Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ykslblc

Enjeksiyon sonrası ağrı, ödem sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

ykslblc    1

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Bilgili deneyimli sporcu arkadaşlardan bir yardım talebim olacak. Triatlon branşı ile ilgileniyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 41 yaşında
  • 178cm boy
  • 88 kilodayım

Kilomun asıl kısmı bel ve sırt bölgesinde yarış dönemlerinde haftalık 20 saate yakın antrenman dönemim oluyor. Daha fazla dayanıklılık, güç ve kilo vermek için 2 aydır testosteron iğneleri ile bir mücadelem var. Uzun süredir pt ilk yapan kendiside aktif kullanan bir arkadaşım vasıtasıyla White tiger Pharma firmasının Testosterone propionate ile başladık. ilk kendim yapmayı denedim ama bacakta aşırı ağrı oluştu. sonra arkadaşım koldan yaptı kol ağrısı yaşamaya başladım.

Ağrılar ertesi gün başlıyor gün geçtikçe şiddetleniyor. enjeksiyon bölgesine elinizi dahi süremiyorsunuz acıdan. bacaktan yaptıklarımda 2-3 gün topla geziyordum. 6-7 enjeksiyon sonra ilaçı değiştirip cypionate olanına geçtik. enjeksiyon ağrısı yapmadı fakat  bende aşırı tansiyon yükselmesine sebep oldu. 2 sefer yaptıktan sonra gene ilacı değiştirip enanthate olanına geçtik. bu ilaçta herhangi bir tepkime hissetmiyorum ama bu da enjeksiyon ağrısı yapıyor. 3 ilaçta da kilo kaybı yaşamadım, hatta kilo aldım. kısa esterlide enerjim çok fazlaydı sürekli erekte olma hissi yaşıyordum, çok sert ağırlık antrenmanları yapmamı sağladı.

Enjeksiyon ağrısı çekilecek gibi değildi. Testosterone cypionate da enjeksiyondan 1 sonrası enerji patlaması geliyordu. vücut ısım yükseliyor sindirim ve metabolizmanın çalıştığını hissediyordum. ama tansiyonum kontrol dışına çıkıyordu. şuan kullandığım Testosterone enanthate 2. enjeksiyonu yaptım. enjeksiyondan 1 gün sonra o bölge ağrımaya başlıyor. kremler buzlar masaj tabancaları alkoller denemediğim şey kalmadı. gün aşırı koşu programım var hiçbirini yapamıyorum. 

Durumu anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım deneyimli bilgi arkadaşlardan bu konuda yardımlarını rica ederim.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ykslblc    1
onlytrenbolone, 20 dakika önce yazdı:

Bu konuda yazılanlara dikkat edin enjeksiyon zamanı hocam ve orada krem önerisi var onları deneyebilirsiniz.

hocam denemediğim şey kalmadı. form a hatim indirdim ama nafile 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    1

Merhaba hocam, ben de bacaktan enjeksiyon yapıyorum önceden sandalyeye oturur ayağımla bacak hizasını 90° yapar öyle enjeksiyon işlemini yapardım. Bazen enjeksiyon anında veya sonrasında ağrı ve yanmalar oluyordu o dönemler bacak çalışamıyordum merdiven çıkarken bile zorlanıyordum😁 şimdi koltuğun köşesine geçip ayağımı tamamen uzatıyorum kad gergin oluyor biraz ayağımı kendime doğru çektiğimde kas tamamen yumuşuyor işte o esnada enjeksiyonu yapıyorum ne ağrı ne ödem çok şükür şimdiye kadar hiçbir şey olmadı. Kendi deneyimlerimle çıkardığım sonuçta en büyük etken ilacın sterilliği, enjeksiyon bölgesi sterilliği, iğne ucu seçimi ve enjeksiyon süresi. Ben ilacı ampulden çektiğim halde iğne ucunu yine değiştiriyorum enjeksiyon bölgesine pamuk ve kolonya ile önce temizleyip enjeksiyon öncesinde  alkollü mendil ile tekrar siliyorum sonrasında turuncu iğne ile enjeksiyon yapıyorum ve süresi olabildiğince uzun ve yavaş yavaş oluyor. Eğer her şeye rağmen hala ağrı oluyorsa bence markayı değiştirin o markada kullanılan yağ size yaramıyor olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ykslblc    1
Trenx, 54 dakika önce yazdı:

Merhaba hocam, ben de bacaktan enjeksiyon yapıyorum önceden sandalyeye oturur ayağımla bacak hizasını 90° yapar öyle enjeksiyon işlemini yapardım. Bazen enjeksiyon anında veya sonrasında ağrı ve yanmalar oluyordu o dönemler bacak çalışamıyordum merdiven çıkarken bile zorlanıyordum😁 şimdi koltuğun köşesine geçip ayağımı tamamen uzatıyorum kad gergin oluyor biraz ayağımı kendime doğru çektiğimde kas tamamen yumuşuyor işte o esnada enjeksiyonu yapıyorum ne ağrı ne ödem çok şükür şimdiye kadar hiçbir şey olmadı. Kendi deneyimlerimle çıkardığım sonuçta en büyük etken ilacın sterilliği, enjeksiyon bölgesi sterilliği, iğne ucu seçimi ve enjeksiyon süresi. Ben ilacı ampulden çektiğim halde iğne ucunu yine değiştiriyorum enjeksiyon bölgesine pamuk ve kolonya ile önce temizleyip enjeksiyon öncesinde  alkollü mendil ile tekrar siliyorum sonrasında turuncu iğne ile enjeksiyon yapıyorum ve süresi olabildiğince uzun ve yavaş yavaş oluyor. Eğer her şeye rağmen hala ağrı oluyorsa bence markayı değiştirin o markada kullanılan yağ size yaramıyor olabilir.

bende sandalye de yapıyorum ama uzanarak yapmayı deneyeceğim. sterilizasyon konusuna çok dikkat ediyorum yazdıklarınızı bende uyguluyorum. iğne ucu olarak da turuncu kullanıyorum. ya yan etki yaşıyorum ya da ağrı. ilaç nerden alınır. orijinal mi o konuda da pek bi bilgim yok. ben arkadaşımdan istiyorum ı getiriyor.

dontworry216, 53 dakika önce yazdı:

%99 çözüm olacağına inandığım evigeni karıştırmayı deneyebilirsin (e vitamini ) 

bunu deneyeceğim hocam teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    768

kullandığın marka kaynaklı enjeksiyon yap crp ye baktır bi büyük ihtimalle ilaç steril değil o markayla ilgili konuları inceleyebilirsin forumdaki.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    33

Flakona giren iğne köreliyor ilacı çektiğimiz ucu atıp yerine 0 uç takmak daha mantıklı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ykslblc    1
SAMOtrophin, 19 saat önce yazdı:

Flakona giren iğne köreliyor ilacı çektiğimiz ucu atıp yerine 0 uç takmak daha mantıklı. 

öyle yapıyorum hocam.

Ferdikra, 20 saat önce yazdı:

O ilaçlar steril değil yerli üretim zaten

sanırım öyle bi sorun var .

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Johturk0606
      Merhabalar herkese iyi forumlar ve sağlıklı sporlar dilerim.
      3 yıl spor geçmişimin ardından ilk defa olarak boldenon testosteron ve dianabol kürüne başladım. Şuan kürün 4.haftasındayım.
      pazartesi 250 bolde 250 testo perşembe 250 bolde 250 testo Olarak tek şırıngada birleştirip vuruyorum. Sorunuma gelecek olursak son 1.5 haftadır enjeksiyonlardan sonra sağ ve sol kalçada, enjeksiyon yaptığımız yerlerde en büyüğü baş parmak kadar olmak üzere yumrular oluştu. İlk fark ettiğim zaman böcek ısırığı zannettim ve aynı onun gibi.
      Ağrı acı kesinlikle yok. Dokunmazsam herhangi bir tepki sorun yok. Ama dokunduğum zaman böcek yer kaşınır gibi kaşınıyor. Sanki içerisinde birşey birikmiş gibi. Bu ödem midir? Ödem konularını okudum herkes ağrıdan bahsetmiş fakat bende sadece kaşıntı var. O da temas edersem. Forumda ödem için 2 krem tavsiyesi verilmiş, onları kullansam çözebilir miyim? 
      Şimdiden çok teşekkür ederim.
    • Yazan: Eampowered
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 2 senedir ilaç kullanıyorum neredeyse 3-4 farklı ilacın 2-3 serisini deneyimlemişimdir ve ne yaparsam yapayım ödem probleminin önüne geçemiyorum kimi zaman rahatsız etmeyecek seviyede kimi zaman yürümemi engelleyecek seviyede artık alıştım diyebilirim sadece kafama bir şey takılıyor ilacın yaptığı ödem ile kür veriminin arasında bir ilişki varmı yani ilacın ödem yapması bir şekilde ilaçtan aldığım verimi düşürüyor olabilirmi birde ben enjeksiyon yaptıktan sonra ilaç nekadar sürede emiliyor yağ yoğuna göre değişeceğini biliyorum genel bir değer istiyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Powercı
      Merhaba arkadaşlar,
      ilacı 2. Kullanışım ilkimde hiç bir şey olmadı tanıdığım biri vurdu 2. De sağlık kabininde yaptırdım kalcam ödem tuttu iğneden sonra eli ile dağıtmadı ondan mıdır e vitamini de kullandım! bolde testo masteron alıyorumm 1 ml ..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.