Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

h4runx

Kısa esterden uzun estere geçiş esnasında ilaç kullanımı hk.

Önerilen İletiler

h4runx    26

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

KÜR İÇERİĞİM:

• 300 testosteron propionate
  • 300 trenbolone acetat

Kullanıyorum. 400 testo e, 400 tren e kullanarak uzun estere geçmek istiyorum. Uzun ester açılana kadar hem prop hem enanthat aynı anda mı kullanmalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.541

2 hafta 150 kısa esterleri, 200 uzun esterleri kullan. Sonra istediğin dozlara devam edersin.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    26
Diver, 08.03.2025 - 10:25 yazdı:

2 hafta 150 kısa esterleri, 200 uzun esterleri kullan. Sonra istediğin dozlara devam edersin.

Hocam, normalde pzt crş cuma 100'er mg kısa ester kullanıyordum. Bugün itibariyle uzun estere geçiş yapıyorum

İlk iki hafta boyunca pzt crs cuma 100 prop, 100 testo e, 100 tren e, 100 acetat kullanmam uygun mudur? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.541
h4runx, Bir saat önce yazdı:

Hocam, normalde pzt crş cuma 100'er mg kısa ester kullanıyordum. Bugün itibariyle uzun estere geçiş yapıyorum

İlk iki hafta boyunca pzt crs cuma 100 prop, 100 testo e, 100 tren e, 100 acetat kullanmam uygun mudur? 

Uygun olanı yazdım yukarıya :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    26
Diver, 10.03.2025 - 13:29 yazdı:

Uygun olanı yazdım yukarıya :) 

Hocam merhaba, şimdi geçiş aşamasındayım. haftaya kısa esteri tamamen bırakıp uzuna devamı edeceğim ama göğüste daha önce hic olmayan tuhaf bir his var, kitle yok ama yanıyor gibi. Tamoksifen kullanayım mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.541
h4runx, 3 dakika önce yazdı:

Hocam merhaba, şimdi geçiş aşamasındayım. haftaya kısa esteri tamamen bırakıp uzuna devamı edeceğim ama göğüste daha önce hic olmayan tuhaf bir his var, kitle yok ama yanıyor gibi. Tamoksifen kullanayım mı?

Kaşıntı batma vs var mı? Testo Propionatı hemen kes haftayı beklemene gerek yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    26
gönderildi (düzenlendi)
Diver, 8 dakika önce yazdı:

Kaşıntı batma vs var mı? Testo Propionatı hemen kes haftayı beklemene gerek yok.

Kaşıntı yok ama hassasiyet oluşmaya başladı diyebilirim. 3 ay 500mg testo e kullandım en ufak sorun yaşamadım. Prop kesiyorum testo e devam hocam. Teşekkürler. Tamoksifen vs gerek var mı?

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.541
h4runx, 20 dakika önce yazdı:

Kaşıntı yok ama hassasiyet oluşmaya başladı diyebilirim. 3 ay 500mg testo e kullandım en ufak sorun yaşamadım. Prop kesiyorum testo e devam hocam. Teşekkürler. Tamoksifen vs gerek var mı?

Hassasiyet varsa kullan bir hafta yeter diye düşünüyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    862

testoda kısa dan uzuna geçerken kısaya devam etmene gerek yok ilaç zaten kanında direk açılıyor yani kan verdiğinde çıkar direk sadece serbest testonun peek yapması biraz zaman alır.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    26
Diver, 13.03.2025 - 17:18 yazdı:

Hassasiyet varsa kullan bir hafta yeter diye düşünüyorum.

Hocam merhaba, testo e tren e masteron kullanıyorum. Yanına protein sentezini arttırmak için 200-300mg primo eklemeyi düşünüyorum, değer mi yoksa sonraya mı bırakayım. Teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.541
h4runx, 4 saat önce yazdı:

Hocam merhaba, testo e tren e masteron kullanıyorum. Yanına protein sentezini arttırmak için 200-300mg primo eklemeyi düşünüyorum, değer mi yoksa sonraya mı bırakayım. Teşekkürler 

Masteron varken rimoya gerek yok. Başka küre bırak :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    26
Diver, Bir saat önce yazdı:

Masteron varken rimoya gerek yok. Başka küre bırak :)

