Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Furkantepeci

Sarm kürü sonrası kan değerlerime göre pct yapmalı mıyım?

Önerilen İletiler

Furkantepeci    10

Hepinize merhaba arkadaşlar,

Ligandrol ve mk677 kullandığım kürün bitmesi üzerinden 10 gün geçti. Bugün sarmslar kandan tamamen çıktığı için test verdim.

KÜR İÇERİĞİM:

• LGD-4033: 10 mg
  • MK-677: 25 mg 

SARMS KÜRÜ ÖNCESİ KAN DEĞERLERİM:

Screenshot_2025_0306_141959.png.f053507abd0967b0b718801bb2716e1d.png Screenshot_2025_0306_142010.png.a7c460920223a4b6f9ad86f8d74b4c20.png

SARMS KÜR İÇİ KAN DEĞERLERİM:

Screenshot_2025_0306_141935.png.327c90829511a493c25b5734d1c8e038.png Screenshot_2025_0306_141923.thumb.png.2e40822bd1a35fcef4425cf2b3915d24.png

SARMS KÜRÜ BİTİMİ KAN DEĞERLERİM:

Screenshot_2025_0306_141838.png.2d9b7da0d78d069ac4ee3e5971156048.png Screenshot_2025_0306_141827.thumb.png.b091eb13c5865fd5bce3b2e729a933a7.png

SARMs kürüm bittikten sonra hastalandım ve yaklaşık 4-5 gündür hastayım. Bağışıklığım düştüğü için damağımda beyaz bir yara oluştu ve nezle oldum. Doktorum 2 gün önce sabah-akşam kullanmam için antibiyotik yazdı, ancak şu an otobüste olduğum için dozajını hatırlayamıyorum. Bu kan testini vermeden önce 2 gün antibiyotik kullandım ve 5 gündür hastaydım.

SORULARIM:

• Bu yazdıklarıma göre değerlendirirseniz ne yapmamı önerirsiniz?
  • Elimde Ostarine ve GW-501516 var; cut kürüne şimdiden başlamalı mıyım?
  • PCT mi yapmalıyım?
  • Yoksa önce tamamen iyileşmeyi mi beklemeliyim?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.398

Öncelikle ara vermen lazım. Alt ast baya yüksek bunu düzeltmeden başlama. Kolesterol değerlerin kötü beslenmeye dikkat etmedin mi? Balık yağını artırman lazım. Testoyu çok bastırmış 25 mg klomen 10 mg tamoksifen kullan 3 hafta.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkantepeci    10
Diver, Şimdi yazdı:

Öncelikle ara vermen lazım. Alt ast baya yüksek bunu düzeltmeden başlama. Kolesterol değerlerin kötü beslenmeye dikkat etmedin mi? Balık yağını artırman lazım. Testoyu çok bastırmış 25 mg klomen 10 mg tamoksifen kullan 3 hafta.

Tamamdır çok teşekkür ederim.

Diyetime kürde ne yediysem aynı şekilde devam ettim. Günlük zeytin yağımı içmeye devam ettim. Enginar da yiyiorum. Ayrıca vitamin ve kingsize markasının milk thistle cüce palmiye karışımı içeren ürünü de kullanıyorum. Balık yağını dediğiniz gibi daha fazla alırım. 3 hafta klomen ve tamoksifen kullanımı sonrası hemen kan vereyim mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkantepeci    10
makro1178, 7 dakika önce yazdı:

Yağ oranınız ne durumda şuan?

10 gün önceki ölçümümde %21 çıkmıştı. Yağlanmış gibide hissetmiyorum bence şuanda aynıdır.

EmreGundi, 1 dakika önce yazdı:

Kür içi nac-600 kullanmadın mı? @Diver abi gerekeni yazmış

Evet kür içi nac600 kullandım. Kan vermeden önceki 3 gün almadım ama günlük kürde olsam da olmasam da içiyorum. Ayrıca sabahları ester c de alıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.398
Furkantepeci, 1 dakika önce yazdı:

Diyetime kürde ne yediysem aynı şekilde devam ettim. Günlük zeytin yağımı içmeye devam ettim. Enginar da yiyiorum. Ayrıca vitamin ve kingsize markasının milk thistle cüce palmiye karışımı içeren ürünü de kullanıyorum. Balık yağını dediğiniz gibi daha fazla alırım. 3 hafta klomen ve tamoksifen kullanımı sonrası hemen kan vereyim mi? 

