Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Lifter31

Testosteron+boldenon+npp - bulk kür günlüğüm!

Önerilen İletiler

Lifter31    18

Hocalarım merhabalar.

Daha önce ilaç dozajları hakkında bilgilenmek için açtığım bulk cut kürü gibi bir konuda bana çok yardımcı olmuştunuz. 1 martta ilk enjeksiyonumu yaparak kürüme başlıyorum.

KÜR İÇERİĞİM: 1-4 HAFTA

• 875mg testo e
  • 700mg bolde 
  • 175mg npp
  • 175mg tren e

KÜR İÇERİĞİM: 5-16 HAFTA

• 875mg testo e
  • 700mg bolde
  • 350mg npp

KİŞİSEL VERİLER:

• Yağ oranı %10
  • Kilo 93-95 civarı 

@Feladel hocam her konuda çok yardımcı oldu sağ olsun :)

BESLENME PLANIM:

• Beslenmeme 3000-3250 kalori başlayacağım.
  • 225-250 protein 425-450 karb ve 50 yağ şeklinde.

ANTRENMAN PLANIM:

• Antrenman programım haftada 5 gün.
  • Kalan 2 gün 4 5 set hafif karın çalışıp esneme yapacağım.

Yorumlarınızı bekliyorum ;)

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    357

Konuştuğumuz dozlar yine artmış gibi geldi bana :D Bence gereğinden fazla dozlar ama sen bilirsin. Treni de bulka eklemek yerine 1 flakon daha alıp cut'ın son 8-10 haftasına eklersen daha iyi olur. Bu yaşta bu kadar ağır ilaçlara gerek yok bence. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
Feladel, 5 dakika önce yazdı:

Konuştuğumuz dozlar yine artmış gibi geldi bana :D Bence gereğinden fazla dozlar ama sen bilirsin. Treni de bulka eklemek yerine 1 flakon daha alıp cut'ın son 8-10 haftasına eklersen daha iyi olur. Bu yaşta bu kadar ağır ilaçlara gerek yok bence. 

Hocam tren ace bolca var elimde son azıcık enanthate kaldi diye kullanayım diyordum bide bu seferki tren kürüm biraz kısaydı azıcık uzasın istiyorum .Dozajlar aksine düştü hocam ahahhaha:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    357
Lifter31, Şimdi yazdı:

Hocam tren ace bolca var elimde son azıcık enanthate kaldi diye kullanayım diyordum bide bu seferki tren kürüm biraz kısaydı azıcık uzasın istiyorum .Dozajlar aksine düştü hocam ahahhaha:)

4 haftalık trenden pek bir şey anlamazsın. Dozlar da 600 testo 600 bolde olsa daha iyi bence. E2 durumuna göre testo sonradan ayarlanır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

4 haftalık trenden pek bir şey anlamazsın. Dozlar da 600 testo 600 bolde olsa daha iyi bence. E2 durumuna göre testo sonradan ayarlanır. 

Hocam anlık olarak 7 8 haftadır trendeyim zaten onu uzatma anlamında demiştim yoksa 4 hafta tren ne ahahha

Bolde ve testo oranı bende bu sekilde iyi oluyor östrojen acisindan bildigim icin boyle yaptim. Ilk 1 2 hafta arimidexle kontrolde tutunca oturuyor kendiliginden bolde acilinca

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    357
Lifter31, Şimdi yazdı:

Hocam anlık olarak 7 8 haftadır trendeyim zaten onu uzatma anlamında demiştim yoksa 4 hafta tren ne ahahha

Bolde ve testo oranı bende bu sekilde iyi oluyor östrojen acisindan bildigim icin boyle yaptim. Ilk 1 2 hafta arimidexle kontrolde tutunca oturuyor kendiliginden bolde acilinca

Öyle uzatacaksan olabilir. Dinlenmeden yeni küre giriyorsan gözün test değerlerinde olsun. Vücutla inatlaşmaya gelmez :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
Feladel, 21 dakika önce yazdı:

Öyle uzatacaksan olabilir. Dinlenmeden yeni küre giriyorsan gözün test değerlerinde olsun. Vücutla inatlaşmaya gelmez :D 

Hocam temiz valla suanlik degerler tshı kapatmadan tiromeli de kesmeyi başardım hadi hayırlısı bakalım. Arada bir oral eklemeyi dusunuyorum güç acisindan plato kirmak icin siz ne onerirsiniz acaba? (Anapolon haric allah belasini versin)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    357
Lifter31, 3 dakika önce yazdı:

Hocam temiz valla suanlik degerler tshı kapatmadan tiromeli de kesmeyi başardım hadi hayırlısı bakalım. Arada bir oral eklemeyi dusunuyorum güç acisindan plato kirmak icin siz ne onerirsiniz acaba? (Anapolon haric allah belasini versin)

Geriye doğru düzgün dianabol ve turinabol kalıyor. Superdrol filan da var ama fazla toksik olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
Feladel, 3 saat önce yazdı:

Geriye doğru düzgün dianabol ve turinabol kalıyor. Superdrol filan da var ama fazla toksik olur. 

