Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Aslar

Zphc marka aldığım ilaçlar sahte mi?

Önerilen İletiler

levenna    9
Testomax, Bir saat önce yazdı:

Ne kadara aldınız?

50 dolar olmasi lazim, baya önce almıştım stoklu duruyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

cglr    1

IMG_8598.thumb.jpeg.03f88d70b9b485f6487e7e0e444dd3d0.jpeg  
şuan ilaç bulmakta çok zorlanıyorum umutsuzca rastgele şansımı deneyeyim dedim gelen cevaplara bak insanlar 3 kuruş para için mutfakta tencerede ürettikleri şeyleri insanlara satıyolar bide açık açık söylüyolar çok yazık çok

• Beğen 1
  • İğrenç 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    41
cglr, 7 dakika önce yazdı:

şuan ilaç bulmakta çok zorlanıyorum umutsuzca rastgele şansımı deneyeyim dedim gelen cevaplara bak insanlar 3 kuruş para için mutfakta tencerede ürettikleri şeyleri insanlara satıyolar bide açık açık söylüyolar çok yazık çok

dostum bana kalırsa buralara düşmek yerine whatspp butonuna tıkla burak hoca ile iletişime geç elinde ne ilaç varsa ondan temin et. Bu tarz çakallardan yumurta almam evime birde vücuduma sokacağım bir şey mi alacağım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    182
cglr, 9 dakika önce yazdı:

Tren rage geldi bana biraz keşke şu whatsappdaki adam şu anda karşımda olsaydı, stres azaltmak kas gelişimi için önemli

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    41
Rma, Şimdi yazdı:

Tren rage geldi bana biraz keşke şu whatsappdaki adam şu anda karşımda olsaydı, stres azaltmak kas gelişimi için önemli

vallahi 5. haftadayım terli ve sinirlenmeye meyilliyim :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cglr    1
klorsex, 2 dakika önce yazdı:

vallahi 5. haftadayım terli ve sinirlenmeye meyilliyim :D 

IMG_8602.thumb.jpeg.317e2bc04846a54daa057db454c17ae2.jpeg

2 kere aradım açmadı ürün hakkında bilgi alacaktım oysaki

kür düşüncesi planı yapan arkadaşlar lütfen adam akıllı bi satıcı marka bulmadan araştırmadan bu işe girmeyin inanın her açıdan ne kadar zararlı çıkacağınızı tahmin edemezsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    19
gönderildi (düzenlendi)

kendimize enjekte edeceğimiz ilacı alırken biraz seçici olmakta fayda var. 3-5 daha ucuza alıp stres yaşamaktansa bilinen yerden orj ilacı alır rahatıma bakarım. ya kalıcı bir hasar bırakırsa, hiç bu riske değer mi ? isterse 5 dolar olsun flakonu yine almam.

tarihinde boldiboldi tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9
cglr, 7 saat önce yazdı:

Wtf is that 😃 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    43
cglr, 7 saat önce yazdı:

Piyasada en kolay zphc bulunuyor hocam biraz araştırırsanız ilk el zphc satanları bulursunuz 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    35
cglr, 8 saat önce yazdı:

"  

Çok güldüm buna. İşini bilen birini görünce nasıl yan çiziyor hemen. Utanmıyor bide sitelere sahte diyor. Klasik tr satıcısı

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    191

Allah bize bu tip satıcıları ders olsun diye nasiplendiriyor bence :D ağza bak tam sokak modelleri

cglr, 11 saat önce yazdı:

elindeki ilaç fotolarını isteseydin keşke çok merak ettim valla neymiş kendi üretimi. zphc bu arada dünyada en çok çakması olan marka hertürlü dikkatli olmak lazım balkan içinde öyle olmuştu yıllar önce ne markaydı sonra bi taklit edildi falan derken yok olup gitti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.077
onlytrenbolone, 9 dakika önce yazdı:

Allah bize bu tip satıcıları ders olsun diye nasiplendiriyor bence :D ağza bak tam sokak modelleri

elindeki ilaç fotolarını isteseydin keşke çok merak ettim valla neymiş kendi üretimi. zphc bu arada dünyada en çok çakması olan marka hertürlü dikkatli olmak lazım balkan içinde öyle olmuştu yıllar önce ne markaydı sonra bi taklit edildi falan derken yok olup gitti

ZPHC bu çakma olayını bence aşırı abartıyor, check sistemi fazlasıyla yeterliyken gidip hologramdır carttır curttur seriler birbirini tutmuyor. Bir ürününün lastik tıpasıyla diğer ürünün bir değil, şişeler farklı, kutular farklı cart curt...

