Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mimaroba

Hangi marka trenbolone tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

ardas    860
SERKO, 14 dakika önce yazdı:

noxy yada yeşil kapak alabilirsin daha uygun dersen nessie olabilir

abi nessie boş çıksa bile flakonu eritip satar zararını karşılar zaten 😂.

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    1.046

cidden ya baya uygun fiyatları @ardas

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    27
SERKO, 2 saat önce yazdı:

noxy yada yeşil kapak alabilirsin daha uygun dersen nessie olabilir

Nessiede enanth yokmuş hocam maalesef. 

ardas, 2 saat önce yazdı:

noxy yada yeşil kapak diğer markaların masteron enanthantesi gereksiz pahalı.

Yeşil kapağa nasıl erişebileceği mi bilmiyorum hocam :) nessie pharmaya markası olduğu için ulaştıkta bu biraz zor gibi.

• Üzgün 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    35
gönderildi (düzenlendi)
Mimaroba, 04.03.2025 - 11:16 yazdı:

Markalar hakkında yorumlarınızı bekliyorum ulaşabildiklerim..

• Dragon Pharma
  • Noxy
  • Markasız Yeşil Kapaklı
  • Nessie
  • normatech 
  • overdose

vsvs daha bir kaç marka mevcut önereceğiniz ugl markalar varsa yazarsanız sevinirim. 

Kesinlikle overdose. Bizzat şuanda deneyimliyorum kan testinden çalıştığı açık bi şekilde belli. Markasız yeşil kapaklıda güzel çıkabilir kullanmadım

tarihinde colw1n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    221
colw1n, Bir saat önce yazdı:

Kesinlikle overdose. Bizzat şuanda deneyimliyorum kan testinden çalıştığı açık bi şekilde belli. Markasız yeşil kapaklıda güzel çıkabilir kullanmadım

Overdose dediginize ben pek güvenmiyorum belkide içinde kortizol var ondanda calıstgınu sanıyorsunuz… 

SERKO, 6 saat önce yazdı:

kestim ben treni kardeşim yan etkileri vardı ama öyle etki  falan pek anlamadım ben ayrıca bende etki etmiyor hangi marka olursa olsun 200 mg de aynı 800 mg de aynı benim sonuç 0..

Abi karbı arttirip denedinmi veya azıcık pis beslensen cok farkettiriyor trenbolon glukojen depolarını boşaltıyor bildigin yani karbonhidratı az alırsan birde cok temiz beslendigin zaman ne olursa olsun tam verimi alamıyorsun trenden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    35
Yusufdemir1995, 2 saat önce yazdı:

Overdose dediginize ben pek güvenmiyorum belkide içinde kortizol var ondanda calıstgınu sanıyorsunuz… 

Kortizolün adele sertliğini ve damar belirginliğini arttırcağını sanmıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    15

Abi karbı arttirip denedinmi veya azıcık pis beslensen cok farkettiriyor trenbolon glukojen depolarını boşaltıyor bildigin yani karbonhidratı az alırsan birde cok temiz beslendigin zaman ne olursa olsun tam verimi alamıyorsun trenden

trenbolone enantat ile definasyon yapacak birisi ne kadar karbonhidrat ne kadar kalori almalı o zaman? Tecrübe ve deneyim aktarırsan memnun olurum dostum senin tecrüben değerlidir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046

Neler yaptım neler yok kardeşim tren krali gelse bende etki etmiyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    242
SERKO, Şimdi yazdı:

Neler yaptım neler yok kardeşim tren krali gelse bende etki etmiyor 

igf kullanmayı düşünüyor musun hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046

Brom benim kullanmadığım hiç birşey kalmadı ment dahil bütün sarms peptid gh insülin anabolizanlar igf falan çok iyi markalarda kullandım ama bu işin özü insülin gerisi boş geliyor bana

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    42
SERKO, 9 dakika önce yazdı:

Brom benim kullanmadığım hiç birşey kalmadı ment dahil bütün sarms peptid gh insülin anabolizanlar igf falan çok iyi markalarda kullandım ama bu işin özü insülin gerisi boş geliyor bana

Salonda bir hoca var yarışmaya katılacak Hulk gibi birşey bende adama sordum da kilo vermek için de insülin growth kilo almak için de insülin growth dedi 😅 kilo verirken ne alaka diye sormuyor değilim büyümek için değil mi bu hormon 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046
Yasar, 12 saat önce yazdı:

Salonda bir hoca var yarışmaya katılacak Hulk gibi birşey bende adama sordum da kilo vermek için de insülin growth kilo almak için de insülin growth dedi 😅 kilo verirken ne alaka diye sormuyor değilim büyümek için değil mi bu hormon 

düşük ünite insülin alan var diyette adaleyi daha iyi doldurmak için alıyorlar gh ile zaten yağ yakmayı hedefliyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mimaroba    60
ardas, 05.03.2025 - 11:23 yazdı:
  1. overdose-nessie (1 e koymamın sebebi f/p ama yerli üretim overdose fiyatı olmasa en sonuncu olur direk)
  2. yeşil kapak - noxy fiyatları hemen hemen aynı sayılır ikiside kaliteli
  3. dragon yeşil kapak ve noxy gibi kaliteli ama fiyat olarak biraz daha pahalı ondan yeşil kapak ve noxy nin altına koyuyorum.

(ilk sıradaki ucuz ilaçları saymazsak 1.noxy ve yeşil kapak , 2.dragon ama dragonu 2 ye koymamın sebebi fiyatı yoksa o da kaliteli ki hala dragonun boldenonunu kullanıyorum şuanda baya uzun bi süredir de kullandığım marka onun yerine bodytechte tercih edebilirsin bodytech noxy yeşil kapak aynı sırada bana göre fiyatları hemen hemen yakın ucuz olan hangisiyse onu seçebilirsin.)

