Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

TahsinS68

Testosteron+masteron yağ yakımı kürüm hk.

Önerilen İletiler

Askabar    1.256
Fuhrer, 10 dakika önce yazdı:

8 flakon ilaç 18 bin tl, yani 500 dolar falan yapıyor. Ortalama 60-65 dolar civarına geliyor flakon başı ilaçlar. Dolandırılma sayılmaz pek, satıcı arkadaş üstüne 5-8 bin tl koymuş 1.elden aldığı için kâr ettiğini sanıyor. Maalesef steroid piyasası böyle, kimse bu işe bunları yaşamadan başlamıyor genellikle. Sağlık olsun diyelim. Ürünler aşırı üst segment ilaçlar değil, ancak işini görür. Tahminlerime göre 400 planlıyorsan 300 çıkar ürünler, boş ilaçlar değil işini görür. Yerinde olsam @Askabar'ın dediği gibi 0.5 ml olacak şekilde günlük enjeksiyonlar halinde iki ilacı da kullanırım. Ancak bana kalırsa bu küre oxandrolone de ekle.

Kısa ester veya uzun ester ne kadar çok enjeksiyon o kadar iyi. Bakın doz demiyorum yanlış anlaşılmasın. Aynı dozu ne kadar çok enjeksiyona bölerseniz o kadar yan etkisi minimum ve ilaç verimi maksimum olur. 

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

TahsinS68    0

Define Kürümün 1. Haftasındayım

Haftada :

• 400 Testo pro
  • 400 Masteron

Sorularım:

• 81 kilodan 85 kiloya yükselmişim sebebi nedir normalmidir daha ilk hafta olmasına rağmen.
  • İlaçlar etkisini ne zaman göstermeye başlar tahminen?
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    76

Kardeş @TahsinS68 sen bu ilaçları vur kglar gitsin yağlar gitsin diye mi kullanıyorsun veya sana böyle mi sattılar bu ilaçları :D Ya bu ilaçların yağ yakımıyla alakası yok ki? Yağ yakım kürlerinde yardımcı eleman bunlar. Bi kere masteron sertlik verir e2 baskılar o da genetik olarak muhallak neyin ne kadar baskılayacağı testoda yağ yakımını varla yok arasında katkıda bulunur :) Sen daha dur 90 92 kg göreceksin :D İlaçlar su tutacak çünkü şuan yavaş yavaş başlamışlar su tutmaya :D sana bu kürü hazırlayana sevgiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    0
ZYZZ, 1 dakika önce yazdı:

Kardeş @TahsinS68 sen bu ilaçları vur kglar gitsin yağlar gitsin diye mi kullanıyorsun veya sana böyle mi sattılar bu ilaçları :D Ya bu ilaçların yağ yakımıyla alakası yok ki? Yağ yakım kürlerinde yardımcı eleman bunlar. Bi kere masteron sertlik verir e2 baskılar o da genetik olarak muhallak neyin ne kadar baskılayacağı testoda yağ yakımını varla yok arasında katkıda bulunur :) Sen daha dur 90 92 kg göreceksin :D İlaçlar su tutacak çünkü şuan yavaş yavaş başlamışlar su tutmaya :D sana bu kürü hazırlayana sevgiler.

Kilo 98 den 80 e inmiştim zaten natural olarak  satıcı yok kendim sipariş ettim aracı ile. Bu siteden araştirmalarım sonucu kendim bir kür planladım. Peki nasıl bir yol izlemeliyim?  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    76
TahsinS68, 1 dakika önce yazdı:

Kilo 98 den 80 e inmiştim zaten natural olarak  satıcı yok kendim sipariş ettim aracı ile. Bu siteden araştirmalarım sonucu kendim bir kür planladım. Peki nasıl bir yol izlemeliyim?  

Kürü yağ yakım ilaçlarına çevireceksin amacın oysa 

• HGH FRAGMENT
  • YOHIMBE
  • SR9009
  • CLENBUTEROL
  • GW501516

Bunlar tam zamanlı yağ yakımına yarayan neredeyse aşka hiçbişiye yaramayan ilaç grupları. Kendin planladıysan o zaman kendine kızıcan :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    0
ZYZZ, Şimdi yazdı:

Kürü yağ yakım ilaçlarına çevireceksin amacın oysa 

• HGH FRAGMENT
  • YOHIMBE
  • SR9009
  • CLENBUTEROL
  • GW501516

Bunlar tam zamanlı yağ yakımına yarayan neredeyse aşka hiçbişiye yaramayan ilaç grupları. Kendin planladıysan o zaman kendine kızıcan :D 

Kendim planladım ama burda bir konu açtım arkadaşlardan tavsiye aldım ve önerileri üzerine bu dosajlarda başladım. Clen konusunda da uyardılar kullanma demişlerdi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    76

Kendim planladım ama burda bir konu açtım arkadaşlardan tavsiye aldım ve önerileri üzerine bu dosajlarda başladım. Clen konusunda da uyardılar kullanma demişlerdi. 

