Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

nattybuilder

Göğüs ucumda ağrı ve kaşıntı durumu var! bu sorunu nasıl çözmeliyim?

Önerilen İletiler

Feladel    414
nattybuilder, 11 dakika önce yazdı:

Feladel Hocam sizin yorumunuza ithafen aklıma iki şey geliyor. birincisi hiç masteron dozunu arttırmadan ve tamox kullanmayıp arimidex alırsam mı vücuduma özellikle lipit metabolizmasına daha az zarar veririm yoksa tamox devam edip masteron arttırırsam mı? Ayrıca tamox kullandığım süre boyunca meme ucu ağrım hiç geçmedi özellikle sabah ilk kalktığımda elimle göğüs ucuna bastırdığımda ağrı çok hissedilir oluyor.

Masteron noxy ise ilaçta sıkıntı yoktur. Dozu sana yetersiz gelmiş gibi. Bence de hazır masteron kullanıyorken masteron dozunu 400e çekip 1 hafta sonra filan sadece e2 testi yaptırıp ne kadar e2 düşüşü olduğuna bak. Benim tamoxifen kullanma önerim şikayet geçene kadar 2 tablet ve geçtikten sonra 1 ya da yarım tablete düşürmek. E2 testinde istediğimiz kadar bir düşüş olursa tamoxifeni kesersin.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

nattybuilder    21
Diver, 5 dakika önce yazdı:

Masteronu 400 yap şikayet geçene kadar tamoksifen kullan. Arimidex kullanmak hem sağlıklı değil hemde masterondan daha pahalıya geliyor.

Tamam hocam teşekkürler tamox kaç mg devam edeyim sizce? 2 hafta sonra tekrar kan tahlili vereceğim sadece e2 için 

h4runx, 9 dakika önce yazdı:

%12 yağ oranında 250mg testonun bu kadar aromatize olmaması lazım, noxy sağlam ürün. tek ihtimal senin hormonal sisteminle alakalı. Kür boyunca düzenli armidex kullanımı da  mantıklı değil, masteron yükseltip devam edebilirsin

müsait bi zamanda formumu atıcam deri altında sulanma oldu hocam epey e2 den dolayı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.723
nattybuilder, 4 dakika önce yazdı:

Tamam hocam teşekkürler tamox kaç mg devam edeyim sizce? 2 hafta sonra tekrar kan tahlili vereceğim sadece e2 için 

müsait bi zamanda formumu atıcam deri altında sulanma oldu hocam epey e2 den dolayı.

20 mg yeterli olur. Suyu atıp sertlik gelince 10 mga düşürürsün kan tahlilinden sonra duruma göre kesersin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
nattybuilder, 4 dakika önce yazdı:

Tamam hocam teşekkürler tamox kaç mg devam edeyim sizce? 2 hafta sonra tekrar kan tahlili vereceğim sadece e2 için müsait bi zamanda formumu atıcam deri altında sulanma oldu hocam epey e2 den dolayı.

Östrojen işini çözene kadar testoyu trt dozuna çekebilirsin, ya da daha stabil testoya geçmeni öneririm testo cyp gibi. Farklı bir çözüm olarak boldenon kullanabilirsin. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    31

Ben 750 masteron girmiştim yine düşmemişti blackdragon kullanıyordum benim hassasiyetimde vardı arimidex geçtim gün aşırı 1 tab aldım 10 güne toparladı tamamen sonra kontrolü gitmiştim testo yüksek girdiğim için onuda düşürüp.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21

Şimdi kafamda kurguladığım şey şu testoyu 150 mg a düşürüp masteronu 300 mga çıkarıp haftada 1 tablet arimidex alıp günlük de ağrım geçene kadar 20 mg tamox almam sizce mantıklı olur mu?2 hafta sonra da test verip bakacağım tekrardan e2 yi ne kadar düşürdüğüne göre planlama yapacağım tekrardan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
gönderildi (düzenlendi)
nattybuilder, 9 dakika önce yazdı:

Şimdi kafamda kurguladığım şey şu testoyu 150 mg a düşürüp masteronu 300 mga çıkarıp haftada 1 tablet arimidex alıp günlük de ağrım geçene kadar 20 mg tamox almam sizce mantıklı olur mu?2 hafta sonra da test verip bakacağım tekrardan e2 yi ne kadar düşürdüğüne göre planlama yapacağım tekrardan 

Hiç testo dozuyla ya da arimidex ile uğraşma. Masteronu 400e çek ve 1-2 hafta sonra e2 testi verip ne kadar düştüğüne bak. Bu arada da jinekomasti şikayeti geçene kadar günlük 2 tablet tamoxifen kullan. Şikayet geçince 1 tablete düşürürsün. Testte masteron e2'yi istediğimiz yerlere çekmeyi başarmışsa tamoxifeni kesip böyle devam edersin. Masteron yeteri kadar düşüremezse tamoxifeni çıkartıp arimidex ekleriz.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21
gönderildi (düzenlendi)
Feladel, 32 dakika önce yazdı:

Hiç testo dozuyla ya da arimidex ile uğraşma. Masteronu 400e çek ve 1-2 hafta sonra e2 testi verip ne kadar düştüğüne bak. Bu arada da jinekomasti şikayeti geçene kadar günlük 2 tablet tamoxifen kullan. Şikayet geçince 1 tablete düşürürsün. Testte masteron e2'yi istediğimiz yerlere çekmeyi başarmışsa tamoxifeni kesip böyle devam edersin. Masteron yeteri kadar düşüremezse tamoxifeni çıkartıp arimidex ekleriz.

Tamam hocam biraz maliyetli olucak 400 masteron o yüzden böyle bişey düşünmüştüm ama yapacak bişey yok gerçekten masteron 400 olunca düşecek mi e2 bi göreyim.O zaman yol haritam şu şekilde 200 testo 400 masteron ağrı geçene kadar günde 40 mg tamox geçince 20mg tamox.2 hafta sonra e2 testi yapıp ona göre revize. teşekkürler hocam ilgin için

Ayrıyetten hocam herhangi bi karaciğer koruyucu almıyordum almaya başlamalı mıyım?

tarihinde nattybuilder tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
nattybuilder, 9 saat önce yazdı:

Tamam hocam biraz maliyetli olucak 400 masteron o yüzden böyle bişey düşünmüştüm ama yapacak bişey yok gerçekten masteron 400 olunca düşecek mi e2 bi göreyim.O zaman yol haritam şu şekilde 200 testo 400 masteron ağrı geçene kadar günde 40 mg tamox geçince 20mg tamox.2 hafta sonra e2 testi yapıp ona göre revize. teşekkürler hocam ilgin için

Ayrıyetten hocam herhangi bi karaciğer koruyucu almıyordum almaya başlamalı mıyım?

Karaciğer için nac600 kullanabilirsin. Bir zararı dokunmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65

@Feladelhocam merhaba konuda görmüşken sizi bizim test hikaye oldum 1 ay ban yemisiz sürekli kan verdiğimiz için, 5 günde 1 veya 5gunde 1 yarın femara devam edeyim mi sizce 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
fatman, 13 dakika önce yazdı:

@Feladelhocam merhaba konuda görmüşken sizi bizim test hikaye oldum 1 ay ban yemisiz sürekli kan verdiğimiz için, 5 günde 1 veya 5gunde 1 yarın femara devam edeyim mi sizce 

Kaça düştüğünü görseydik iyiydi :D Senin vücut östrojen dönüştürmeyi seviyor. 5 günde 1 daha iyi gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
gönderildi (düzenlendi)
Feladel, Bir saat önce yazdı:

Kaça düştüğünü görseydik iyiydi :D Senin vücut östrojen dönüştürmeyi seviyor. 5 günde 1 daha iyi gibi.