3 hafta sonra kan tahlili yaptır değerlerini görelim ona göre hareket ederiz. Eczaneden nac600 al sabah akşam bir adet iç. Aktardan alıç sirkesi al sabahları aç karnına bir yemek kaşığı iç. Yine aktardan Devedikeni tohumu al onu da sabah aç karnına bir yemek kaşığı ye. Sonuçları paylaşırsın.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkantepeci    10

Sarmsla alakasız bağışıklığım düştüğü için hasta olmuş olabilir miyim? Yoksa değerlerim çok mu kötü? Diyetime dikkat ettiğim için aklım karıştı.

Diver, 32 dakika önce yazdı:

3 hafta sonra kan tahlili yaptır değerlerini görelim ona göre hareket ederiz. Eczaneden nac600 al sabah akşam bir adet iç. Aktardan alıç sirkesi al sabahları aç karnına bir yemek kaşığı iç. Yine aktardan Devedikeni tohumu al onu da sabah aç karnına bir yemek kaşığı ye. Sonuçları paylaşırsın.

Tamamdır çok sağolun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.398
Furkantepeci, 2 dakika önce yazdı:

Sarmsla alakasız bağışıklığım düştüğü için hasta olmuş olabilir miyim? Yoksa değerlerim çok mu kötü? Diyetime dikkat ettiğim için aklım karıştı.

Kan tahliline göre bağışıklığın iyi. Bağışıklığın düştüğünü nasıl anladın? Beslenmeni yazar mısın?

tarihinde Diver tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    327
Furkantepeci, 5 dakika önce yazdı:

Evet kür içi nac600 kullandım. Kan vermeden önceki 3 gün almadım ama günlük kürde olsam da olmasam da içiyorum. Ayrıca sabahları ester c de alıyorum.

Sarmslar bir çok steroid türevinden daha çok alt ast değeriyle oynuyor kan testleriyle tecrübe edindim günde 1'in yetmeyeceğinin kanaatindeyim

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkantepeci    10
Diver, 3 saat önce yazdı:

Kan tahliline göre bağışıklığın iyi. Bağışıklığın düştüğünü nasıl anladın? Beslenmeni yazar mısın?

Öncelikle SARMs'ların yan etkisinde yazdığı için bende olabileceğini düşündüm. 5 gündür hastayım ve doktora gittiğimde belirtilerim ve damağımda ki yara için bağışıklığın düşmüş dediğinden dolayı bende o şekilde yazdım.

Diyetim Kahvaltı:

•   4 tam yumurta
  •   100g yulaf ezmesi
  •   1 muz
  •   1 avuç ceviz veya fındık
  •   1 bardak süt

Ara Öğün:

•  1 kase yoğurt (içine probiyotik takviye koyuyorum)
  •  1 yemek kaşığı bal
  •  1 avuç kuru meyve (kuru elma yiyorum)

Öğle Yemeği:

•   150g kırmızı et
  •   150g bulgur pilavı
  •   1 porsiyon enginar
  •   1 yemek kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış salata

Ara Öğün:

•   2 dilim tam buğday ekmeği
  •  100g lor peyniri
  •  1 yemek kaşığı zeytinyağı

Akşam Yemeği:

• 200g somon
  • 150g  makarna
  • 1 porsiyon havuç

Gece Öğünü:

•  250g lor peyniri
EmreGundi, 3 saat önce yazdı:

Sarmslar bir çok steroid türevinden daha çok alt ast değeriyle oynuyor kan testleriyle tecrübe edindim günde 1'in yetmeyeceğinin kanaatindeyim

Günde 2 tane almam gerekiyor gibi.

Hocam diyetim çok mu kötü geri dönmediniz :D. İlk defa kendime diyet hazırladım çok kötü değildir umarım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.398
Furkantepeci, 13 dakika önce yazdı:

Hocam diyetim çok mu kötü geri dönmediniz :D. İlk defa kendime diyet hazırladım çok kötü değildir umarım.

