Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Burak12345

Testosteron+boldenon küründe istediğim verimi alamadığımı düşünüyorum! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

Burak12345    0

Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar bilgi paylaştıkça güzeldir.

Şöyle bir sorunum var:

Geçen sene 4 aylık Testo bolde kurunde ikinci ayda Bolden açılmış dördüncü ayda iyi sonuç almış biri olarak. Bu sene ise altı aylık bir kür yapıp beş ay geçmesine rağmen hala Boldenonu hissetmemek! Bu gibi durum daha önce birinizin başına geldi mi nedendir neden olabilir kan testlerine göre ilaç çatır çatır çalışıyor kullanılan marka aynı doz yükseltmeme rağmen beklediğim sonucu alamıyorum neden?? Şunu da eklemek istiyorum geçen sene bol de köründen sonra iki ay ara verip definasyona girdim definasyon da Testo bolde ve tren on hafta kullandım tekrar üç ay ara verip altı aylık Testo bolde kürüne girdim şu an tepki ve sonuç alamıyorum ne yapmam lazım ne eklemem lazım yanlış yaptığım bir yer var mı?

GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:

  • 750 mg Testosteron
  • 750 mg Boldenon

Tüm öneri ve düşünceler için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Rdm    2.496

Boldenon ilk kürde kullanmak mantıklı olsa dahi, sonraki kürlerde kütle arttırmak için sadece Deca kullanmak veya Bolde Deca ile birlikte kür yapılabilir. Tren Bolde kürü yapıp sonrasında sadece Bolde Testo ile fazla verim beklemek zor. Boldenonun iştah açmak dışında bir avantajı da yok bana göre. Evet kas artışı sağlıyor ama, etkisi sınırlı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak12345    0
Diver, Bir saat önce yazdı:
  • Geçen sene ile aynı ürünü mü kullanıyorsun?
  • İlacın çalıştığını kan tahlili ile nasıl anlıyorsun?
  • Hangi markayı kullanıyorsun? 

Testo ve boldenin etkisini kanda görüyorum saglikciyim okuyabiliyorum 

Ürünler aynı evet daha önce marka verdiğimde problem yaşadım sitede ama aynı marka

onlytrenbolone, Bir saat önce yazdı:

Marka aynımı iki kürde de? Geçen kürdeki mg ile fark ne kadar?

İlk kurde 500 testo 500 bolde 

Ama ilk kürdü

Şimdi 750 750 Ama 5 ay geçmesine rağmen tepki çok az 

Rdm, 43 dakika önce yazdı:

Boldenon ilk kürde kullanmak mantıklı olsa dahi, sonraki kürlerde kütle arttırmak için sadece Deca kullanmak veya Bolde Deca ile birlikte kür yapılabilir. Tren Bolde kürü yapıp sonrasında sadece Bolde Testo ile fazla verim beklemek zor. Boldenonun iştah açmak dışında bir avantajı da yok bana göre. Evet kas artışı sağlıyor ama, etkisi sınırlı.

Evet bunu daha önce de duymuştum trenden açıkçası biraz çekiniyorum ve bulkta kullanmak istemiyorum süreç uzun olduğu için tahminen şunu düşünüyorum kurun verim alabilecegim son noktasındayim 90 kilo kutlem var (5 yağ sudur) yaş 30 

Takıldigim nokta şu bu kurden verimi nasıl alabilirim yanına ne eklemeliyim deca tren dışında gh düşünüyorum ama rakamlar ciddi seviyelere ulaşıyor 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owagang    2

O mg alıpta gerçekten ayna karşısında tatmin olmadıysanız 5 ayda. aldığınız ürünlerin içeriği düşüktür, yanına ek olarak haftalık 250mg deca ile başlayıp 5. Haftada 400-500 mg ile devam edebilirsin veya danabol ile turinabol ekleyebilirsin bağlayıcı olarak 5 ini beraber kullanırsan da olur tabletleri 6-8 hafta kullanıp  kesersin tabi amacınız nedir bilmiyorum 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    163

dediğine göre yağ oranın 5.5 - 6 gibi bir şey. 90 kgde öyleysen zaten üzerine bir şeyler eklemen çok zor olacaktır. e2 seviyen ne durumda ayrıca? dediğin gibiyse ve e2 seviyen de düşük değilse insilün kullanılabilir 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak12345    0

Merhaba arkadaşlar üç ayda Kür’ün ilk birinci ayini bitirdim

Kürdde 300 testo 300 maste 300 tren GH ve oksadlron var Marca belirtmek istemiyorum ilaçlar orijinal ve geçen sene çok iyi sonuç aldığım ilaçlar sorun şu ilk günden beri test hissetmiyorum. Tren baskılar diye düşündüm son 2 hafta sustanon ekledim yani testo şuan 550 600 civarı  yinede testesteron hissiyatı yok istek ve libido düşük sizce nedeni ne olabilir? Ve ten acetat olmasına rağmen vücut hala sertleşmedi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    939
Burak12345, 3 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar üç ayda Kür’ün ilk birinci ayini bitirdim

test yaptırdınız mı sonuçlar nasıl?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak12345    0
GHOST, 1 dakika önce yazdı:

test yaptırdınız mı sonuçlar nasıl?

