-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Kısa esterden uzun estere geçiş esnasında ilaç kullanımı hk.
Oluşturan:
h4runx, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ahmetschwarzenneger
Selamlar, yaklaşık iki ay sonrası için Propionat+Masteron kürü yapmayı planlıyorum, enjeksiyon sıklığı nasıl olmalıdır? 2 günde bir enjeksiyon yapılmalıdır ile 3 günde bir enjeksiyon yapılmalıdır şeklinde iki farklı duyum aldım, hangisi doğrudur? ve harici olarak iki farklı senaryoda olacak şeyler nedir? 3 günde bir enjeksiyon yapmak ilacın verimini azaltır mı?
-
Yazan: thekingx
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR PLANLAMAM:
350 testosteron prop 350 tren acetat 350 masteron Kullanacağım. Enjeksiyon için 2 planım var.
Hangi plan daha etkili olur?
pzt-crs-cuma 100'er mg her gün 50'şer mg Not : Her gün enjeksiyon yapabilirim sorun olmaz.
Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Tunahankrc
Herkese iyi günler,
KISA ESTER OLAN :
Testosteron Propionate Masteron Propionate Winstrol SORULARIM:
Gibi ilaçların dozajlamaları nasıl yapılır? Vurma sıklığı nasıl olmalıdır tecrübeleriniz nedir ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Revengew
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Propionate esteri ne sıklıkla yapılır?
ÖRNEĞİN:
pazartesi perşembe pazar çarşamba Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: BGslayer
Merhaba sevgili arkadaşlar ve hocalarım bu gün size danışmak istediğim bir konu var. Bildiğiniz üzere ben bilek güreşi sporu yapan bir kardeşinizim, ağustosun sonlarında doğru şöyle bir küre girmek istiyorum:
Testo Enantat 1-12 Hafta
Tren E 4-12 Hafta
Anapolon 1-4 Hafta
Gördüğünüz üzere uzun esterli bir kür, yaptığım hesaplara göre kür bittikten 3.5 ay sonra ise milli takım turnuvaları olacak. Bu kürün kandan temizlenmesi ne kadar alır. Yardımınıza ihtiyacım var! @Loving @rastlantisal @Bay-T
-