Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Emreblt45

Hangi marka boldenon tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

Emreblt45    7

Arkadaşlar merhaba,

Başlıklara baktım güncel bir başlık göremedim konu açmak istedim hangi markalara yönelmeliyim?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    778

bodytech dragon tavsiyem dragon.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    33

Şartlar el veriyorsa dragon pharma ama overdose boldenonların da çalıştığını biliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emreblt45    7
ardas, 32 dakika önce yazdı:

bodytech dragon tavsiyem dragon.

dragona kötü ödem tutuyor çalışmıyor falan diyorlardı iyi mi kötü mü anlamadım ki

SAMOtrophin, 21 dakika önce yazdı:

Şartlar el veriyorsa dragon pharma ama overdose boldenonların da çalıştığını biliyorum

overdose kim satıyor bilmiyorum tr üretimimi dragona çok ödem tutuyor yada çalışmıyor diye çok kötüleyenler vardı forumda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    778
Emreblt45, 37 dakika önce yazdı:

dragona kötü ödem tutuyor çalışmıyor falan diyorlardı iyi mi kötü mü anlamadım ki

overdose kim satıyor bilmiyorum tr üretimimi dragona çok ödem tutuyor yada çalışmıyor diye çok kötüleyenler vardı forumda

ödem tutmuyor ilaç steril içindeki kullanılan yağdan ötürü kiminin bünyesi alerjik reaksiyon verebiliyor ödem filan yapmıyor yani onun dışında ilaç çalışıyor tabi kendin araştırmak istersen diğer yabancı forumdaki konularada bakabilirsin markayla ilgili.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emreblt45    7
ardas, 39 dakika önce yazdı:

ödem tutmuyor ilaç steril içindeki kullanılan yağdan ötürü kiminin bünyesi alerjik reaksiyon verebiliyor ödem filan yapmıyor yani onun dışında ilaç çalışıyor tabi kendin araştırmak istersen diğer yabancı forumdaki konularada bakabilirsin markayla ilgili.

alırım o zaman direkt ya masteron denesem nasıl olur büyümek için decadick olduğumdan dolayı dht düşükse dht türevi bir kür yapmayı planlıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    778
Emreblt45, 16 dakika önce yazdı:

alırım o zaman direkt ya masteron denesem nasıl olur büyümek için decadick olduğumdan dolayı dht düşükse dht türevi bir kür yapmayı planlıyorum

fiyat olarak daha uygun bodytechinkinide kullanmıştım o da iyi ama noxyden birazcık daha pahalı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emreblt45    7

overdose kim satıyor bilmiyorum dragondan devam yine öneriniz olursa söyleyin teşşekür ederim..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    778

humax da rövanşta ama denemedim henüz ondan iyidir diyemicem. Overdose baya satan görüyorum orallerini tavsiye etmiyorum ama enjeksiyon olanları kullanıp memnun olanlar var bulursan onuda deneyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    109
Emreblt45, 1 saat önce yazdı:

Kullanılan yağdan kaynaklı hocam sterillik ile alakası yok çoğu kişide eczane ürünü olan sustanon da ödem yapıyor. Anca e vitamini ile falan hafifletebilirsin yani uzadıkça uzar bu şekil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    778
oisobb123, 17 dakika önce yazdı:

Noxy bolde deneyen var mı dragona kıyasla nasıl

ikiside boldenon yani aynıdır bi farkı olucağını sanmıyorum noxynin içindeki yağ dragonunkine göre daha hafif sanırım tam emin değilim ondan dolayı dragona kıyasla yağ türünden kaynaklı ödem olmayabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    17
oisobb123, Bir saat önce yazdı:

Noxy bolde deneyen var mı dragona kıyasla nasıl

Noxy calışıyor diye düşünüyorum, onun kadar sivilce yapan bi ilaç olmadı daha hala onlarla uğraşıyorum :D Klasik boldenon yan etkileri bende olmadı ama, tansiyon yükselmedi, E2 ve prolaktin arttı (nadir olarak bazı bünyelerde boldenon bunu yapabiliyormuş)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Elixir    3

Meditech de araştırabilirsin çok sağlam baya memnunum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    53
Elixir, Bir saat önce yazdı:

Meditech de araştırabilirsin çok sağlam baya memnunum

Hangi ürünlerini kullanıyorsun meditech

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MhanYhag    41

Canada, Spectrum, ZPHC ama medicine olan değil😂 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.194
Emreblt45, 13 saat önce yazdı:

Ben Dragon kullandım ödem sorunu hakkında şunu söyliyim. 250 mg/ml olan testosu hiç ödem yapmadı fakat 400 mg/ml olan testosu ister istemez ödem yaptı oda çok yoğun olduğundan dolayı. Boldesi de aynı şekilde 500 mg/ ml olanı alırsan muhtemelen ödem yapacaktır ama fiyat performans olarak ve enjeksiyon sıklığı konusunda bu daha iyi tek sorun ödem onuda içine e vitamini çekerek çözebilirsin yada daha az yoğun olanını tercih edersin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.028

Dostum boldenon yerine rimo kullan çok daha iyi

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emreblt45    7
SERKO, 3 saat önce yazdı:

Dostum boldenon yerine rimo kullan çok daha iyi

Hocam dragonun rimosu var bende rimo arıyorum başka marka bilmiyorum rimo satan varsa söyleyin rimosu çalışıyor dediğiniz onu alayım ayrıca rimo alacaksam 400 den aşağı kıllanmam benimde gönlüm ondan yana ama yok piyasada kim satıyor bilmiyorum marka öğrenirsem belki bulurum

Askabar, 8 saat önce yazdı:

Ben Dragon kullandım ödem sorunu hakkında şunu söyliyim. 250 mg/ml olan testosu hiç ödem yapmadı fakat 400 mg/ml olan testosu ister istemez ödem yaptı oda çok yoğun olduğundan dolayı. Boldesi de aynı şekilde 500 mg/ ml olanı alırsan muhtemelen ödem yapacaktır ama fiyat performans olarak ve enjeksiyon sıklığı konusunda bu daha iyi tek sorun ödem onuda içine e vitamini çekerek çözebilirsin yada daha az yoğun olanını tercih edersin. 

