-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Metacartin - sustanon ile aynı enjektörde karıştırılıp vurulabilir mi?
Oluşturan:
Tr3n, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: OnurEge
Merhabalar. 10-12 haftalik sustanon kullaniminin 18.(nerdeyse 3 hafta) Günündeyim eczaneden aldigim, haftada 500 mg olmak üzere sustanon kullaniyorum. Ancak bu 18 günde, artan birazcık libido dışında ne güç sagladi ne enerjiklik. libido disinda hicbir etki gormuyorum antremanda natural halimki gibi yoruluyorum performans artisi 0 a yakin. Bu normal midir ? Etkisi sonradan mi gelir? Beslenmemdede sıkıntı yok ve ürün eczane mali oludugundan %100 orjunal Kullanan arkadaşlar aydinlatırsa sevinirim. Boy 180 kilo 86kg %15-17 yag orani bulktayim. 3 yillik spor gecmisim var.
-
Yazan: Berkberk
10 hafta 500 sustanondan 50 provirondan sonra 3 hafta bekleyip pct başladım. 50 klomen 20 tamoksifen, 2 haftadır kullanıyorum. Bugün dozları 25 e 10 a düşürdüm 2 haftada böyle devam etmeyi planlıyordum. gidip tahlil yaptırdım sonuç bu normal mi bu tahliller???
-
Yazan: tahazz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Sustanon veya diğer hormon ilaçları artık reçeteli mi?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Araz48
Sustanon kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz hangi sıklıklarla sustanon enjeksiyonları yapılmalı ?
Karından insülin iğnesiyle sustanon enjeksiyonu yapılır mı ?
-
Yazan: KaiGreene
Merhaba arkadaşlar eski bir üyeyim. Uzun zaman sonra foruma dönüş yaptım sustanon ile alakalı bir forumdaki birçok konuyu okudum. 4 esterli ve ruh halini değiştirdiğini, pct süresinin 1 ay sonra başlayacağı ve enjeksiyonları minimum haftada 2 kez yapılacağı konusunda bilgilere ulaştım. Testosteron enanthe kanda daha stabil kalsada underdose ürünlerden çekiniyorum. Sustanon kullanıpta gerçekten bu ilaç hakkını veriyor ya da ben kullandım gözün kapalı kullanabilirsin etkisi çok iyi diyen var mı acaba.
-