Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Çılgıntavacı

Kürümün 1. ay kan testi sonuçları hk.

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

5 HAFTADIR / HAFTALIK:

• 400 testo enanthet
  • 400 boldenon

Alıyorum ve kan sonuçlarım aşağıdaki gibidir.

SORULARIM:

• Ne gibi koruyucular almalıyım?
  • Nasıl devam etmeliyim?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

Screenshot_2025-01-17-17-19-12-096_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-17-17-19-59-884_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-17-17-20-03-732_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-17-17-20-07-830_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-17-17-20-10-940_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-17-17-20-30-140_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-17-17-20-24-280_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-17-17-20-39-290_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-17-17-20-47-259_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.079

1.Herhangi bir ai kullandın mı arimidex aromasin vs? 

2.Form atar mısın?

3.Boy kg söyler misin?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi, 1 saat önce yazdı:

hangi marka kullanıyorsun? testoyu ne sıklıkla vuruyorsun? 

Tiger white pharma kullanıyorum pazartesi 200 cuma 200 şeklinde vuruyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.079

Yine boldenonun östrojenin içinden geçtiği bir vaka :) testoyu artırman lazım önce 500 yetmezse 600. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 18.01.2025 - 18:01 yazdı:

Yine boldenonun östrojenin içinden geçtiği bir vaka :) testoyu artırman lazım önce 500 yetmezse 600. 

Bunu yapmam yeterlimi başka bişey kullanmam gerekiyormı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.079
Çılgıntavacı, 7 dakika önce yazdı:

Bunu yapmam yeterlimi başka bişey kullanmam gerekiyormı

Bunu yap bir ay sonra kan tahlili yaptır değerlerini görelim dostum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: matiquew133
      Merhaba Arkadaşlar,
      Kürümün 11. Haftasındayım kan değerlerimi yorumlar mısınız? Teşekkürler.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo CYP 500MG  Boldenon 450MG Trenbolone 150MG(8.Hafta ekledim) 11. Haftadan itibaren 300MG Sadece haftada 0.5mg dostinex.
      E2 Neden bu kadar düşük anlamıyorum arimidex kullanmıyorum.

• Yazan: makaveli
      Merhabalar arkadaşlar,
      Ben 36 yaşındayım ve vücut geliştirme geçmişim bir yıldan biraz fazla olmuştur. Pre-workout, protein tozu, multivitamin vb. gibi sıradan takviyeler haricinde 2 ay önce hayatımda ilk defa prohormon grubundan 'trenavar' adlı orijinalliği doğrulanmış İsviçre menşeli bir ürün kullandım.
      Günde 1 kapsül alınması gerektiği yazıyordu fakat ben her gün 2 adet attım. Trenavar bittikten sonra başka bir ürün kullanmadım. Daha sonra fark ettim ki libidom çok düşük, depresif bir haldeyim ve antrenmanda çok daha hızlı yoruluyorum. Meğerse PCT denilen bir işlevi atlamışım. Ben ise bu bitkinliğin sebebini araştırmak için geçen gün kan testi yaptırdım ve değerler bana göre yüksek çıktı. Doktordan önce sizler gibi işin erbabı arkadaşların görüş ve önerilerinden faydalanmak için buraya üye oldum ve bu da benim ilk mesajım. 
      Sadece anormal sonuçları paylaşıyorum. Geri kalan tüm değerler normal. 

• Yazan: Lepsta
      Kan değerlerim bu şekilde şuan kürdeyim 375 testo e. basan birine göre ilaç dolu diyebilir miyiz ve e2 korkutucu şekilde mi yüksek düşürmek için pctde kullanıcağım tamoksifen yeterli olur mu ?

• Yazan: poisonreally
      Spor yapmayan (geçmişi olmayan) bir insanım fitness üyeliğimi yeni başlattım sakal çıkmama sorunuyla doktora gittim testosteron testi istedim yaptı bana düşük olmadığını söyledi d vitamini yazdı sadece ama ben biraz düşük buldum.
      SORULARIM:
      Sizce değerler nasıl şuan çok yağlı bir bireyim zayıfladıkça bu değerler artar mı? Ve bu süreçte sarms kullanımının spor geçmişimin olmamasından kaynaklı ve diğer değerlerime istinaden bir zararı olur mu? Yaptığım araştırmalara göre kür için hem spor geçmişimin hem de yaşımın erken olduğunu gördüm ancak zayıflama amacıyla kullanılan sarmların bana bir zararı olur mu? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 18 Boy 185 Kilo 115 Zaten kilom aşırı fazla olduğu için belki bazı görüşler sarm kullanmak yerine direk takviyesiz sporumu yapmamı söyleyebilir ancak bu kilolardan sonra bir motivasyon kaynağı arıyor insan bunuda biraz daha hızlı kilo vererek oluşturacağımı düşünüyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.