Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Emir7778

Kür içi sertleşme ve isteksizlik sorunları yaşıyorum! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Emir7778    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Prolaktin ve östrojen değerlerim normal olmasına rağmen kür içi sertleşme cinsel isteksizlik yaşıyorum enerjim %500 olmasına rağmen 2 gün önce göğüs ucu hassasiyeti yaşamıştım 1 arimidex attım güncel ilk kürümün 8. Haftasındayım nedeni ne olabilir ve ne önerirsiniz ?

KÜR İÇERİĞİM:

• 500 MG TESTOSTERON ENANTHATE
  • 400 MG BOLDENON

GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:

IMG_0504.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Serbest testosteron ile alakalıdır 1 hafta kadar günde 2 proviron kullan duruma bak ben de yaşamıştım aynısını 🫡

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cbenn    4

Kardeşim merhaba, geçmiş olsun. Prolaktin yüksek ise, östrojen de yüksek ise bunların etkisi olabilir, ilaç dozunu düşür, haftalık 200 mg düşür, bi kan testi ver. Prolaktin yüksekse parkipeks ve tribulus, östrojen yüksekse arimidex enjeksiyon günleri yarım tablet şeklinde, sonra ilaç dozlarını yükseltebilirsin. Bence haftalık 400 mg testo yeterli olucaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65

Beni 50mg proviron çok canavar gibi yapıyor düz duvara tırmananicam nerdeyse kesmeyi düşünüyorum 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir7778    1
cbenn, 2 saat önce yazdı:

Kardeşim merhaba, geçmiş olsun. Prolaktin yüksek ise, östrojen de yüksek ise bunların etkisi olabilir, ilaç dozunu düşür, haftalık 200 mg düşür, bi kan testi ver. Prolaktin yüksekse parkipeks ve tribulus, östrojen yüksekse arimidex enjeksiyon günleri yarım tablet şeklinde, sonra ilaç dozlarını yükseltebilirsin. Bence haftalık 400 mg testo yeterli olucaktır.

Sizce östrojen ve prolaktin yüksekmi? Bence düşük bile

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir7778    1

Yüksek kan yoğunluğununda ereksiyona etki etiğini duydum sorunun e2 ve prolaktinden olmadığı kan testinde gözüküyor daha bilgili birisi benim için cevaplıyabilirmi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.662
  • 1 arimidex içip kan tahlili mi yaptırdın?
  • İlaçların markası ne?
  • Boy, kg ve yağ oranını söyler misin? Form fotoğrafı atar mısın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akcadaa    30
Emir7778, 5 dakika önce yazdı:

Yüksek kan yoğunluğununda ereksiyona etki etiğini duydum sorunun e2 ve prolaktinden olmadığı kan testinde gözüküyor daha bilgili birisi benim için cevaplıyabilirmi

Hocam benzer problem bende de var (hgb 20) onun haricinde geçmişimde hafif ed de vardı benzer durumu sık sık yaşamaktayım, 3 yıl androloji kliniğinde sürünmeden sonra çözümü bulmak için sürekli araştırmaktayım. Bir makaleye denk geldim ve pazar günü enjeksiyona başladım, dün sabah ereksiyonu geldi, bugün sabah daha da yoğundu. Sabahları penis şaftına deri altı 20 mcg igf 1 lr3 enjeksiyonu yapıyorum, antrenman varsa bölgesel yoksa göbek bölgesinden 100 mcg ye tamamlıyorum. Sürecin devamında tekrar bilgi veririm ama sanki işe yarıyor gibi. Pct sonrası tek başına penise igf-1 ve mikro doz da (lh fsh kapatmayacak kadar mikro dozlamalar) test enjeksiyonu deneyeceğim. Bu kombinasyonla çözüme kavuşanlar baya var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir7778    1
  • evet
  • QUANTUM ilaçlar sağlam
  • 193 102kg yağ oranı 17-18 yaş 21 form çekip atarım

tongat ali kulanıpta güzel etki alanlar varmış ereksiyon ve libidoya yönelik koçum provirona bulaşma dedi son 1 haftadır böyle bir sorunum var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.662
Emir7778, 1 dakika önce yazdı:
  • evet
  • QUANTUM ilaçlar sağlam
  • 193 102kg yağ oranı 17-18 yaş 21 form çekip atarım

tongat ali kulanıpta güzel etki alanlar varmış ereksiyon ve libidoya yönelik koçum provirona bulaşma dedi son 1 haftadır böyle bir sorunum var

Tonkat Ali Düşük testosu olanlarda iş yapar. Başka kan test yaptırmadın mı sadece bu değerler mi var?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir7778    1
Diver, 3 dakika önce yazdı:

Tonkat Ali Düşük testosu olanlarda iş yapar. Başka kan test yaptırmadın mı sadece bu değerler mi var?

