Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yasar

Tablet trenabol ve winstrol! definasyon için iş yapar ürünler mi?

Önerilen İletiler

Yasar    34

Merhabalar abilerim kardeşlerim,

Daha önce sarms dışında birşey kullanmadığım için enjeksiyon yerine bu iki ilacı buldum kilo vermek için yeterli olur mu çünkü bulk yapayım derken bir tık fazla yağlandım yağ oranım %25 civarında.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

hitech-trenabol-60-tablet.jpg hitech-winstrol-fat-burner-yag-yakici-90-tablet.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

makro1178    53

Yağ oranı bende de aynı diyebilirim. Wins için kombinasyon dahilimde kullanım daha iyi diyorlar. Ancak yağ yakımına desteği şüpheli. Genelde su atımı için ideal, yüksek kilolarda işini görmez dediler bana. Konu takip + 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.277

Enjeksiyon yerine bu ilaçları kullanırsan, dolu olduğunu varsayarak konuşuyorum. Artık bülbül ötmüyor şarkısını söylersin :) Bunların yerine, yohimbine, sr9009 ve cardarine daha mantıklı olacaktır.

• Beğen 3
  • ahahaha 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    187

bırak şu işleri bro, bunların içerisinde ne olduğu belli bile değil. Gerçek winstrol var ise FSH LH'ın gerçek tren var ise FSH LH Prolaktin her hormonun alt üst olur. O yüzden hiç bir şey koymamışlardır büyük ihtimalle ve plasebo etkisiyle bir miktar zayıflamanı var sayarak piyasaya sürmüşlerdir. Bunun yerine yohimbine ve diyet sana daha doğru sonuçlar verir. Hele ki %25 yağ oranındaysan, hiç bir şey kullanmadan kolaylıkla %15 %12'lere düşersin.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    34
Diver, 25 dakika önce yazdı:

Enjeksiyon yerine bu ilaçları kullanırsan, dolu olduğunu varsayarak konuşuyorum. Artık bülbül ötmüyor şarkısını söylersin :) Bunların yerine, yohimbine, sr9009 ve cardarine daha mantıklı olacaktır.

😅 Teşekkürler hocam 

Fuhrer, 23 dakika önce yazdı:

bırak şu işleri bro, bunların içerisinde ne olduğu belli bile değil. Gerçek winstrol var ise FSH LH'ın gerçek tren var ise FSH LH Prolaktin her hormonun alt üst olur. O yüzden hiç bir şey koymamışlardır büyük ihtimalle ve plasebo etkisiyle bir miktar zayıflamanı var sayarak piyasaya sürmüşlerdir. Bunun yerine yohimbine ve diyet sana daha doğru sonuçlar verir. Hele ki %25 yağ oranındaysan, hiç bir şey kullanmadan kolaylıkla %15 %12'lere düşersin.

Teşekkürler hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    110
Yasar, Bir saat önce yazdı:

Merhabalar abilerim kardeşlerim daha önce sarms disinda birşey kullanmadığım için enjeksiyon yerine bu iki ilacı buldum kilo vermek için yeterli olur mu çünkü bulk yapayım derken bir tık fazla yaglandım yağ oranım %25 civarinda

Bunlar prohormone dedikleri şeyler. İlginç tarafı araştırmalara göre steroid kadar yan etkiye sahip ama anabolik etkileri çok düşük. Kilo vermek için ise yapacağın şey belli. Kalori açığı oluşturmak. Herkes enjeksiyondan korkuyor ama enjeksiyon steroidler, oral steroidlere göre daha sağlıklı. Enjeksiyon steroidlerin 1 zararı varsa oral steroidlerin 1 zararı + karaciğer toksisitesi var. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.007

bu trenabolu ben canım sıkıldıkça yutarım 3 er 5 er yakında toz halinde satarlar suya karıştır iç şeklinde 

• ahahaha 1
  • Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    34
SERKO, Bir saat önce yazdı:

bu trenabolu ben canım sıkıldıkça yutarım 3 er 5 er yakında toz halinde satarlar suya karıştır iç şeklinde 

İse yaramıyor mu abi😅 enjeksiyon olarak napcaz yağlardan hızlı bir şekilde kurtulmamız lazım 4 kilo kas ekleyecez diye 3 4 kilo da yağ ve su ekliyoruz🫠

Feladel, 4 saat önce yazdı:

Bunlar prohormone dedikleri şeyler. İlginç tarafı araştırmalara göre steroid kadar yan etkiye sahip ama anabolik etkileri çok düşük. Kilo vermek için ise yapacağın şey belli. Kalori açığı oluşturmak. Herkes enjeksiyondan korkuyor ama enjeksiyon steroidler, oral steroidlere göre daha sağlıklı. Enjeksiyon steroidlerin 1 zararı varsa oral steroidlerin 1 zararı + karaciğer toksisitesi var. 