Dostum. Lor peynirini çıkar. Balık yağı ve zeytinyağı tüket.Besinlerinde hayvansal yağ olmasın. Sindirimde sorun yaşamıyorsan bişe diyemem ama bence buğday ürünlerini de çıkar. Pirinç ve unu yada yulaf tüketmelisin. Doktor kadar bilgili değilim eminim geçerli sebebi vardır. Ağzındaki yaralar için ister eczaneden okyanus suyu al istersen deniz tuzunu ılık suya atıp agzını çalkala faydasını göreceksin. Önce yakacak sonra rahatlatacaktır. Kilox2 protein miktarı al. Definasyona başlayacaksan günlük kalorini hesapla %15 düşük beslen.

tarihinde Diver tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkantepeci    10
Diver, 3 dakika önce yazdı:

Dostum. Lor peynirini çıkar. Balık yağı ve zeytinyağı tüket.Besinlerinde hayvansal yağ olmasın. Sindirimde sorun yaşamıyorsan bişe diyemem ama bence buğday ürünlerini de çıkar. Pirinç ve unu yada yulaf tüketmelisin. Doktor kadar bilgili değilim eminim geçerli sebebi vardır. Ağzındaki yaralar için ister eczaneden okyanus suyu al istersen deniz tuzunu ılık suya atıp agzını çalkala faydasını göreceksin. Önce yakacak sonra rahatlatacaktır. Kilox2 protein miktarı al. Definasyona başlayacaksan günlük kalorini hesapla %15 düşük beslen.

Ağzımdaki yarayı hasta olduğum için söyledim. Belkide alt ast değerlerimi etkilemiştir diye. Diyetimi dediğiniz gibi güncellerim çok sağolun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.209
EmreGundi, 3 saat önce yazdı:

Ben oral steroidleri de pek sevmem fakat burada ki diğer insanlara da referans olması için söylüyorum. Alacağınız Tüm Tablet ilaçları dil altı alın. Böylelikle karaciğerinize binen yükü biraz da olsa hafifletirsiniz. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: jagerduz35
      Merhaba abiler kardeşlerim,
      2 aydır fitness yapıyorum evet şuan çok erken diyeceksiniz ama tavsiyelerinizi istiyorum sarms kürüne başlamak istiyorum hızlı gelişmek için genetiğimin iyi olduğuna inanıyorum şuan fullbody yapıyorum program vs önerebilirsiniz.
      KULLANDIĞIM VİTAMİN VE SUPPLEMENTLER:
      D vit omega3 multiv vitamin zma protein tozu creatine l citrulin GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: Soju
      Herkese selamlar ve saygılar.
      20 haftalık test e ve bolde kürünü bitirdim. Kür bitiminde testo dozunu 500-250-150 seklinde azaltarak 1 ay enjeksiyona devam ettim. 1 ay hiçbir şey vurmadım 2 ovitrelle vurdum. Henüz döngüm açılmamış. Test sonucumu bırakıyorum. Sizce biraz daha beklemem mi gerekiyor yoksa pct protokolü eksik mi kaldı?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaşım 30 Kilo 84 Bu test sonucum ışığında 1 ay daha off geçerek nisan basında yeni bir kür yapmak istiyorum.
      KAN TESTİ SONUCUM:

• Yazan: SERKO
      Arkadaşlar Merhaba,
      Uzun süre kür yapmayacaklar yada küre bir müddet ara verip pctye geçen arkadaşlar için tavsiye ettiğimi bitkisel pctyi sizlerle paylaşıyorum. 
      BİTKİSEL KÜR MAKSADI:
      Yüksek testosteron Sperm sayısı ve hareketliliğinin artması ÖNEMLİ NOT:
      Bitkisel kür 1 en az 3 ay kullanılacak
      TARİF:
      Günlük 30-50 mg çinko ( en az 2 ay ) Her sabah 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı ve soğuk sıkım zeytinyağı ( en az 3 ay ) İçeriğinde arginine bulunan güçlü bir multivitamin ( en az 3 ) Ekstra ceviz ve kabak çekirdeği sınırsız tüketilebilir.
    • Yazan: Draqul Org
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Rad-140 kadar kalbi yormayan bulk için sarm önerileriniz nelerdir? 
      Şimdiden tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.