Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

sonalla24

Testosteron+boldenon ile ilk kürümü yapacağım! fakat bu kür için yağ oranım fazla mı?

Önerilen İletiler

sonalla24    0

Merhaba arkadaşlarım,

Tam olarak 1.5 senedir salona gidiyorum şu ana kadar sadece kreatin kullandım. İlk kürüme başlamak istiyorum fakat yağ oranı arttıkça ilaçların aromatize olma oranı artıyor diye biliyorum.

SORULARIM:

• Sizce yağ oranım yeterli mi?
  • Daha fazla düşürmeli miyim?
  • Birde koçla çalışmalı mıyım?

İLK KÜR PLANLAMAM:

• 400 boldenon
  • 500 testosteron en.

Kullanmak var dragon pharma 12 hafta boyunca ardından 2-3 ay düşük doz testoyla devam edip 1 tane daha kür yapmak var.

Fikir ve düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. :)

image.png image.png image.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gorgeous    16

Hocam yağ oranın bence fazla.

Düzgün bi beslenmeyi ilk önce oturt ve kardiyolara daha fazla önem ver ve iyi bir koçla çalışırsan daha verimli geçer kürün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lepsta    5

bu bir bulk kürü bulk kürü öncesi en azından karnın açık olsun bulk için yağ oranın fazla

nerden baksan 5-10 kg fazlan var 

bu işi öğrenmek için zamanın varsa koçla çalışmak yerine öğrenmeye bak

dozlar ilk kür ve form için fazla 250 testo 300 bolde gidilebilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    111

yağ oranı arttıkça ilaçların aromatize oranı artmaz, sadece östrojenden sentezlenen testosteron dianabol gibi ilaçların aromatize oranı artabilir. Fakat küründe boldenon var, 1-1 oranında kullanırsan ve kaliteli bir marka ise sana aşırı bir aromatize ekleyeceğini beliretemeyiz. Boldenon ve testosteron ilk başta çok güzel bir ikili ve yağ oranına uygun bir ilaç gibi gözükse de ilk kürde seni yorabilir. Etkileri ortalama 10. 12. hafta gibi gelen bir ilaç olan boldenon seni kısa sürede hiç bir yere taşımaz. Ve getirdiği kan yoğunluğu dolayısıyla seni gerçekten gün içerisindeki enerjini düşürebilir. Bundan dolayı boldenon ilk kürlerde kullanılmaz, fakat diyorsan ki ben 24 hafta boyunca boldenon kullanabilirim. Nefes nefese kalmaktan, kardiyovasküler hareket kapasitemin düşmesinden korkmuyorum bu sana uygun olabilir evet. Ancak beni dinleyecek olursan 250 test e, 40 mg oxandrolon ile önce bir yan etkileri tat. Testosteronun yan etkilerini öğren, ve yağ oranını düşür. Ardından bence bu küre npp ve primobolan veya masteron ekleyebilirsin. Böylelikle sana 12 haftalık ilaç kullanımı 15 haftalık testosteron kullanımında ilk kür için gereken amacına yaklaşırsın.

Bana göre şu planlamayı gözden geçir:

• 1-3 hafta 250 mg testosteron enanthate
  • 3-5 hafta 250 mg testosteron enanthate 40 mg oxandrolon
  • 5-7 hafta 375 mg testosteron enanthate 300 npp 300 masteron 40 oxandrolon
  • 7-12 hafta 500 mg testosteron enanthate 300 npp 300 masteron
  • 12-15 hafta cruise 250-175 mg testosteron enanthate

1-6 hafta arası definasyon tarzı ilerle, yağ oranını düşürmeye bak 6-15 hafta arası clean bulk şeklinde BMR'nin 500 kalori fazlası temiz bir şekilde beslen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sonalla24    0

hocam daha düzgün bir araştırma yapmadım ama decadan korkuyorum deca dick olaylarından dolayı şuanlık biraz daha araştıracağım şimdi ama dediğiniz gibiyse halihazırda zaten sigara kullandığım için kondisyonum yok o yüzden kullanamam zaten. ama ilk kürden fazla anabolizan eklemek isteemiyorum kan değerlerini takip etmesi zor olur diye 2.sinde eklemeyi daha uygun görüyorum. siz ne dusunuyorsunuz
ayrıca yanıt için teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    111
sonalla24, 18 dakika önce yazdı:

hocam daha düzgün bir araştırma yapmadım ama decadan korkuyorum deca dick olaylarından dolayı şuanlık biraz daha araştıracağım şimdi ama dediğiniz gibiyse halihazırda zaten sigara kullandığım için kondisyonum yok o yüzden kullanamam zaten. ama ilk kürden fazla anabolizan eklemek isteemiyorum kan değerlerini takip etmesi zor olur diye 2.sinde eklemeyi daha uygun görüyorum. siz ne dusunuyorsunuz
ayrıca yanıt için teşekkür ederim

Anabolizanların çoğunun kan değerleri üzerinde fazla bir etkisi yok, tabi oral steroidler hariç. Kan değerlerini bozan en temel etken senin kür içerisinde beslenmen ve su tüketimindir. Örneğin 600 deca 400mg tren enanthate kullanan bir kişinin ALT/AST değeri referansın bir tık üzerinde ve kolestrolü referans değerinde olurken sadece 20 mg dianabol kullanımında olan bir kişinin ALT/AST ve kolestrol değeri referansın çok üzerinde olabilir. Buradaki temel etken senin beslenmendir.

