Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

j00x0

Yeni kür planlamasını yaparken yardımınıza ihtiyacım var!

Önerilen İletiler

j00x0    34

Merhabalar,

Arkadaşlar uzun süre küre gir çık yaptım fakat 2 senedir kür yapmıyorum spora devam ediyorum fakat oda son 8 aydır saldık evlilik arifesi vefatlar vs. derken şimdi evlilik öncesi bir düzene girmek istiyorum ve bolca da vaktim oluştu spora daha elverişli bir dönemdeyim diyeyim elimde olan ilaçları ben buraya yazayım bunlardan bir kür planlaması yapılabilir mi extra alınması gerekenler olursa tabi ki ilave ederiz.

• 3x 10mlx250mg -) Noxy Labs
  • 1x 10mg GHRP-6 -) Benelux  / 1x 1mg IGF1-LR3 -) Benelux
  • 4x 10mlx200mg Boldenon -) Noxy Labs
  • 1x 15mlx100mg Primonolan -) Benelux
  • 1x 10mlx200mg Deca -) Noxy Labs
  • 1x 5mlx200mg Tren E. -) Noxy Labs  / 1x 10mlx250mg Tren E. -) Benelux
  • 12 Adet Dbol 10mg -) SP  / 31 Adet Dbol 10mg -) Benelux

Amacım kütle kazanmak bu 2 yıllık sürede 77 den 63 lere kadar geriledim.

Şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    915

testo primo deca idman sonu 80mcg ıgf formunu bilmiyorum ondan dozaj yazamıcam eğer formun çok gerilediyse testo bolde kick start için dianabol ghrp 6 yağ oranın biraz yüksekse onun yerine ıgf ekleyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
j00x0    34

form çok geriledi baya gözle görülür bir şekilde geriledi, iştah komple kesildi maalesef o yüzden kötü durum

bugüne kadar ;

• testo 500/1000mg
  • bolde 400/600/800mg
  • parabolon 300/400mg
  • npp 200mg
  • deca 400mg
  • tren e 200mg
  • anapolon 50mg
  • dbol 30mg
  • ghrp6 350mcg(15ui)

üzerini hiç görmedim primo ve igf elimde var ama hiç kullanmadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    915

Benelux hiç kullanan yoktu çevremde fakat bi kaç tane satan biliyorum güvenmediğim ondan olumlu bakamıcam o markaya fakat decayla boldenon birlikte fazla tansiyon yapabiliyor ondan masteron yada primo kullanmandan yanayım eğer ilk kürü kullanıcaksan. ıgf de ghrp ye benzer kullanım olarak benim tavsiyem direk bölmeden idman sonu kullanman. ilk 6 hafta deca ekleyip düşük doz boldenonla birlikte sonra onu çıkarıp boldenonu 600 e de çekebilirsin ama şuan için bence gerek yok bunlara.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
j00x0    34
ardas, 01.03.2025 - 23:15 yazdı:

Benelux hiç kullanan yoktu çevremde fakat bi kaç tane satan biliyorum güvenmediğim ondan olumlu bakamıcam o markaya fakat decayla boldenon birlikte fazla tansiyon yapabiliyor ondan masteron yada primo kullanmandan yanayım eğer ilk kürü kullanıcaksan. ıgf de ghrp ye benzer kullanım olarak benim tavsiyem direk bölmeden idman sonu kullanman. ilk 6 hafta deca ekleyip düşük doz boldenonla birlikte sonra onu çıkarıp boldenonu 600 e de çekebilirsin ama şuan için bence gerek yok bunlara.

Şöyle bir planlama nasıl olur hocam npp tercih etmemin sebebi hızlı başlangıç yapalım. :)

resim.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    123
gönderildi (düzenlendi)
j00x0, 24 dakika önce yazdı:

Şöyle bir planlama nasıl olur hocam npp tercih etmemin sebebi hızlı başlangıç yapalım. :)

resim.png

Çok fazla ilaç var, çoğuda gereksiz yani hızlı başlangıcın hiçbir artışı yok. Dbol, mk677, igf1 lr3, boldenone bunları çıkar. 500mg testo 300mg deca 300mg primo veya masteron + ghrp6 iyidir. E2 durumuna göre primo veya masteronun dozajini ayarlarsın.

Bu dozajlar bile bana göre başlangıç için yüksek fakat en azından daha ılımlı bir başlangıç olur.

Dbol tuttuğu su birakinca zaten gidiyor, deca ile boldenone beraber kullanımı yan etki açısından sıkıntılı. Ghrp6 varken mk677ye gerek yok ikiside aynı görevi görüyor hemen hemen.

