-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Testosteron seviyemi arttırmak için klomen ve arimidex kullanımı işe yarar mı?
Oluşturan:
emsalsiz, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ElmasGenetik
Herkese selamlar,
KÜR İÇERİĞİM : (1 AYLIK)
200 mg testosteron 300 mg masteron Kürü yapmaktaydım. Salaklığımdan dolayı ramazanı ve iş tempomu ayarlayamadım. Bundan dolayı spora gidemiyorum ve enjeksiyona pek vaktim olmuyor. En azından ramazan ayı için 1 aylık ara versem sağlık ve form açısından bir etkilenmem olur mu diye sizlere danışmak istiyorum.
Vereceğiniz her cevap için teşekkürler.
-
Yazan: crizbi01
Herkese selamlar,
104 kilodan 94 kiloya kadar düştüm. Bel cevremi 12 cm incelttim. Kolesterolüm 244 seviyelerinden 202 sınır referans a kadar düşürdüm. Antrenmanım ve beslenmem güzel Haftada 150 Propionat testo 20 MG Anavar 20 MG Clen çok düşük şekilde ilerlesem aroma tize olur mu? Ne gibi problemlerle karşılaşırım yoksa 80-85 kiloya kadar düşüp ondan sonra mı girmeliyim? Bilgiler için herkese teşekkür ederim.İdmanda set halinde 100 KG Bench atıyorum antrenmanım negatif ve pozitif hakkını verebiliyorum. Hastane de testosteron ve diğer testlerimi yaptırdım testo düşük. İsteksizlik bıkkınlık gelişememe sorunları yaşıyorum.
O yüzden çok düşük MG de olsa sağlıklı olacağını düşünüyorum ama sizin fikirleriniz nedir?
-
Yazan: Eren3535
Dostlar iyi akşamlar,
KÜR İÇERİĞİM:
Testo propionate Maste propionate Kürümün 4. haftasına giriyorum ilk kürüm olduğu için sürekli bir şeyleri öğrendikçe aydınlanmak istiyorum. Herhangi bir belirti etki sorun vs yaşamadım tamamen bilgi amaçlı soruyorum.
SORULARIM:
Armidex kullanımı neye göre olmalı? Armidex kullanımı nasıl olmalı? Armidex kullanımı ne zaman olmalı? Özet geçerseniz sevinirim şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
-
Yazan: Fkehlibar
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Natural ve kür geçmişi olmayan bir öğrencim ile başımdan geçen süreci anlatacağım. Öğrencim kan tesi vermek istediğini söyledi. Karaciğer,böbrek,tam kan sayımı gibi testlerle beraber hormon testi de verirsen bakalım görelim demiştim. Test sonucunda öğrencimin total testosteronu düşük çıktı.
Şöyle bir kombin planladım;
Günlük;
Gündüz: Omega3(1000 mg),D vitamini (2000 iu) Gece: tribulus(1000 mg),çakşır otu(1 yemek kaşığı tozu 1 bardak suyla demlenerek içildi),çörek otu yağı hapı(1kapsül),çinko(zinco220 1 kapsül),magnezyum(250 mg citrate). Bu şekilde 6 hafta yaptıktan sonra kan testi verdik. Sonuç beklediğimden de harika.
Referansın altında olan testosteron referansın üzerine çıkmış.
-
Yazan: Yusufdemir1995
Merhaba değerli forum üyeleri…
Yurtdışında yaşayan yeni tanıştığım pro bir sporcu abim diyeyim orada bulk hacim kürlerinde aslında testoyu düşük tutup diğer ilaçlara yükleniyorlarmış.
Mesela örnek olarak:
250 mg testo enantat 600 mg deca Testoyu olabildiğince düşük tutup deca ve primoyu yüksek alıp yağlanıp sulandığını söyledi testoyu yüksek aldığımda daha çok defineye kaçıyor vücut dedi ben hiç denemedim bu şekilde farklı bir sistem aslında deneyen oldu mu hiç?
-