500EQ yada rimo almak istiyorum emin olamadım ya hakkındada çok kötü söylemler var olumsuz yorum daha fazla olumludan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.194
Emreblt45, 30 dakika önce yazdı:

500EQ yada rimo almak istiyorum emin olamadım ya hakkındada çok kötü söylemler var olumsuz yorum daha fazla olumludan

Genel olarak marka hakkında benim fikrim olumlu fakat bolde mi Rimo mu dersen kesinlikle rimocuyum ben. Yan etikler daha kontrol edilebilir. Fakat Rimonun da dez avantajları var. Enjeksiyon miktarı ve sıklığı gibi bolde daha fiyat performans kalıyor. 

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emreblt45    7
Askabar, 30 dakika önce yazdı:

Genel olarak marka hakkında benim fikrim olumlu fakat bolde mi Rimo mu dersen kesinlikle rimocuyum ben. Yan etikler daha kontrol edilebilir. Fakat Rimonun da dez avantajları var. Enjeksiyon miktarı ve sıklığı gibi bolde daha fiyat performans kalıyor. 

Rimo da haftada 2 kere yapılmıyor mu evogen rimoya ulaştım az önce ne kadar çalışıyor bilmiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    778
gönderildi (düzenlendi)
Emreblt45, 29 dakika önce yazdı:

Rimo da haftada 2 kere yapılmıyor mu evogen rimoya ulaştım az önce ne kadar çalışıyor bilmiyorum 

alma evogen eski kalitesi yok kesinlikle. Önceden güzeldi doluydu ilaçları ama şuanda eser yok eski doluluğundan.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ve konuya cevap yazma yetkiniz yok!

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Mimaroba
      Markalar hakkında yorumlarınızı bekliyorum ulaşabildiklerim..
      Dragon Pharma Noxy Markasız Yeşil Kapaklı Nessie normatech  overdose vsvs daha bir kaç marka mevcut önereceğiniz ugl markalar varsa yazarsanız sevinirim. 
    • Yazan: grooseçetin
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Şuanda aktif olarak daha yeni bu hafta tanıdığım tanınan bir boksör ağabeyimden boldenon testo aldım ve bolde testo kürüne başladım ancak bir sorum olacak, kür etkileri ne zaman belli olur yani ne zaman hissedebilirim?
      KÜR İÇERİĞİM:
      250 mg Testosteron 250 mg Boldenon SORULARIM:
      Kan değerlerinde neylere dikkat etmem gerekiyor? Nelere bakmam gerekiyor? Ayrıca pct olarak neler yapmam gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
    • Yazan: Lifter31
      Herkese iyi forumlar,
      Küre 15 martta başlayacağım ve başlangıç kilom 90 yağ oranım ise 7-8 olacak. Kürde kullanılacak tüm ilaçları daha önce kullandım ve birbirleri ile olan oranları ona göre ayarlı.
      KÜR PLANLAMAM:
      1. hafta 750mg test en. 1200mg boldenon 20iu humalog 2-10 750mg test en. 600mg boldenon 20iu humalog 11-18 1000mg test en. 800mg boldenon 20iu humalog 19-20 575mg test p. 400mg boldenon 350mg tren ace. 25mcg t3 21-26 700mg test p. 600mg boldenon 575mg tren ace. 50mcg t3 27-28 350mg test p. 125mg tren ace 25mcg t3 29-32 200mg test en. İlk 18 hafta bulk yapılacak 19-26 arası definasyon olacak. 27-32 arası ise cruise. Kesinlikle ama kesinlikle diyetime gramı gramına dikkat edip fazla yağlanmayacağım. Boldenonu ilk hafta esteri erken açılsın diye yükleyeceğim. İlaç dozajlarındaki iniş çıkışları ester sürelerine göre düşündüm. Definasyonda belki ortalara 4 hafta 80mcg clenbuterol ekleyebilirim. Özellikle son haftalar için önerilerinizi bekliyorum.
      Not : Kür biraz sert farkındayım.
      KÜR İÇİ MCT GRUPLARI:
      nac engilen deve dikeni balık yağı zma Kullanıyorum. Günde 10 litre suyun altına düşmüyorum.
    • Yazan: ummeeet
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1 ay önce 20 haftalık only testo kürümü bitirdim.  
      KÜR PLANLAMAM: (20 hafta)
      500mg testo enanthate 250mg boldenon Kürü yapmayı planlıyorum. Amacım clean bulk yapmak.
      SORULARIM:
      Kürün içine eklemem gereken önemli bir ilaç var mı? (masteron, dianabol vs.) Testo kullanırken sertleşmeme problemi yaşamadım ama yine de proviron kullanmalı mıyım kür boyunca? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: mi8rac
      Selamun aleyküm cümleten,
      Bu yaza kadar ilk kürüme girmeyi düşünüyorum ama marka konusunda kararsızım kime sorsam en iyi marka benimki diyor  
      Sizin bi tavsiyeniz var mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.