Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Semih26

Hdl seviyesi hk.

Önerilen İletiler

Semih26    26

Selamlar, testosteron enanthate 500, boldenon 400 ve danabol kullanıyordum ve danabol kestim mk677 aldım. Bugün kan verdim ve hdl 12 gördüm, bayılacakmış gibi oldum yüzde ve kollarda uyuşma oldu. Hastaneye geldim serum takıldı. Bi testi sizlerle paylaşsam yorumlasak olur mu? 

Screenshot_20250221-181759.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.541
Semih26, 12 dakika önce yazdı:

Selamlar, testosteron enanthate 500, boldenon 400 ve danabol kullanıyordum ve danabol kestim mk677 aldım. Bugün kan verdim ve hdl 12 gördüm, bayılacakmış gibi oldum yüzde ve kollarda uyuşma oldu. Hastaneye geldim serum takıldı. Bi testi sizlerle paylaşsam yorumlasak olur mu? 

Balık yağını ne kadar kullanıyorsun? Temiz besleniyor musun? Ne kadar zeytinyağı tüketiyorsun? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368
gönderildi (düzenlendi)

Selam ya çok kötü besleniyorsun ya da sigara alkol gibi alışkanlıkların var. Ayrıca e2 değerine baktırmış mıydın? Boldenone E2'yi sıfırladıysa o da HDL ve LDL'ye zarar verir.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26

2 gr kadar alırım mutlaka ama işe yaramadıklarını fark ettim, kilo alacam diye kötü beslendim. Krill yağı aldım epa ve dha yüksek. Omeganın işe yaramadığını fark ettim. Sadece sağlık riski açısından sıkıntı olur mu, neler yapılır? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

Selam ya çok kötü besleniyorsun ya da sigara alkol gibi alışkanlıkların var. Ayrıca e2 değerine baktırmış mıydın? Boldenone E2'yi sıfırladıysa o da HDL ve LDL'ye zarar verir.

E2 pazartesi baktırayım, danabol vardı zaten ama bakayım. Sigara alkol yok. Bıraktım küre başlar başlamaz. Kötü beslenme yapıyor sanırım. Protein ağırlıklı beslenirim. Biraz döner ekmek falan fazla uçtum:) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368
Semih26, 5 dakika önce yazdı:

E2 pazartesi baktırayım, danabol vardı zaten ama bakayım. Sigara alkol yok. Bıraktım küre başlar başlamaz. Kötü beslenme yapıyor sanırım. Protein ağırlıklı beslenirim. Biraz döner ekmek falan fazla uçtum:) 

Kürdeyken kötü beslenmek kolesterolü ekstra etkiliyor. Temiz beslenip yağ makrolarını sağlıklı yağlardan alırsan kısa sürede değerler kendine gelir. Kardiyo yapmıyorsan kardiyo yap o da yardımcı olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Kürdeyken kötü beslenmek kolesterolü ekstra etkiliyor. Temiz beslenip yağ makrolarını sağlıklı yağlardan alırsan kısa sürede değerler kendine gelir. Kardiyo yapmıyorsan kardiyo yap o da yardımcı olur. 

Kesinlikle olay bu, kilo alacam diye baya kötü beslenince bayılacak gibi oldum. Temiz beslenmeye çalışacam artık, işin garibi bugünde bi enjeksiyon günümdü ama devam etmem problem yaratır mı sizce  iyi beslenmek kaydıyla? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368
Semih26, 2 dakika önce yazdı:

Kesinlikle olay bu, kilo alacam diye baya kötü beslenince bayılacak gibi oldum. Temiz beslenmeye çalışacam artık, işin garibi bugünde bi enjeksiyon günümdü ama devam etmem problem yaratır mı sizce  iyi beslenmek kaydıyla? 

Boldenone tansiyon düşmanıdır bir de üstüne sağlıksız beslenince daha fazla yan etki görmeye başlıyorsun. Temiz beslendikten sonra bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.541
Semih26, 27 dakika önce yazdı:

2 gr kadar alırım mutlaka ama işe yaramadıklarını fark ettim, kilo alacam diye kötü beslendim. Krill yağı aldım epa ve dha yüksek. Omeganın işe yaramadığını fark ettim. Sadece sağlık riski açısından sıkıntı olur mu, neler yapılır? 

Krill yağının bio-yararlanımı çok düşük. Balık yağı kullanmalısın. Ayrıca o kadar yazıyoruz temiz beslenme ve antrenmanı düzenli yapmayacaksanız küre girmeyin diye neden dikkat etmiyorsunuz şaşıyorum...

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26

Peki boldenon yerine masteron ya da rimo ile devam etmek nasıl etki sağlar, boldenon bu kadar etkiliyor, yamuldu çünkü. Ama hdl değeri 12 olsada temiz beslenirseniz bişey olmaz diyorsunuz değil mi, yükseltebilir miyim acaba? Biraz sert girdim bu küre, rimo, Diana bol falanda ekleyince artık taştı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
Diver, Şimdi yazdı:

Krill yağının bio-yararlanımı çok düşük. Balık yağı kullanmalısın. Ayrıca o kadar yazıyoruz temiz beslenme ve antrenmanı düzenli yapmayacaksanız küre girmeyin diye neden dikkat etmiyorsunuz şaşıyorum...

Hacim almak amaçlı böyle yapmıştım bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim tepki de vermedi vücut. Beslenme değişikliği şart anlaşıldı. Antreman ve kardiyo konusunda çok yürüyüş yapıyorum sert giriyorum peki şu durumda devam etmeli miyim, rimo boldenon ve testo olarak? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.541

Peki boldenon yerine masteron ya da rimo ile devam etmek nasıl etki sağlar, boldenon bu kadar etkiliyor, yamuldu çünkü. Ama hdl değeri 12 olsada temiz beslenirseniz bişey olmaz diyorsunuz değil mi, yükseltebilir miyim acaba? Biraz sert girdim bu küre, rimo, Diana bol falanda ekleyince artık taştı 

Ne kadar temiz beslensende boldenon lipid değerlerini bozacak büyük ihtimalle. Rimo yada masteron daha sağlıklı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368

Hacim almak amaçlı böyle yapmıştım bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim tepki de vermedi vücut. Beslenme değişikliği şart anlaşıldı. Antreman ve kardiyo konusunda çok yürüyüş yapıyorum sert giriyorum peki şu durumda devam etmeli miyim, rimo boldenon ve testo olarak? 

Bir süre temiz beslenip lipid paneline baktır. Yeteri kadar düzelme olmazsa boldenon yerine farklı bir şey ekler ya da tamamen çıkartırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26

Testo 500 ve 400 rimo gitmek ideal olacaktır sıkıntı yaratmaz muhtemelen. Enjeksiyonu bi kaç gün ertelememde sıkıntı olmaz sanırım. Vücut biraz dinlenmiş olur. Çünkü hala bayılacakmış gibi hissediyorum kendimi biraz dinlenmiş olurum. Elimde rimo var zaten, mk677 zaten etkisi yok bu açıdan, küre bu üçü ile devam etmek güvenli olacak. Ama rimo 8 hafta max kullanımı değil mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368
Semih26, 3 dakika önce yazdı:

Testo 500 ve 400 rimo gitmek ideal olacaktır sıkıntı yaratmaz muhtemelen. Enjeksiyonu bi kaç gün ertelememde sıkıntı olmaz sanırım. Vücut biraz dinlenmiş olur. Çünkü hala bayılacakmış gibi hissediyorum kendimi biraz dinlenmiş olurum. Elimde rimo var zaten, mk677 zaten etkisi yok bu açıdan, küre bu üçü ile devam etmek güvenli olacak. Ama rimo 8 hafta max kullanımı değil mi? 

