-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Hangi marka trenbolone tercih etmeliyim?
Oluşturan:
Mimaroba, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: barany1dz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürümü bitirdim istediğim verimi alamadım bu tabi benle alakalı bir durum oldu ilaçlar çalışmadı mental bozuldu falan derken artık güzel bir kür ve sonuç istiyorum açıkçası.
YENİ KÜR PLANLAMAM:
Trenbolone acetat Testosteron propionat Mastero propionat SORULARIM:
Mg'lar nasıl olmalı? Kaç hafta gitmeliyim (aklımda hazirana kadar var)? Bu kür içerisindeki makrolar nasıl cheatler nasıl olmalı? Baya bi araştırdım yan etkileri o durum bu durum bunların hepsinin farkındayım sadece buradan da kullanan insanların uyguladıkları sistemi ve deneyimlerini değişimleri merak ediyorum. Şimdiden tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Naci,,
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Daha önceden kür yapmadım ilk kürüm olacak. 3 aydır forumda geziyorum bilgi edinebilmek adına 10-12 haftalık bir kür olacak haftada kaç mg tren ve kaç mg sustanon almalıyım? Bu konuda yardım rica ediyorum sizlerden.
KÜR PLANLAMAM:
Sustanon Trenbolone Enanthate KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
Boy:184 Kilo;80 Yağ:15 NOT:
Trenbolone hakkında çok şey okudum yan etkileri vs ve bunları göze aldım! Zaten 4 haftadır only sustanon yapıyorum.
-
Yazan: resul544
Merhaba hocalarım,
Forumda genel olarak bazı markalara karşı önyargı var gibi hissediyorum ve piyasada olan ilaçların %90 nın yerli üretim olduğunu düşünüyorum. Sizin kulaktan duyma değil kullanıp tecrübe ettiğiniz son dönemde olan ilaçlar hakkında ne düşünüyorsunuz.
Bu forumdan İran enantathe desteği almıştım ondan çok memnun kalmıştım. Overdose adıyla satılan (fiyatlar ortalama faiş değil ucuzda değil) testo enantathe cypionat kullandım gayet memnun kaldım. Magnus masteron (ucuz olmasına rağmen şansıma mı bilmiyorum ) gayet güzeldi. Şuan Hellas rimobolan temin ettim ( bence fiyatları dolar bazlı biraz gereksiz pahalı) şuan fikrim yok deneyeceğim. Genel olarak testesteron türevleri çalışıyor ama rimobolan vs hammadden dolayı içinde farklı mıxler var gibi düşünüyorum. Sizin kullanıp tahlil alıp boş dediğiniz veya güzel etki aldım son dönemde olan markalar hangileri ?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Alwaysinbusiness
Selamün aleyküm beyler
Trenbolone enantat daha sinerjik çalışması için trickleriniz önerileriniz var mı
Ketojenik diyet treni daha çok çalıştırır diye bir şey duymuştum bunun gibi şeyler ne bileyim mesela ilaç kombinesi veya supplement veya bildiğiniz herhangi bir şey
Şimdiden teşekkürler saygılar sevgiler
-
Yazan: SAMOtrophin
Merhaba daha önce hiç tren kullanmadım. Sizce bulk kürü için tren doğru seçim mi olur?
-