Decayı küre 4. Hafta dahil etmeni öneririm.

tarihinde deluxes tarafından düzenlendi
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    915

testoyu deca varken 750 ye çıkarma bana göre zaten gereksiz 500 üstü testo illa yükselticeksen deca çıkınca yükselt. bolde yada primo ikisinden birini seç primo bence onun dışında ıgf kalsın sadece ghrp mk kullanmana gerek yok hepsini birden.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
j00x0    34

image.png.3ea8de59fea2ca0cb84d092b8b4c65b6.png

en son bu şekildeyim hocam teşekküreler bilgilendirmeleriniz için ;
bolde tercih etmem sebebim marka noxy öbürü benalux benalux a bende çok güvenemiyorum
masteron daha önce hiç kullanmadım nasıl bir etkisi olduğunu bilmiyorum merakta ediyorum aslında extra masteron koysam gereksiz mi olur
@ardas @deluxes

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414

Masteronu kürde e2 baskılamak için kullanıyorlar. Boldenon varken masterona gerek kalmayabilir. Ortalama 8. haftada ekleyip ekleyemeyeceğin belli olur.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    123

Boldenone'de e2 baskılıyor, boldenone ile e2 seviyelerini ayarlayabiliyorsan masteron eklemene gerek kalmaz. Kan testine göre / yaşadığın e2 yan etkilerine göre ekleyebilirsin. 

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    915

masteron dursun definasyonda kullanırsın. zaten yazmışlar sebebini. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Movemeent
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Kişisel bilgilerim:
      24 Yaşındayım Boyum 1.77 5 haftalık kürüm:
      86 Kg olarak başladığım 80 kg olarak bitirdiğim
      200 mg testo prop anavar clen winstrol Küründen sonra aşağıdaki küre başladım;
      2. Haftamdayım yarın 4.enjeksiyon olacak. Kür totalde 10 hafta sürecek kür bitimi 4 hafta only testo (düşük doz haftalık 200 mg prop olabilir) devam etmeyi düşünüyorum.
      500 mg Testo Enant 400 mg Deca 400 mg Bolde Piramit şeklinde ilk hafta 30 sonra 40 mg Dianabol 4 hafta sürecek. Kür başı test olmadım. Libido artışı, güç artışı var. İlaçların belli yan etkisi dışında (Kramp, clen kalbi) sağlık sorunu henüz yaşamadım. 2.Hafta itibariyle gü n aşırı yarım arimideks almaya başladım. (Ezbere) 
      Demir çinko magnezyum d vitamini milk thistle Alıyorum. Aşağıya kür öncesi ve güncel fotoğraflarımı bırakıyorum.
      Genel olarak önerileriniz ve desteklerinizi rica ederim. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
      KÜR ÖNCESİ FOTOĞRAFLAR:

• Yazan: sonalla24
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 2 senedir doğal olarak spor yapmaktayım 21 yaşındayım.
      Arkadaşlar fotoğrafta göründüğü gibi total testosteron değerim yaklaşık 7 -8 ay içerisinde 200 civarı düştü. Kan testindeki diğer değerlerim şekildeki gibi fakat daha önceden hormonları ölçtürmemiştim. Ayrıca 2 ayrı tarihteki formlarım da fotoğraflardaki gibi kırmızı eşofmanlı halim 2024deki diğeri ise güncel. Kan testini vermeden önce yaklaşık bi 20 26 saat boyunca 2 3 saat uykuyla vermiştim. saat 4 te kan testini verdim.
      SORULARIM:
      Bu düşüş normal mi? Ne yapmamı önerirsiniz?  Bir de küre girmek istersem bu değerlerim uygun mu küre girmek için? KAN TESTİ SONUÇLARIM:

GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: Laracall
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Önümüzdeki günlerde steroid kürüne girmeyi düşünüyorum.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron enanthe 250 ml Boldenon 250 ml Clenbuterol 10 haftalık bir kür programım var enjeksiyon haftada 2 kez 1 ml , arimidex haftada 2 kez 0.5 mg olarak kullanmayı düşünüyorum 6. Haftadan sonra clene başlayacağım kan testi sonuçlarımı aşağıya bırakıyorum öneri ve görüşlerinizi yapmam gereken var ise bilginize ihtiyacım var teşekkürler.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Testomer
      Öncelikle merhaba arkadaşlar,
      Bu benim ikinci kürüm olacak. İlk kürümde deca testo ve dianabol kullandım. O kürde yaklaşık 8-9 kilo aldım ve bıraktıktan sonra pct yapınca 4 kilo gitti sadece.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kilom 73.5 Boyum 174 Yaş 22 İkinci kür olarak düşündüğüm ilaçları öncelikle yazmak istiyorum ve sonrasında yorumlarınızı bekliyorum, her türlü tecrübelerinizi veya tavsiyelerinizi yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
      KÜR İÇERİĞİM:
      450mg testo ent  300 mg rimobolan 80 mg trenbolone 50 mg oxandrolone (ilk dört hafta günlük doz) 100 oximetolone (ikinci dört hafta günlük doz) NOT (ilk dört hafta anavar ile başlayıp sonrasında onu bırakıp,anapolon’a başlayacağım ve o da 4-6 hafta arası olacak)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.