Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kosedekibalici

Grimlabs markası tüm ürün grupları hk. (tercih edilebilir mi?)

Önerilen İletiler

mrfatbitc    0

Merhabalar,
Reta grimlabs Bu ürünü kullanan var mı? Ben aldım ilk haftam bitti. 1.5mg ile başladım. 170kgyum. Bu arada endokronoloji doktoru ile ilerliyorum. Hiç bir şey hissetmiyorum. Redditte etkilerini anında hissedenler var.  Bu markayla tecrübesi olan var mı? Ya da OXY2gen? Ya da özelden marka önermek isteyen? Son zamanlarda fazla popülerleştiği için sahteleri çoğalmış galiba. Bulamazsam mounjaroya başlayacağım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Zngrie    7

Hocam tirzepatide denen mounjaro ile 25 26 kilo verdim reta etkisi geç geliyor diyenler var 4mg ve üstüne çıktıktan sonra etkili diyenler var. En iyisi artırarak kendinize uygun dozu bulun acele etmeyin. Çin retası bulursanız 30mg falan onu alarak daha uygun halledebilirsiniz. Tek ricam acele etmeyin haftalık artırın tokluk sağladığı an da o dozile gidin @mrfatbitc

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrfatbitc    0
Zngrie, 13 dakika önce yazdı:

Hocam tirzepatide denen mounjaro ile 25 26 kilo verdim reta etkisi geç geliyor diyenler var 4mg ve üstüne çıktıktan sonra etkili diyenler var. En iyisi artırarak kendinize uygun dozu bulun acele etmeyin. Çin retası bulursanız 30mg falan onu alarak daha uygun halledebilirsiniz. Tek ricam acele etmeyin haftalık artırın tokluk sağladığı an da o dozile gidin @mrfatbitc

Yorum için teşekkür ederim. Yani elimdekinden devam edeyim öyle mi diyorsunuz? İnternette öyle yazıyorlar ki 0.5 mg alan anında etkisini hissediyor gibi. Ben de ürün boş çıktı sandım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    7
mrfatbitc, 5 dakika önce yazdı:

Yorum için teşekkür ederim. Yani elimdekinden devam edeyim öyle mi diyorsunuz? İnternette öyle yazıyorlar ki 0.5 mg alan anında etkisini hissediyor gibi. Ben de ürün boş çıktı sandım.

Marka hakkında bilgim yok ben noxy marka kullanmıştım.

1 mg bende anksiyete yapmıştı ki normalde 7.5mg mounjaro kullanıyordum o sıra belki ara vermeden kullandığımdan oldu belki reta iyi gelmedi bana. Kalan retayı arkadaşıma verdim 2mg ile güzel sonuçlar alıyor.

Size tavsiyem yavaşça artırın dozu tokluk hissi yeterli dediğiniz yerde o doz ile gidin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    7
mrfatbitc, 25 dakika önce yazdı:

Bu markanin retasini eşim kullandı çalışıyor ürün. Her doz herkeste aynı etkiyi göstermiyor maalesef. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrfatbitc    0
Zngrie, 15 dakika önce yazdı:

Marka hakkında bilgim yok ben noxy marka kullanmıştım.

1 mg bende anksiyete yapmıştı ki normalde 7.5mg mounjaro kullanıyordum o sıra belki ara vermeden kullandığımdan oldu belki reta iyi gelmedi bana. Kalan retayı arkadaşıma verdim 2mg ile güzel sonuçlar alıyor.

Size tavsiyem yavaşça artırın dozu tokluk hissi yeterli dediğiniz yerde o doz ile gidin.

Anladım. Ama siz etkisini hemen hissetmişmiydiniz? Yoksa 1-2 hafta geçmişmiydi sizde? diye soracağım ama sizin glp geçmişsiniz var. Ben ilk kez kullanıyorum böyle bir şey.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrfatbitc    0
Seffa, 1 dakika önce yazdı:

Bu markanin retasini eşim kullandı çalışıyor ürün. Her doz herkeste aynı etkiyi göstermiyor maalesef. 

Ben de öyle düşündüm. Zaten deneylerde herkes 2mg başlıyor. Ve ben de zaten kilo+ insulin direnci olunca emin olamadım etkisi oldu mu olmadı mı diye. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    7
mrfatbitc, 1 dakika önce yazdı:

Anladım. Ama siz etkisini hemen hissetmişmiydiniz? Yoksa 1-2 hafta geçmişmiydi sizde? diye soracağım ama sizin glp geçmişsiniz var. Ben ilk kez kullanıyorum böyle bir şey.

