Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sparta34

Testo+masteron+trenbolone küründe sertleşme sorunları yaşıyorum! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

Sparta34    25

Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?

KÜR İÇERİĞİM:

• 400 trenbolone
  • 400 masteron
  • 200 testosteron

Küründeyim tam sertleşememe durumu var sabah ereksiyonu falan var prolaktin ve öst değerleri normal.

SORULARIM:

• shbg düşüklüğü olabilir mi? 
  • tren doğrudan östojeni mi etkiliyordu prolaktini mi?
  • tren küründe isteksizlik olduğunda öncelikle öste mi odaklanmak gerekir?
  • yoksa prolaktine mi ve aynı şekilde trende sertleşme sorunu varsa öste mi prolaktine mi odaklanmak lazım?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emin982    115

Testoyu neden o kadar düşük tutuyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186

tren östrojene bir etki yaratmaz, ancak masteron östrojeni aşırı düşürebilir. Tam kan tahlilini paylaşır mısın?

Emin982, 4 dakika önce yazdı:

Trenbolone küründe testonun düşük tutulması taraftarıyım, güncel olarak 250 enanthate 500 tren enanthate kullanıyorum neredeyse hiç yan etki genel tren yan etkileri östrojenle bağlaşırsa büyük yan etkiler doğurabilir

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.249

Kan tahliline odaklanmak lazım :)

• Fsh
  • Lh
  • Alt
  • Ast
  • prolaktin
  • E2
  • Total testo
  • Shgb
  • Serbest testo
  • Tam kan
  • T3,T4 ve Tsh
  • Hdl,ldl,Trigliserid 
  • D, demir ve b12 
  • Dht
  • Progesteron 
  • Hba1c 
  • Kreatinin, ck ve egfr 
  • İdrar 
  • Kortizol

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
Fuhrer, 7 dakika önce yazdı:

tren östrojene bir etki yaratmaz, ancak masteron östrojeni aşırı düşürebilir. Tam kan tahlilini paylaşır mısın?

Trenbolone küründe testonun düşük tutulması taraftarıyım, güncel olarak 250 enanthate 500 tren enanthate kullanıyorum neredeyse hiç yan etki genel tren yan etkileri östrojenle bağlaşırsa büyük yan etkiler doğurabilir

Treni kaç hafta kullanıyorsun genel olarak önerdiğin bir zaman dilimi var mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
Emin982, 2 dakika önce yazdı:

Treni kaç hafta kullanıyorsun genel olarak önerdiğin bir zaman dilimi var mı 

tren enanthateyi kullanacaksan ve ilk deneyimin ise 10 haftayı geçmemeni öneririm

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    30
Fuhrer, 10 dakika önce yazdı:

tren enanthateyi kullanacaksan ve ilk deneyimin ise 10 haftayı geçmemeni öneririm

Başlangıç deneme dozajı ne olmalı? 200 250 olursa testoyu altta tutmak zor olmazmı? Sonbaharda denemek istiyorum bende.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
abartach, 1 saat önce yazdı:

Başlangıç deneme dozajı ne olmalı? 200 250 olursa testoyu altta tutmak zor olmazmı? Sonbaharda denemek istiyorum bende.

yaşınız itibariyle size trenbolone önermem, alacağınız yan etkiler 20 yaşlarındaki bir gençten kat kat fazlası olacaktır, sonuç olarak piyasada erişebileceğin en güçlü zehir bu. Yerinizde olsam asla trenbolone kullanmam, yan ürünlerle (Masteron, oxandrolone veya GH) beklediğim etkiyi alırım. Ancak ille de kullanacağım diyorsanız detaylı bir kan testi ardından eğer ki tüm değerleriniz referanstaysa trenbolone acetat ile başlamanızı öneririm. Bir enjektöre 0.5 ml acetat çekip bunu 5 güne yayıp enjeksiyonlar yapın. Ardından duruma göre doz arttırın ve maximum 1 ml'e kadar çıkın. Bu kürü ortalama 6-8 hafta yapın ve uzun bir cruise dönemi geçirin (6-10 hafta only testo, zayıf yan etkili ürünler ve haftalık 500 iu hcg) Ancak emin olun size aşırı bir etki sağlamayacaktır.

