-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Kür sonrası vücut ısım arttığında aşırı derecede kaşıntı başlıyor! ne yapmalıyım?
Oluşturan:
Powercı, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: nattybuilder
Herkese merhabalar öncelikle,
2 haftadır 250 mg testosteron enantat küründeyim. İlk defa küre girdim ve ilk haftanın sonundan itibaren sol göğüs ucumda ağrı ve kaşıntı olmaya başladı. Ergenliğimden kalma bi ufak jinekomastim var.kürün 4. 5. Haftası kan vermek istiyordum açıkçası tam oturmuş östrojen sonucunu görmek için. 2 gündür tamoksifen alıyorum 10 mg ama hiçbir işe yaramadı.
SORULARIM:
20 mg a çıkayım mı? ya da önereceğiniz başka bişey var mıdır? Bu kadar erken yan etki görmek biraz moral bozucu östrojenimin çok yükseldiğini düşünmüyorum ama benim sıkıntı yaşadığım eşik aralığı düşük diye tahmin ediyorum ergenlik zamanımdaki test sonuçlarına göre.
Şimdiden önerileriniz ve yardımlarını için teşekkür ederim.
-
Yazan: Tr3n
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
Tren e 200 mg Ment 100 mg Anavar 20mg Clen 120 mcg Levotiron 100 mcg Dozlarım bu şekilde gece uyku uyutmayacak bir terleme geliyor yatak yastık sırılsıklam neden olabilir size bu durum?
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar,
Az önce enjeksiyon olduğum kalçamda kızarıklık fark ettim şişlik vardı ama geçer diye bakmamıştım geçiyorda yavaş yavaş enjeksiyon sonrası hastada olmuştum şuan iyiyim bu riskli birşey mi? Az bir kızarıklık var aşırı birşey değil.
Rimobolanı başka bir eczaneden almaya başladığımdan beri ödem sıkıntılarım arttı rimobolanı sahte veriyor olabilirler mi?
-
Yazan: johntravler5
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ox2ygen pharma mk-677 kullanıyorum yeni başladım, içtikten sonra 10-15 dakika ciltte kaşıntı yapıyor bazı günler daha uzun sürüyor veya sabah uyandığımda kaşıntı oluyor. MK-677 yan etkileri arasında ciltte kaşıntı var mı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: mamibolone
Merhabalar arkadaşlar,
Pct sürecindeyim yakında 1 ay dolacak. Kürde iken verdiğim kan testlerimde estradiol 120 lerde idi yüksekti ve kaşıntı oluşmuyordu vücudumda buna rağmen. Fakat son 2-3 haftadır çoğunlukla göğüs bölgemde olmak üzere bel çevremde de içten sert bir kaşıntı oluyor ve o an rahatsız ediyor. Bunun sebebi ne olabilir ? (Nadiren oluyor) @rastlantisal @metinav
-