Tirze ve reta etkisi bir kaç gün sonra geliyor bana, aksiyete 2 gün sonra oldu tirze tokluğu ise 1 gün sonra geliyor.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    69
gönderildi (düzenlendi)
mrfatbitc, 8 saat önce yazdı:

Merhabalar,
Reta grimlabs Bu ürünü kullanan var mı? Ben aldım ilk haftam bitti. 1.5mg ile başladım. 170kgyum. Bu arada endokronoloji doktoru ile ilerliyorum. Hiç bir şey hissetmiyorum. Redditte etkilerini anında hissedenler var.  Bu markayla tecrübesi olan var mı? Ya da OXY2gen? Ya da özelden marka önermek isteyen? Son zamanlarda fazla popülerleştiği için sahteleri çoğalmış galiba. Bulamazsam mounjaroya başlayacağım. 

Grimlabsin cleni bile boş hocam ben bazı ürünlerini kullandım tamamen 0 doluluk

en ucuz hamamdeli ilaçları bile boş retada reta olma olasılığı benim mr.olimpa olma olasılığımdan daha az

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrfatbitc    0
Rma, Şimdi yazdı:

Ben de öyle hissettim ama emin olamadım ilk kez yaptığım için nasıl etki beklemem gerektiğini.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    69
mrfatbitc, 3 dakika önce yazdı:

Ben de öyle hissettim ama emin olamadım ilk kez yaptığım için nasıl etki beklemem gerektiğini.

Hocam emin olun bu marka tamamen boş, paranızı boş yere kaptırmayın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrfatbitc    0
Rma, 4 dakika önce yazdı:

Hocam emin olun bu marka tamamen boş, paranızı boş yere kaptırmayın

E tavsiye edebileceğiniz yer var mı peki? Zphcnin adı çok geçiyor ama emin olamıyor insan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    69
mrfatbitc, 37 dakika önce yazdı:

E tavsiye edebileceğiniz yer var mı peki? Zphcnin adı çok geçiyor ama emin olamıyor insan 

Orijinal zphc bulabilirseniz tabiki zphc kullanın piyasanın üst kalite ürünlerindendir ki bende zphc kıllanıyorum, ama satıcı ismi vermek yada ürün satmaya çalışmak yasak, onun dışında noxy alabilirsin yada gideon tercih edebilirsin o da son zamanlarda rövanşta 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrfatbitc    0
Rma, 41 dakika önce yazdı:

Orijinal zphc bulabilirseniz tabiki zphc kullanın piyasanın üst kalite ürünlerindendir ki bende zphc kıllanıyorum, ama satıcı ismi vermek yada ürün satmaya çalışmak yasak, onun dışında noxy alabilirsin yada gideon tercih edebilirsin o da son zamanlarda rövanşta 

tamamdır çok teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    7
Rma, 13 saat önce yazdı:

en ucuz hamamdeli ilaçları bile boş retada reta olma olasılığı benim mr.olimpa olma olasılığımdan daha az

Hocam grimde clen yok bu arada yanlış hatırlıyor olabilirsiniz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    69
Seffa, 2 dakika önce yazdı:

Hocam grimde clen yok bu arada yanlış hatırlıyor olabilirsiniz. 

Mix ürünlerinde vardı hocam eskiden hatta mix ürünlerinden anavar ve winstrol mixini de kullandım o da boştu winstrolün bende ne tepki vericeğini 1 2 haftada hissedebiliyorum 1 ay kullandım tepki fln yoktu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrfatbitc    0

Grim reta hakkında güncelleme yapmak istiyorum. Son iki gündür şekerim 30-40 lara kadar düştü. İlk başta ne olduğunu anlamadım. Ve bunun enjeksiyonla alakalı olduğuna %100 eminim. Çünkü başlamadan 2 hafta boyunca kan testleri verdim, doktor onay verince ilaca başladım. Belki reta çalışmaya başlamıştır ama emin değilim, daha 5 gün oldu. Pazartesi gidip kan vereceğim, belki şişeye insulin başmışlardır falan diye.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    856
mrfatbitc, 1 saat önce yazdı:

Grim reta hakkında güncelleme yapmak istiyorum. Son iki gündür şekerim 30-40 lara kadar düştü. İlk başta ne olduğunu anlamadım. Ve bunun enjeksiyonla alakalı olduğuna %100 eminim. Çünkü başlamadan 2 hafta boyunca kan testleri verdim, doktor onay verince ilaca başladım. Belki reta çalışmaya başlamıştır ama emin değilim, daha 5 gün oldu. Pazartesi gidip kan vereceğim, belki şişeye insulin başmışlardır falan diye.

iştah durumu ne?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrfatbitc    0
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

iştah durumu ne?