Dragon aldım 1 flakon deneme amaçlı hocam aynı zaman da testom bitmişti onuda sipariş edeyim dedim testoyu flakon kapağı açılmamış ambalajlı şekilde yolladı trenin ise flakonun kapağı açılmıştı ambalajı yoktu. Flakon boyutlarıda farklıydı iki ürünün seri farkı vardır belki bilmiyorum ama dışındaki basımdada hatalar vardı bir şüpheye düşmedim değil. Gördelleri ekte yolluyorum daha önce kullananlar bu durumu yaşayanlar söylerse harika olur

IMG_7487.jpeg

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    860
Mimaroba, 3 saat önce yazdı:

Dragon aldım 1 flakon deneme amaçlı hocam aynı zaman da testom bitmişti onuda sipariş edeyim dedim testoyu flakon kapağı açılmamış ambalajlı şekilde yolladı trenin ise flakonun kapağı açılmıştı ambalajı yoktu. Flakon boyutlarıda farklıydı iki ürünün seri farkı vardır belki bilmiyorum ama dışındaki basımdada hatalar vardı bir şüpheye düşmedim değil. Gördelleri ekte yolluyorum daha önce kullananlar bu durumu yaşayanlar söylerse harika olur

İlaçların hepsi aynı yol üzerinden gelmiyor 100 tane geliyorsa 50 si başka 50 si başka bi yerden gelir kapağı açık olanların nere üzerinden geldiğini unuttum şuanda o yüzden boldenonlarda da aynısı var hatta bi arkadaş da konu açmıştı rengi niye koyu diye onun da kapağı vardı önceki gelenlerde yoktu markanın 2 farklı üretim yaptırdığı yer var bide ondan tasarım ve baskılarında farklılık var bazı serilerin.

Aldığın kişiye sorarsan anlatır zaten tam olarak çok önceden öğrendiğim için tam detaylı aklımda değil. Bazılarının kapağınıda kendi açıyor yakalandığında sıkıntı olmasın diye. Kendi açarken ki videosu da var için rahat olsun yani.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    54
ardas, 4 saat önce yazdı:

İlaçların hepsi aynı yol üzerinden gelmiyor 100 tane geliyorsa 50 si başka 50 si başka bi yerden gelir kapağı açık olanların nere üzerinden geldiğini unuttum şuanda o yüzden boldenonlarda da aynısı var hatta bi arkadaş da konu açmıştı rengi niye koyu diye onun da kapağı vardı önceki gelenlerde yoktu markanın 2 farklı üretim yaptırdığı yer var bide ondan tasarım ve baskılarında farklılık var bazı serilerin.

Aldığın kişiye sorarsan anlatır zaten tam olarak çok önceden öğrendiğim için tam detaylı aklımda değil. Bazılarının kapağınıda kendi açıyor yakalandığında sıkıntı olmasın diye. Kendi açarken ki videosu da var için rahat olsun yani.

aynen ben açmıştım konuyu ülkeye sokarken sokan kişiye kendim kullanıyorum satmıcam diyebilmesi için kapaklarını kendi açıp yolluyor diye belirtmişti bana benimde aldığım ürünlerde zaten hepsi kapaklı gelmiyor ama kapalısıda açığıda aynı ürün 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Alwaysinbusiness
      Selamün aleyküm beyler,
      Trenbolone enantat daha sinerjik çalışması için trickleriniz önerileriniz var mı? Ketojenik diyet treni daha çok çalıştırır diye bir şey duymuştum bunun gibi şeyler ne bileyim mesela ilaç kombinesi veya supplement veya bildiğiniz herhangi bir şey?
      Şimdiden teşekkürler saygılar sevgiler.
    • Yazan: Samedbumstead
      Herkese hayırlı geceler,
      MARKALAR:
      Humax  Sp  Milium pharma Markasız Yeşil kapak  Trenbolone acetat ile kür yapacağım ulaşabildiğim bu markalar var hangisini tercih etmeliyim kullanıp deneyen var mı ? 
    • Yazan: barany1dz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümü bitirdim istediğim verimi alamadım bu tabi benle alakalı bir durum oldu ilaçlar çalışmadı mental bozuldu falan derken artık güzel bir kür ve sonuç istiyorum açıkçası.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      Trenbolone acetat Testosteron propionat Mastero propionat SORULARIM:
      Mg'lar nasıl olmalı? Kaç hafta gitmeliyim (aklımda hazirana kadar var)? Bu kür içerisindeki makrolar nasıl cheatler nasıl olmalı?  Baya bi araştırdım yan etkileri o durum bu durum bunların hepsinin farkındayım sadece buradan da kullanan insanların uyguladıkları sistemi ve deneyimlerini değişimleri merak ediyorum. Şimdiden tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Naci,,
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Daha önceden kür yapmadım ilk kürüm olacak. 3 aydır forumda geziyorum bilgi edinebilmek adına 10-12 haftalık bir kür olacak haftada kaç mg tren ve kaç mg sustanon almalıyım? Bu konuda yardım rica ediyorum sizlerden.
      KÜR PLANLAMAM:
      Sustanon Trenbolone Enanthate KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      Boy:184 Kilo;80 Yağ:15   NOT:
      Trenbolone hakkında çok şey okudum yan etkileri vs ve bunları göze aldım! Zaten 4 haftadır only sustanon yapıyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.