Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Komutan

Kilo alımı ve hipertrofi adına kür yapacağım! hangi ürünleri tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

aslında haftanın 7 günü tavuk pilav olacak :D
ilaçların içerisinde en maliyetlisi genotropi. sanırım geçtiğimiz ay yine zam geldi 36iu olan kalemi 5.500tl civarlarında olması lazım. tanıdık eczane varsa çok daha ucuza gelebilir. sabah kahvaltıdan 40 dk önce 2, gece yatarken 2 şeklinde 4iu kullanırsan 9 gün yetecek. 3-4iu aralığı yağ yakımı ve sert diyette bir nebze kasları korumak için ideal.
ilaç konusu da burak hoca'dan alamazsan mutlaka güvenilir birinden olsun. harcayacağın emeğe ve zamana yazık olmasın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Komutan    79
arnold ciwardanegezer, 1 saat önce yazdı:

aslında haftanın 7 günü tavuk pilav olacak :D
ilaçların içerisinde en maliyetlisi genotropi. sanırım geçtiğimiz ay yine zam geldi 36iu olan kalemi 5.500tl civarlarında olması lazım. tanıdık eczane varsa çok daha ucuza gelebilir. sabah kahvaltıdan 40 dk önce 2, gece yatarken 2 şeklinde 4iu kullanırsan 9 gün yetecek. 3-4iu aralığı yağ yakımı ve sert diyette bir nebze kasları korumak için ideal.
ilaç konusu da burak hoca'dan alamazsan mutlaka güvenilir birinden olsun. harcayacağın emeğe ve zamana yazık olmasın.

evet hocam fark ettim genotropini baktım fiyat dediğiniz gibi çıktı. Planlama için teşekkürler. Kesinlikle şuan orjinal ilaç kovalıyorum. Tanıdık bir abi vardı, şimdi yazdım Test Enanthate için, Çektiği fiyatı söylesem heralde şok olur monitöre yumruk atarsınız ?!?

image.thumb.png.7187035c62b6e1634893960bd1967d8f.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    79
arnold ciwardanegezer, 23 dakika önce yazdı:

bana hiç güven vermedi :D

sinir stresten başka hiç bir şey veremez bu :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    10
Komutan, 7 dakika önce yazdı:

sinir stresten başka hiç bir şey veremez bu :D 

aktif küre başladınız mı :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    79
ascendxt, 5 dakika önce yazdı:

aktif küre başladınız mı :D

hayır kuzen, orjinal satıcı temin etmeye çalışıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    79

Sayın Müşavirim ve Abim, Selamlar. @arnold ciwardanegezer @Fuhrer

Bana önerdiğiniz Kür için Test Enanthate buldum, yarın elime ulaşıcak. Bayramdan sonra kullanmayı düşünüyorum.

Growth için bana genotropin önerdiniz, tanıdık eczacım bana 5500 fiyat dedi. İlaç satıcım ise bana Cinnatropin önerdi: '100lük orjinal 900 tl' dedi.

Siz hangisini önerirdiniz. Teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    6
Komutan, 1 saat önce yazdı:

Bana önerdiğiniz Kür için Test Enanthate buldum, yarın elime ulaşıcak. Bayramdan sonra kullanmayı düşünüyorum.

Satıcılarımız aynı cinnayı alabilirsin ben test verdim çalışıyor fiyatıda uygun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    79
alpxieg, 50 dakika önce yazdı:

genotropinden daha mı mantıklı sence?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    879
Komutan, 2 saat önce yazdı:

Growth için bana genotropin önerdiniz, tanıdık eczacım bana 5500 fiyat dedi. İlaç satıcım ise bana Cinnatropin önerdi: '100lük orjinal 900 tl' dedi.

cinnatropinler piyasa malı beş para etmez ürün, eskiden okey temiz ürünlerdi ancak 3 senedir fiyatları 900₺... 3 sene önce genotropin 1200-1300 tl iken de aynıydı şimdi de aynı

alayı boş adım gibi eminim, temizine denk gelirsen 15iu'dan dönmedir. 

alpxieg, 1 saat önce yazdı:

kan testini paylaşır mısın?

Komutan, 39 dakika önce yazdı:

genotropinden daha mı mantıklı sence?

dostum genotropin boğazda yalı cinnatropin ise bingölde ahır ona göre yap hesabını, bu sene temmuzda iran eczane fiyatı 1370 tl gibi bir şeydi orjinalinin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    79
Fuhrer, 8 dakika önce yazdı:

cinnatropinler piyasa malı beş para etmez ürün, eskiden okey temiz ürünlerdi ancak 3 senedir fiyatları 900₺... 3 sene önce genotropin 1200-1300 tl iken de aynıydı şimdi de aynı

alayı boş adım gibi eminim, temizine denk gelirsen 15iu'dan dönmedir. 

dostum genotropin boğazda yalı cinnatropin ise bingölde ahır ona göre yap hesabını, bu sene temmuzda iran eczane fiyatı 1370 tl gibi bir şeydi orjinalinin

eyvallah abim Teşekkürler. genotropin devam.

alpxieg, Bir saat önce yazdı:

üstadım ben de merak ettim, önceki konuda da aynı satıcı ve ürün belirttin Rica etsem gönlüme su serpme misali kan Testi paylaşır mısın? Teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    6
Komutan, 30 dakika önce yazdı:

eyvallah abim Teşekkürler. genotropin devam.

üstadım ben de merak ettim, önceki konuda da aynı satıcı ve ürün belirttin Rica etsem gönlüme su serpme misali kan Testi paylaşır mısın? Teşekkürler.

Soldaki benim testim sağdaki başka bir arkadaşın yaptırdığı test 6iu vurmuştum 4 ü deri alti 2 saat kadar geçtikten sonra vermiştim tam değer için 1-2 saat daha beklemem gerekiyor sanırım sonuçlar bu şekilde @Fuhrer aslında 10iuya tamamlamaya çalıştım ama ucundan enjektörü sokup çekmek aklıma gelmedi şırınganın içine kalemle bastım kas içi vuracağımda boşa aktı çoğu 

IMG_2635.jpeg IMG_2632.jpeg

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    879
alpxieg, 4 dakika önce yazdı:

Soldaki benim testim sağdaki başka bir arkadaşın yaptırdığı test 6iu vurmuştum 4 ü deri alti 2 saat kadar geçtikten sonra vermiştim tam değer için 1-2 saat daha beklemem gerekiyor sanırım sonuçlar bu şekilde @Fuhrer 

doğru bir sonuç için 10iu kas içi enjeksiyon yap ve 150 dakika sonra bu kan testinin aynısını ver dostum, 30 üzeri çıkmazsa bil ki underdosedir ürün

• Minnettarım 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan, 2 saat önce yazdı:

selamlar :)
ben genotropin kullanıyorum. cinnatropin denedim ama genotropindeki yan etkileri yaşamadım. zphc'nin ztrop'unda bile cinnatropinden daha fazla yan etki yaşadım. bunlar orijinal dahi olsa soğuk zinciri çok büyük ihtimalle bozuluyor ve çalışmıyor diye düşünüyorum. 5.500 dediyse normal satış fiyatı vermiş, indirim yapmamış yani. benim tanıdık olmayan eczacı kalemini 5.000'den veriyor. forumda çok daha ucuza alanlar da var.testosteron markası nedir? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    6
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

doğru bir sonuç için 10iu kas içi enjeksiyon yap ve 150 dakika sonra bu kan testinin aynısını ver dostum, 30 üzeri çıkmazsa bil ki underdosedir ürün

İnsülin enjektörü ile 50 unit çekmem gerekiyor değil mi 10iu için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    879
gönderildi (düzenlendi)
alpxieg, 1 dakika önce yazdı:

İnsülin enjektörü ile 50 unit çekmem gerekiyor değil mi 10iu için

bd micro fine ile çek 0.5 ml yani 50 unit evet ama zaten aynı olaya çıkar bence tricepsinden vurabilirsin kas içi

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    79
arnold ciwardanegezer, 23 saat önce yazdı:

selamlar :)
ben genotropin kullanıyorum. cinnatropin denedim ama genotropindeki yan etkileri yaşamadım. zphc'nin ztrop'unda bile cinnatropinden daha fazla yan etki yaşadım. bunlar orijinal dahi olsa soğuk zinciri çok büyük ihtimalle bozuluyor ve çalışmıyor diye düşünüyorum. 5.500 dediyse normal satış fiyatı vermiş, indirim yapmamış yani. benim tanıdık olmayan eczacı kalemini 5.000'den veriyor. forumda çok daha ucuza alanlar da var.testosteron markası nedir? 

