Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

KreatinEnjoyer

Kür dönemi el ve ayaklarımda ödem olmaya başladı sebebi nedir?

Önerilen İletiler

Selamlar abiler kardeş,

Yaklaşık 6 haftadır testo bolde turinabol küründeyim yaklaşık 10 gündür de mk-677 kullanıyorum günlük 20 mg ve ellerimde, ayaklarımda ödem olmaya başladı bunun sebebi ne olabilir saatim elimden geçmiyor.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

billythekid    38

MK 'nın dozunu düşürebilirsin su tutumu, ödem yapabiliyor. Ayrıyetten E2 seviyenede baktır çok yükseldiyse onunda etkisi vardır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    320

Tuzu azalt ve daha fazla su tüketmeye başla kısa vadede ödem problem teşkil etmeyebilir ama uzun vadede ilerlemesi durumunda bütün organlarına (böbrek ve kalp başta olmak üzere) komplikasyonlara sebep olabilir.  Mk-677’nin su tutumunu artırması ve serum östrojen seviyendeki yükseliş bir arada olunca böyle şeyler yaşaman “kısmen” normal.

Tansiyonunu düzenli olarak kontrol etmeni öneririm çünkü tansiyon en önemli mesele denebilecek kadar önemlidir steroid küründe tehlikeli bir noktaya ilerliyorsa Mk-677 kullanımı kesilmeli ve düzenli olarak kan tahlilleri ile östrojen kontrol altına alınmalı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 2 saat önce yazdı:

Bolde içinde testo olabilir. Fazla testo aldığın için aromatize olmuş olabilir. İlaçların ne marka 

dozlar ne 

abura 500 mg testo enanthate benel'' 500 mg bolde u benel'' günlük 20 mg mk677 sarms

heisenbergg, 2 saat önce yazdı:

Tuzu azalt ve daha fazla su tüketmeye başla kısa vadede ödem problem teşkil etmeyebilir ama uzun vadede ilerlemesi durumunda bütün organlarına (böbrek ve kalp başta olmak üzere) komplikasyonlara sebep olabilir.  Mk-677’nin su tutumunu artırması ve serum östrojen seviyendeki yükseliş bir arada olunca böyle şeyler yaşaman “kısmen” normal.

Tansiyonunu düzenli olarak kontrol etmeni öneririm çünkü tansiyon en önemli mesele denebilecek kadar önemlidir steroid küründe tehlikeli bir noktaya ilerliyorsa Mk-677 kullanımı kesilmeli ve düzenli olarak kan tahlilleri ile östrojen kontrol altına alınmalı.

haftalık 1 tablet arimidex alayım mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    320
KreatinEnjoyer, Şimdi yazdı:

haftalık 1 tablet arimidex alayım mı

Armidex ezbere alınacak bir ilaç değildir sonuçları ruh halini, enerjini ve hayat kaliteni perişan edebilir o yüzden tahlillerden hareketle kullanılması gerektiğinde kullanılır ezbere değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    857
KreatinEnjoyer, 4 saat önce yazdı:

Selamlar abiler kardeş,

Yaklaşık 6 haftadır testo bolde turinabol küründeyim yaklaşık 10 gündür de mk-677 kullanıyorum günlük 20 mg ve ellerimde, ayaklarımda ödem olmaya başladı bunun sebebi ne olabilir saatim elimden geçmiyor.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

e2 ölçtür oradan muhtemelen. su tüketimin nasıl ve tuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST, 21 saat önce yazdı:

e2 ölçtür oradan muhtemelen. su tüketimin nasıl ve tuz?

suyu günlük 5-6 litre arası içmeye çalışıyorum tuz tüketimi klasik özel olarak az kullanmıyorum fazla da kullanmıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Happylal
      Merhaba arkadaşlar,
      Dün 126 mg sustanon enjeksiyonu yaptım kalçamdan ve kalçamın üst kısmında belime doğru bir ağrı var sebebi ne olabilir ilk enjeksiyonum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Kvpzr0
      Merhabalar,
      Düzenli spor yapıyorum kardiyo ve beslenmeme dikkat ediyorum ama yüzümde hala bir ödem var bunu nasıl atabilirim veya çözebilirim bromelain takviyedi mevcut elimde nasıl kullanabilirim yardımcı olabilir misiniz acaba çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
      Sağlıcakla kalınız.
    • Yazan: h4runx
      Merhaba, ödem ve sindirim sorunu için bromelain kullanmak istiyorum, daha önce kullanıp verim alan olduysa deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Hangi marka önerirsiniz?

• Yazan: bigboys357
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Kalçamdan hızlı enjeksiyon yaptım şişlik var ne yapmam lazım yardım eder misiniz?
    • Yazan: ykslblc
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Bilgili deneyimli sporcu arkadaşlardan bir yardım talebim olacak. Triatlon branşı ile ilgileniyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      41 yaşında 178cm boy 88 kilodayım Kilomun asıl kısmı bel ve sırt bölgesinde yarış dönemlerinde haftalık 20 saate yakın antrenman dönemim oluyor. Daha fazla dayanıklılık, güç ve kilo vermek için 2 aydır testosteron iğneleri ile bir mücadelem var. Uzun süredir pt ilk yapan kendiside aktif kullanan bir arkadaşım vasıtasıyla White tiger Pharma firmasının Testosterone propionate ile başladık. ilk kendim yapmayı denedim ama bacakta aşırı ağrı oluştu. sonra arkadaşım koldan yaptı kol ağrısı yaşamaya başladım.
      Ağrılar ertesi gün başlıyor gün geçtikçe şiddetleniyor. enjeksiyon bölgesine elinizi dahi süremiyorsunuz acıdan. bacaktan yaptıklarımda 2-3 gün topla geziyordum. 6-7 enjeksiyon sonra ilaçı değiştirip cypionate olanına geçtik. enjeksiyon ağrısı yapmadı fakat  bende aşırı tansiyon yükselmesine sebep oldu. 2 sefer yaptıktan sonra gene ilacı değiştirip enanthate olanına geçtik. bu ilaçta herhangi bir tepkime hissetmiyorum ama bu da enjeksiyon ağrısı yapıyor. 3 ilaçta da kilo kaybı yaşamadım, hatta kilo aldım. kısa esterlide enerjim çok fazlaydı sürekli erekte olma hissi yaşıyordum, çok sert ağırlık antrenmanları yapmamı sağladı.
      Enjeksiyon ağrısı çekilecek gibi değildi. Testosterone cypionate da enjeksiyondan 1 sonrası enerji patlaması geliyordu. vücut ısım yükseliyor sindirim ve metabolizmanın çalıştığını hissediyordum. ama tansiyonum kontrol dışına çıkıyordu. şuan kullandığım Testosterone enanthate 2. enjeksiyonu yaptım. enjeksiyondan 1 gün sonra o bölge ağrımaya başlıyor. kremler buzlar masaj tabancaları alkoller denemediğim şey kalmadı. gün aşırı koşu programım var hiçbirini yapamıyorum. 
      Durumu anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım deneyimli bilgi arkadaşlardan bu konuda yardımlarını rica ederim.
      Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.