Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Lifter31

Bulk+definasyon kürü planlaması yaptım! yorumlarınızı rica ediyorum!

Önerilen İletiler

Lifter31    2

Herkese iyi forumlar,

Küre 15 martta başlayacağım ve başlangıç kilom 90 yağ oranım ise 7-8 olacak. Kürde kullanılacak tüm ilaçları daha önce kullandım ve birbirleri ile olan oranları ona göre ayarlı.

KÜR PLANLAMAM:

• 1. hafta 750mg test en. 1200mg boldenon 20iu humalog
  • 2-10 750mg test en. 600mg boldenon 20iu humalog
  • 11-18 1000mg test en. 800mg boldenon 20iu humalog
  • 19-20 575mg test p. 400mg boldenon 350mg tren ace. 25mcg t3
  • 21-26 700mg test p. 600mg boldenon 575mg tren ace. 50mcg t3
  • 27-28 350mg test p. 125mg tren ace 25mcg t3
  • 29-32 200mg test en.

İlk 18 hafta bulk yapılacak 19-26 arası definasyon olacak. 27-32 arası ise cruise. Kesinlikle ama kesinlikle diyetime gramı gramına dikkat edip fazla yağlanmayacağım. Boldenonu ilk hafta esteri erken açılsın diye yükleyeceğim. İlaç dozajlarındaki iniş çıkışları ester sürelerine göre düşündüm. Definasyonda belki ortalara 4 hafta 80mcg clenbuterol ekleyebilirim. Özellikle son haftalar için önerilerinizi bekliyorum.

Not : Kür biraz sert farkındayım.

KÜR İÇİ MCT GRUPLARI:

• nac
  • engilen
  • deve dikeni
  • balık yağı
  • zma

Kullanıyorum. Günde 10 litre suyun altına düşmüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.127

Bu dozlar şaka mı ?  20 iü insülin, 575 tren 1000 testo 1200 bolde :) 

Bu dozlara ilaçların orjinal ise hiç gerek yok. Birde 90 kilo birisinin 20 iü insülin e ihtiyacı olamaz. 

• +1 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    2
Askabar, 4 saat önce yazdı:

Bu dozlar şaka mı ?  20 iü insülin, 575 tren 1000 testo 1200 bolde :) 

Bu dozlara ilaçların orijinal ise hiç gerek yok. Birde 90 kilo birisinin 20 iü insülin e ihtiyacı olamaz. 

İnsülin konusunda yeniyim yeni yeni başladım. Dediğini dikkate alacağım 10 üniteye düseyim mi? İlaçlarımın doluluğundan %100 deklinde eminim. Neyin dozunu düşürmemi önerirsin. Ayrıca ona 1200 bolde diye bakma sen. Her kullandığımda ester biraz erken açılsın diye ilk hafta 2x 3x doz alıyorum boldeyi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: dragx
      Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
      Bu ay definasyon kürüne başlayacağım ve ortalama 8-10 bilmedin 12 hafta definasyon kürü yapmayı planlıyorum istediğim kuruluğa ulaşmak için. Tavsiyelerinizi ve önerilerinize açığım ve 8-12 hafta arası güzel bi kuruluk elde eder miyim ?
      KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Winstrol SORULARIM:
      Sizce mantıklı bir kombinasyon mu? Oxandrolone eklemeye gerek var mı? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ummeeet
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1 ay önce 20 haftalık only testo kürümü bitirdim.  
      KÜR PLANLAMAM: (20 hafta)
      500mg testo enanthate 250mg boldenon Kürü yapmayı planlıyorum. Amacım clean bulk yapmak.
      SORULARIM:
      Kürün içine eklemem gereken önemli bir ilaç var mı? (masteron, dianabol vs.) Testo kullanırken sertleşmeme problemi yaşamadım ama yine de proviron kullanmalı mıyım kür boyunca? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: astagtaum
      Öncelikle herkese merhabalar,
      Değerli Hocalarım, uzun zamandır kür planım var only testo düşünüyordum her planı yaptım ve kafamda oturttum. Fakat küre girmeden yaptırdığım tahliller beni biraz korkuttu. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Tekrardan herkese iyi günler dilerim.
      SORULARIM:
      Aşağıdaki tahlil sonuçları küre girmeme ne kadar engeldir? Bu konuda neler yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 26 Boy: 1.70 Kilo: 68 Yağ Oranı: 15 civarıdır Spor Geçmişi: 2013-2021 arası Boks, Güreş 2021- Günümüz Vücut Geliştirme-Fitness Not: İlk defa farmakolajik destek alacağım daha önce kreatin kullanmışlığım dahi yoktur, sadece supplement olarak protein kullanıyorum.

• Yazan: Emirhan22
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yaza doğru bir definasyon kürü yapmak istiyorum çoğunluğu tabletlerden oluşan belki testo prop olabilir onun dışında ne yapabilirim?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      YAŞ : 23 KG: 90 YAĞ ORANI : %18 Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.