Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ceman

Sertleşme sorunları yaşamaya başladım! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

ceman    4

Herkese iyi forumlar,

Yaklaşık 7 haftadır 1 er ml testo enanthat ve boldenon alıyorum kan değerlerim 6. Haftaya ait.Boy 175 kg 88 yaş 25 kürde isteksizlik ve sanki sertleşme sorunu yaşıyor gibiyim haftada 1 armidex ve günde 1 proviron dan 2 ye çıkarttım sizce başka öneriniz var mıdır? Beslenme çok form kapandığı için azalttım karbi 250 gr pirinç , 3 kaşık zeytinyağı,  700 gr Tavuk, 3 tam 2 beyaz yumurta. 

Screenshot_20250218_172020_Chrome.jpg Screenshot_20250218_172015_Chrome.jpg Screenshot_20250218_171952_Chrome.jpg Screenshot_20250218_171944_Chrome.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    4.081

Neden arimidex alıyorsun? Neye göre almaya başladın? E2 çok düşük. Yaşadığın isteksizlik ve mod düşüklüğü bu yüzden. Ayrıca aldığın doza göre total testo değeri düşük gibi. Karaciğer de daha 6. hafta olmasına rağmen zorlanıyor. İlaçların markası nedir?

E2 bu kadar düşük iken arimidex ve proviron kullanımını kesmen gerek. Ayrıca karaciğer koruyucu kullanman gerek. Şu testlerin ekran görüntüsünü telefondan değil bilgisayardan alıp atar mısın? Topluca görelim.

• Beğen 2
  • +1 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18

Bolde E2yi zaten düşürüyor bir de arimidex ekleyince sınırın da altına düşmüş. Yüksek olması kadar düşük olması da problem bu kadar düşmesine izin vermemen gerekiyor. Testoyu kaç mg alıyorsun bence onu biraz arttır.

1er ml demişsin ama haftada kaç mg bolde kaç mg testo alıyorsun ilaç markası/görseli varsa paylaşabilir misin? Hocamın dediği gibi kan değerlerin de görünebilecek şekilde bilgisayardan pdf formatında ekran görüntüsü al. LH ve FSH zaten kapanacak onlar değil de total testo/SHGB/free testo/prolaktin/E2/Tam kan vs. hepsi görünecek şekilde paylaşırsan belki sana önemsiz gelen belki de önemli olan başka bir şey farkedilecek ve uyarılacaksın.

Karaciğer için en azından Omega3, Milk thistle, enginar çayı vs kullan en önemlisi bol bol su iç.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceman    4
rastlantisal, 07.03.2025 - 07:21 yazdı:

Neden arimidex alıyorsun? Neye göre almaya başladın? E2 çok düşük. Yaşadığın isteksizlik ve mod düşüklüğü bu yüzden. Ayrıca aldığın doza göre total testo değeri düşük gibi. Karaciğer de daha 6. hafta olmasına rağmen zorlanıyor. İlaçların markası nedir?

E2 bu kadar düşük iken arimidex ve proviron kullanımını kesmen gerek. Ayrıca karaciğer koruyucu kullanman gerek. Şu testlerin ekran görüntüsünü telefondan değil bilgisayardan alıp atar mısın? Topluca görelim.

Yarın pc üzerinden atacağım hocam. İlaçlar hellas marka , koçum testonun baglanmadigini belirterek provironu 2 ye çıkartmami söyledi,  karaciğer koruyucu kullanıyorum hocam ama sanirim yeterli olmuyor , omega 3, zma , d vitamini,  c vitamini alıyorum ekstradan haftada 1 armidex günde 2 proviron haftalık 2 ml boldenon 2 ml enanthat alıyorum.  Dediğiniz gibi modum çok düşük ve sertleşme problemi var sanki depresyonda gibiyim belki ramazan dolayısıylada olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.405
ceman, 2 saat önce yazdı:

Yarın pc üzerinden atacağım hocam. İlaçlar hellas marka , koçum testonun baglanmadigini belirterek provironu 2 ye çıkartmami söyledi,  karaciğer koruyucu kullanıyorum hocam ama sanirim yeterli olmuyor , omega 3, zma , d vitamini,  c vitamini alıyorum ekstradan haftada 1 armidex günde 2 proviron haftalık 2 ml boldenon 2 ml enanthat alıyorum.  Dediğiniz gibi modum çok düşük ve sertleşme problemi var sanki depresyonda gibiyim belki ramazan dolayısıylada olabilir

Naturel hormon değerlerin var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    205

@efesarac Boldenon küründeyken ezbere arimidex alınca böyle oluyor işte.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    27
ceman, 6 saat önce yazdı:

Koçuna sorarmisin testo nereye bağlanmamış ve privironu neden kullanıyoruz diyen. Bağlanmamış bağlansın diye kullanacağız diye bir cevap yok. Bu işin tekniğini konuşamıyorsa oradan uzaklas.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18
kisetet55, 5 dakika önce yazdı:

Koçuna sorarmisin testo nereye bağlanmamış ve privironu neden kullanıyoruz diyen. Bağlanmamış bağlansın diye kullanacağız diye bir cevap yok. Bu işin tekniğini konuşamıyorsa oradan uzaklas.

