Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Granikos

Kürümün 4.Hafta kan sonuçları hk.

Önerilen İletiler

Granikos    3

Merhaba, selamlar arkadaşlar.

KÜR DETAYLARIM:

• 250 mg Testesteron cypionat
  • 300 mg Primobolan

30.gün sonunda kan tahlili verdim sadece hormon testi verdim yalnız Alt-Ast değerlerim çıkmamış anlamadım şuan elimde olan değerler bunlar müdahale etmem gereken bir şey var mı bilgilenmek istiyorum. Aşağıda kür öncesi ve sonrası değerlerimi paylaştım, şimdiden çok teşekkürler…

Kür öncesi 30 aralık:

IMG_9625.thumb.jpeg.f809e10846166cafa8979e5651fa9d80.jpeg IMG_9624.thumb.jpeg.cb9a7e15b81b74d6a21136e1c1c1e8c4.jpeg 

KÜR SONRASI 30 OCAK:

IMG_9622.thumb.jpeg.5a84008c68b470b1889fd6a840982f5d.jpeg IMG_9623.jpeg.962bcf38168641d1e2f81ca1d7ce9a1e.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.319

Müdahale edecek bir durum yok dostum. Dışardan testo aldığın zaman Lh-fsh sıfıra yakın olması normal. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Granikos    3
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Müdahale edecek bir durum yok dostum. Dışardan testo aldığın zaman Lh-fsh sıfıra yakın olması normal. 

Evet hocam biliyorum ondan dolayı değilde,e2 seviyesinin durumunu merak etmiştim,arimidex falan kullanmıyorum,kullanmama da gerek yok  diye düşünüyorum şuan doğrudur dimi.Birde hocam bu ilk kürüm 3 veya 4 ay devam etmeyi düşünüyorum duruma göre dozlarda bir değişiklik yapmama gerek varmıdır senin şahsi düşünceni almak isterim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.319
Granikos, Şimdi yazdı:

Evet hocam biliyorum ondan dolayı değilde,e2 seviyesinin durumunu merak etmiştim,arimidex falan kullanmıyorum,kullanmama da gerek yok  diye düşünüyorum şuan doğrudur dimi.Birde hocam bu ilk kürüm 3 veya 4 ay devam etmeyi düşünüyorum duruma göre dozlarda bir değişiklik yapmama gerek varmıdır senin şahsi düşünceni almak isterim.

Dozlar iyi değiştirmene gerek yok. Beslenmeye dinlenmeye özen göster. Östrojen iyi seviyede.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
Granikos, 18 dakika önce yazdı:

Nispeten hafif bir kür. E2'ye filan müdahale etmeye gerek yok. Edersen östrojen eksikliğinin etkileri ile uğraşırsın. 3-4 ay devam edip edemeyeceğini karaciğer ve böbrek değerlerine göre söylemek daha doğru olur.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
vevcil    5

Total testo bana biraz düşük gibi göründü. Ben de ilk haftalık 250 ile başlamıştım ve 1600'ün üzerinde çıkıyordu. Daha deneyimli arkadaşlar değerlendirirler sanırım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Granikos    3
vevcil, 2 saat önce yazdı:

Total testo bana biraz düşük gibi göründü. Ben de ilk haftalık 250 ile başlamıştım ve 1600'ün üzerinde çıkıyordu. Daha deneyimli arkadaşlar değerlendirirler sanırım.

Evet,bana da düşük geldi ama tam olarak bilemiyorum önce ki doğal testom 482 civarıydı.

@heisenbergg sen ne dersin hocam ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    27
Granikos, 2 saat önce yazdı:

Evet,bana da düşük geldi ama tam olarak bilemiyorum önce ki doğal testom 482 civarıydı.

@heisenbergg sen ne dersin hocam ?

total testoda > isareti yok cihaz 1095.00ngL olarak ölçmüş testoda sıkıntı var gibi >1095.00ngL görmek gerekirdi diye düşünüyorum.

vv3.png.3f925c38458497db84bacfee752e33b8.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Granikos    3
NiqhTM4r3, 33 dakika önce yazdı:

total testoda > isareti yok cihaz 1095.00ngL olarak ölçmüş testoda sıkıntı var gibi >1095.00ngL görmek gerekirdi diye düşünüyorum.