Anladım hayırlısı diyelim kolay gelsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    0
gönderildi (düzenlendi)
Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

300 e cek ilaçları istersen.

Hocam öneriniz için teşekkür ederim 300e çekeyim o zaman başka öneriniz var mı su tutması normal bir durum mu? forumda yardım talebi açıyorum ya konu taşınıyor yada konu siliniyor. Yorumlardaki arkadaşlar anne karnında ögrenmişler gibi yorumlar yapıyor.

tarihinde TahsinS68 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.532
TahsinS68, 5 dakika önce yazdı:

Hocam öneriniz için teşekkür ederim 300e çekeyim o zaman başka öneriniz var mı su tutması normal bir durum mu? forumda yardım talebi açıyorum ya konu taşınıyor yada konu siliniyor. Yorumlardaki arkadaşlar anne karnında ögrenmişler gibi yorumlar yapıyor.

Aldığın markayı söyler misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348
gönderildi (düzenlendi)
TahsinS68, 3 saat önce yazdı:

Haftada :

• 400 Testo pro
  • 400 Masteron

Sorularım:

• 81 kilodan 85 kiloya yükselmişim sebebi nedir normalmidir daha ilk hafta olmasına rağmen.

Diyetini bozmadıysan glikojen depoları artışı ile birlikte kaslardaki su miktarı artmıştır. Şimdi ilaçlar ve onların etkilerine gelelim. Definasyon kürlerinde testo kullanılmasının sebepleri kilo verirken kas kütlesini korumak, güç ve performans artışı, eğer başka bir ilaç daha kullanılıyorsa ya da sert bir diyet yapılacaksa doğal testo üretimi azalacağı için bunun yan etkilerini tolere etmek. Masteronun kullanılma sebebi işe östrojen baskılayıp deri altındaki su tutumunu azaltmak, kasları sert ve belirgin hale getirmek. Ayrıca masteron biraz yağ yakımını destekler. Sen bu ilaçlarla kalori açığı oluşturursan kilo verirsin. Prop esteri özelinde bu ilaçların etkileri yaklaşık 2 haftada ortaya çıkar. Günlük alman kalorinin üstünde kalori alırsan kas yapımını desteklerler. Yani bu ilaçlardan clen, efedrin, t3 ya da cardine gibi bir etki bekleme.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    0
Diver, 30 dakika önce yazdı:

Aldığın markayı söyler misin?

Markalar :

• Testo Overdose
  • Masteron Glinn

Teşekkürler

IMG_5897.jpeg

Feladel, 16 dakika önce yazdı:

Diyetini bozmadıysan glikojen depoları artışı ile birlikte kaslardaki su miktarı artmıştır. Şimdi ilaçlar ve onların etkilerine gelelim. Definasyon kürlerinde testo kullanılmasının sebepleri kilo verirken kas kütlesini korumak, güç ve performans artışı, eğer başka bir ilaç daha kullanılıyorsa ya da sert bir diyet yapılacaksa doğal testo üretimi azalacağı için bunun yan etkilerini tolere etmek. Masteronun kullanılma sebebi işe östrojen baskılayıp deri altındaki su tutumunu azaltmak, kasları sert ve belirgin hale getirmek. Ayrıca masteron biraz yağ yakımını destekler. Sen bu ilaçlarla kalori açığı oluşturursan kilo verirsin. Prop esteri özelinde bu ilaçların etkileri yaklaşık 2 haftada ortaya çıkar. Günlük alman kalorinin üstünde kalori alırsan kas yapımını desteklerler. Yani bu ilaçlardan clen, efedrin, t3 ya da cardine gibi bir etki bekleme.

Hocam sonunda birisi yeterli bilgiyi verdi teşekkür ederim gerçek anlamda teşekkür ederim sizlere. Kalori açığı oluşturup definasyon sürecime devam edeceğim. Yanlış birşey yapmıyorum anladıgım kadarıyla kür planlamam da iyi. Buraya bir de clenbuterol ekleyeceğim bu sekilde define olacagım. Tekrardan degerli bilgileriniz için teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.532

Testoyu 200e çek masteron sabit kalsın. Kalori açığı vererek diyetine devam et. Kısa sürede östrojen kontrolü yaptır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348

Hocam sonunda birisi yeterli bilgiyi verdi teşekkür ederim gerçek anlamda teşekkür ederim sizlere. Kalori açığı oluşturup definasyon sürecime devam edeceğim. Yanlış birşey yapmıyorum anladıgım

kadarıyla kür planlamam da iyi. Buraya bir de clenbuterol ekleyeceğim bu sekilde define olacagım. Tekrardan degerli bilgileriniz için teşekkür ederim.