Hocam tbolu yeni bitirdim begenmedim cok hafif geldi. Anavar zaten :D

Dianabolde de elde resmen hicbirsey kalmadigi icin sevmiyorum. Superdrolun enjekte edilebilirini ayarlamaya calistim da olmadi ne yazik ki:( karaciger degerlerine gore superdrol oral dusunuyorum bende.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    357
Lifter31, 1 dakika önce yazdı:

Hocam tbolu yeni bitirdim begenmedim cok hafif geldi. Anavar zaten :D

Dianabolde de elde resmen hicbirsey kalmadigi icin sevmiyorum. Superdrolun enjekte edilebilirini ayarlamaya calistim da olmadi ne yazik ki:( karaciger degerlerine gore superdrol oral dusunuyorum bende.

Tbol, dianabol kadar güç vermiyor ama onun kadar da su tutmadığı için seviyorum ama kısa süreli kullanacaksan dianabol daha iyi sonuç verir. Karaciğer sıkıntı yaratmazsa bu tarz bir iş için en iyi seçenek superdrol.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
Feladel, 8 dakika önce yazdı:

Tbol, dianabol kadar güç vermiyor ama onun kadar da su tutmadığı için seviyorum ama kısa süreli kullanacaksan dianabol daha iyi sonuç verir. Karaciğer sıkıntı yaratmazsa bu tarz bir iş için en iyi seçenek superdrol.

Hocam karaciğer benim genelde alt ast 60 70lerde geziyor en son 100 üzerini seneler önce gördüm şeker gibi anapolon atarken. Bakacagiz umarim. Trde cok bilinen kullanilan bir ilac da degil kullanirsam forumdakilere bilgi vermis de olurum :)Hocam ben birtek şu dostinexden korkuyorum. Daha önce çok kullanmam gerekmedi deca kullanmadigim icin. Trende de ara sira cok minimal yeterli geliyordu. Nppde kesin kullanmam gerekecek diye dusunuyorum. Yabancı forumlarda beyinle alakali cok sey okudum biraz tırsıyorum acikcasi. 500 tren e. Falan 25 yapiyordu bende prolaktini. Sizce dostinexe nasil yaklasmaliyim npp ile?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046

testo çok yüksek tren enant gereksiz boldenon hiç girme 

1-12 hafta ;

• 300 mg npp
  • 300 mg masteron p
  • 400-500 mg testo e 
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    357
Lifter31, 2 dakika önce yazdı:

Hocam ben birtek şu dostinexden korkuyorum. Daha önce çok kullanmam gerekmedi deca kullanmadigim icin. Trende de ara sira cok minimal yeterli geliyordu. Nppde kesin kullanmam gerekecek diye dusunuyorum. Yabancı forumlarda beyinle alakali cok sey okudum biraz tırsıyorum acikcasi. 500 tren e. Falan 25 yapiyordu bende prolaktini. Sizce dostinexe nasil yaklasmaliyim npp ile?

Kesin kullanman gerekir mi gerekmez mi belli olmaz. Nppye başladıktan sonra ayda 1 testte bakarız prolaktinin durumuna ve ona göre yine minimal şekilde kullanırsın. Bazı arkadaşlar günde 1 tane filan yutunca vücutta prolaktin diye bir şey kalmıyor. Gereğinden fazla prolaktin düşürünce anksiyete, depresyon vs. filan olabiliyor. Leblebi yer gibi değil de test sonuçlarına göre minimal dozlarda kullanınca bir sıkıntı olmaz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
Feladel, 15 dakika önce yazdı:

Kesin kullanman gerekir mi gerekmez mi belli olmaz. Nppye başladıktan sonra ayda 1 testte bakarız prolaktinin durumuna ve ona göre yine minimal şekilde kullanırsın. Bazı arkadaşlar günde 1 tane filan yutunca vücutta prolaktin diye bir şey kalmıyor. Gereğinden fazla prolaktin düşürünce anksiyete, depresyon vs. filan olabiliyor. Leblebi yer gibi değil de test sonuçlarına göre minimal dozlarda kullanınca bir sıkıntı olmaz. 

