-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Libidom yüksek olmasına rağmen ereksiyon sorunlarım var! ne yapmalıyım?
Oluşturan:
ousyldz, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Punısment
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ben yedi senedir fitness yapıyorum 23 yaşındayım artık antrenmandan verim alamadığım için ve motivasyonum bittiği için küre girmek istiyorum.
SORULARIM:
Steroid kürü demek tamamen cinsellikten vazgeçmek mi demek? Kür sonrası tesis boyutlarında çok fazla bir değişim oluyor mu? Ya da bir Kürden sonra tamamen kürü bırakmak mümkün mü psikolojik olarak? Herkes mümkün olmadığını söylüyor ben istediğim formu yakaladıktan sonra istediğim form kesinlikle çok patlak bir görüntü değil sadece yüksek yağ oranındayım düşük kaloriler yiyip kas kütlemi korumak veyahut ta artırmak istiyorum yani o yüzden istediğim formasında çok ütopik bir form değil sadece yağ oranı düşünmek istiyorum yani kür yaptıktan sonra libido cinsellik bunlar çözülebilir mi?
-
Yazan: arsızbela
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Yaklaşık 2-3 senedir Yaşadığım sorunları paylaşmak istiyorum.
YAŞANAN BAŞLICA SORUNLAR:
İlişki ve mastürbasyon sırasında az ve zorla boşalmak. Cinsel isteksizlik. Ereksiyonum da bir problem yok, biyolojik olarak bir isteksizlik var. Psikolojik olarak istiyorum ve yaşayabiliyorum ama verim aşırı az. Hormon testlerim normal çıkıyor, küre başlamadığım zamanlarda da olan bir şeydi şuan kürdeyim bir ilişki yaşayabiliyorum ereksiyonum da bir problem yok fakat zevk alma hissim azaldı çeşitli şeyler denememe rağmen düzelmedi, bir iki hafta kendimi inzivaya çektiğimde bu durum düzeliyor fakat ilişki yaşadıktan sonra yine başa sarıyor. Yani en az 1-2 hafta hiçbir cinsel durum yapmamam gerekiyor istediğim zevke ulaşmak için.
Bunun çözümü nedir benden istediğiniz testler var mıdır?
-
Yazan: mergen
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
2024 kasım ayında only testo kürüne girdim. Toplamda 5 hafta sürdürdüm ve 4. hafta partnerimle ilişkide ereksiyon sorunum olduğunu fark ettiğimde (ilki oldu 2. olmadı. ilişki için yeteri sertliği sağlamlayamadım.) 5. hafta son 2 doz testo propionat kullandım ve bitirdim.
KÜR PLANLAMAM :
hafta - Testo propionat pazartesi ve perşembe olmak üzere 100'er mg hafta - Testo propionat pazartesi ve perşembe olmak üzere 100'er mg hafta - Testo propionat pazartesi ve perşembe olmak üzere 100'er mg hafta - SUSTANON pazartesi ve perşembe olmak üzere 250'Şer mg hafta - Testo propionat pazartesi ve perşembe olmak üzere 100'er mg Son enjeksiyondan 1 hafta sonra 2 mg arimidex kullandım(1'er mg olmak üzere). iyi gelmişti ama sonra yine sorun devam etti . pct'ye de son enjeksiyondan 2 hafta sonra başladım.
PCT PLANLAMAM:
21 gün klomen 50 mg (ilk üç gün 100 mg) 30 gün 20 mg nolvadex. pct den yaklaşık 20 gün sonra sorunum devam ettiği için ürolojiye randevu alıp gittim. hormon testi yapıldı.
ÜROLOĞUN YORUMU:
Ürolog hormon değerlerimin fırlamış olduğunu ve zamanla düzeleceğini söyledi. İstersem endokrincilerle görüşebileceğimi söyledi. Ben beklemeyi seçtim. Yaklaşık 1 ay geçti ve düzelme olmadı. bu süreçte forumda biraz araştırma yapıp sorunun e2 ve prolaktin olacağını düşündüm. 2 hafta boyunca arimidex (haftada 2 kere 1'er mg), proviron (günde 25 mg) ve dostinex (1. hafta bir tablet, 2.hafta yarım tablet.) kullandım. Daha doğrusu kullanmaya devam ediyorum yani proviron son 4 tablet kaldı ve arimidex 1 mg daha alacağım perşembe günü. e2 sonucum yok ancak lh çok yüksek olduğu için e2'nin de yüksek olabileceğini düşündüm. Son ilacı aldıktan 15 gün sonra tekrar teste gideceğim.
GÜNCEL DURUMUM:
Sabah ereksiyonlarım hala yok. Libido ve istek yok. Kontrol amaçlaı mast yapıyorum. İlk seferinde sertleşme kıvamı iyi ama sonrasında kötüleşiyor. Çabuk ejükülasyon oluyorum. KAN TESTİ SONUCUM:
-
Yazan: Spartacuskaan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
3 yıllık okb tedavisi(anafril, rixper) sonrası bu sorunları 2 yıldır yaşıyorum. 2 yıl önce tedavim bitti. Ama bu seferde 2 yıldır bunla dertte. Yaş 34..Ve yağlı şekilde kilomda fazla. Test sonuçları aşağıda. 3 kere ürolojiye gittim. Teston yeterli. ESWT olacaksın diolar. Hocam testo düşük diyorum normal diyorlar.
Destekleriniz için teşekkürler.
-