Genotropini kafadan okeyledim bile, ötesi berisi yok :) ZPHC marka buldum. Orjinal olduğu söyleniyor fakat yarın kargo gelince fotoğrafını iletirim.

Fuhrer, 23 saat önce yazdı:

üstadım Kür içinde; Omega3, Nac-600, D-Colefor, Magnezyum ve B12 kullanacağım. 'Test Enant, Genotropin' ek olarak da Antrenman Programım PPL; Pazartesi= Bench press, Pec Deck Fly, Dumbell shoulder press, Lateral Raise, Cable overhead triceps, Triceps Pushdown.

• Salı= Barbell Row, Grip Lat Pulldown, Shrug, Hyperextension, incline curl, Preacher Curl,
  • Çarşamba= Squat, Leg extension, Romanian deadlift, Seated Leg Curl, Seated Calf Rise.
  • Perşembe=Pazartesi  Cuma=Salı

Ekleyip çıkarmamı istediğin bir şey var mı abi? Teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    879
Komutan, 13.05.2026 - 16:56 yazdı:

Genotropini kafadan okeyledim bile, ötesi berisi yok :) ZPHC marka buldum. Orjinal olduğu söyleniyor fakat yarın kargo gelince fotoğrafını iletirim.

üstadım Kür içinde; Omega3, Nac-600, D-Colefor, Magnezyum ve B12 kullanacağım. 'Test Enant, Genotropin' ek olarak da Antrenman Programım PPL; Pazartesi= Bench press, Pec Deck Fly, Dumbell shoulder press, Lateral Raise, Cable overhead triceps, Triceps Pushdown.

• Salı= Barbell Row, Grip Lat Pulldown, Shrug, Hyperextension, incline curl, Preacher Curl,
  • Çarşamba= Squat, Leg extension, Romanian deadlift, Seated Leg Curl, Seated Calf Rise.
  • Perşembe=Pazartesi  Cuma=Salı

Ekleyip çıkarmamı istediğin bir şey var mı abi? Teşekkürler.

off günlerini bence iyi ayarla, örneğin perşembeyi off yaparım yerinde olsam. Genotropini kaç iu kullanmayı düşünüyorsun? Yaşın 24, bazı dozlarda bile IGF seviyeni düşürebilir genotropin doğal sistemi kapattığından dolayı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    79
Fuhrer, Şimdi yazdı:

off günlerini bence iyi ayarla, örneğin perşembeyi off yaparım yerinde olsam. Genotropini kaç iu kullanmayı düşünüyorsun? Yaşın 24, bazı dozlarda bile IGF seviyeni düşürebilir genotropin doğal sistemi kapattığından dolayı

Şöyle ki istersen Çarşamba off yapar, bacağı Cumartesiye alırım. Genotropini senin önerdiğin dozda 375mg Test 3-4 iu GW.

23 yaşındayım, Burak hocam yanlış yazdı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    879
Komutan, 17 dakika önce yazdı:

Şöyle ki istersen Çarşamba off yapar, bacağı Cumartesiye alırım. Genotropini senin önerdiğin dozda 375mg Test 3-4 iu GW.

23 yaşındayım, Burak hocam yanlış yazdı.

kaç ay kullanmayı düşünüyorsun genotropini? 4 iu güzel bir doz genotropin için, bana göre jenerik ilaçların 8 iu'dan fazlasına eş gelir. Düşük görme asla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    79
Fuhrer, 38 dakika önce yazdı:

kaç ay kullanmayı düşünüyorsun genotropini? 4 iu güzel bir doz genotropin için, bana göre jenerik ilaçların 8 iu'dan fazlasına eş gelir. Düşük görme asla