Rimo hafif bir ilaç. 8 hafta çok az. Test değerlerine göre en azından 3-4 ay filan kullan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26

O şekildeyse tabii olur, testo rimo yaparım ben. Teşekkür ediyorum, bu süreçte iyi beslenmeye çalışacam, bu süreç biraz panik yaptırdı :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    33
gönderildi (düzenlendi)

Ceviz kürü öneririm benim kolestrolümü düzenlemişti bayağı. 14 gün yapıp ara verin sonra tekrar yaparsınız tahlilden sonra duruma göre. Bi avuç cevizi 1 su bardağının içine geceden atın, sabah suyu içip cevizleri de yiyin. @SERKO

tarihinde mawsqa tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26

Tamamdır o şekilde yapayım çok teşekkür ediyorum, hdl 12 görünce trigliserid falan baya şaşırdım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    17
mawsqa, 16 dakika önce yazdı:

Ceviz kürü öneririm benim kolestrolümü düzenlemişti bayağı. 14 gün yapıp ara verin sonra tekrar yaparsınız tahlilden sonra duruma göre. Bi avuç cevizi 1 su bardağının içine geceden atın, sabah suyu içip cevizleri de yiyin. @SERKO

Kabuksuz atiyoruz değil mi hocam?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368
matiquew133, Şimdi yazdı:

Kabuksuz atiyoruz değil mi hocam?

Kabuklar çöpe, cevizler suya :D 

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26

Valla bende dışıyla yapıyordum az kalsın, birde Kan gazları ve Troponin1 değerleri hakkında bilgi sahibi olan var mı? Acilde bu testlere de baktılar ama anlayan var mı? 

Screenshot_20250221-220302.jpg Screenshot_20250221-220251.jpg Screenshot_20250221-220249.jpg Screenshot_20250221-220246.jpg Screenshot_20250221-220235.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
can baji    3
Semih26, 3 saat önce yazdı:

benim ldl 214, hdl 13.2 , Kolestrol 246.9 idi

newlife bergacol ürününü sabah 1 akşam 1 kullanmıştım

3gr omega3

ve diğer anabolikleri kestim test e ve masteron ile birlikte 1 ay hafif kardiyo yapınca referansa geri getirmiştim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368
Semih26, 13 dakika önce yazdı:

Valla bende dışıyla yapıyordum az kalsın, birde Kan gazları ve Troponin1 değerleri hakkında bilgi sahibi olan var mı? Acilde bu testlere de baktılar ama anlayan var mı? 

Screenshot_20250221-220302.jpg Screenshot_20250221-220251.jpg Screenshot_20250221-220249.jpg Screenshot_20250221-220246.jpg Screenshot_20250221-220235.jpg

Garip bir şekilde oksijenin kanda taşınmasında bir sorun var. FO2Hb, PO2 değerleri filan kötü. Muhtemelen sigaranın bıraktığı zararlardandır. Şeker değerlerin çok yüksek ama aç karına sabahtan ölçüm yaptırmadıysan böyle çıkması normal. Troponin I değeri kalp kası hasarı ile alakalı. Muhtemelen ağırlık antrenmanı yüzündendir. Lym# yüksekliği de hafif enfeksiyon ya da antrenman kaynaklıdır. Onun dışında anormal bir değer yok. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
can baji, 37 dakika önce yazdı:

benim ldl 214, hdl 13.2 , Kolestrol 246.9 idi

newlife bergacol ürününü sabah 1 akşam 1 kullanmıştım

3gr omega3

ve diğer anabolikleri kestim test e ve masteron ile birlikte 1 ay hafif kardiyo yapınca referansa geri getirmiştim

Bu bilgi harika, bende yarın omega3 ve bergacol alıyorum, krill yağı alıp protein ağırlıklı besleniyorum. Peki hafif olması daha iyi bu süreçlerde değil mi kardiyo nun, beslenmeniz nasıldı? 