Hiç bir değişiklik yok.
Bu da retanın son hali. Hiç güven vermiyor. Sanırım pazartesi kontrolden sonra direkt mounjaroya başlayacağım. Yani 3 kuruş para kazanmak için insan sağlığını tehlikeye atanlarda bildiği gibi olsunlar. 

IMG_583D8D44-1CCE-4EBC-9F4B-6695152E974C.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    856
mrfatbitc, Bir saat önce yazdı:

Hiç bir değişiklik yok.
Bu da retanın son hali. Hiç güven vermiyor. Sanırım pazartesi kontrolden sonra direkt mounjaroya başlayacağım. Yani 3 kuruş para kazanmak için insan sağlığını tehlikeye atanlarda bildiği gibi olsunlar. 

dostum, derhal bu görüntüyü imha et. çöpe bile atma direkt bunu uzay boşluğuna falan at, ürün hem bozuk hem reta değil büyük ihtimalle flakona toz şekeri basmış sana yollamış. Bu görüntüden sonra grimlabs kullanan aklından şüphe etsin. 

Piyasada çin retaları var, 3 haftaya yakın oldu kullanıyorum hiç bir sorun yok onları öneririm. 30mg 100-150$ bandında fiyatları.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrfatbitc    0
Fuhrer, 5 dakika önce yazdı:

dostum, derhal bu görüntüyü imha et. çöpe bile atma direkt bunu uzay boşluğuna falan at, ürün hem bozuk hem reta değil büyük ihtimalle flakona toz şekeri basmış sana yollamış. Bu görüntüden sonra grimlabs kullanan aklından şüphe etsin. 

Piyasada çin retaları var, 3 haftaya yakın oldu kullanıyorum hiç bir sorun yok onları öneririm. 30mg 100-150$ bandında fiyatları.

Ya, öneri verebilirsen çok memnum kalırım. Bulup güvenemiyorum asla. Ama toz şekeri bazsa, benim kan şekerim neden düşsün bu kadar ki?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    856
mrfatbitc, 6 dakika önce yazdı:

Ya, öneri verebilirsen çok memnum kalırım. Bulup güvenemiyorum asla. Ama toz şekeri bazsa, benim kan şekerim neden düşsün bu kadar ki?

insülindir, lafın gelişi toz şeker dedim. İçeriğini tam bilemezsin HPLC yaptırmadan öngörülerle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrfatbitc    0
Fuhrer, Şimdi yazdı:

insülindir, lafın gelişi toz şeker dedim. İçeriğini tam bilemezsin HPLC yaptırmadan öngörülerle

Evet ben de öyle şüphe ettim. Pazartesi baktıracağım kanda eğer bakarlarsa, sağlık ocağında, c peptid ile anlaşılıyormuş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    72
mrfatbitc, Bir saat önce yazdı:

Hiç bir değişiklik yok.

Gerçekten korkunç bu durum, geçmiş olsun hocam. Grimlabs ın bazı takviyelerini ve yohimbine ini kullanıyorum - daha önce de kullandım, etkilerini de görüyorum işin doğrusu ancak bu olaydan sonra bir daha asla bu markayı tercih etmem. Görsel ile birlikte mutlaka firma tarafına ulaşın, ne cevap verecekler çok merak ediyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrfatbitc    0
M.O.K, 16 dakika önce yazdı:

Gerçekten korkunç bu durum, geçmiş olsun hocam. Grimlabs ın bazı takviyelerini ve yohimbine ini kullanıyorum - daha önce de kullandım, etkilerini de görüyorum işin doğrusu ancak bu olaydan sonra bir daha asla bu markayı tercih etmem. Görsel ile birlikte mutlaka firma tarafına ulaşın, ne cevap verecekler çok merak ediyorum