Kürü ne kadar uzun tutarım hala planlamadım açıkçası. Ben de sana sorucaktım. Acaba Genotropini kaç kalem kullanmalıyım diye. 2 kutu Test Enant var elimde. Temmuzda Burak hocadan temin etmeyi planlıyorum. Şuan ki senin dediğini yapıp bitirdikten sonra Test Bolde Devam etmeyi düşündüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    879
Komutan, 3 saat önce yazdı:

Kürü ne kadar uzun tutarım hala planlamadım açıkçası. Ben de sana sorucaktım. Acaba Genotropini kaç kalem kullanmalıyım diye. 2 kutu Test Enant var elimde. Temmuzda Burak hocadan temin etmeyi planlıyorum. Şuan ki senin dediğini yapıp bitirdikten sonra Test Bolde Devam etmeyi düşündüm.

ayda minimum 3 kalem genodan 6 ayda 18 kalem geno eder minimum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    79
Fuhrer, 24 dakika önce yazdı:

ayda minimum 3 kalem genodan 6 ayda 18 kalem geno eder minimum. 

o zaman mecburen genotropin iptal.

Peki Test enant, Mk677 ve Rad140 ? veyahut direk test bolde yapsam nasıl olur abi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: kisetet55
      Sevgili dostlar, selamlar..
      Şuanda definasyondayım amacım %8 yağ oranına düşmek şuanda %12 civarında. Kışın bulk kürü yapmayı düşünüyorum 
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo enanth 375 mg Deca 400 mg Masteron 300 mg Günde 2 tablet piriviron dahil etmeyi düşünüyorum. En çok çekindiğim konu deca dick olmak. En kararsız kaldığım konulardan birisi deca mı npp mi kullanmalıyım? Kür planımı beraber şekillendirelim dostlar. İlk defa bulk kürü yapacağım.
      Daha iyi bir plan varsa tecrübelerinizi yoruma bekliyorum.
    • Yazan: LegendFingerst
      merhaba definasyona giricem ardından tekrar bulk için envanterimi topluyorum enjekte olarak sadece testo kullanıcam onun dışında;
      define için - mlo fat burner, mk2866 ostarine sarms, clenbuterol
      bulk için - danabol veya anapolon, mk677, rad140 
      extra olarak elimde arimidex, milk thistle ve proviron var bu envanteri neyleri neyle kombine etmeliyim, extra bir sıvı steroid düşünmüyorum 

• Yazan: eemirtml
      Merhaba arkadaşlar,
      İlk kez kür yağacağım. Belirli bir bilgi birikimim var ama tecrübeli arkadaşlardan da destek almak isterim.4-5 senedir aralıklı şekilde spor yapıyorum. Verdiğim bu aralardan dolayı bir türlü istediğim kütleye ulaşamadım.
      Kişisel Bilgiler;
      Boy: 168 Kilo: 61 Hedefim;
      5 aylık bir kür süresinde güzel bir hacim ile 70'li kilolara çıkmak. İştahla alakalı bir sorunum yok 1 kiloysa bir kilo da yerim pirinç. Kürde aşırı toksik ürünlerden kaçınarak sağlığımı riske atmamak. Aklımda olan ürünler ve dozlar;
      Teste e max 500mg Primo x mg Bolde x mg Npp x mg Bunların dışına çıkmayı düşünmüyorum. Hepsini de aynı anda kullanmak istemiyorum en iyi kombinasyonu arıyorum.
      Not: Direkt bir küre başlamama da gerek yok önerdiğiniz protokoller varsa (only testo kan testi vb.) onları da uygulayabilirim. Ama kürün kafamda oturmaması yoruyor.

• Yazan: Dess
      Herkese selamlar,
      55 kilo olarak spora başladım ve doğal şekilde 2 yılda 80 kiloya çıktım, ardından testo bolde kürü yaptım kür sonunda 89 kiloya ulaştım. Sonrasında askeri personel olduğum için görev yerim kaynaklı 1 yıl spor yapamayıp 73 kiloya kadar düşüp, ardından şimdi tekrar 2 aydır sporumu beslenmemi başlatıp 80 kiloya yeniden ulaştım. Bu sporla alakalı ciddi hedeflerim var, bu yüzden tekrar ilaca başlamak ve uzun bir süre blast cruze yaparak 2 yıl sonra yarışmayı hedefliyorum. Sonrasında kan değerlerim ve sağlığım izin verirse eğer bir süre 200 mg testo ile cruze dönemine geçmeyi planlıyorum. Antrenman sistemim ppl, her bölge 2 kez çalışıyor ve haftalık set sayım düşük. (kas başı 12-15 civarı toplam iki antrenmanda)
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 28 Boy : 1.80 Kilo : 80 Yağ : %13 YENİ KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 24 hafta 400 mg Npp 6-7 hafta 250 mg Boldenon 24 hafta 250 mg FORM:

Genel anlamda tavsiye, öneri ve yorumlarıyla destek olan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: skyG
      Herkese merhaba.
      22 Yaşındayım 173 boyundayım , takribi 7 senedir vücut geliştirme ile ilgileniyorum tabi bu sürecin çoğunluğu bilinçsiz bir şekilde iradesiz ve disiplinsiz bir yol izledim. 2025 yılında yaz tatiline gitmeden önce yaklaşık olarak 3 ay boyunca bilinçsiz bir diyet ile 78 kilodan 65-67 kilo bandına düştüm. Oldum olası iştah problemleri yaşayan birisiyim ve bu kilolara düşerek toparlanamamak mental olarak çok etkilenmiştim. Toparlanmak için forumda uzun süredir araştırmalar yapıyordum önceki enjeksiyon tecrübemden kaynaklı sarms başlıklarının çoğunu merak sarıp okumaya başladım ve bunun sonucunda sarmslara yönelmeyi seçtim. Burak Hocamla iletişime geçip merak ettiğim sorularımı zamanını ayırıp detaylıca cevapladı kendisine çok teşekkür ederim. Konuşmamızın sonucunda Mk677-Rad140 mix ürününü 8 hafta boyunca kullanmaya karar verdik.
      KÜR İÇERİĞİ:
      Noxy Lab Mk677-15mg Rad140-15mg ANTRENMAN PROGRAMIM:
      Upper-Lower-Off-Upper-Off-Omuz&Kol-Off
      MCT GRUPLARIM:
      Nac600 Çinko Omega3 Multivitamin C Vitamini Kür Sürecim (İlk 4 Hafta)
      Beslenme olarak 400 gram karbonhidrat 150 gram protein ve 40 gram yağ ile makrolarımı oluşturdum tabi iştah problemlerimden kaynaklı bu süreç kusursuz gitmiyordu, çoğunlukla karbonhidrat hedefinin altında kalıyordum 300-400 bandında diyebiliriz. Antrenmanlarım çok güzel geçiyordu toparlanmamda aynı şekilde (belki psikolojik olarak). İlacımın bitişinde bir kaza sonucu avucumdaki yaradan ötürü 2 hafta antrenmanlara ara vermiştim ve nerdeyse yemek yemiyordum 2. İlaca başlayamadım bu süreçte.
      Kür Sürecim (Son4 Hafta)
      Sakatlığımdan sonra kendimi hızlıca toparlayıp beslenmemi ve antrenman düzenimi tekrar oturttum. 400-500 gram karbonhidrat 170 gram protein 50 gram yağ ile beslenmeye özen gösterdim ilk iki hafta. Bu süreçte ağırlıklarım çok güzel arttı ve gramajlara rağmen derim çok sıkıydı karın kaslarım çok net gözükür biçimdeydi. (6. Haftadan itibaren) aynı makrolar ile devam ediyordum fakat iştahım asla kapanmıyordu öğünlerimi bitirsem bile bu yüzden tatlılara ve abur cuburlara yöneldim. Temiz bir şekilde devam etseydim belki sonuç çok daha tatmin edici olabilirdi. Güç artışım çok ciddi artmıştı kaslarım ağırlığı rahat bir şekilde kaldırabilse bile eklemlerimdeki baskı bazen beni çok etkileyebiliyordu.

(Şubat ve mart ayının ocak ayına göre bu sapmasının sebebi bacak günlerine eksik gitmemden ötürü)
      Başlangıç Formum: 65Kg

Güncel Formum:75Kg

Bu süreçte @Loving hocama çok teşekkür ederim destekleri için. Sonraki süreç için tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim veya süreç içinde yaşadıklarım hakkında sorularınız varsa cevaplamakla çok mutlu olurum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.