Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

h4runx

Pharmax mk677 kullanan var mı?

Önerilen İletiler

h4runx    15

Merhaba, Polonya'dan 65€ mk677 alacağım, satıcıda bu marka var.

Fiyatı pahalı mı? Teşekkürler.

IMG_20250124_231008_583.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

zZerothpen    7
h4runx, 21 saat önce yazdı:

Merhaba, Polonya'dan 65€ mk677 alacağım, satıcıda bu marka var. Fiyatı pahalı mı? Teşekkürler.

Sana satıcı mı polonyadan geldiğini belirtti? Ben kullanmadım. Ne kadar çalışır bilemem. Fiyatı normal geldi bana sitelerde ortalama 70 euro olduğu belirtiliyor. Orijinal mi değil mi tartışılır...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ed4wert4    30
h4runx, 8 saat önce yazdı:

Fiyat normal markayı hiç duymadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    15
zZerothpen, 7 saat önce yazdı:

Sana satıcı mı polonyadan geldiğini belirtti? Ben kullanmadım. Ne kadar çalışır bilemem. Fiyatı normal geldi bana sitelerde ortalama 70 euro olduğu belirtiliyor. Orijinal mi değil mi tartışılır...

Direkt polonya'dan alacağım hocam, marka hakkında bilgim olmadığı için buraya sordum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    250
h4runx, 2 saat önce yazdı:

Direkt polonya'dan alacağım hocam, marka hakkında bilgim olmadığı için buraya sordum.

Denemek lazım hocam fiyat normal geldi eğer iş yaparsa günlük bekleriz 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.953

Her ne kadar yaştan mütevellit tasvip etmesem de Sarms ve marka konusunda @EmreGundi çok tecrübeli. Koca kafa (samimiyetten ve sevdiğim için böyle diyorum) bu yaşta türlü marka ve kombinasyon denedi anladığım kadarı ile. O yüzden marka ve sarms geçiyorsa bakıyorum Emre birşey demiş mi diye.

Yerinde olsam eğer bir markanın sarms'ı nasıldır bilen çıkmadı ise, aynı markanın anabolik yorumlarına bakarım. Anaboliğinde dahi şaibe varsa sarms gibi daha komplex ve dolu olma ihtimali zor olan ürün neden dolu olsun diye kendime sorarım. Reddit sarms konusundan bizde daha ileride. Oranında yorumlarına bakarım. Ona göre karar veririm. Zaten bu minvalde hareket edip NOXY tercih ettim sarmsta ve bekleneni aldım. 

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
h4runx, 22 saat önce yazdı:

Hiçbir forumda tanınırlığı olmayan bir markadan bahsediyoruz oynayacağın şey kumar olacak yüksek ihtimal ile bomboş çıkacak bir üründen başka bir şey olmayacak yüksek ihtimalle.

Üstelik böyle bir mevlayı hali hazırda gözden çıkarıyorken neden tanınırlığı olmayan ve sadece satıcının dediği şeye güvenerek böyle bir ticaret yapıyorsun ? İnternet herkese açık buyur marka hakkında araştırma yap bakalım güvenilirliğini öven kaç tane orijinal kullanıcı yorumu göreceksin.

Yurtdışından ürün getirme şansın eğer varsa neden AminoAsylum, Receptorchems ya da Chemyo gibi ürünler getirtmiyorsun ?

Bahsettiğin fiyat aralığı normal evet ortalama 60-80 Euro bandında oluyor fiyatlandırmalar SARM’s türevi ilaçlarda yurtdışı listelenme fiyatı olarak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
the_escobar, 52 dakika önce yazdı:

Konu açılmışken @EmreGundi lawless hiç denedin mi dostum?

Bahsi geçen firma yeni yeni Instagram reklamları ile ünlü olmaya başlayan bir firma yani çok uzun bir geçmişi yok who is verilerine göre 2020’de ABD’de hayata geçmiş bir proje Lawless Labs.

Şirketin kayıtlı(?) olduğu konut haritalarda aşağıda bıraktığım konut olarak çıkıyor üretim merkezi (?) burası olabilir.

Paketlemeleri ve aynı şekilde kullandıkları formülasyonlar bilimsel literatüre ve kullanıcı için uygun değil bir kaç ürününü gözlemledim GODZILLA gibi bir sürü SARM’s türevi ilacı kombinleyip satıyorlar (mix ürünlerde underdose olma ihtimali çok daha fazladır) ve bilimsel literatürde Özdeş göreve sahip olan (yk-11 steroidal olan hibrit bir SARM’s olduğu için dışarıda tutuyorum) SARM’s türevi ilaçların kombinlenmesinin ek pozitif katkı sağlayacağına dair bir bilgi bulunmaması da üreticilerin biraz daha satışa oynadığını bize gösterir (daha fazla ilaç daha fazla kas gibisinden.)