Temel olarak testosteron ile başlarsan sana hiç bir etki sağlamaz, vücuduna DHT ve Östrojen yüklersin. FSH/LH kapanır, PCT ister. Gereksiz bir döngü yaparsın ve bunları açmaya uğraşırsın. Madem sen vücuduna bir testosteron ekleyeceksin, yanına bir anabolizan ekle ki kazancın olsun. Kürlerdeki testosteronun bulunmasının yegane sebebi kullandığın anabolizanların FSH/LH'ı kapatması, vücudunda testosteron üretimini sonlandırmasıdır. Bundan dolayı testosteron eklenir, ekstra aşırı bir kas hipertrofisi getirmez.

Benim sana tavsiyem yukarıda belirttiğim gibi, eğer sadece testosteron kullanmayı düşünüyorsan bunun yerine beslenmene ve uykuna çeşitli kan değerleri ve mikrolarına özen göstermen olacaktır. Veya SARM kullanmanı öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sonalla24    0
Fuhrer, 9 dakika önce yazdı:

Anabolizanların çoğunun kan değerleri üzerinde fazla bir etkisi yok, tabi oral steroidler hariç. Kan değerlerini bozan en temel etken senin kür içerisinde beslenmen ve su tüketimindir. Örneğin 600 deca 400mg tren enanthate kullanan bir kişinin ALT/AST değeri referansın bir tık üzerinde ve kolestrolü referans değerinde olurken sadece 20 mg dianabol kullanımında olan bir kişinin ALT/AST ve kolestrol değeri referansın çok üzerinde olabilir. Buradaki temel etken senin beslenmendir.

Temel olarak testosteron ile başlarsan sana hiç bir etki sağlamaz, vücuduna DHT ve Östrojen yüklersin. FSH/LH kapanır, PCT ister. Gereksiz bir döngü yaparsın ve bunları açmaya uğraşırsın. Madem sen vücuduna bir testosteron ekleyeceksin, yanına bir anabolizan ekle ki kazancın olsun. Kürlerdeki testosteronun bulunmasının yegane sebebi kullandığın anabolizanların FSH/LH'ı kapatması, vücudunda testosteron üretimini sonlandırmasıdır. Bundan dolayı testosteron eklenir, ekstra aşırı bir kas hipertrofisi getirmez.

Benim sana tavsiyem yukarıda belirttiğim gibi, eğer sadece testosteron kullanmayı düşünüyorsan bunun yerine beslenmene ve uykuna çeşitli kan değerleri ve mikrolarına özen göstermen olacaktır. Veya SARM kullanmanı öneririm.

hocam onlytestodan bahsetmiyordum farklı anabolizanlardan bahsediyordum tek anabolizan kullanmak istiyorum ilk seferde mesela anavar +testo şeklinde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: yasinaktas
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Çok uzun bir spor geçmişim yok sporu bıraktığımdan beri 10 kilo verdim baya vücüt çökmüş durumda.Uzun süredir steroid ilaçları araştırıyorum aşağı yukarı ilaçları,zararlarını vs biliyorum ve kür yapmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Nasıl bir kür ile başlamalıyım? Kürün bana ne kadar artısı olur? Düzenli spor ve beslenme ile kazanımlarım ne olur? KİŞİSEL VERİLERİM:
      yaş 20 boy 180 kilo 53 Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Salihates2009
      Selam dostlar,
      ilk kürümü yapıyorum.. Nelere dikkat etmeliyim kısaca önerileriniz alabilir miyim?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Masteron Winstrol KİŞİSEL VERİLERİM:
      186 boy 116 kilo yağ %27 Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: F4K
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kür only testo girmeyi düşünüyorum. Planlamam aşağıdaki gibidir!
      Sizce yanlış veya şöyle olsun dediğiniz yerler var mı?
      KÜR PLANLAMAM:
      ilk 5 hafta 250 5 hafta 500 son 4 hafta 250 KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      boy 185  kg 85  Not: Eczane ürünleri olacak
    • Yazan: ozgursc1
      110 kilodan 71 kiloya düştüm 15 cm boyum uzadığı için çok az bi deri sarkması var ancak şöyle bir durum var bana sustanon rimo önerdiler ama su tutuyormuş anlatıldığı ve araştırdığım kadarıyla temiz sus tutmadan yağ yakıp kas kütlesi koyabileceğim 12-16 haftalık ilaçları kürleri yazabilir misiniz?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Emir7778
      Güncel olarak ilk kürümün 4. Haftasındayım son 1 haftadır dozları 500 testo 400 boldeye çıkardık 2 gündür ara ara kulaklarda ateş oluşması gün içerisinde ufak halsizlik ve aniden gelen baş ağrıları başladı sebebi nedir gelip geçici bir durumudur boldenonun kan yoğunluğunu artırdığı için midir?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.