Aynen öyle yapayim diyorum 400 masteron 1 femara 250 testo daha da e2 çıkarsa:Dbakalim zaten hissederim libidodan

Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

@fatman özel lab da e2 testi verebilirsin cok para tutmaz 

Özele soracam sadece e2 ve testo ina göre yaptircam bakalım 1k cekerler büyük ihtimalle 

tarihinde fatman tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
fatman, 1 dakika önce yazdı:

Aynen öyle yapayim diyorum bende bakalim zaten hissederim libidodan

Libidoda düşüş olursa dozu azaltırsın. Test yaptırana kadar böyle idare edersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
fatman, 56 dakika önce yazdı:

1 ay nasıl ban yiyorsun? Bir sınır mı var?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
Feladel, 22 dakika önce yazdı:

Libidoda düşüş olursa dozu azaltırsın. Test yaptırana kadar böyle idare edersin.

Aynen bakalım bayramdan sonra verecem teşekkür ederim hocam yardımlar için simdiden black dragon fragmentte ekledim bakayim nasil olacak

h4runx, 21 dakika önce yazdı:

1 ay nasıl ban yiyorsun? Bir sınır mı var?

13gun dolmadan vermişim doktor kovdu :D bayramdan sonra gel dedi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Serms22
      Bimde tavuk göğüsü an itibari ile 19.95 olmuştur hepimize hayırlı uğurlu olsun. Sadece bim değil a101 de de böyle 
    • Yazan: sksk99
      Merhabalar,
      Natürel sporcuyum uzun zaman sonra spora geri dönüş yaptım ve kontrol amaçlı kan testi vermek istedim. Daha öncesinde sarms supplement kullanmama rağmen hiç steroid kullanmadım. alt,ast,bilirubin ve e2 değerlerim yüksek çıktı bilgili arkadaşlardan yorum ve öneri istiyorum.
      Yeşillik tüketimim yok denecek seviyede..
      Not: 3-4 aydır kötü bir beslenmem ve kalitesiz düzenim var günde 1-1.5 paket sigara içiyorum ve nadiren alkol kullansam da testten 1-2 gün önce alkol tükettim bunların herhangi bir etkisi olabilir mi diye merak ediyorum.

• Yazan: kafkasli
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Düşük östrojen sıkıntısı çekiyorum testosterone seviyem 1000 olmasına rağmen östrojen 30-35 lerde ( normalde 40-45 olması gerekirken) %25 lik bir östrojen sorunum var ve hayatımı etkiliyor sinirlilik vb bakımından. Sizden ricam deneyimleriniz ve bilgileriniz doğrultusunda en çok östrojeni sağlayacak ester hangisidir söyleyebilir misiniz?
    • Yazan: Burak12345
      Herkese hayırlı haftalar diliyorum arkadaşlar,
      Define de 10 veya 12 hafta tren acetat küründe meme ucu ağrısı yanması için ayda bir dostinex atarak bu sorunu çözüyordum. Şimdi altı haftalık bir tren enantat kullanmak istedim ve tam 2. Haftada göğüs ucu batma ağrı yaptı 1 dostinex attım 2 gün oldu ve durum aynı. Sizce ne olabilir veya çözümü ne olabilir?
    • Yazan: hsynkryl
      Merhaba iyi forumlar,
      Şuan kürde değilim en son 4-5 ay önce pct yaptım bir daha küre girmedim. 6 haftadır falan sert bir diyetteyim yağ oranımı azalttım baya küre gireceğim. Girmeden test verdim ve östrojen, progesteronun çok düşük olduğunu gördüm. Genel olarak testlerimde kür içerisinde bile e2 hiç bir zaman referansın üstünde çıkmadı. Merak ettiğim bir unsur düşük e2 ve progestoron cinsel hayatı olumsuz ve kas gelişimini olumsuz etkiler mi ?
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.