Salı günü yapacağım takildigim konu vücut neden tepki vermiyor. Bir de hangilerine baktitayim?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: Husoyz
      Öncelikle selamlar,
      19 yaşındayım 1 yıldır spor yapıyorum 17-18 yaşlarımda da  libidom ve cinsel isteksizlik ve  sertleşme gibi konularda bayağı sıkıntım vardı 19 yaşımın başında 6 aylık spor geçmişimle salondaki bir abinin telkini sayesinde küre girdim küre girmeden önceki kan değerlerimi aşağıya bırakıyorum 3 aylık bir kür süreciydi ilk ay 300 mg testo prop 350-400mg civarındada masteron prop kullandım    sonraki ayda haftalık 150mg npp ekledim  kalan son ayda testo enanthat masteron entathat olarak devam ettim  kürümde de çok güzel verim aldım hem kurudum hem kütle koydum ve şuan kürü bitirmiş bulunmaktayım.
      Ayriyeten birşey fark ettim sanki vücudumda gerçekten bir testosteron eksikliği varmış gibiydi kullanmaya başladıktan sonra fark ettim  harbide kendimi erkek gibi hissetim bi keyfim hayat enerjim yerine geldi libidom ve ereksiyon sorunlarım düzeldi bu cinsel sorunlarım düzelince flörtöz yeteneklerimde gerçekten değişiklik oldu ve özgüvenimi tamamladım gibi oldu işte şuan kür sürecini bitirdim sayılır   3 ayın sonuna geldim fakat ağustos eylül gibi üniversiteye gideceğim o sıralar tekrar küre girmek istiyorum şimdi  eylüle kadar 3 ay var zaten bu 3 ayda düşük doz haftalık 100mg gibi testosteron kullansam sonra tekrar küre girsem ne gibi sıkıntılar yaşarım çünkü testo kullanımı gerçekten bırakmak istemiyorum spordan bağımsız olarak üroloji doktoruna git diyenler olacaktır 3 farklı üroloji doktoruna gittim  çoğu benimle dalga geçti bu yaşta ne  libidosu sanki düzenli sex hayatın var gibi şeyler söyleyip gönderdiler çok kafana takma dediler kür bitiminde yaptırdığım kan tahlillerimde aşağıya bırakıyorum ne yapmam gerektiği hakkında açıkçası pek bir fikrim yok bana yardımcı olurumsunuz lütfen  ne yapmam gerekiyor pct süreci hakkında da pek bir bilgim yok  kullandığım markalar doluydu ondan eminim önce evogen kullandım sonra science pharmaya geçtim gayet memnundum.
      KAN TESTLERİM:
        
    • Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.
    • Yazan: canbekcan
      Arkadaşlar selamlar.
      Spor geçmişim var. Yaş 42. Only testo + sarm kürü düşünüyorum. Anabolik (bolde +tren) girmeyi düşünmüyorum. Geçmişte bir kere de only testo, sarm yaptım verim aldım. Fakat beni düşündüren nokta yaz aylarında bu kürü yapmak. Eşim hamile ve artık küre girmem için engel kalmadı. Aklımda olan haftalık 400 testo, 4 ay. 3 hafta dan itibaren rad 140 +mk 677. Toplam 2 ay. 3. ay cardarine. Ve sonrası pct. Evimde tüm ekipmanlar var. Yaz aylarında küre girmek verim veririmi.
      Zorlukları fazla mı? Fotoğraf 3 yıl önceki kür pctden sonra 

    • Yazan: kadireis01
      Merhaba arkadaşlar,
      Uzun bir dönemdir gerek hayat gerek askerlik(yedek sb. olarak ıraktaydım.) ciddi bir düşüş yaşadım.Yaklaşık 2,5 senedir. 2021 yılında mk677 kullandım tamamen düzensizdi. E2 yükseldi memeden hafif bazen sıkınca sıçrayan su gelmeye başlamıştı. Sağlıkçıyım baya korkuttu ancak alıştım ve hala geliyor sıkınca. O süreçte haftada 4 gün olmak üzere 3 yıllık bir geçmişim vardı ancak tamamen gitmedim tabi o da düzensizdi. Şuan tekrar hayatım normale döndü ve artık bırakmamak üzere spora adım atıyorum tekrardan yaklaşık bir ay oldu ve fullbody girmeye çalışıyorum 5*5 powerlifting gibi temel hareketlere yöneldim.
      KİLOM 104 BOY 178 Bel ve karın bölgesi yağlı çok çirkin bir görüntü var. Özgüven çok düşük. Psikiyatri hemşiresiyim ilaçları detaylı olarak biliyorum kullansam bile dopamine serotonine etki ettiricem diye bu kez yağlanmayı arttıyor. Bu yüzden bana iyi gelen tek şeye yani spora ağırlık vermek istiyorum. Kızılacaktır belki ama artık başla bırak başla bırak yapmaktan emeklerin karşılığınız zerre göremedim.
      Ürün kullanmak istiyorum. Bana yol göstermenize ihtiyacım var
    • Yazan: keydigger
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 aylık süre içerisinde aktif only testosteron kullanımındayım. 6 hafta boyunca 500mg son 2 haftadır 750mg testosteron kullanıyorum. 
      SORUNLAR:
      İlaca başladıktan 2 hafta sonra kan testi yaptırdım ve total testosteron seviyem : 44.35µg/L çıktı referans aralığı 1,75 - 7,81! Bu hafta tekrardan kan testi yaptırdım tal testom 16.67 µg/L çıktı! Aynı hastanede yaptırdım iki testide. Testi enjeksiyonun hemen ertesi günü yaptırdım. Marka aynı ama şuan yeni aldığım flakonu kullanıyorum. SORULARIM:
      Doz arttırmama rağmen bu oran neden böyle çıkmış olabilir Kullandığım ilaç underdose olabilir mi? Yorum yapan, konuya katılım gösteren herkse teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×