Küçüklükten beri karaciğer yağlanması var bende zaten o yüzden karaciger sorunu yapıyor mu yapmıyor mu anlamıyorum hocam anca kan testinde belli oluyor bu sefer her koruyucuyu kullandım ve sadece bir değer referans disiydi onun dışında sorun yoktu

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    110
Yasar, 14 dakika önce yazdı:

Küçüklükten beri karaciğer yağlanması var bende zaten o yüzden karaciger sorunu yapıyor mu yapmıyor mu anlamıyorum hocam anca kan testinde belli oluyor bu sefer her koruyucuyu kullandım ve sadece bir değer referans disiydi onun dışında sorun yoktu

Oral steroidler karaciğer düşmanı. Karaciğer değerlerinin artıp atmadığını hissetmemen normal, bu yüzden düzenli olarak test verip baktırmamız gerekiyor. Halihazırda karaciğer değerlerin bozuksa kullanmadan önce 2 kez düşün. "Normal" yağ oranlarına inmek için bir ilaç kullanmana gerek yok. Kardiyonu yap kalori azalt zaten kilonu vereceksin. %12-15 civarı yağ oranlarına indiğinde karaciğer değerlerin de biraz düzelir. Ondan sonra duruma göre istersen bulk kürü yaparsın. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    34
Feladel, 2 saat önce yazdı:

Oral steroidler karaciğer düşmanı. Karaciğer değerlerinin artıp atmadığını hissetmemen normal, bu yüzden düzenli olarak test verip baktırmamız gerekiyor. Halihazırda karaciğer değerlerin bozuksa kullanmadan önce 2 kez düşün. "Normal" yağ oranlarına inmek için bir ilaç kullanmana gerek yok. Kardiyonu yap kalori azalt zaten kilonu vereceksin. %12-15 civarı yağ oranlarına indiğinde karaciğer değerlerin de biraz düzelir. Ondan sonra duruma göre istersen bulk kürü yaparsın. 

Evet geçen yılin başında bayağı bir sıkıntı çıkarttı bana yağlı şeyleri bırakıp 8 kilo verince düzeldi bu sefer sivilce falan olmadı sarmslardan dolayı en son kan testi de güzel çıktı şimdi cuma günü bir daha vereceğim bakacağım onun dışında hormon döngüsü de kapanmamış gibi herhangi bir cinsel sorunum yok fakat meme hassasiyeti var onun çözümü ne olur bilmiyorum 😅 ona bir oneriniz var mı hocam teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    110
Yasar, 8 dakika önce yazdı:

Evet geçen yılin başında bayağı bir sıkıntı çıkarttı bana yağlı şeyleri bırakıp 8 kilo verince düzeldi bu sefer sivilce falan olmadı sarmslardan dolayı en son kan testi de güzel çıktı şimdi cuma günü bir daha vereceğim bakacağım onun dışında hormon döngüsü de kapanmamış gibi herhangi bir cinsel sorunum yok fakat meme hassasiyeti var onun çözümü ne olur bilmiyorum 😅 ona bir oneriniz var mı hocam teşekkürler 

Cuma günü test verirken prolaktin ve östrojene de baktır. Muhtemelen ikisinden biridir. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: farukaksoy
      Arkadaşlar selamlar, nasılsınız?
      KÜR PLANLAMAM :
      500mg testosteron enanthate 400mg boldenon SORULARIM:
      Sizce yanına ilk 8 hafta boyunca winstrol eklersem saçma mı olur? Bir yandan temiz kas kütlesi kazanmaya çalışırken gereksiz su tutumu ve yağlanmayı önlemek ve aynı zamanda yağ yakmak için kullanılabilir mi sizce? Tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
    • Yazan: Lifter31
      Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar. Genetik olarak saç dökülmesine yatkın bir genetiğim var. Birkaç kaynakta winstrol alımının dht üzerinde tam ters etki ettiğine dair şeyler duydum ve okudum. Bunun doğruluğu nedir? Örneğin sabah akşam 10mg winstrol atmak saç dökülmesini azaltabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: anabolik.adam
      Herkese selamlar,
      Kürde sertlik katması için masteron mu eklerdiniz winstrol mü?
      NOT:
      Amacım daha sert gözükmek daha define durmak (yağ oranım düşük) 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: anabolik.adam
      Herkese iyi günler dilerim. Herkesin bişeyler söylediği ama tam bilinmeyen o konuyu biri aydınlığa kavuşturabilir mi 😀 winstrol yağ yakar mı yoksa sadece su mu atar sertlik mi verir. Kimileri yağ yakmaz diyo kimileri yağ da yakar diyo bilgisi olan biri var mı ?
    • Yazan: Sparta34
      Selamlar arkadaşlar,
      Kürüm yeterince ağır olduğu için bide winstrol eklemek istemiyorum.
      Mısır püskülü kiraz sapı ve açlık otuna ek yada bunlardan daha sağlam neler olabilir?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.