Clen'e gerek yok. Bir hesaplayıcıdan günlük alman gereken kaloriyi hesapla ve %20 filan düşüğünü al ve kardiyo yap. Kilo verirsin zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    0
Diver, 17 dakika önce yazdı:

Testoyu 200e çek masteron sabit kalsın. Kalori açığı vererek diyetine devam et. Kısa sürede östrojen kontrolü yaptır.

Ostorojen kontrolu hangi bölümde

oluyor hocam devlete mi gideyim özele mi 15. Günde gideyim yaptırayım 

Feladel, 15 dakika önce yazdı:

Clen'e gerek yok. Bir hesaplayıcıdan günlük alman gereken kaloriyi hesapla ve %20 filan düşüğünü al ve kardiyo yap. Kilo verirsin zaten.

2.200 Kalori almam gerekiyormuş endekste bu şekilde çıktı o zaman günü 1600 1700 kaloride tamamlayım kardiyolara ağırlık vereyim bu şekilde not aldım hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348
TahsinS68, Şimdi yazdı:

2.200 Kalori almam gerekiyormuş endekste bu şekilde çıktı o zaman günü 1600 1700 kaloride tamamlayım kardiyolara ağırlık vereyim bu şekilde not aldım hocam

O eksiltmen gereken kalori miktarını yağ ve karb makrolarından çıkar. Minimal kas kaybıyla kilo verirsin. 

• Ödül 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.532
TahsinS68, 3 dakika önce yazdı:

Ostorojen kontrolu hangi bölümde

oluyor hocam devlete mi gideyim özele mi 15. Günde gideyim yaptırayım 

Dahiliye yada ürolojiye git hormonlarına baktır. Devlet bakmazsa özel laboratuvarda baktırırsın. 

• Ödül 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    15
TahsinS68, 11 saat önce yazdı:

Haftada :

• 400 Testo pro
  • 400 Masteron

Sorularım:

ilk kürünee hele durum normal, kaslarında su tutucaksın testo alıyosun dışarıdan. Burda artık tartıya değil aynaya bakman lazım belli bir süre. Tartı arttıkca incelebilirsin ilk kürde bu durum definasyon olsa bile çok normal zaten kilon belli bir yere kadar artacak sonra tekrar düşmeye başlayacak sonuçta vücuduna ilk kez anabolik alıyosun yani belli bi süre görüntüne odaklan tartıya değil kür planlamanda herhangi bir sıkıntı yok. Sabah aç vs kardiyo yapma imkanın varsa clenbuterol gibi stimülantların tehlikesini araştırdıktan sonra dozunu dikkatlica ayarlayıp yardım alabilirsin etkili bir ajandır .

• Ödül 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    0
predacing, 27 dakika önce yazdı:

ilk kürünee hele durum normal, kaslarında su tutucaksın testo alıyosun dışarıdan. Burda artık tartıya değil aynaya bakman lazım belli bir süre. Tartı arttıkca incelebilirsin ilk kürde bu durum definasyon olsa bile çok normal zaten kilon belli bir yere kadar artacak sonra tekrar düşmeye başlayacak sonuçta vücuduna ilk kez anabolik alıyosun yani belli bi süre görüntüne odaklan tartıya değil kür planlamanda herhangi bir sıkıntı yok. Sabah aç vs kardiyo yapma imkanın varsa clenbuterol gibi stimülantların tehlikesini araştırdıktan sonra dozunu dikkatlica ayarlayıp yardım alabilirsin etkili bir ajandır .

Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim üstad not aldım onzaman artık aynaya bakacagım vaktinizi ayirdigimiz için çok teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: yilmaz422
      Selamlar arkadaşlar öncelikle.
      Güncel formum 2 ay pct yaparken spor yapamadıgımdan dolayı bulk kürü boşa gitmiş gibi bişiy oldu ama benim amacım zaten şişmekten daha cok yazlık güzel bi fizik yapmak. Trene gircektim ama yan etkileri bana göre değil o yüzden elimde ox2gen marka 3 testo prop, 3 masteron 3 Ox bulunuyor. Bunlarla 10 haftalık bir define kürü yapıp yağlarımdan kurtulmak ve hatları belirgin hale getirmek istiyorum.
      Sorularım şunlar;
      10 haftalık nasıl bir planlama yapmalıyım? Definasyon sırasında karbonhidrat kesmeyi düşünmüyorum hatta yine fazla alıcam ki kas kütlemi arttırabileyim. Sadece cardioları daha fazla yapıcam. Bu durumda gainer,proteinmeal ile ara öğün yapsam nasıl olur ?  Kürün 1. ayında pct yapıcam o zaman tekrar destek isteyeceğim sizden Beslenme olarak:
      Sabahları yulaf protein tozu yumurta karşımı düşünüyorum. Öğlen yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık Akşam yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık Araögün olarak bazen rica cream protein tozu, bazen mass gainer, bazen protein meal (Protein ocean) Yeşillik sevmediğim için o kısmı detoks haplarla ve sıvı karışımlarla hallediyorum (protein ocean) Haftada 4 gün spor yapmayı planlıyorum ve antrenman sonrası 20-30 dk cardio düşünüyorum.(Sabahları yapma şansım maalesef olmuyor.) Sizden ufak bir değerlendirme rica edeceğim.
      Teşekkür ederim şimdiden.
    • Yazan: Eyzel2
      Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,
      Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.
      KÜR İÇERİĞİM:
      testesteron p 375 mg  trenbolon a 270  masteron 300   Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften  çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol  ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…
      SORULARIM:
      Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı? Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce? Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: Kasva
      Herkese selamlar,
      2 haftadır boldenon ve  testesteron enantat küründeyim yarın 4. Enjeksiyonumu gerçekleştireceğim kür planlamam haftalık 500 testesteron enantat Ve 350 boldenon şeklinde yalnız ürünleri tedarik ettiğim kişiye bulk yapacağımı söylediğim için bu şekilde bir plan önerdi ancak yağ oranım çok fazla olduğu için kürümü değiştirip definasyon yapmak istiyorum yani temiz kas kütlesi elde etmek istiyorum.
      SORULARIM:
      Bunun için kür planlamamı ne şekilde değiştirebilirim?  Her şeye sıfırdan mı başlamam lazım yoksa kürümü farklı bir şekilde kombinleyebilir miyim şimdiye kadar halihazırda yapmak da olduğum enjeksiyonlar boşa mı gitti?  Ve farklı bir sorumda şu iki gün boyunca sol göğsümde hafif bir uyarılma hissettim ilk defa başıma geldiği için biraz endişelendim tedarikçim 5 gün boyunca her akşam bir adet arimidex kullanmamı söyledi bir arkadaşımda masteron olduğunu söyledim yapmamam gerektiğini söyledi eğer orijinalliğine güvenmiyorsan testosteronu patlatıp daha büyük hasarlara sebep olabilir dedi dün akşam bir adet arimidex kullandım bugün göğüs ucundaki hassasiyet geçti sizce kalan 4 günde kullanmalı mıyım kullanmam gerekiyorsa ne de olsa nasıl kullanmalıyım? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kilo 92 Boy 180 KÜR İÇERİĞİM:
      Salı 1ml testosteron enantat 1ml bolde Cuma 1ml testosteron 0.5 bolde  Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
    • Yazan: Ateeq
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1-1.5 yıl arası yüksek kilodaydım en son spora başlarken kilom 8-9 ay önce 134tü 3 ay civarı düzenli diyet ve sporla pt eşliğinde 110a düştüm sonra yine bir süre ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar başladım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      KG: 114  Boyum: 1.78 Yaş: 22 BESLENME PLANIM:
      S: 2 yumurta domates salatalık Ö: 200 gram kıyma brokoli vs yeşillik A: 200 gram kıyma brokoli (bunlara ek olarak thermo burner,l carnitine ve antrenman sonrası protein tozu içiyorum) SPOR - KARDİYO RUTİNİM:
      S: 7-8 gibi 1 saat kardiyo yapıyorum 5 dakika 6 hızda tempolu yürüyüş 8 hızda koşu olarak 1 saati tamamlıyorum Ö: 3-4 gibide ağırlık ve yağ yakmaya yönelik nabzı hızlandıracak bileşik hareketler yapıyorum SORULARIM:
      Bunlara ek önereceğiniz veya yanlış gördüğünüz bir şey var mı? Ekstra sustanon kullanmamı önerir misiniz? Vücudun sarkmaması için ne yapmamı önerirsiniz? NOTLAR:
      Hedefim 85-90 kilolara düşmek temmuza kadar! Aktif olarak pt ile çalışıyorum hareketleri bilmediğimden değil disiplin sağlamama yardımcı oluyor! Şimdiden tüm öneri ve düşünceleriniz için teşekkürler.
    • Yazan: crizbi01
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Steroid kürü yerine sarms deneyeceğim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Rad140 Clenbuterol Anavar MCT GRUPLARIM:
      milk thistle omega 3 enginar suyu multi vitamin D vitamini SORULARIM:
      Proviron öneriliyor rad140 ın yanına kullanmalı mıyım? Çıkartmam gereken yada eklemem gereken herhangi bir şey var mıdır? C vitamini eklemeli miyim?  Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.