Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sparta34

Kolesterol düşürmek için ne yapılabilir?

Önerilen İletiler

Sparta34    32

Selamün aleyküm herkese.

Kolesterol düşürmek için çeşitli şeyler var ama en etkili ve kısa süre için bildiğiniz yada uyguladığınız yöntemler neler.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mustafaskh    119

Omega 3 ve zeytinyağı tüketebilirsin. Eğer kürdeysen sağlıklı yağ tüketmeye özen göster.

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.421
  1. Sabah aç karnına alıç sirkesi.
  2. Akşamdan bir bardak suya 2 tam ceviz koy ağzını kapa sabah aç karnına cevizi yiyip suyunu iç.
  3. Günde 2 kupa bilye kekik çayı iyi gelecektir. 
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    32

merhaba,

1. kolestrol hdl ldl seviyen kaç?
  2. kürde misin ? 
  3. kürde değilsen en kadar oldu
  4. beslenmeye gelecek olursak peynir ve türevlerinden uzak durmalısın
  5. yağlı kırmızı et türevlerinden uzak durmalısın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    807

berberine 

• çörek otu yağı
  • bergamot
  • krill yağı

omega 3 olarakta krilom var onu alabilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.213
Sparta34, 2 saat önce yazdı:

Selamün aleyküm herkese.

Kolesterol düşürmek için çeşitli şeyler var ama en etkili ve kısa süre için bildiğiniz yada uyguladığınız yöntemler neler.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

En etkilisi atorvastatin al 40 mg lık eczaneden pazartesi 1 Perşembe 1 tane 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
Askabar, 4 saat önce yazdı:

En etkilisi atorvastatin al 40 mg lık eczaneden pazartesi 1 Perşembe 1 tane 

140 çıkmıştı hocam bu arada. Ne kadar süre kullanmak gerekir sıfırlandığında hala kullanıyo olursak falan bi problem olur mu acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.213
Sparta34, 9 saat önce yazdı:

140 çıkmıştı hocam bu arada. Ne kadar süre kullanmak gerekir sıfırlandığında hala kullanıyo olursak falan bi problem olur mu acaba

Benim gördüğüm ve izlediğim kaynaklara göre LDL 120 üstü oyunca risk oluşturuyor. 5 günde yarım olacak şekilde kullanırım ben. Tabi ki lipitlerin neden kaynaklı bozulduğu da önemli steroid bazlı da olabilir ama genellikle Arimidex ten kaynaklı bozuluyor. O yüzden çok fazla Aİ kullanımını sevmiyorum. Onun yerine testoyu biraz kısıp biraz da dar türevi ilaç alıyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
Askabar, 1 saat önce yazdı:

Benim gördüğüm ve izlediğim kaynaklara göre LDL 120 üstü oyunca risk oluşturuyor. 5 günde yarım olacak şekilde kullanırım ben. Tabi ki lipitlerin neden kaynaklı bozulduğu da önemli steroid bazlı da olabilir ama genellikle Arimidex ten kaynaklı bozuluyor. O yüzden çok fazla Aİ kullanımını sevmiyorum. Onun yerine testoyu biraz kısıp biraz da dar türevi ilaç alıyorum. 

Tamam hocam şuan için dediğiniz şekilde başlıyım ama kaç gün o şekilde yaptığımda düşmüş olur?  sonrasında ya yükselene kadar kullanmam yada sizin gibi yarım giderim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    807
Sparta34, 52 dakika önce yazdı:

Tamam hocam şuan için dediğiniz şekilde başlıyım ama kaç gün o şekilde yaptığımda düşmüş olur?  sonrasında ya yükselene kadar kullanmam yada sizin gibi yarım giderim 

bende ultrox vardı doktor kullanma kolestrol ilacı dedi kaslarda güçsüzlük vs yapabildiği için başka yan etkileride var askabar abi daha iyi bilir tabi onun önerdiği ilacı bilmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.213
Sparta34, 53 dakika önce yazdı:

Kesinlikle 2-3 tane kullandıktan sonra baya düşmüş olur zatenn

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
Askabar, 35 dakika önce yazdı:

Kesinlikle 2-3 tane kullandıktan sonra baya düşmüş olur zatenn

Tamam hocam teşekkür ederim yardımınız için 2 hafta sonra falan tekrar kan testine gidicem zaten

ardas, 35 dakika önce yazdı:

bende ultrox vardı doktor kullanma kolestrol ilacı dedi kaslarda güçsüzlük vs yapabildiği için başka yan etkileride var askabar abi daha iyi bilir tabi onun önerdiği ilacı bilmiyorum.