İlaçlara da güveniyorum,referansı bol daha kime güvenebilirim bilmiyorum,ödem yapmıyor,ağrı sızı yok bir kaç kişi daha konuya göz atar ona göre bir şeyler der belki kişiden kişiye de değişiyordur belki.İlaç bu

image.thumb.jpg.525e47619e05c2bb713f059325c42560.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
Granikos, 18 dakika önce yazdı:

İlaçlara da güveniyorum,referansı bol daha kime güvenebilirim bilmiyorum,ödem yapmıyor,ağrı sızı yok bir kaç kişi daha konuya göz atar ona göre bir şeyler der belki kişiden kişiye de değişiyordur belki.İlaç b

Enjeksiyondan 5-6 gün sonra filan test yaptırdıysan bu değerlerde çıkabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    98

Eğer ilaçlarla alakalı sıkıntı yoksa aşağıdaki konu fikir konusunda yardımcı olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Granikos    3
mamibolone, 31 dakika önce yazdı:

Eğer ilaçlarla alakalı sıkıntı yoksa aşağıdaki konu fikir konusunda yardımcı olabilir.

Burak hocam yazmış yazacağını helal olsun aslında tüm makalelerini nerdeyse okudum bunuda okumuştum unutmuşum..İlaçlar iyi sıkıntı yok devam inşallah çok teşekkürler

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Granikos    3

Kürümün içeriği;

250mg testesteron

300 rimobolan idi,45.günden sonra testonun dozunu 500mg ye çıkarıp,rimobolanı ise 50.günde kestim içinde rimobolan değilde masteron olduğu şüphesi ile.Güncel kan değerlerim bu durumda e2 nin git gide düşmesi normalmidir ?

Doğal iken 38 civarıydı,30.gün tahlillerimde 15 e düşmüştü,şuan ise gördüğünüz gibi 8.9 a düşmüş.

Arimidex vs hiç kullanmadım.

IMG_0581.thumb.jpeg.aac5a7ef88d60b587b84a516201bb2f7.jpegIMG_0585.thumb.jpeg.23c365668bacbcad492aaa45a3e0bc74.jpegIMG_0583.thumb.jpeg.1777b06cc91ad1be002dc16996d44cae.jpegIMG_0584.thumb.jpeg.e389b35b59d8678523068cb600bb0c20.jpegIMG_0582.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    769

masteron boldenon rimo bunlar düşürebilir ama gidipte rimo yerine masteron koyucaklarını sanmam masteronda ucuz değil çünkü.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Granikos    3
ardas, 58 dakika önce yazdı:

masteron boldenon rimo bunlar düşürebilir ama gidipte rimo yerine masteron koyucaklarını sanmam masteronda ucuz değil çünkü.

Eczaneye göre fiyatı düşük kalıyor bilemedim bende, 1500 liraya alıyordum flaconu

Trenx, 57 dakika önce yazdı:

Rimoyu eczaneden mi almıştın? 

Hayır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.047

DHT bazlı / türevi yada "gibi davranan" her anabolik E2 düşürebilir. Miktar ise bünye ile ilişkilidir. Ya DHT dozunu azalt yada kürüne E2 yükseltecek NPP gibi eklentiler yap. Tabi eğer yarışma için kurumuyorsan. Sabah aç karnına 1 yemek kaşığı keten tohumu da (E1) güzel sonuç verir.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    769
Granikos, 20 dakika önce yazdı:

Eczaneye göre fiyatı düşük kalıyor bilemedim bende, 1500 liraya alıyordum flaconu

markası ney ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Granikos    3
rastlantisal, 31 dakika önce yazdı:

DHT bazlı / türevi yada "gibi davranan" her anabolik E2 düşürebilir. Miktar ise bünye ile ilişkilidir. Ya DHT dozunu azalt yada kürüne E2 yükseltecek NPP gibi eklentiler yap. Tabi eğer yarışma için kurumuyorsan. Sabah aç karnına 1 yemek kaşığı keten tohumu da (E1) güzel sonuç verir.

Hocam selam,amacım kurumak değil aksine kütle almaktı ve ilk kürüm oldugu için rimobolan tercih etmiştim,300mg düşük kaldı sanırım,ramazandan sonra 400 bolde ekleyeceğim.Keten tohumunu deneyeceğim teşekkürler

ardas, 26 dakika önce yazdı:

markası ney ?

meditech

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.047
Granikos, 2 dakika önce yazdı:

Hocam selam,amacım kurumak değil aksine kütle almaktı ve ilk kürüm oldugu için rimobolan tercih etmiştim,300mg düşük kaldı sanırım,ramazandan sonra 400 bolde ekleyeceğim.Keten tohumunu deneyeceğim teşekkürler

Boldenon kullanmanı tavsiye etmiyorum. Getiri / götürü olarak hesaplarsan gereksiz bir anabolik. Ayrıca E2 düşme meyilli bünyede DHT türevi ile bulk yapmak doğru değil. NPP + Testo ve E2 durumuna göre "gerekli ise" masteron kullanım E2 50-60 civarında tutarak devam etmen sana gerçekten bulk yaptırır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Granikos    3
rastlantisal, 1 dakika önce yazdı:

Boldenon kullanmanı tavsiye etmiyorum. Getiri / götürü olarak hesaplarsan gereksiz bir anabolik. Ayrıca E2 düşme meyilli bünyede DHT türevi ile bulk yapmak doğru değil. NPP + Testo ve E2 durumuna göre "gerekli ise" masteron kullanım E2 50-60 civarında tutarak devam etmen sana gerçekten bulk yaptırır.