Enanthate esteri kullanacaksanız 250 mg testosteronu geçmeden kullanabilirsiniz, maximum önceki kürünüzün durumuna göre dozajlama yapın. Ancak uzun ester masteron, uzun ester nandrolone, primobolan size daha büyük etkiler sağlayacaktır ve yan etkilerden daha kolay dönersiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    25
Emin982, 3 saat önce yazdı:

Bi çok yabancı forumda sporcular tren yan etkisi azaltmak için testoyu düşük tutuyo yüksek aldığım dönemde oldu ama düşük olmasından daha çok verim aldım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    30
Fuhrer, 39 dakika önce yazdı:

yaşınız itibariyle size trenbolone önermem, alacağınız yan etkiler 20 yaşlarındaki bir gençten kat kat fazlası olacaktır, sonuç olarak piyasada erişebileceğin en güçlü zehir bu. Yerinizde olsam asla trenbolone kullanmam, yan ürünlerle (Masteron, oxandrolone veya GH) beklediğim etkiyi alırım. Ancak ille de kullanacağım diyorsanız detaylı bir kan testi ardından eğer ki tüm değerleriniz referanstaysa trenbolone acetat ile başlamanızı öneririm. Bir enjektöre 0.5 ml acetat çekip bunu 5 güne yayıp enjeksiyonlar yapın. Ardından duruma göre doz arttırın ve maximum 1 ml'e kadar çıkın. Bu kürü ortalama 6-8 hafta yapın ve uzun bir cruise dönemi geçirin (6-10 hafta only testo, zayıf yan etkili ürünler ve haftalık 500 iu hcg) Ancak emin olun size aşırı bir etki sağlamayacaktır.

Enanthate esteri kullanacaksanız 250 mg testosteronu geçmeden kullanabilirsiniz, maximum önceki kürünüzün durumuna göre dozajlama yapın. Ancak uzun ester masteron, uzun ester nandrolone, primobolan size daha büyük etkiler sağlayacaktır ve yan etkilerden daha kolay dönersiniz.

teşekkürler. şu an planım nisan sonunda 24 hafta boldenon bitecek ardından only testo doza devam edip hazirandan sonra cypionate ile düşük doz 100 200 arası tek iğne . sonbaharda tekrar yükselteceğim.kararsızım yanına belki hiç birşey eklemem bu sefer iran enha ile devam ederim. benimki sadece tecrübe etmek isteği. bir genç gibi verim alamayıp daha fazla yanetki alabilme ihtimali üzücü.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    25
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

Şöyle bir durum var meme ucunda batmalarım sıklaştı öst çok düşük olsa bu durum yaşanmaz diye düşünüyorum. Normal değerde öst ve yüksek prolaktin de meme ucu hassasiyeti yaratıyor mu? Yaratıyorsa yanlış müdahaleyle östü çok düşürdüm ondan sertlik sorunu olmuş olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186

@abartach onun vereceği etkileri peptidlerden alabilirsiniz, IGF türevi peptidlere yönelin derim. Yan etkisi neredeyse yok.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
godofdark    26

Kür içinde arimidex,cabaser vs. ne kullanıyorsun ve dozajları,sıklığı nedir? Belki de e2 veya prolaktini çok fazla baskılıyorsun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    41

Aynı kurdeyim şuan seninle istersen proviron dene ama alışırsan bağımlılık yapabiliyor ciddi sertleşme kabiliyeti yapıyor proviron

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    25
fatman, 37 dakika önce yazdı:

Aynı kurdeyim şuan seninle istersen proviron dene ama alışırsan bağımlılık yapabiliyor ciddi sertleşme kabiliyeti yapıyor proviron

Onu nadiren içiyorum sağlam etkisi var ama ona bağlı olmak istemiyorum öncesinde sorun yoktu zaten ama dediğim gibi meme ucu batmasını östrojenden sandım ilk başta ve ona yöneldim çok düşürdüm prolaktine dokunmadım sanırım batma prolaktinden oldu bende öst sanıp düşürünce bu durum yaşandı gibi

godofdark, Bir saat önce yazdı:

Kür içinde arimidex,cabaser vs. ne kullanıyorsun ve dozajları,sıklığı nedir? Belki de e2 veya prolaktini çok fazla baskılıyorsun. 

Kür içi koruyucu kullanmıyorum ne zaman istek sertlik ve batma problemleri hissedersem o zaman o an için kullanıyorum

Fuhrer, 4 saat önce yazdı:

@abartach onun vereceği etkileri peptidlerden alabilirsiniz, IGF türevi peptidlere yönelin derim. Yan etkisi neredeyse yok.