Benim durum kolestrol hastalığından ziyade kullanılan şeylerden olduğunu düşünüyorum hocam ondan dolayı 2-3 kez kullanıp düşürünce bırakıcam yıllardır kürdeyim hiç müdahele etmedim iyi bile dayanmış bence kolestrol

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    807
Sparta34, 4 dakika önce yazdı:

Benim durum kolestrol hastalığından ziyade kullanılan şeylerden olduğunu düşünüyorum hocam ondan dolayı 2-3 kez kullanıp düşürünce bırakıcam yıllardır kürdeyim hiç müdahele etmedim iyi bile dayanmış bence kolestrol

dostum bende kolestrol hastası değilim zaten kürde kullanmak için almıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
ardas, 2 saat önce yazdı:

dostum bende kolestrol hastası değilim zaten kürde kullanmak için almıştım.

Anladım hocam o anlamda demedim zaten dediğin yan etkileri gördüm ama 2-3 kere kullanımdan sıkıntı olucağını düşünmüyorum o manada söyledim. İlacı aldım bakalım 2-3 kere içip kesicem ilerde tekrar yükselirse elimde bulunmuş olur

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: MuhammedKecis
      Saygıdeğer forum dostları,
      Şu an only testo yaptığım bir kürdeyim ve uzun süre de böyle devam etmeyi planlıyorum. 500mg testo e alıyorum ve genel olarak GFR BUN ALT AST HDL hepsi olması gerektiği gibi yerinde. Antrenmanlar ve kas kazancı da beni tatmin ediyor, 3 ay oldu ve hala iyi miktarda kas kazanabildiğimi düşünüyorum. Tek sıkıntım ise LDL kolesterol 129 çıktı, naturalken de 2 3 ayda bir ölçtürürdüm biraz sağlığıma takıntılı birisi olduğum için, o dönemlerde 100ün üstüne çıkmazdı bile. LDL kolesterolü düşürmek için ne önerirsiniz veya 129 testo kullanırken normal bir seviye mi bilmiyorum tam olarak.
      Gündelik aldığım takviyeler de şu şekilde:
      10g balık yağı (3g omega 3) 30mg çinko 1.5mg bakır 250mg magnezyum 4000IU d vitamini 5000mcg b7 vitamini Bunlara bir şey ekleyim veya azaltayım mı yoksa 129 LDL testo kullanırken normal mi bilgilendirebilirseniz çok mutlu edersiniz beni, şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: mythe02
      Merhaba,
      10 haziranda 250 mg enantat son enjeksiyonu vurdum. Kür detayı aşağıdadır.
      İlk 8 hafta: 
      Swiss enantat 500 mg Swiss bolde 400 mg Swiss tren enantat 400 mg Swiss growth hormone günlük 4 IU Bu kadar ilacı kullanıp, diyetimi ve idmanımı iyi yapmama rağmen gelişme göremedim. ve ilk ay sonunda verdiğim tahlilde kan değerlerim hiç oynamamıştı. Bolde hematokriti hiç yükseltmedi. GH 0 a yakın, testo underdose, tren için kan değerlerimi referans alamadım çünkü prolaktinim hala çok yüksekti, önceki tahlile kıyasla progesteronum da pek oynamadı. 400 mg tren adamı paramparça etmesi gerekirken bu kürde sadece testo yükselmesi hissetmem bence zaten başlı başına trenin çalışmadığını gösteriyor. Ben de swiss ilaçlarını salıp eczaneye yöneldim.
      Son 5 hafta: 
      Swiss enantat 500 mg Eczane rimobolan 400 mg Genotropin 4 IU Primoyu 4. haftada bıraktım. 10 haziranda da 250 mg enantat son enjeksiyonumu oldum. 24 haziranda full checkup verdim. Hormonal ve genel ref dışı değerleri ekte bulabilirsiniz. Şu an beni en çok düşündüren kolesterol. İstendiği taktirde kür öncesi, kür içi tahlilleri de yollayabilirim. 
      PCT ve diğer değerler için önerilerinizi rica ediyorum. 

• Yazan: d3lici
      Arkadaşlar selamlar;
      Testosteron E 600
      Boldenon       600  Kürümün 7. haftasındayım küre tren eklemeyi düşünüyorum fakat esteri hakkında kararsızım, hangisini tercih etmeliyim ? hangisi yan etki bazında daha hafiftir ? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.