Ben 3 gün ara ile çeyrek atıyordum trende de şükür ters tepmedi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
Feladel, 27.02.2025 - 16:43 yazdı:

Hocam an itibarı ile küre girdim. Diyetten sonra 1 hafta cheat sebebi ile yağ oranı %8den %10 oldu kilo ise 94-95 (ödemsiz şekilde).

Kalori olarak dediğinize çok benzer bir beslenme planlıyorum.

3250 kalori

50 yağ

475g karbonhidrat

225g protein

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    357
Lifter31, 3 saat önce yazdı:

Hocam an itibarı ile küre girdim. Diyetten sonra 1 hafta cheat sebebi ile yağ oranı %8den %10 oldu kilo ise 94-95 (ödemsiz şekilde).

Kalori olarak dediğinize çok benzer bir beslenme planlıyorum.

3250 kalori

50 yağ

475g karbonhidrat

225g protein

1-2 haftada bir foto, ayda 1 test sonuçlarını eklersin onlara da bakarız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
Feladel, 01.03.2025 - 10:31 yazdı:

1-2 haftada bir foto, ayda 1 test sonuçlarını eklersin onlara da bakarız.

Hocam 2. Enjeksiyonu oldum. Superdrolü de ayarladim 1 aya elimde olacak ilk 2 hafta 10mg sonra 4 hafta 20mg kullanip birakmayi dusunuyorum. Dusunceleriniz neler bunun hakkinda? Karaciger degerleri 60 falan o kadar trenden sonra simdi doz da dusurdum superdrol baslayana kadar iyice normal olmus olacaktir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    357
Lifter31, 8 saat önce yazdı:

Hocam 2. Enjeksiyonu oldum. Superdrolü de ayarladim 1 aya elimde olacak ilk 2 hafta 10mg sonra 4 hafta 20mg kullanip birakmayi dusunuyorum. Dusunceleriniz neler bunun hakkinda? Karaciger degerleri 60 falan o kadar trenden sonra simdi doz da dusurdum superdrol baslayana kadar iyice normal olmus olacaktir.

Gerekirse ve karaciğer değerleri o zaman çok kötü değilse plato kırmak için 2 haftalık 20mg ya da 4 haftalık 10mg kullanabilirsin. Daha üstü dozlara gerek yok. Bu dozlar plato kırmak için fazlasıyla yeterli olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
Feladel, 35 dakika önce yazdı:

Gerekirse ve karaciğer değerleri o zaman çok kötü değilse plato kırmak için 2 haftalık 20mg ya da 4 haftalık 10mg kullanabilirsin. Daha üstü dozlara gerek yok. Bu dozlar plato kırmak için fazlasıyla yeterli olur.

Tamamdır hocam 10 başlayıp duruma göre size sorarak devam edeceğim elime geçince. Şuanda 175mg gittiğim nppyi sizce 4 hafta olmadan erkenden 350ye çekeyim mi?

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    357
Lifter31, 3 dakika önce yazdı:

Tamamdır hocam 10 başlayıp duruma göre size sorarak devam edeceğim elime geçince. Şuanda 175mg gittiğim nppyi sizce 4 hafta olmadan erkenden 350ye çekeyim mi?

Trenle birlikte ağır gelmez diyorsan çekebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
Feladel, 6 dakika önce yazdı:

Yavas ilerlemekte fayda vardir herhalde hocam sonucta ilk kez npp kullaniyorum.  Sonraki enjeksiyonla beraber 262.5a cekecegim (günaşırı 0.75ml) umarim iyi olur tesekkur ederim 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
Feladel, 03.03.2025 - 11:31 yazdı:

Hocam az önceki enjeksiyonumla beraber güncel haftalık dozlarım

875 mg testo en.

700 mg boldenon

262.5 mg npp

175 mg tren en.

Günaşırı enjeksiyonun yanında yarım arimidex çeyrek dostinex alıyorum ayın 15inde kan verip duruma bakacağım.

Beslenmem +500 kalori fazlası ile 250 protein günlük aktiviteye göre 500-600 karb ve 50 civari yağ seklinde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    357
Lifter31, 42 dakika önce yazdı:

Günaşırı enjeksiyonun yanında yarım arimidex çeyrek dostinex alıyorum ayın 15inde kan verip duruma bakacağım.