Hayır son kan testini 13 ocakta vermiştim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.662
Emir7778, 2 dakika önce yazdı:

Hayır son kan testini 13 ocakta vermiştim 

Sertleşme ve libido sadece 3 hormona bağlı değil. Koçun nasıl çözmeyi planlıyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir7778    1

başka ne gibi hormonlara bağlı kan yoğunluğu dışında koçum takıntı haline getirmişsin piskolojik olarak. aspirinde geçirir kanı inceltir kan akışını dolaşımını hızlandırır dedi illa kulanacaksan daa Aspartic Asit veya tongat ali 

kulan dedi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.662
Emir7778, 19 dakika önce yazdı:

başka ne gibi hormonlara bağlı kan yoğunluğu dışında koçum takıntı haline getirmişsin piskolojik olarak. aspirinde geçirir kanı inceltir kan akışını dolaşımını hızlandırır dedi illa kulanacaksan daa Aspartic Asit veya tongat ali 

kulan dedi.

Shgb, progesteron, Tiroid hormonları, d vitamini, lipid değerleri, Çinko magnezyum b vitaminleri eksikliği yapabilir.

Yüksek tansiyon ve yüksek glikoz seviyeleri de sorun yapabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir7778    1
Diver, Şimdi yazdı:

Shgb, progesteron, Tiroid hormonları, d vitamini, lipid değerleri, Çinko magnezyum b vitaminleri eksikliği yapabilir.

Yüksek tansiyon ve yüksek glikoz seviyeleri de sorun yapabilir.

Tekrardan kan testi vereceğim hocam teşekkürler

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bos23    0
Emir7778, 06.02.2025 - 16:42 yazdı:

Tekrardan kan testi vereceğim hocam teşekkürler

Son durum nedir hocam kan testi aldınız mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir7778    1
Bos23, 18 dakika önce yazdı:

Son durum nedir hocam kan testi aldınız mı ?

Son durum iyi kan testi aldım çinko kulandım ve çobançökerten otu kulandım düzeldi gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: mtnsk25
      Antrenmandan önce boşalmak performansa, kas gelişimine herhangi bir zararı var mıdır? İnternette çok fazla hurafe dönüyor.
    • Yazan: Ahmet33sygl
      Arkadaşlar merhaba,
      11 ay önce 3 aylık bir kür kullandım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      testesteron enanthate boldenon trenbolone Kürün son iki haftası da tren kullandım affınıza sığınarak söylüyorum ilişkiye girmek istiyorum partnerler pe*is kaldıramıyor libido sıfır bunu nasıl düzeltebilirim? Tüm çözüme dayalı öneri ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: beyoglu
      Merhaba, Bir yıl içinde; 11 ay testo, 2 ay tren-acet, 2 ay gh, daha sonrasında 1 ay trt gidip bulk kürüne npp 5 hafta ve boldenen 6hafta ekledim. 
      Haziran ayında kürü bazı sebeplerden kesip sporu bıraktım lakin; şu an cinsel isteksizlik, libido sorunu ve en önemlisi sertleşme sorunu yaşıyorum. Sertleşme %60-65 oluyor. Kür sonrası pct yapmadım önce tüm değerler kırmızı düşük idi ama daha sonra tahmin edileceği üzerine; değerlerin hepsi normale döndü. Daha sonrası düzelir diye bekledim lakin değerler normal olmasına rağmen düzelmedi. Önce ürolojiye daha sonrasında  yönlendirmesi ile  ENDOKRINOLOJI gittim. Değerlerim yine normal çıktı. Yalnız şöyle bir detay var proviron kullandığımda her şey normale dönüyor eskisi gibi oluyor. Bu konuda yardımcı veya öneride bulunabilir misiniz? (yaşım27) 2020 den beri kür yapıyorum ve ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. @metinav

• Yazan: Sparta34
      Arkadaşlar selamun aleyküm herkese.
      Boşalma anında haliyle zevk en doruğa çıkıyor. Ama bir süredir bu durumda bi sorun var. Bu durumdan hangi hormon yada hormonlar sorumludur? Test vericem ama yakın zamanda veremiyorum iş yoğunluğundan dolayı. Boşalma sırasında prolaktin yükselir ve zevk kesilir kısa süre sonra diye biliyorum normal durumda. Mantıken de prolaktin zaten yüksekse boşalma esnasında bu zevk alma olayı azalır diye bi mantık kuruyorum.
      Daha bilgili kişiler yorum yaparsa sevinirim. Teşekkürler iyi forumlar
    • Yazan: Savaş sefil
      2 aydır only Testo enanthate olucak şekilde pazartesi perşembe 1er ml toplam 500mg olucak şekilde enjeksiyon oluyorum ilk defa steroid kullanıyorum sertleşme problemleri yaşıyorum sebebi ne olabilir ilaçtan önce de vardı şuan daha fazla yaşıyorum kan testim sonuçlarımda total ve serbest Testo da yüksek çıktı sebebi ne olabilir 2 ay daha devam etmeyi düşünüyorum yoksa şuan da bırakmalı mıyım ?
      Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.