Sağolun hocam, hassasiyet icin tamoksifen kullanıyorum. Kan tahlilini haftaya vereceğim, hassasiyet gecmedi, prolaktin kaynaklı olabilir mi? Yarim dostinex kullanacagim

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368
h4runx, 3 saat önce yazdı:

Sağolun hocam, hassasiyet icin tamoksifen kullanıyorum. Kan tahlilini haftaya vereceğim, hassasiyet gecmedi, prolaktin kaynaklı olabilir mi? Yarim dostinex kullanacagim

Hassasiyet eğer hormon kaynaklıysa tamoxifen işe yarar. Rasgele dostinex kullanma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    26

@Diver @Feladel acetat vurduktan 5-6 saat sonra goguste hafif, değişik bir hissiyat başlıyor, yanma batma gibi değil. bu durum trenin yaptığı ani prolaktin artışı nedeniyle mi oluyor? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368
h4runx, 7 dakika önce yazdı:

@Diver @Feladel acetat vurduktan 5-6 saat sonra goguste hafif, değişik bir hissiyat başlıyor, yanma batma gibi değil. bu durum trenin yaptığı ani prolaktin artışı nedeniyle mi oluyor? 

Bu kadar kısa sürede hissedebileceğin bir prolaktin artışı olmaz ve artınca da sen müdahale etmediğin sürece kür boyu geçmez. Nasıl bir histen bahsediyorsun?

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.541
h4runx, 18 dakika önce yazdı:

Nasıl bir hissiyat? 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    26
Diver, Bir saat önce yazdı:

Nasıl bir hissiyat? 

Yanma gibi bir his hocam, dostinex kandan ne zaman çıkıyor? Kan tahlili vereceğim ama dün dostinex kullandım. İlacın gerçek etkisini öğrenmek icin ne zaman kan vermem daha uygun olur?4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.541
h4runx, 9 dakika önce yazdı:

Yanma gibi bir his hocam, dostinex kandan ne zaman çıkıyor? Kan tahlili vereceğim ama dün dostinex kullandım. İlacın gerçek etkisini öğrenmek icin ne zaman kan vermem daha uygun olur?4

Dostinexin kandan çıkma süresi kişiye göre değişir. Sen biran önce kan tahlili yaptır dostinexi düşünme.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ahmetschwarzenneger
      Selamlar, yaklaşık iki ay sonrası için Propionat+Masteron kürü yapmayı planlıyorum, enjeksiyon sıklığı nasıl olmalıdır? 2 günde bir enjeksiyon yapılmalıdır ile 3 günde bir enjeksiyon yapılmalıdır şeklinde iki farklı duyum aldım, hangisi doğrudur? ve harici olarak iki farklı senaryoda olacak şeyler nedir? 3 günde bir enjeksiyon yapmak ilacın verimini azaltır mı?
    • Yazan: thekingx
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR PLANLAMAM:
      350 testosteron prop 350 tren acetat 350 masteron Kullanacağım. Enjeksiyon için 2 planım var. 
      Hangi plan daha etkili olur?
      pzt-crs-cuma 100'er mg her gün 50'şer mg  Not : Her gün enjeksiyon yapabilirim sorun olmaz.
      Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Tunahankrc
      Herkese iyi günler,
      KISA ESTER OLAN :
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Winstrol SORULARIM:
      Gibi ilaçların dozajlamaları nasıl yapılır? Vurma sıklığı nasıl olmalıdır tecrübeleriniz nedir ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Revengew
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Propionate esteri ne sıklıkla yapılır?
      ÖRNEĞİN:
      pazartesi perşembe pazar çarşamba Tüm cevaplar için teşekkürler.  
    • Yazan: BGslayer
      Merhaba sevgili arkadaşlar ve hocalarım bu gün size danışmak istediğim bir konu var. Bildiğiniz üzere ben bilek güreşi sporu yapan bir kardeşinizim, ağustosun sonlarında doğru şöyle bir küre girmek istiyorum:
      Testo Enantat 1-12 Hafta
      Tren E 4-12 Hafta
      Anapolon 1-4 Hafta
      Gördüğünüz üzere uzun esterli bir kür, yaptığım hesaplara göre kür bittikten 3.5 ay sonra ise milli takım turnuvaları olacak. Bu kürün kandan temizlenmesi ne kadar alır. Yardımınıza ihtiyacım var! @Loving @rastlantisal @Bay-T

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.