Gün aşırı çeyrek dostinex fazla kaçabilir. Şimdilik haftada yarım olarak al. Testten sonra dozu tekrar ayarlarsın. Deca varken e2'nin biraz yükselmesi iyidir. Düşük e2 decanın anabolik etkisini azaltabilir. O yüzden libido gibi yan etki olmadığı sürece bırak 50-60 pg/mL civarını biraz geçsin. Bir sıkıntı olmaz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    18
Feladel, 29 dakika önce yazdı:

Gün aşırı çeyrek dostinex fazla kaçabilir. Şimdilik haftada yarım olarak al. Testten sonra dozu tekrar ayarlarsın. Deca varken e2'nin biraz yükselmesi iyidir. Düşük e2 decanın anabolik etkisini azaltabilir. O yüzden libido gibi yan etki olmadığı sürece bırak 50-60 pg/mL civarını biraz geçsin. Bir sıkıntı olmaz. 

Tamamdır hocam 2 enjeksiyonda bir yani 4 gündr 1 çeyrek dostinex ve yarım arimidex alacağım haftaya kan verince değerlere göre hareket ederiz. Libidoda ufaktan değişim var hoşuma gitmedi :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    357
Lifter31, 2 dakika önce yazdı:

Tamamdır hocam 2 enjeksiyonda bir yani 4 gündr 1 çeyrek dostinex ve yarım arimidex alacağım haftaya kan verince değerlere göre hareket ederiz. Libidoda ufaktan değişim var hoşuma gitmedi :D

Test yaptırınca nedeni belli olur :)  Testten sonra dozları tam ayarlarız.