Dostum dediğim gibi bi durum olabilir mi sence? Batmayı prolaktin de yapar mı memede öst çok yüksek olmadan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    590
Sparta34, 21 dakika önce yazdı:

Onu nadiren içiyorum sağlam etkisi var ama ona bağlı olmak istemiyorum öncesinde sorun yoktu zaten ama dediğim gibi meme ucu batmasını östrojenden sandım ilk başta ve ona yöneldim çok düşürdüm prolaktine dokunmadım sanırım batma prolaktinden oldu bende öst sanıp düşürünce bu durum yaşandı gibi

Kür içi koruyucu kullanmıyorum ne zaman istek sertlik ve batma problemleri hissedersem o zaman o an için kullanıyorum

Dostum dediğim gibi bi durum olabilir mi sence? Batmayı prolaktin de yapar mı memede öst çok yüksek olmadan

Prolaktin ve ereksiyon ilişkisini bilmeden tren kullanmak 🤔

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    41

Hocam sanarak birşey değerini oynamak daha da büyük sıkıntı bence kan testi vermeden neyin ne olduğunu anlayamazsın kan testi verip müdahale etmen gerekiyor

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
Fuhrer, 18 saat önce yazdı:

Hocam peki yan etki açısından pozitif etkili olması güzel ama nor19 larda dick olayı açısından düşük testo bir sorun yaratır mı ya da daha yatkın olur muyuz ? Çünkü tren deca gibi ilaçlarda kullanımı kestikten sonra bile 2-3 ay testoyu devam ettirmek öneriliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    25
Tony Montana, 44 dakika önce yazdı:

Prolaktin ve ereksiyon ilişkisini bilmeden tren kullanmak 🤔

Ereksiyon etkisini biliyorum dostum sordun da bilmiyorum mu dedim :) meme batmasının prolaktin bazlı olucağını anlık olarak akıl edemedim :)

fatman, 20 dakika önce yazdı:

Hocam sanarak birşey değerini oynamak daha da büyük sıkıntı bence kan testi vermeden neyin ne olduğunu anlayamazsın kan testi verip müdahale etmen gerekiyor

Haklısın dostum normalde vücudumu tanırım isteksizlik olduğunda neye müdahale etmem gerektiğini yasa sertlikte biliyorum bu sefer yanılttı beni 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
Emin982, 4 saat önce yazdı:

Hocam peki yan etki açısından pozitif etkili olması güzel ama nor19 larda dick olayı açısından düşük testo bir sorun yaratır mı ya da daha yatkın olur muyuz ? Çünkü tren deca gibi ilaçlarda kullanımı kestikten sonra bile 2-3 ay testoyu devam ettirmek öneriliyor.

dick olayı prolaktin genellidir, kür sonrası FSH LH'ın sıfırlanmasından sonra yetersiz pct'den kaynaklanır, veya deca küründe testosteron ile aynı anda decayı kesmekten kaynaklıdır. Yeterli kan testi verirsen dick olmazsın, testosteronun yüksek olması sana bir şey kazandırmaz. Trenbolone ve Nandrolone türevi ilaçlar FSH ve LH'ı kapatma ihtimali olduğundan vücuttaki testosteronun kesilmemesi için testosteron alıyoruz. Sen bunu 2 gram da alsan 250 gram da alsan kas kazanımı açısından pozitif bir etki (Gözle görülür, %20'den fazla) görmeyeceksin, aksine yan etkileri göreceksin. DHT ve Östrojen artışı bunlardan bazıları sadece.

Tren enanthatede 6 hafta cruise öneriyorum ben, 250-250-250-250-125-125 yaklaşık 5 ml testosteronla bu sağlanır ki çok bütçe zorlayıcı bir şey de değil. 125 testolara gelince haftada 5000 iu hcg vurulmasını öneririm, FSH LH'ın açıldıktan sonra pct sürecin daha kolaylaşır ve kesinleşir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
Fuhrer, 38 dakika önce yazdı:

dick olayı prolaktin genellidir, kür sonrası FSH LH'ın sıfırlanmasından sonra yetersiz pct'den kaynaklanır, veya deca küründe testosteron ile aynı anda decayı kesmekten kaynaklıdır. Yeterli kan testi verirsen dick olmazsın, testosteronun yüksek olması sana bir şey kazandırmaz. Trenbolone ve Nandrolone türevi ilaçlar FSH ve LH'ı kapatma ihtimali olduğundan vücuttaki testosteronun kesilmemesi için testosteron alıyoruz. Sen bunu 2 gram da alsan 250 gram da alsan kas kazanımı açısından pozitif bir etki (Gözle görülür, %20'den fazla) görmeyeceksin, aksine yan etkileri göreceksin. DHT ve Östrojen artışı bunlardan bazıları sadece.

Tren enanthatede 6 hafta cruise öneriyorum ben, 250-250-250-250-125-125 yaklaşık 5 ml testosteronla bu sağlanır ki çok bütçe zorlayıcı bir şey de değil. 125 testolara gelince haftada 5000 iu hcg vurulmasını öneririm, FSH LH'ın açıldıktan sonra pct sürecin daha kolaylaşır ve kesinleşir.

