-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Hipogonadizm teşhisi konduktan sonra 18 ay sustanon kullandım! şimdi ne yapmalıyım?
Oluşturan:
FarukkkÖmer, in Sağlık Sorunları
Önerilen İletiler
Önerildi
Haftada bir yada 15 günde bir enjeksiyon zor gelmemeli.Biz yıllardır bu şekildeyiz ve spora katkısını ve hayat standardını yükseltmesini deneyimledikten sonra, hiç ama hiç zor gelmiyor...Zevk almaya çalışmalısın kısaca
Kısırlık konusu testislerinde sperm üretimi olup olmamasıyla alakalı.Normalde düşük fonksiyon halinde hiç spermiyogram testi yaptırdın mı ?
Dışarıdan testosteron aldığın sürece yan etki diyebiliriz buna, kendi doğal üretimin baskılanır.Bunu aşabilmek ve özellikle çocuk sahibi olabilmek için hcg-hmg denilen testisleri uyarıp sperm üretimini başlatan sürdüren bir sentetik hormon ilaçları kullanılıyor...Bu sayede testislerinde sperm oluşuyor ve normal şekilde üreme oluyor.Eğer testislerinde doğuştan gelen bir gelişim bozukluğu ve sıfır sperm durumu varsa o takdirde bu bahsettiğim ilaçlar yüksek dozlarda bir süre kullanılıp doktor kontrolünde mikro tese denilen yöntemle, bir tane bile sağlam sperm bulunması ve manuel alınması yoluyla yumurtanın haricen döllenmesi sağlanabiliyor...Bunlar ileride düşünmen gereken konular.Şuan bedenini geliştirmeye odaklan ve spor yap hafif bile olsa...Sağlıklı beslen, bakarsın bir dönüşüm gerçekleşir...
arafından önerildi
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: tahazz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Sustanon veya diğer hormon ilaçları artık reçeteli mi?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Araz48
Sustanon kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz hangi sıklıklarla sustanon enjeksiyonları yapılmalı ?
Karından insülin iğnesiyle sustanon enjeksiyonu yapılır mı ?
-
Yazan: KaiGreene
Merhaba arkadaşlar eski bir üyeyim. Uzun zaman sonra foruma dönüş yaptım sustanon ile alakalı bir forumdaki birçok konuyu okudum. 4 esterli ve ruh halini değiştirdiğini, pct süresinin 1 ay sonra başlayacağı ve enjeksiyonları minimum haftada 2 kez yapılacağı konusunda bilgilere ulaştım. Testosteron enanthe kanda daha stabil kalsada underdose ürünlerden çekiniyorum. Sustanon kullanıpta gerçekten bu ilaç hakkını veriyor ya da ben kullandım gözün kapalı kullanabilirsin etkisi çok iyi diyen var mı acaba.
-
Yazan: Erencanns
Total testom 220 cikti
Ostrojenim 2 kat fazla 70 cikti
1.5 senedir araliksiz spor yapiyorum jinekomastim var cinsel istegim az mutsuzum gelisemedigim icin ozguvenim yerlerde yanimdaki insanlar 1.5 sene araliksiz spor yapiyorum deyince fizigime bakinca dalga geciyorlar piskolejim dahada bozuluyor memelerim gobegimdeki yaglar hic gitmedi en baba diyeti yaptim en baba sporu yaptim ve yapiyorumda hala yapiorum mesela en son bugun yaptim beslenmem bile munkemmel ama 1.5 senedir eksik olan birsey var oda testom ve ostrojenim yani artik steroid kullanmayi dusunuyorum.
Diceksinizki doktora git urolojiye gittim teston normal biseyin yok dedi yolladi dahiliye gittim teston normal biseyin yok dedi endokrine gittim bayram diye doktor yoktu alanyada ozel hastanelerde endokrin yok yani alanyada sadecr 1 mi 2 tane doktor var ve siralar bana gelmeden doluyor yani calistigom icin %0 gitme ihtiimalim var. Simdi ben sustanon kullansam haftada 2 defa yada nebido kullansam yani kullansam bu steroidi kur sonu pct yapsam simdiki total testom 200 se kurden sonra 100 belki 150 olucak var olan kasimda pisikolejimde testomda mahvolucak hani bildiginiz ndokrin varaa uzaktan yardim olabilicek parasi neyse veriyim o durumda aciz bir durumdayim yada bana burda yardimci olabilicek gercskten bilgileri hocalarim varsa cok sevinirim sizin bana yarariniz buyuk olur ama benim size en fazla yararim dualarim olur.
Hayirli gunler aktifim bu konuyu duzenli takip edecegim forumda zaten duzenli takip ediyorum sadece yeni uye oldum o kadar
-
Yazan: 7Azyzz7
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Sustanon eczanelerde zor bulunan bu aralar yoklukta olan steroid bir çok eczane gittim yok varsa da reçeteli veriyor fakat bir tane eczaneye girdim eczanede 200 tane sustanon var reçetesiz veriyor biraz şüphelendim sizce alınır mı ?
-