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KnossosR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Only testo 500mg (ilaçlar boştu 5. Haftada bıraktım.)
      Testo deca anapolon (testo deca 8,5 hafta yaptım 400mg testo, 250mg deca kullandım. Anapolonu 2. Haftada kestim.)
      KİŞİSEL BİLGİERİM:
      1.84 cm 83 kg 1,5 yıl spor deneyimi 2 kür deneyimi Testo saçımı çok döküyor, masteron ile birlikte kullanmayı düşündüm ama o zamanda bulk için mantıklı olmuyor. Sarms düşündüm fakat o  da etkili olmaz dediler fiyatına göre. Ne yapmalıyım? 
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Mehmet96
      Herkese selam dostlar,
      Daha önce 2 kür geçmişim var. En son kürümü 5 yıl önce yapmıştım sarms geçmişim hiç olmamıştı. Kendim planladığım 6 Aylık kürüme bugün başladım. Hedefim aynı kiloda kalıp yağ oranımı 10’lu seviyelere getirmek. Haftalık 400 testo enanthe, 200 masteron, 200 primobolon 30 hafta boyunca sabit gidicem. Eğer ilerleyen zamanlarda tatmin etmezse 600-300-300 yapıcam. Extra olarak İlk 50 gün, günlük 20 mg ligandrol ekledim. Ligandrol ekleme sebebim toparlanmanın hızlanması ve eklemlerimi güçlendirmek için. Kilom ve istediğim etki yüksek olduğu için 10 mg az gelir diye direk 20 mg ile başladım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaşım 29 boyum 178 cm kilom 90 Ligandrol bitmesine yakın 2 tane sarms ekliycem. Kafamda 2 tane seçenek var. Eğer çok bi hacimlenme ve güç artışı olmazsa 50 ile 100 gün arasına rad-140 ve mk-677 ekliycem. Eğer büyüme güzel ilerlerse yağ oranımı arttırmak istemiyorum bu yüzden rad 140 ve mk-677 kullanmıycam yerine cardarin ve sr9009 ekliycem. Son 60 gün 50 mg anavar ile kürümü tamamlıycam. Pharmaqo (ingilterenin yerli üretim bir ilacı) markasından 3 kutu mix ilaç sipariş ettim her kutunun 1 ml içerisinde 200 testo enanthe, 100 masteron enanthe, 100 primobolon enanthe var. Pazartesi ve perşembe 1ml-1ml olacak şekilde 2 enjeksiyon yapıyorum. Kahvaltıdan sonra her gün 2 tane 10 mg ligandrolu tek seferde alıyorum.
      Haftada minimum 6 gün antrenman yapıyorum. Umarım bu ligandrol toparlanmayı gerçekten hızlandırıyordur. Antrenmanlarım 2 bölge ve yorucu geçiyor. Her antrenmanımın sonuna 4 set squat ve 4 set dumbell goblet squat ekledim. Sabahları erkenden spora gittiğim için kardiyo yapamıyorum çünkü spordan direk işe geçiyorum. Haftada 1 gün izinliyim o gün içerisinde 2 saat kardiyo yada 2 saat ölümüne bacak çalışıyorum. (Hala bacaklarım zayıf)
      İLAÇ RAKAMLARI:
      Pharmaqo 1 kutu mix 60 £, ben haftalık 2 ml vuracağım için 5 hafta gidiyor. Sarmsların hepsi 50 £ diyebilirim kimisi 5 lira aşağı kimisi 5 lira yukarı. Bütün kürdeki ilaçların bana maliyeti aşağıdaki gibidir. 6 Kutu mix 360 £, 1 kutu ligandrol 50 £, 1 kutu rad-140 50 £, 1 kutu mk-677 50 £, 1 kutu anavar 65 £ Toplamda 575 £ gibi fiyat ortalaması. Pct ilaçlarını türkiyeden eczaneden alıcam. Burdaki eczaneler satmıyor. İlaç satıcılarında var ama pct ilaçlarını eczane ürünü kullanmak istiyorum. Hcg türkiyede bulamadığım için burdan alıcam 5000 iu 1 kutusu 35 £.
      Beslenmem;
      5 Tam yumurta yarım kase yogurt 50 gr ceviz 300 gr tavuk şiş 200 gr yağsız koyun şiş 250 gr pirinç 1 ölçek optimum whey 50 gr zeytinyağı ortalama 30-35 gr tuz su tüketimim minumum 3 litre bazen 5 litreye bile çıkıyorum Bugün ilk antrenmandan önce aç karnına soğuk fotoğraflarım bunlar. Kendimi kastığım ve kasmadığım hallerim.
      Her ay bu gönderiyi güncelliycem.
      GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: Kasva
      Herkese selamlar,
      2 haftadır boldenon ve  testesteron enantat küründeyim yarın 4. Enjeksiyonumu gerçekleştireceğim kür planlamam haftalık 500 testesteron enantat Ve 350 boldenon şeklinde yalnız ürünleri tedarik ettiğim kişiye bulk yapacağımı söylediğim için bu şekilde bir plan önerdi ancak yağ oranım çok fazla olduğu için kürümü değiştirip definasyon yapmak istiyorum yani temiz kas kütlesi elde etmek istiyorum.
      SORULARIM:
      Bunun için kür planlamamı ne şekilde değiştirebilirim?  Her şeye sıfırdan mı başlamam lazım yoksa kürümü farklı bir şekilde kombinleyebilir miyim şimdiye kadar halihazırda yapmak da olduğum enjeksiyonlar boşa mı gitti?  Ve farklı bir sorumda şu iki gün boyunca sol göğsümde hafif bir uyarılma hissettim ilk defa başıma geldiği için biraz endişelendim tedarikçim 5 gün boyunca her akşam bir adet arimidex kullanmamı söyledi bir arkadaşımda masteron olduğunu söyledim yapmamam gerektiğini söyledi eğer orijinalliğine güvenmiyorsan testosteronu patlatıp daha büyük hasarlara sebep olabilir dedi dün akşam bir adet arimidex kullandım bugün göğüs ucundaki hassasiyet geçti sizce kalan 4 günde kullanmalı mıyım kullanmam gerekiyorsa ne de olsa nasıl kullanmalıyım? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kilo 92 Boy 180 KÜR İÇERİĞİM:
      Salı 1ml testosteron enantat 1ml bolde Cuma 1ml testosteron 0.5 bolde  Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
    • Yazan: barany1dz
      Yaşım 18 ilk kürümdeyim ikinci enjeksiyonu tamamladım bugün. Başlığı açma sebebim abilerim dostlarım temiz büyümek istiyorum ilk kürüme adım atmış bulunmaktayım yaza da 5-6 ay gibi bir süre var bu süreç icinde temiz büyümek güzel bir fizik elde etmek istiyorum nasıl beslenmeliyim,ne yapmalıyım,kardiyolarım nasıl olmalı inanın bunları bilmiyorum su an sadece temiz besleniyorum ve temiz beslenerek yüksek kaloriler carblar alıyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy:180 Kilo:85 Yağ oranı:15-16 Yardımcı olmaya çalışan herkese Teşekkür ederim cansınız.
      GÜNCEL FORM:

• Yazan: Boztas896
      Bulk kürüne girmeyi planlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Deca Anapolon Bu kür için nelere dikkat etmeliyim? Mg? Pct? Mct?
      Tüm öneri ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.