Feladel, 29 dakika önce yazdı:

Garip bir şekilde oksijenin kanda taşınmasında bir sorun var. FO2Hb, PO2 değerleri filan kötü. Muhtemelen sigaranın bıraktığı zararlardandır. Şeker değerlerin çok yüksek ama aç karına sabahtan ölçüm yaptırmadıysan böyle çıkması normal. Troponin I değeri kalp kası hasarı ile alakalı. Muhtemelen ağırlık antrenmanı yüzündendir. Lym# yüksekliği de hafif enfeksiyon ya da antrenman kaynaklıdır. Onun dışında anormal bir değer yok. 

3 hafta oldu bırakalı, anaboliklere başlamadan bıraktım daha. Dürüm yediydim, baya bi pis besleniyordum. Umursamadan herşeyi yedik içtik. Sonra ellerde ve yüzde uyuşmalar olunca biraz stres oldum, bayılacakmış hissi oluştu birden. Kalp kası hasarı kalp krizi riskini etkiler diyorlar ama troponin1 sporcularda illa ki sıkıntılı çıkar mı? En son 100 kilo sırt çekişi yaptım, şu süreçlerde daha sakin çalışmaya çalışırım. Kardiyoda sakin olur muhtemelen. Nane limon içtim, hala ufaktan kan basıncım fazlaymış gibi, kalp bölgesinde bir baskı varmış gibi. Kardiyo da yapıyorum her yere yürüyerek gidiyorum, kanda oksijen taşınması neden bu şekilde düştü ki acaba? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368

3 hafta oldu bırakalı, anaboliklere başlamadan bıraktım daha. Dürüm yediydim, baya bi pis besleniyordum. Umursamadan herşeyi yedik içtik. Sonra ellerde ve yüzde uyuşmalar olunca biraz stres oldum, bayılacakmış hissi oluştu birden. Kalp kası hasarı kalp krizi riskini etkiler diyorlar ama troponin1 sporcularda illa ki sıkıntılı çıkar mı? En son 100 kilo sırt çekişi yaptım, şu süreçlerde daha sakin çalışmaya çalışırım. Kardiyoda sakin olur muhtemelen. Nane limon içtim, hala ufaktan kan basıncım fazlaymış gibi, kalp bölgesinde bir baskı varmış gibi. 

Troponin kalp hasar gördüğünde kana salınan bir protein. Sendeki değerin 3-4 katı filan olduğu zaman kalp krizi geçirmiş olma ihtimalin baya yüksek oluyor. Seninki muhtemelen ağır antrenman kaynaklıdır. Antrenman şiddetini ayarlamaya gerek yok bence. Daha ciddi bir değerde olsaydı zaten ekg filan çektirip kontrol ederlerdi. Boldenonla kirli beslenmeyi bırakınca vücut tüy gibi hafifler zaten. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      HDL referans dışı yüksek çıktı bu iyi bir şeymi yoksa kötümü? (Hastayken verdiğim test)

• Yazan: 0xhex
      Arkadaşlar merhaba,
      En son kasım ayında enjeksiyon yaptım yani 7-8 ay geçti fakat LDL yüksek gözüküyor,
      Omega kullanmaya başladım ama fayda etmemiş, sizin tecrübeleriniz varsa bu konuda paylaşabilir misiniz?

@rastlantisal @Askabar @metinav @Bay-T

• Yazan: Greblan
      Testo bolde danabol küründeyim. 5. haftanın son günündeyim. Kolestrol değerleri beni ciddi anlamda ürkütüyor. LDL kısmen eh işte seviyesinde ama HDL nin bu kadar düşük olması kafamı çok karıştırdı. HDL yükseltme açısından cardiolara ağırlık vermemi ve zeytin yağı vs. tüketmemi önerenler oldu ama sizlerinde yorumlarını almak istiyorum. HDL yükseltmek için ve LDL düşürmek için ne önerirsiniz? @Vural2 @metinav

• Yazan: qwert
       Only testo kürüne girmeye niyetim var genel olarak hormon ve diğer değerlerim bunlar sizce girmemde bi sıkıntı olur mu triglesrit ve hdl ldl açısından sıkıntı olur mu ve anti tpo bi sıkıntı çıkartır mı

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.