Enjeksiyon yerinden bir yerlere bağlanacak herhalde :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceman    4

Ayri bir hocaya sordum , bilgisine güvendiğim testonun düşük olduğunu belirtti ve armidex ve provironu kesmemi söyledi hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    57
ceman, 1 dakika önce yazdı:

Ayri bir hocaya sordum , bilgisine güvendiğim testonun düşük olduğunu belirtti ve armidex ve provironu kesmemi söyledi hocam 

Östrojen i dibe çakmışsın zaten boldenon direk e2 düşürüyor arimidex kullanmama gerek kalmıyor benim şahsen provironla ikisi diblemiş kesersen düzelir 1 2 haftaya 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    205
ceman, 5 dakika önce yazdı:

Enjeksiyondan kaç gün sonra kan verdin ve haftada kaç enjeksiyon yapıyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceman    4
Feladel, 12 dakika önce yazdı:

Enjeksiyondan kaç gün sonra kan verdin ve haftada kaç enjeksiyon yapıyorsun?

Haftada 2 tane yapıyorum hocam, 3 gün sonrasında kan vermiştim 

Ferdikra, 12 dakika önce yazdı:

Östrojen i dibe çakmışsın zaten boldenon direk e2 düşürüyor arimidex kullanmama gerek kalmıyor benim şahsen provironla ikisi diblemiş kesersen düzelir 1 2 haftaya 

Bugünden itibaren armidex ve provironu kestim hocam , formda çok kapandığı için beslenmeyi de şu sekil yaptım 

• 250 gr pirinc 
  • 700 gr çig tavuk 
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı 
  • 5 yumurta 1 tane tam 4 beyaz 
  • 1 ölçek whey 
  • Kg 88
  • boy 176 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    205
ceman, 2 dakika önce yazdı:

Çok düşük olmasa da biraz düşük testo değeri. Arimidexi de bırakınca senin iş çözülür. Arimidexi bırak ve 2 hafta sonra e2 testi yaptır. Boldenon e2 seviyene ne yapmış bir onu görelim. Ondan sonra gerekirse testo dozunu arttırırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18
ceman, 50 dakika önce yazdı:

Bugünden itibaren armidex ve provironu kestim hocam , formda çok kapandığı için beslenmeyi de şu sekil yaptım 

• 250 gr pirinc 
  • 700 gr çig tavuk 
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı 
  • 5 yumurta 1 tane tam 4 beyaz 
  • 1 ölçek whey 
  • Kg 88
  • boy 176 

Bol yeşillik bol su

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
ceman, 33 dakika önce yazdı:

buyurun hocam

E2in dipte tabi sertleşmez testo bolde kaç bilmiyorum ama arimidex hiç kullanma testo 500 alti ise 500 yap boldeyi düşür 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18

Hocam sertleşme geç boşalma vs şu an normaldir acilen arimidexi kenara at E2 80-90 görene kadar kullanma zaten göremezsin 😂 çünkü bolde varken çok zor. E2 diplerde hocanın dediği gibi boldeyi düşür bi süre testoyu arttır duruma göre gidersin ama bolde 400den aşağı olmasın yoksa pek bişeye yaramaz E2 için ekstra bitkisel takviyelere yönel daha iyi olur ama testoyu boldenin üzerinde al. Bi ara birisi bolde Östrojeni baskılamaz diyordu o kadar söyledik hala bilimsel araştırmalarla cevaplar veriyordu bu da mı yalan :D 

tarihinde Trenx tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    205
Trenx, 27 dakika önce yazdı:

Hocam sertleşme geç boşalma vs şu an normaldir acilen arimidexi kenara at E2 80-90 görene kadar kullanma zaten göremezsin 😂 çünkü bolde varken çok zor. E2 diplerde hocanın dediği gibi boldeyi düşür bi süre testoyu arttır duruma göre gidersin ama bolde 400den aşağı olmasın yoksa pek bişeye yaramaz E2 için ekstra bitkisel takviyelere yönel daha iyi olur ama testoyu boldenin üzerinde al. Bi ara birisi bolde Östrojeni baskılamaz diyordu o kadar söyledik hala bilimsel araştırmalarla cevaplar veriyordu bu da mı yalan :D 

Boldenon e2 düşürmüyorsa o zaman gece uyurken aromataz perileri gelip senin haberin yokken sana arimidex içiriyor :D 

• ahahaha 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceman    4
fatman, 1 saat önce yazdı:

E2in dipte tabi sertleşmez testo bolde kaç bilmiyorum ama arimidex hiç kullanma testo 500 alti ise 500 yap boldeyi düşür 

Haftada 2 enjeksiyon yapıyorum 1 er ml bolde ve t  enanthat

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18
ceman, 2 dakika önce yazdı:

Haftada 2 enjeksiyon yapıyorum 1 er ml bolde ve t  enanthat

Kullandığın bolde 300-500mg falan değil değil mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceman    4
Trenx, 9 saat önce yazdı:

Kullandığın bolde 300-500mg falan değil değil mi? 