Şahsen, İnstagram gönderileri ile pazarlama kampanyası yapan bir UGL (Underground Lab) profesyonellikten uzak görürüm ve güvenmem ama kullanıcı yorumları karışık olmakla birlikte içinde bahsedilen SARM’s türevi ilaçların olması muhtemel gibi duruyor çünkü etki aldığını iddia eden bir kaç başlık ve kullanıcı yorumu olduğunu gördüm ama içeride beyan edildiği kadar ilaç olduğunu düşünmüyorum.

Bu gibi ücretleri gözden çıkaracak durumun var ise Noxy Labs ya da Bodytech gibi popüler ve tanınmış markalara yönelmen sağlığın için daha yararlı olacaktır hayırlı günler.

IMG_3649.png IMG_3650.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    36

Hocam yurtdışı okuduğum bir kaç konuya göre, underdose olabilir. Kendim de kullandım bir dönem. Deneyimlerime göre beni birazcık öne attı diyebilirim. Fakat hani iliklerime kadar hissettim diyemem. Bıraktıktan sonra ise bir miktar düşüşü gördüm, kullandığım dönem gibi kalmadım. Noxy kullandığım dönem de sağlam hissedememiştim sarmsları. Bana hemen hemen aynı gibi geldi diyebilirim. O yüzden markaya net bir şekilde boş yada dolu diyemiyorum, çevrede deneyimleyenlerden bilgi toplamaya çalışıyorum. Şimdi de yk11li mix ürününü denemeyi düşünüyorum. Araştırmalarınız için size de teşekkür ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    250
rastlantisal, 1 saat önce yazdı:

Her ne kadar yaştan mütevellit tasvip etmesem de Sarms ve marka konusunda @EmreGundi çok tecrübeli. Koca kafa (samimiyetten ve sevdiğim için böyle diyorum) bu yaşta türlü marka ve kombinasyon denedi anladığım kadarı ile. O yüzden marka ve sarms geçiyorsa bakıyorum Emre birşey demiş mi diye.

Yerinde olsam eğer bir markanın sarms'ı nasıldır bilen çıkmadı ise, aynı markanın anabolik yorumlarına bakarım. Anaboliğinde dahi şaibe varsa sarms gibi daha komplex ve dolu olma ihtimali zor olan ürün neden dolu olsun diye kendime sorarım. Reddit sarms konusundan bizde daha ileride. Oranında yorumlarına bakarım. Ona göre karar veririm. Zaten bu minvalde hareket edip NOXY tercih ettim sarmsta ve bekleneni aldım. 

Ahahaha haklısın abi lakin sarmslara zaafım var bırakamıyorum :D Kombinasyon nasip olursa 8 haftalık mk-677 kürümün 2. haftasındayım bitince 4 hafta ara verip burak hocayla büyük ihtimalle rad-140 (belki ligandrol) ve mk-677 kombinleyeceğim 

the_escobar, 53 dakika önce yazdı:

Konu açılmışken @EmreGundi lawless hiç denedin mi dostum?

Hiç denemedim zaten adı yeni yeni geçiyor @heisenbergg'ün dediği gibi ben bir marka alıcaksam aylar öncesinde atıyorum instagramdan,forumlardan takip ederim araştırırım 4-5 ay geçer bir problem görmezsem satın alır denerim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
EmreGundi, 28 dakika önce yazdı:

Ahahaha haklısın abi lakin sarmslara zaafım var bırakamıyorum :D Kombinasyon nasip olursa 8 haftalık mk-677 kürümün 2. haftasındayım bitince 4 hafta ara verip burak hocayla büyük ihtimalle rad-140 (belki ligandrol) ve mk-677 kombinleyeceğim 

Hiç denemedim zaten adı yeni yeni geçiyor @heisenbergg'ün dediği gibi ben bir marka alıcaksam aylar öncesinde atıyorum instagramdan,forumlardan takip ederim araştırırım 4-5 ay geçer bir problem görmezsem satın alır denerim.

Kesinlikle ben de aynı metodu izlerim özellikle günümüzde herkes basitçe janoshike rakip firmalardan ürün alıp bizimki diye sonuç alabiliyorlar çünkü gönderen kişiler firmanın sahibi olduğundan çok kolayca manipüle ediliyor önemli olan kıstas bağımsız forumlardaki bağımsız kullanıcıların deneyimleri, yorumlar ve referansları. Bunlar bize tanınırlık ve kalite bakımından bilgi verir diye inanıyorum henüz bu metoddan ağızım yanmadı ama yanacağını da düşünmüyorum…

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    362
h4runx, 25.01.2025 - 07:36 yazdı:

Yurtdışından alacaksan Biaxol markasını öneririm.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    250
h4runx, 2 saat önce yazdı:

@rastlantisal @EmreGundi 

Şu an 500 testo 500 rimo kullanıyorum, 2 tane mk667 almak yerine kür süremi 4 hafta daha uzatmak bana daha faydalı olur mu? Teşekkürler.

Yani ne yapacağına göre değişir kürden sonra pct yapıp uzun bir süre dinlenme dönemine giriceksen mk-677 pct evresinde ki kas kaybını önemli ölçüde engelleyecektir ama sonrasında bir kür daha patlatıcaksan uzatmanı öneririm

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.