Teşekkürler. Şansımı denerim ama göz göre göre insan sağlığı ile oynayıp dolandıran insanlardan pek cevap gelmez gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Rheiwa
      Merhaba,
      24 yaşındayım ve SARM kullanmak istiyorum fakat Türkiye'de de orijinal zor bulunuyor galiba. Bu yüzden orijinal SARMs nasıl temin edebilirim? Sol altta ki wp butonundan ORIJINAL SARM temin etme imkanım var mı? Varsa ortalama mk677 fiyatı nedir. Baktım ama fiyat göremedim, birde son olarak;
      GrimLabs Ruthless dolu mu?  instagram satıcıları var bu marka ürünleri Amerika'dan yani orijinal satıcıdan temin ettiğini söylüyor sizce nedir ne değildir? Ortalama fiyatı 60-62 dolar (60cap) yaklaşık 2100-2300 arası satıyor bahsettiğim hesap.
    • Yazan: Lapador
      Hepinize merhabalar,
      Forumda araştırma yaptığımda grimlabs markası için ya çok iyi ya çok kötü yorumlar gördüm bende alıp deneyerek burada detaylı bir günlük yapmaya karar verdim. Kendimi bildim bileli kiloluyum şu an salona gitmiyorum evde sabah yaptığım antrenmanla yetiniyorum, kas kütlesi gibi bı amacım yok sadece yağ oranı düşürme planım var.
      KULLANILAN ÜRÜNLER:
      Grimlabs yohimbine 10mg  Grimlabs shredder  Cinnatropin günlük 2ui SÜREÇ HAKKINDA FİKİRLERİM:
      Grimlabsları kendi sitesinden aldım direkt. 94 kiloyla başladım definasyona ilaçları 25.03.2025 de almaya başladım, bugün 3. Gün sabah 91.6 kg çıktım (muhtemelen neredeyse hepsi ödem) bu kısmı sürekli güncellerim. Öncelikle Shredder yani bence aşırı etkili eskiden kahvaltıda 8 tane yumurta+ yulaf yiyebilen ben dün sabah 3. Yumurtayı zar zor yedim eskiden her gün aburcubur yer üstüne yemekleri de bol bol yerdim şu an aburcubur düşününce canim gram çekmiyor 3 gündür yediğim tek sağlıksız şey küçük 1 tane bayram çikolatasi (evde çikolata falan oldu mu bitirene kadar duramazdim) yani cidden güzel işe yariyor. Yohimbine içinse yani baya terletiyor kalp atışı hızlanıyor vs ama daha önce hiç yohimbine kullanmadım o yüzden başka bı marka ile falan karşılaştıramıyorum ama memnunum. Cinnatropine gelirsek 2ui çok az diyenler gelmeden önce benim amacım yağ yakımı kas kütlesi koymak değil ha bide boy uzamasini desteklese tadından yenmez ama muhtemelen plaklarim kapandı zaten yine de hiç yoktan iyidir doluluk mevzusu içinde ürolojiye randevu altım ama 15 gün sonraya verdi randevuyu doluluğuna bakıcaz artık. Bu arada geçen sene grimlabs mk677 almıştım yani girdiğim ağırlıkların kilosu falan artmıştı ama içindeki mk677 mi bence şüpheli bence grimlabsda bazı ürünler doluyken bazıları (özellikle mk677 gibi hammaddesi pahalı ve kendine özgü etkileri olmayan ilaçlarda) zaten kim anlar diyip farklı bi ilaç yada boş yolluyor olabilirler. Kısaca shredder ve yohimbineden verim aldım ben burayı ara ara güncellerim etkilerini de yazmaya devam ederim. Not: Konuyu günlük olarak yaşadıklarımı yazmak için açtım konuyu benim yazdıklarıma bakarak hiç bişey satın almayın sorumluluk kabul etmiyorum kimsenin vebaline girmek, belasını almak istemiyorum.
    • Yazan: makro1178
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Görseldeki ürünü kullanan var mı ? Ne gibi avantajları var ve herhangi bir olumsuzluk var mı ?
      Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Türkaygırı99
      Grimlabs yohimbine kullanan, deneyimleyen oldu mu daha önce aranızda? Tavsiye eder misiniz?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: dodoo
      Grimlabsdan "GRIMLABS UNDEAD POWERFUL SHRED STACK" adındaki ürünü satın almak istiyorum.
      Ama güvenilirliğinden emin değilim pct gerektirir mi veya steroide girer mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.