-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Bulk+definasyon kürüm
Oluşturan:
Lifter31, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: dragx
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
Bu ay definasyon kürüne başlayacağım ve ortalama 8-10 bilmedin 12 hafta definasyon kürü yapmayı planlıyorum istediğim kuruluğa ulaşmak için. Tavsiyelerinizi ve önerilerinize açığım ve 8-12 hafta arası güzel bi kuruluk elde eder miyim ?
KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Propionate Masteron Propionate Winstrol SORULARIM:
Sizce mantıklı bir kombinasyon mu? Oxandrolone eklemeye gerek var mı? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: ummeeet
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
1 ay önce 20 haftalık only testo kürümü bitirdim.
KÜR PLANLAMAM: (20 hafta)
500mg testo enanthate 250mg boldenon Kürü yapmayı planlıyorum. Amacım clean bulk yapmak.
SORULARIM:
Kürün içine eklemem gereken önemli bir ilaç var mı? (masteron, dianabol vs.) Testo kullanırken sertleşmeme problemi yaşamadım ama yine de proviron kullanmalı mıyım kür boyunca? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: astagtaum
Öncelikle herkese merhabalar,
Değerli Hocalarım, uzun zamandır kür planım var only testo düşünüyordum her planı yaptım ve kafamda oturttum. Fakat küre girmeden yaptırdığım tahliller beni biraz korkuttu. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Tekrardan herkese iyi günler dilerim.
SORULARIM:
Aşağıdaki tahlil sonuçları küre girmeme ne kadar engeldir? Bu konuda neler yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 26 Boy: 1.70 Kilo: 68 Yağ Oranı: 15 civarıdır Spor Geçmişi: 2013-2021 arası Boks, Güreş 2021- Günümüz Vücut Geliştirme-Fitness Not: İlk defa farmakolajik destek alacağım daha önce kreatin kullanmışlığım dahi yoktur, sadece supplement olarak protein kullanıyorum.
-
Yazan: Emirhan22
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Yaza doğru bir definasyon kürü yapmak istiyorum çoğunluğu tabletlerden oluşan belki testo prop olabilir onun dışında ne yapabilirim?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
YAŞ : 23 KG: 90 YAĞ ORANI : %18 Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler.
-