Çok tecrübem olmadığı için dick olayları beni korkutuyor,evet boldenonunda yan etkisini çok okudum oda korkutmuyor değil ama seçenek olarak dick olayı yaşayacağıma boldenonun yan etkisini yaşayayım dedim yanlış yapıyorum galiba..geriye ekleyeceğim başka ilaçta kalmıyor testonun yanına ikisinden birini seçmem gerek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.047
Granikos, 2 dakika önce yazdı:

Çok tecrübem olmadığı için dick olayları beni korkutuyor,evet boldenonunda yan etkisini çok okudum oda korkutmuyor değil ama seçenek olarak dick olayı yaşayacağıma boldenonun yan etkisini yaşayayım dedim yanlış yapıyorum galiba..geriye ekleyeceğim başka ilaçta kalmıyor testonun yanına ikisinden birini seçmem gerek 

Eğer NPP seni korkutuyorsa Rimabolon ile devam etmen daha doğru olur boldenon yerine. İyice düşecek çünkü E2. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    16
ardas, Bir saat önce yazdı:

Dostum masteronun hammaddesi rimonun 3te1i fiyatta 

rastlantisal, 15 dakika önce yazdı:

Eğer NPP seni korkutuyorsa Rimabolon ile devam etmen daha doğru olur boldenon yerine. İyice düşecek çünkü E2. 

Hocam bence arkadaşın e2si rimo yerine konulan masterondan kaynaklı böyle düsmüş. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.047
Lifter31, 2 dakika önce yazdı:

Hocam bence arkadaşın e2si rimo yerine konulan masterondan kaynaklı böyle düsmüş. 

Evet yazmamışım. İçlerinde en kesin E2 düşüren masteron ve boldenon. Rimabolon bunlara göre daha az düşürüyor yada dengede tutuyor. O yüzden NPP yada rimabolon dedim. Teşekkür ederim ekleme için.

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    46

Rimoya devem edeceksen bence sustanon ile devam et haftada 2x250 e2yi güzel artırıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: burhan1221
      Herkese iyi forumlar,
      Pazartesi ilk kürüme girdim 250mg testosteron enanthate aldım perşembe günü kan tahlili verdim ve sonuçlar böyle.
      SORULARIM:
      İlaç çalışıyor mu? Dikkat etmem gereken değerler hangileri sağlığım açısından?        
    • Yazan: bodybuilderxq1
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testesteron Primobolan Turinabol 5. hafta bitmek üzere kan testi sonuçlarım aşağıdaki gibi.
      Anladığım kadarıyla karaciğer fazla yükselmiş genel olarak ilaç çalışıyor mu? @Feladel
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Sparta34
      LOKASYON OLARAK:
      İstanbul Pendik Tuzla Kartal Çevresi gibi kan testlerini daha ucuza halledebileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz?
      Not : Sadece Prolaktin ve östrojene 1050 tl fiyat çekiyor özel hastane.
      Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Emir7778
      9. Hafta ilk kürüm son 1 aydır tavuğu kızartma şeklinde yiyorum ve kan testi vermeden önceki gece 2 tane pizza ve tatlı yedim son 1 aydır da farklı bi omega 3 kulanıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 TESTOSTERON ENANTHATE 400 BOLDENON KAN TESTİ SONUCUM:

• Yazan: astagtaum
      Öncelikle herkese merhabalar,
      Değerli Hocalarım, uzun zamandır kür planım var only testo düşünüyordum her planı yaptım ve kafamda oturttum. Fakat küre girmeden yaptırdığım tahliller beni biraz korkuttu. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Tekrardan herkese iyi günler dilerim.
      SORULARIM:
      Aşağıdaki tahlil sonuçları küre girmeme ne kadar engeldir? Bu konuda neler yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 26 Boy: 1.70 Kilo: 68 Yağ Oranı: 15 civarıdır Spor Geçmişi: 2013-2021 arası Boks, Güreş 2021- Günümüz Vücut Geliştirme-Fitness Not: İlk defa farmakolajik destek alacağım daha önce kreatin kullanmışlığım dahi yoktur, sadece supplement olarak protein kullanıyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.