Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SAMOtrophin

Bulk küründe trenbolone kullanmak mantıklı mı?

Önerilen İletiler

BBurak    119
SAMOtrophin, 6 dakika önce yazdı:

Merhaba daha önce hiç tren kullanmadım. Sizce bulk kürü için tren doğru seçim mi olur?

Merhaba. Tabi ki treni nadiren de olsa bulk döneminde kullananlar var fakat bulk döneminde: Boldenon, rimobolon, npp, deca, dianabol gibi yaygın, güvenli (trene nazaran) ve sıkça tercih edilen amaca yönelik ilaçlar varken tren kullanılması bence pek mantıklı değil. Definisyon dönemlerinde daha efektif kullanılabilir.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Mimaroba
      Markalar hakkında yorumlarınızı bekliyorum ulaşabildiklerim..
      Dragon Pharma Noxy Markasız Yeşil Kapaklı Nessie normatech  overdose vsvs daha bir kaç marka mevcut önereceğiniz ugl markalar varsa yazarsanız sevinirim. 
    • Yazan: onur41_38
      Arkadaşlar Merhaba,
      2 hafta önce Deca ile yapmış olduğum 80kg dan 102 kiloya tamamladığım her ne bulduysan ye bulk sürecini tamamlamış bulunmaktayım.
      bu hafta itibariyle 250 testo e. 300 tren e. ve 300 masteron kürüm 1800-2000 (200gr protein sabit) kcal beslenme ile başlamış durumda.
      kullandığım koruyucular:
      nac 600
      solgar milk thistle
      c vitamini
      solgar balık yağı 1000mg 
      now choline ınositol
      solgar vm-75 multi v mineral
      arkadaşlar, kardeşler, abiler kullandığım ilaçların dozu yeterli mi? kürü 8 hafta planladım başka tavsiyeleriniz var mı?
      düşünce, görüş ve tecrübeleriniz ihtiyacım var.
      tahlil sormayın ölümle yaşam arasındayım. sekteyen bir şey hissedersem baktıracağım.
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba,
      Testesteron enantat ve boldenon kürünün 4. Ayına girdim ve 2 haftadır tren enanteth kullanıyorum haftada 400 mg  200- 200 olacak şekilde, yalnız kullanmaya başladıktan 10 gün sonra midemde aşırı yanma , ekşime , acı acı geğirme gibi sorunlar oldu,  iştahımı da kesti bu durum, başına gelen veya bunun çözümünü bilen var mı acaba?
      Not : acı yemiyorum
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Estel
      Merhaba arkadaşlar,
      1.5 yıldır sürekli diyetteyim aksatmadan hafta 5 gün spor yapıyorum, diyet ve spordan keyif alıyorum tamamen hayatımın bir rutini olmuş durumda. 1 yıldır farmakolojik ilaçları internette bulabildiğim kaynaklardan araştırıyorum , çok büyük olayım, yarışma yapayım vs gibi amaçlarım yok. Ama bir kür deneyimim olsun istiyorum, vücudum nasıl tepki verecek, hissiyat, değişim, psikolojik boyutu, benim bunlara karşı vereceğim tepkiler mücadelem ve sonunda güzel bir tecrübe edinip bununda nasıl birşey olduğunu gördük diyebilmek. Bu sürecin sonunda tecrübelerim doğrultusunda natürel hayatıma da dönebilirim veya daha çok bilgi sahibi olup farklı ilaçlar denemeler yapabilirim. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      32 yaşındayım 1.5 yıldır spor yapıyorum Boy: 182 Kg: 80 Sizden fikir almak amacıyla bu konuyu açtım, aklımda şu var düşük doz testo ile başlayıp ( haftalık 250mg) 4 haftanın sonunda düşük sayılacak bir tren ( haftalık 150-200mg) 12 haftanın ardından tekrar 4 hafta only testo sonrasında pct.
      1-16 hafta 250 mg testo 4-12 hafta 150/200 tren İlaçları kısa ester kullanıp gün aşırı enjekte etmeyi düşünüyorum, hem bırakmak istediğim bir süreç olursa daha hızlı kandan çıkması adına. Tecrübesiz ilk kez kullanan birinin tren kullanması uygun görülmez genelde , ama bu bir deneyim , gözlem şeklinde bir süreç olmasını istediğim için o ilacın etkilerini deneyimlemek istiyorum.
      Kür öncesi horman testi 5-10-16. Haftalarda tekrar testlerimi vereceğim.
      Beslenmem sabit yumurta yulaf / tavuk pilav/ bol yeşillik, 5lt su , 3500 kalori.
      Fikir paylaşımında bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.