20250309_041237.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18

Haftalık toplam 500 Testo 400 Bolde devam et. Arimidex vs kullanma hatta 2 hafta 1,2ml x 1,2ml Testo al haftalık 600mg almış olursun bolde 1ml x 1ml yeterli Testo daha fazla olursa  E2yi biraz daha yükseltir. Zaten bolde E2yi düşürüyor yanında AI kullanma E2 düşünce de böyle sıkıntılar oluyor. Kür öncesi tahlilinde E2 kaç çıkmıştı paylaşabilir misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    31

dikkatimi çeken şey 6.haftada lh fsh 0.3 altına inmemiş,yaşın kaç? ve ilk kürün mü?

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceman    4
0xhex, 8 saat önce yazdı:

dikkatimi çeken şey 6.haftada lh fsh 0.3 altına inmemiş,yaşın kaç? ve ilk kürün mü?

25 yaşındayım 20 yaşında 1 kurum olmuştu bir de bu kur öncesi 2 ay öncesinde define körüne girmiştim 

Trenx, 20 saat önce yazdı:

Haftalık toplam 500 Testo 400 Bolde devam et. Arimidex vs kullanma hatta 2 hafta 1,2ml x 1,2ml Testo al haftalık 600mg almış olursun bolde 1ml x 1ml yeterli Testo daha fazla olursa  E2yi biraz daha yükseltir. Zaten bolde E2yi düşürüyor yanında AI kullanma E2 düşünce de böyle sıkıntılar oluyor. Kür öncesi tahlilinde E2 kaç çıkmıştı paylaşabilir misin?

Maalesef kur öncesi bulamadım. Yaptirmamistim hocam armidex ve provironu kesiyorum diğerlerini de dediğiniz gibi yapacağım 2 hafta sonra tekrar paylaşırım durumları 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Spartacuskaan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      3 yıllık okb tedavisi(anafril, rixper) sonrası bu sorunları 2 yıldır yaşıyorum. 2 yıl önce tedavim bitti. Ama bu seferde 2 yıldır bunla dertte. Yaş 34..Ve yağlı şekilde kilomda fazla. Test sonuçları aşağıda. 3 kere ürolojiye gittim. Teston yeterli. ESWT olacaksın diolar. Hocam testo düşük diyorum normal diyorlar.
      Destekleriniz için teşekkürler.

• Yazan: asforabas
      Ciddi manada sertleşme sorunum var ilişkiye girecek sertliği yakalayamıyorum iki farklı üroloji doktoruna gittim ve ikisi de bir sorunum olmadığını söyledi ve problemimle olduğum gibi baş başa kaldım yardımcı olabilecek var mı?

• Yazan: Samedbumstead
      Geçen hafta farklı marka testoya geçtim 750 mg vurdum bu hafta libido problemi, sertleşme sorunları başladı, psikiyatri doktoru rileptid adında ilaç verdi bi kaç gündür acaba bu ilaçtan kaynaklanabilir mi rileptid kullanıp yaşayan oldu mu yoksa dozajla malayla alakalı bi sıkıntı mı var?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Sinan06
      Kürümün 12. Haftasındayım, kürü 20. Haftaya kadar kesmeden nasıl bir çözüm sağlaya bilirim. Ayrıca kürde de tam istediğim verimi alamadım. Sizce küre ne eklemeliyim? Hedefim kütle koymak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      1.75 boy 83 kiloyum YAŞADIĞIM SORUNLAR:
      Testimlerim de küçülme oldu! Libido sorunumda var! Ereksiyonda sönme sorunu da yaşıyorum! KÜR İÇERİĞİM:
      Testesteron enantethe 500 mg Boldenone 500 mg Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Sparta34
      Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      400 trenbolone 400 masteron 200 testosteron Küründeyim tam sertleşememe durumu var sabah ereksiyonu falan var prolaktin ve öst değerleri normal.
      SORULARIM:
      shbg düşüklüğü olabilir mi?  tren doğrudan östojeni mi etkiliyordu prolaktini mi? tren küründe isteksizlik olduğunda öncelikle öste mi odaklanmak gerekir? yoksa prolaktine mi ve aynı şekilde trende sertleşme sorunu varsa öste mi prolaktine mi odaklanmak lazım? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.