Hcg yi kürü sonlandırdıktan sonra mı yoksa sadece testoya düşüp sonlandırma aşamasında mı kullanmak gerekir tam olarak aşama aşama bilgilendirirsen çok makbule geçer ayrıca 5000 tekte mi bölerek mi vs..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
Emin982, Şimdi yazdı:

Hcg yi kürü sonlandırdıktan sonra mı yoksa sadece testoya düşüp sonlandırma aşamasında mı kullanmak gerekir tam olarak aşama aşama bilgilendirirsen çok makbule geçer ayrıca 5000 tekte mi bölerek mi vs..

2500 pzt 2500 perşembe şeklinde son 2 hafta kullanılabilir. Ardından testosteron yarılanma ömrü geçince pct yapılabilir. Ancak burada kişinin kan testlerine bakmadan yorum yapmak doğru olmaz. Öncelikle kişinin detaylı kan testlerine bakılması lazım PCT protokolü için. Sadece HCG kullanım protokolünü açıkladım burada.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
Fuhrer, 8 dakika önce yazdı:

2500 pzt 2500 perşembe şeklinde son 2 hafta kullanılabilir. Ardından testosteron yarılanma ömrü geçince pct yapılabilir. Ancak burada kişinin kan testlerine bakmadan yorum yapmak doğru olmaz. Öncelikle kişinin detaylı kan testlerine bakılması lazım PCT protokolü için. Sadece HCG kullanım protokolünü açıkladım burada.

Anladım yinede ekran görüntüsü alayım kenarda bulunsun. Belki hiç gerek bile kalmaz. Bir önceki kürde gerek kalmamıştı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    25

Herkese selamun aleyküm. Kan verdim özelde kağıt evde kaldığı için atamıyorum prolaktin de östrojen de orta seviyede problem yok testo da yüksek makine ölçememiş zaten aktif olarak da kürdeyim 400 tren 400 master 200 testo. Sertleşme ve istek var ama sertlik yüzde 70 civarında tam anlamıyla sertlik yok.

Problem nerdedir yada yapabiliceğim bişey var mı? Bir abimizin paylaştığı bitkisel kür v2yi hazırlıyıcam yakında ama yani tüm değerler normalken tam sertleşme olamaması canımı sıkıyor dışardan destek bişeyle halledilebilir belki ama yinede dediğim gibi değerler normalken dışardan bişeye ihtiyaç duymadan sertleşmenin tam olması gerekmez mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    182
Sparta34, 51 dakika önce yazdı:

Herkese selamun aleyküm. Kan verdim özelde kağıt evde kaldığı için atamıyorum prolaktin de östrojen de orta seviyede problem yok testo da yüksek makine ölçememiş zaten aktif olarak da kürdeyim 400 tren 400 master 200 testo. Sertleşme ve istek var ama sertlik yüzde 70 civarında tam anlamıyla sertlik yok.

Problem nerdedir yada yapabiliceğim bişey var mı? Bir abimizin paylaştığı bitkisel kür v2yi hazırlıyıcam yakında ama yani tüm değerler normalken tam sertleşme olamaması canımı sıkıyor dışardan destek bişeyle halledilebilir belki ama yinede dediğim gibi değerler normalken dışardan bişeye ihtiyaç duymadan sertleşmenin tam olması gerekmez mi? 

masteronu düşürmeyi dene yüksek dht kaynaklı olabilir. testoyu ve masteronu eşitle. 200-300 mg arasında aynı oranda olsun her ikisi de. 2-3 hafta o şekilde gözlemle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Geçen hafta farklı marka testoya geçtim 750 mg vurdum bu hafta libido problemi, sertleşme sorunları başladı, psikiyatri doktoru rileptid adında ilaç verdi bi kaç gündür acaba bu ilaçtan kaynaklanabilir mi rileptid kullanıp yaşayan oldu mu yoksa dozajla malayla alakalı bi sıkıntı mı var?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: kisetet55
      Herkese selamlar,
      Kürün ilk 10 haftası mükemmel bir cinsel istek ve ereksiyon vardı. Ama sonrasinda isteksizlik, libido kaybı ve sertleşme problemleri yaşamaya başladım bunun sebebi ne olabilir? 7. Haftadan sonra küre clen ve winstrol ekledim. İsteksizliğin sebebi clen ve winstrol olabilir mi?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Boldenon 400 mg GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Sinan06
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 12. Haftasındayım, kürü 20. Haftaya kadar kesmeden nasıl bir çözüm sağlaya bilirim. Ayrıca kürde de tam istediğim verimi alamadım. Sizce küre ne eklemeliyim? Hedefim kütle koymak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      1.75 boy 83 kiloyum YAŞADIĞIM SORUNLAR:
      Testimlerim de küçülme oldu! Libido sorunumda var! Ereksiyonda sönme sorunu da yaşıyorum! KÜR İÇERİĞİM:
      Testesteron enantethe 500 mg Boldenone 500 mg Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.