yüzden olabilecek en az yan etki ile sıyrılmak istiyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boyum 180 kilom 83  yaşım 23 2 yıl spor geçmişim var Benim korktuğum tek şey kürden sonra spermlerimde verimsizlik kısırlık gibi bir durum söz konusu olur mu, girmeye niyetlendiğim kür mantıklı mı? Ve kürden sonra pct için tabi kan değerlerime göre hangi ilaçları kullanmam gerekiyor pct için şimdiden teşekkür ederim değerli hocalarım saygılar.
    • Yazan: Yusuf aktürk
      İLK DEFA KÜRE GİRCEM DEFİNASYON KÜRÜ İSTİYORUM YAĞ ORANIM %20.4 MARKA VE NE KULLANMALIYIM KENDİ KAFAMDADA BİR KÜR VAR SİZİN ÖNERDİKLERİNİZ İLE KARŞILAŞTIRMAK İSTİYORUM 
    • Yazan: duayen1
      Selamlar dostlar,
      Önceki konumda sizin tavsiyelerinizle 6 haftalık gw501516, sr9009 ve yohimbine kürüne girdim. Kalori açığı bırakmadım, kür içerisinde aşağıya koyacağım takviyeleri kullandım. sonucunda ağırlıklarım %20 oranında artmasına rağmen kilo kaybı yaşamadım. Sanki biraz yağ yaktım ve kas kazanım gibi. Hedefim biraz daha kurumak. 
      Bu süreçten sonra kas kazanımı ve yağ yakımı için hangi ilaçları kullanmamı önerirsiniz ?
      Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.