Zaten ZPHC'nin öyle ahım şahım laboratuvar testleri falan da yok, bir insan neden bunun çakmasıyla uğraşır anlamıyorum. Şahsen Dragon, Pharmaqo gibi markaların çakması kolaylıkla yapılabilirken ve piyasaya kolayca sürülebilirken bu ZPHC ile uğraşılacağını sanmıyorum. Zaten piyasadaki sahte ZPHC kendini yeterince belli ediyor bence, satıcısı da bu ekran görüntüsünde gerekli açıklamayı yapmış :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
retaMan89    0

Merhabalar. 2 ay once guvenilir bir kahnaktan Zphc marka retatrutide almistim kutu kendi cektigim bu sekildeydi ve kodu calisti. Simdi baska bir kaynaktan alacagim ancak kutunun uzerinde Retatrutide yerine RETA 60MG yaziyor.  Ayni sekilde diger dozlar da RETA 40 MG ve RETA 20 MG gibi yaziyor. Saticiya sordum ve kutulsrdan bu sekilde oldigunu dogruladi. Simdi sorum acaba bu tam isim yerine RETA 60Mg yazan kutular sahte mi? Bunlarin da kodu calisiyor o yuzden bir bilinmezlige dustum. Uzerinde RETATRUTIDE yazan kendi cekimim, orjinal oldugundan emin oldugum. Destekleriniz icin tesekkurler.

IMG_2961.jpeg

IMG_1860.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.077
retaMan89, 7 dakika önce yazdı:

Merhabalar. 2 ay once guvenilir bir kahnaktan Zphc marka retatrutide almistim kutu kendi cektigim bu sekildeydi ve kodu calisti. Simdi baska bir kaynaktan alacagim ancak kutunun uzerinde Retatrutide yerine RETA 60MG yaziyor.  Ayni sekilde diger dozlar da RETA 40 MG ve RETA 20 MG gibi yaziyor. Saticiya sordum ve kutulsrdan bu sekilde oldigunu dogruladi. Simdi sorum acaba bu tam isim yerine RETA 60Mg yazan kutular sahte mi? Bunlarin da kodu calisiyor o yuzden bir bilinmezlige dustum. Uzerinde RETATRUTIDE yazan kendi cekimim, orjinal oldugundan emin oldugum. Destekleriniz icin tesekkurler.

IMG_2961.jpeg

IMG_1860.jpeg

ZPHC gerçekten çok çelişik bir marka, uzak durmak en iyisi ama senin için bir kaç izlenimimi aktarayım;

Eroids üzerinde satıcıların kullanıcılara gönderdiği ürünlerde de aynı şekilde eline ulaşan ürün gibi etikette RETATRUTIDE yazarken sitesinde RETA yazıyor.

image.png.b2e1c837712f2ce4f56ffb42f0c1e1e6.pngimage.png.8fbbeff364ffe96cacc1c0693d4cedd1.png

eğer verim alıyorsan ne mutlu, kullanırken kesinlikle sabah açlık kan şekeri seviyelerini ölçmelisin. Forumda diğer kullanıcıların açlık kan şekerinin düşmediği, sadece iştahının baskılandığını (bazılarının baskılanmıyor bile) görüyorum. Alacağın ürün yüksek ihtimalle eline ulaşanla aynı etikete yani "RETATRUTIDE 60 MG" olarak gelecektir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
retaMan89    0
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

ZPHC gerçekten çok çelişik bir marka, uzak durmak en iyisi ama senin için bir kaç izlenimimi aktarayım;

Eroids üzerinde satıcıların kullanıcılara gönderdiği ürünlerde de aynı şekilde eline ulaşan ürün gibi etikette RETATRUTIDE yazarken sitesinde RETA yazıyor.

image.png.b2e1c837712f2ce4f56ffb42f0c1e1e6.pngimage.png.8fbbeff364ffe96cacc1c0693d4cedd1.png

eğer verim alıyorsan ne mutlu, kullanırken kesinlikle sabah açlık kan şekeri seviyelerini ölçmelisin. Forumda diğer kullanıcıların açlık kan şekerinin düşmediği, sadece iştahının baskılandığını (bazılarının baskılanmıyor bile) görüyorum. Alacağın ürün yüksek ihtimalle eline ulaşanla aynı etikete yani "RETATRUTIDE 60 MG" olarak gelecektir.

Satici uzerinde sadece RETA yaziyor dedi onun icin biraz saskinim. Guvenilir marka reta ne var turkiyide acaba? Insanlar ne kullaniyorlar ben daha iyi bir marka bulamadim. Aclik kan sekeri kismini bilmiyordum ancak verim aldigimi dusunuyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    32
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

Yasal mevzuatlardan vs mi acaba böyle yazıyorlar ? Sosyal medyada vs direkt isim yazınca falan Ban yiyorlar bu ara revaçta olan bir ürün. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    14
gönderildi (düzenlendi)

zhpc testo enantat 3.5günde 0,3ml protokol kan sonuçlarım
enjeksiyon günü enjeksiyondan önce (en düşük testo değeri)

image.png.35cb1ba583d870b373696bbcb5697315.png

tarihinde Testomax tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9
Testomax, Bir saat önce yazdı:

zhpc testo enantat 3.5günde 0,3ml protokol kan sonuçlarım
enjeksiyon günü enjeksiyondan önce (en düşük testo değeri)

image.png.35cb1ba583d870b373696bbcb5697315.png

30ml lik versiyon mu yoksa 10ml mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    19
cglr, 21.07.2026 - 00:56 yazdı:

ilaç aldığım kişi belli benim ama instagramda öylesine birkaç yerden fiyat listesi istedim zphc için özellikle. adam 30ml enantat için 215 dolar fiyat verdi, 10ml enantat içinde 65 dolar :D ya tamam kazanın kazanın da böyle saçma bir fiyat mı olur. 3 tane 10 alsam 195 dolar yapıyor :D:D 

levenna, 22 dakika önce yazdı:

10ml versiyonda da 30ml versiyonda da test verdi 53 yaşında bir abim. 0.5ml enjeksiyondan 48 saat sonra, ikisinde de 1000 üstü sonuçlar alındı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    43
gönderildi (düzenlendi)
boldiboldi, 38 dakika önce yazdı:

ilaç aldığım kişi belli benim ama instagramda öylesine birkaç yerden fiyat listesi istedim zphc için özellikle. adam 30ml enantat için 215 dolar fiyat verdi, 10ml enantat içinde 65 dolar :D ya tamam kazanın kazanın da böyle saçma bir fiyat mı olur. 3 tane 10 alsam 195 dolar yapıyor :D:D 

10ml versiyonda da 30ml versiyonda da test verdi 53 yaşında bir abim. 0.5ml enjeksiyondan 48 saat sonra, ikisinde de 1000 üstü sonuçlar alındı.

1.el ZPHC bir satıcının fiyatları genelde 10-20$ karla satıyorlar 2.aracılar sizinki aşırı uçmuş

Ghrp-6(25mg) 100$
İGF-1 LR3(1mg) 110$
HGH Fragment 176-191a (12.5mg) 110$
HGH Fragment 176-191aa (25mg) 135$
Masteron(10ml) 55$
Masteron(30ml) 135$
Boldenon(10ml) 50$
Boldenon(30ml) 110$
Testosterone(10ml) 45$
Testosterone(30ml) 100$
Dianabol(10mg) 40$
Winstrol(10mg) 40$
Clenbuterol(10mg) 40$

tarihinde kinittifak tarafından düzenlendi
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    19
kinittifak, 1 dakika önce yazdı:

1.el ZPHC bir satıcının fiyatları

Ghrp-6(25mg) 100$
İGF-1 LR3(1mg) 110$
Masteron(10ml) 55$
Masteron(30ml) 135$
Boldenon(10ml) 50$
Boldenon(30ml) 110$
Testosterone(10ml) 45$
Testosterone(30ml) 100$
Dianabol(10mg) 40$
Winstrol(10mg) 40$
Clenbuterol(10mg) 40$

benim satıcıdan yuzde 10 ucuz geneli. sadece masteron 120 dolar benim satıcıda 30ml. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.077
kinittifak, 3 dakika önce yazdı:

1.el ZPHC bir satıcının fiyatları genelde 10-20$ karla satıyorlar 2.aracılar sizinki aşırı uçmuş

Ghrp-6(25mg) 100$
İGF-1 LR3(1mg) 110$
Masteron(10ml) 55$
Masteron(30ml) 135$
Boldenon(10ml) 50$
Boldenon(30ml) 110$
Testosterone(10ml) 45$
Testosterone(30ml) 100$
Dianabol(10mg) 40$
Winstrol(10mg) 40$
Clenbuterol(10mg) 40$

1. el bundan daha daha ucuz

• Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    43
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

1. el bundan daha daha ucuz

Olabilir ben 1-2 ZPHC satısıyla görüştüm(kendileri yolluyor ürünü) 1'si zphc resmi sitesinin kendisini verdiği numara bu fiyatları bazıları 5-10$ ucuz bazıları 5-10$ pahalı belki kişiye göre özel fiyat veriyordur.

tarihinde kinittifak tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    19

ürün orj olduktan sonra ve sorunsuz alış veriş yapabildikten sonra satıcımı 3-5 dolar için değiştirmem. ha 100 vermişim ha 110. kafam rahat olsun yeterli.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    14
levenna, 6 saat önce yazdı:

10ml

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Lightweight
      Selam arkadaşlar bu ZPHC markasına dair olumlu şeyler duymaya başladım.(Yan markası Spectrum Pharma bana Balkan ve SP'nin ilişkisi gibi geldi)
      İnternet sitesinde T-shirt siparişi verir gibi Anabolik steroid söyleyebiliyorsunuz bu biraz garibime gitti ama internet siteleride bir o kadar ciddi gözüküyor ki Adres ve telefon bilgisi de verilmiş sitesinde. Belki bir avlama politikasıdır ve bende yemişimdir bunu ama siz ne düşünüyorsunuz.
      Kullanan edeniniz varsa tecrübelerini aktarabilir mi ?
    • Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
    • Yazan: Gordo
      Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
      UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
      https://tk.zphcgroup.com/products/ 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp