-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Kolesterol düşürmek için ne yapılabilir?
Oluşturan:
Sparta34, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: MuhammedKecis
Saygıdeğer forum dostları,
Şu an only testo yaptığım bir kürdeyim ve uzun süre de böyle devam etmeyi planlıyorum. 500mg testo e alıyorum ve genel olarak GFR BUN ALT AST HDL hepsi olması gerektiği gibi yerinde. Antrenmanlar ve kas kazancı da beni tatmin ediyor, 3 ay oldu ve hala iyi miktarda kas kazanabildiğimi düşünüyorum. Tek sıkıntım ise LDL kolesterol 129 çıktı, naturalken de 2 3 ayda bir ölçtürürdüm biraz sağlığıma takıntılı birisi olduğum için, o dönemlerde 100ün üstüne çıkmazdı bile. LDL kolesterolü düşürmek için ne önerirsiniz veya 129 testo kullanırken normal bir seviye mi bilmiyorum tam olarak.
Gündelik aldığım takviyeler de şu şekilde:
10g balık yağı (3g omega 3) 30mg çinko 1.5mg bakır 250mg magnezyum 4000IU d vitamini 5000mcg b7 vitamini Bunlara bir şey ekleyim veya azaltayım mı yoksa 129 LDL testo kullanırken normal mi bilgilendirebilirseniz çok mutlu edersiniz beni, şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: mythe02
Merhaba,
10 haziranda 250 mg enantat son enjeksiyonu vurdum. Kür detayı aşağıdadır.
İlk 8 hafta:
Swiss enantat 500 mg Swiss bolde 400 mg Swiss tren enantat 400 mg Swiss growth hormone günlük 4 IU Bu kadar ilacı kullanıp, diyetimi ve idmanımı iyi yapmama rağmen gelişme göremedim. ve ilk ay sonunda verdiğim tahlilde kan değerlerim hiç oynamamıştı. Bolde hematokriti hiç yükseltmedi. GH 0 a yakın, testo underdose, tren için kan değerlerimi referans alamadım çünkü prolaktinim hala çok yüksekti, önceki tahlile kıyasla progesteronum da pek oynamadı. 400 mg tren adamı paramparça etmesi gerekirken bu kürde sadece testo yükselmesi hissetmem bence zaten başlı başına trenin çalışmadığını gösteriyor. Ben de swiss ilaçlarını salıp eczaneye yöneldim.
Son 5 hafta:
Swiss enantat 500 mg Eczane rimobolan 400 mg Genotropin 4 IU Primoyu 4. haftada bıraktım. 10 haziranda da 250 mg enantat son enjeksiyonumu oldum. 24 haziranda full checkup verdim. Hormonal ve genel ref dışı değerleri ekte bulabilirsiniz. Şu an beni en çok düşündüren kolesterol. İstendiği taktirde kür öncesi, kür içi tahlilleri de yollayabilirim.
PCT ve diğer değerler için önerilerinizi rica ediyorum.
-
Yazan: d3lici
Arkadaşlar selamlar;
Testosteron E 600
Boldenon 600 Kürümün 7. haftasındayım küre tren eklemeyi düşünüyorum fakat esteri hakkında kararsızım, hangisini tercih etmeliyim ? hangisi yan etki bazında daha hafiftir ?
-