Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

roidmax

Aktibol

Önerilen İletiler

roidmax    53

Merhaba arkadaşlar,

Bugün salonda bir arkadaşım 2 yıl önce kilo almak için doktor tavsiyesi ile aldığı bir ilaçtan bahsetti. İsmi Aktibol'muş. Doktor da ona bu ilacı yazarken hormonal olmayan steroid olmayan bir anaboliktir diye vermiş. İnternette bir kaç yerde bu tabire de rastladım. Çocuk da dianabol neymiş bunu kullan dedi hatta :) Protein sentezini maksimum yapıyormuş.

Söylediğine göre inanılmaz kısa sürede bir kilo almış ki gösterdiği fotoğraflarda gerçekten çok hacimli askerden döndü şu an toparlıyor. Söylediğine göre ilaca bir kaç ay sonra başlayacakmış.

Üretici firmasının sitesindeki tanıtım linki :

http://www.mn.com.tr/tr/products/p_detail_Aktibol.aspx%3FproductID%3D1

İnternette biraz araştırma yaptım. Araştırdığımda bir forum sitesinde bir kür içinde kullanılmış destekleyici ürünler arasında.

Okuduğum diğer linklerde protein sentezi gücünden ve anabolik olmasından bahsedilmiş. Ayrıca eczanede fiyatı inanılmaz ucuz.

Okuduğum linklerde birbirinden farklı olan tek şey ise okuduklarımda B12 takviyesi ile kullanılıp kullanılmayacağı yönünde. Bana bu ilacı tavsiye eden arkadaş de kullanma dedi. Prospektüsünü buldum orada da kullan mı diyor kullanma mı diyor anlamadım.

Bu ilacı kullanan veya çevresinde kullanan bilen varsa bilgi paylaşabilir mi ? Benexol veya Apikopal ile kullanılabilir mi ?

İyi çalışmalar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

roidmax    53

Abartıldığı gibi değil demek araştırma yapan insanlar da bu konu sayesinde ilaç hakkında bilgiye ulaşabilir. Hiç bir Türk forumunda konu göremedim bu ilaç ile ilgili.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    1.953

Bu B12 vitamini. Eger sende B12 eksikligi varsa protein sentezi -doku yapimi vs azaliyor. Dusuk olanlar B12 alinca sentez artiyor haliyle ama ilave B12'nin hic bir anabolik etkisi yok.

Ve de zaten hayvansal protein alanlarda B12 normalde dusuk olmuyor. Vejeteryenlerde B12 takviyesi lazim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp