Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kosedekibalici

Grimlabs markası tüm ürün grupları hk. (tercih edilebilir mi?)

Önerilen İletiler

polatpr, Bir saat önce yazdı:

Bende kullanıyorum old iron yohambine memnunum

Biliyorum kanka zaten seni,, başarılar  diliyorum,, sürecini yakından takip ediyorum zaten  ortak arkadaş aracılığıyla 🙂 merakla bekliyorum sürecinin sonucunu 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

polatpr    24
GomuGomuFuseN, 43 dakika önce yazdı:

Biliyorum kanka zaten seni,, başarılar  diliyorum,, sürecini yakından takip ediyorum zaten  ortak arkadaş aracılığıyla 🙂 merakla bekliyorum sürecinin sonucunu 

Bakalım görücez teşekkürler hocam 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
polatpr, 10 saat önce yazdı:

Bakalım görücez teşekkürler hocam 

ne kadar alıyon ben yohimbine kafeine fasted kardiyo üstüne sigara içince çok çarpıntı yapıyor yarım alıyom 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Tuna59baba, 4 dakika önce yazdı:

ne kadar alıyon ben yohimbine kafeine fasted kardiyo üstüne sigara içince çok çarpıntı yapıyor yarım alıyom 

1 kapsül sabah

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
higgy    12
polatpr, 12 saat önce yazdı:

Yohimbine kutusunun arka kısmını atabilir misiniz hocam? Sorduğumda 9mg diyorlar, fazla değil mi kapsül başına?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Handler    1

grim 1 allinsups 2 sahte oğlu sahteler

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
utquu    0
polatpr, 23 saat önce yazdı:

dolulugundan emin misin yani hani kafeinle vs de alinabiliyo o etki o acidan soruyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
utquu, 6 saat önce yazdı:

dolulugundan emin misin yani hani kafeinle vs de alinabiliyo o etki o acidan soruyorum 

Emin değilim knk kafein olabilir ben yohambine başka marka kullanmadım 

higgy, 17 saat önce yazdı:

Yohimbine kutusunun arka kısmını atabilir misiniz hocam? Sorduğumda 9mg diyorlar, fazla değil mi kapsül başına?

Eve geçince atayım hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
utquu    0
polatpr, 6 dakika önce yazdı:

ne zamandir kullaniyosun etkisi en iyi bel olcusuyle anlasilir diye dusunuyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
utquu, 2 saat önce yazdı:

20 gündür clende var 10 gündür belde incelme var ama clen var dediğim gibi tek tek denemedim hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
higgy    12
polatpr, 2 saat önce yazdı:

Eve geçince atayım hocam

Teşekkürler hocam beklemedeyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
utquu, 3 saat önce yazdı:

belim 1 haftada 88den 86.8e indi kanka soruyodun sen bana redditten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
utquu    0
Tuna59baba, 9 dakika önce yazdı:

belim 1 haftada 88den 86.8e indi kanka soruyodun sen bana redditten

kanka sen bana olctum 88 cikti diyeli 2 gun olmus la daha 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
utquu, Şimdi yazdı:

kanka sen bana olctum 88 cikti diyeli 2 gun olmus la daha 

pazartesiden beri kullanıyom 1 gün off verdim su da attım biraz form daha keskinleşti kanka bu sabah tekrar ölçtüm belimi 86.8 çıktı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
higgy, Bir saat önce yazdı:

Teşekkürler hocam beklemedeyim.

17680682646698188028846181570740.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
utquu    0
Tuna59baba, 10 dakika önce yazdı:

pazartesiden beri kullanıyom 1 gün off verdim su da attım biraz form daha keskinleşti kanka bu sabah tekrar ölçtüm belimi 86.8 çıktı 

kanka peki alt karında azalma var mı harbi boyle aynadan bakinca gozle gorulur ve bunun yohimbine etkisi olduguna kesin emin misin 

polatpr, 6 dakika önce yazdı:

17680682646698188028846181570740.jpg

9mg dedigi ne oluyo hcl falan mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
utquu, 3 dakika önce yazdı:

evet yüzde 2 hcl işte 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
utquu, 8 dakika önce yazdı:

kanka peki alt karında azalma var mı harbi boyle aynadan bakinca gozle gorulur ve bunun yohimbine etkisi olduguna kesin emin misin 

Knk dediğim gibi clende kullanıyorum erime oluyo yavaş yavaş ama cleninde etkisi var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
utquu    0
polatpr, 17 saat önce yazdı:

Knk dediğim gibi clende kullanıyorum erime oluyo yavaş yavaş ama cleninde etkisi var 

peki cinsel olarak bi farklilik var mi hocam genelde sertlesme falan diyolar oyle de anlasilir dolulugu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
utquu, Bir saat önce yazdı:

peki cinsel olarak bi farklilik var mi hocam genelde sertlesme falan diyolar oyle de anlasilir dolulugu

Hocam ben dışardan testo alıyorum libido zaten tavan 😅 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1

WhatsAppImage2024-09-27at12.36.22.jpg?v=

Arkadaşlar uzun zamandır içinde dmaa olan bir preworkout/Supplement arıyorum tesadüfen grimlabsın bu ürününe denk geldim bu ürünü veya markayı kullanıp verim alan var mı aranızda yada içinde dmaa olan bir supplement önerebilecek olan varsa sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726

bu tip supplementler emin ol sağlığına zarar dışında hiç bir işe yaramayacaktır, kafein DMAA tarzı uyarıcılar kalbini büyütecektir. Kalp kası büyüdüğü zaman kalp kapakcığı zamanla yetersiz gelecektir, yani 30 ton taşıyan bir kamyona sen 50 ton yükler ve son devirde çalıştırırsan hararet yapıyorsa sen de kalp krizi geçirirsin. Geçmiş dönem vücut geliştirmecilerden ölenlere baktığın zaman genellikle organ büyümesinden kaynaklı ölümler oluşuyor. Ancak günümüzde bunu aştığımızı düşünüyorum. Anabolik steroidlerin sana yaratacağı en büyük yan etki belki jinekomasti, kıllanma, en babası psikolojik yan etkilerdir. Ancak bu tip uyarıcılar kullanarak kalbini riske atarsan ne yan etkiler yaşayacağını düşünemiyorum. Sağlığını bu kadar basit ve gereksiz bir şey için kaybetme. Son 2 senedir antrenmanlarımdan önce pre-workout bile kullanmıyorum çünkü bu işi disiplinli bir şekilde sürdürüyorum. Bu sporu bir iş haline getirdim, bence bunlardan medet ummak yerine bir şeyleri kafanda bitirmeye odaklanmalısın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1
Fuhrer, 9 dakika önce yazdı:

bu tip supplementler emin ol sağlığına zarar dışında hiç bir işe yaramayacaktır, kafein DMAA tarzı uyarıcılar kalbini büyütecektir. Kalp kası büyüdüğü zaman kalp kapakcığı zamanla yetersiz gelecektir, yani 30 ton taşıyan bir kamyona sen 50 ton yükler ve son devirde çalıştırırsan hararet yapıyorsa sen de kalp krizi geçirirsin. Geçmiş dönem vücut geliştirmecilerden ölenlere baktığın zaman genellikle organ büyümesinden kaynaklı ölümler oluşuyor. Ancak günümüzde bunu aştığımızı düşünüyorum. Anabolik steroidlerin sana yaratacağı en büyük yan etki belki jinekomasti, kıllanma, en babası psikolojik yan etkilerdir. Ancak bu tip uyarıcılar kullanarak kalbini riske atarsan ne yan etkiler yaşayacağını düşünemiyorum. Sağlığını bu kadar basit ve gereksiz bir şey için kaybetme. Son 2 senedir antrenmanlarımdan önce pre-workout bile kullanmıyorum çünkü bu işi disiplinli bir şekilde sürdürüyorum. Bu sporu bir iş haline getirdim, bence bunlardan medet ummak yerine bir şeyleri kafanda bitirmeye odaklanmalısın.

Hocam enerji veya motivasyonla ilgili bir sorunum yok sadece dmaa'nın hissiyatını merak ediyorum en son 6 ay önce aldım pre daha taş çatlasa 2 bilemedin 3 kere kullanmışımdır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44, 18 dakika önce yazdı:

Hocam enerji veya motivasyonla ilgili bir sorunum yok sadece dmaa'nın hissiyatını merak ediyorum en son 6 ay önce aldım pre daha taş çatlasa 2 bilemedin 3 kere kullanmışımdır 

Kendimden bir tavsiyede bulunayım. Nabız artışını çok severim. Kardiyolardan önce ara sıra yohimbine ve kafein kullanırım. Askerden geldikten sonra ''toplamda 7 aylık aradan sonra'' bir sabah yürüyüşe çıkmadan önce kafein ve yohimbine almıştım. Aylar sonra o nabız artışından aldığım keyfi anlatamam. Dmaa'nın muhtemelen daha büyük bir etkisi olacaktır. Bana kalırsa hiç bulaşma. Daha güvenli uyarıcılara yönel.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1
arnoldşıngırmıngır, 50 dakika önce yazdı:

Kendimden bir tavsiyede bulunayım. Nabız artışını çok severim. Kardiyolardan önce ara sıra yohimbine ve kafein kullanırım. Askerden geldikten sonra ''toplamda 7 aylık aradan sonra'' bir sabah yürüyüşe çıkmadan önce kafein ve yohimbine almıştım. Aylar sonra o nabız artışından aldığım keyfi anlatamam. Dmaa'nın muhtemelen daha büyük bir etkisi olacaktır. Bana kalırsa hiç bulaşma. Daha güvenli uyarıcılara yönel.

hocam ne olur sağlık tavsiyesi vermeyin sonuçta roid forumu burası tek merak ettiğim şey bu ürünün içeriği dolu mu değil mi,kullanan var mı,markadan memnun olan varmı içinde dmaa olan bir supplement kullanmış ve tavsiye edebilecek olan var mı tek istediğim şey bu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Rheiwa
      Merhaba,
      24 yaşındayım ve SARM kullanmak istiyorum fakat Türkiye'de de orijinal zor bulunuyor galiba. Bu yüzden orijinal SARMs nasıl temin edebilirim? Sol altta ki wp butonundan ORIJINAL SARM temin etme imkanım var mı? Varsa ortalama mk677 fiyatı nedir. Baktım ama fiyat göremedim, birde son olarak;
      GrimLabs Ruthless dolu mu?  instagram satıcıları var bu marka ürünleri Amerika'dan yani orijinal satıcıdan temin ettiğini söylüyor sizce nedir ne değildir? Ortalama fiyatı 60-62 dolar (60cap) yaklaşık 2100-2300 arası satıyor bahsettiğim hesap.
    • Yazan: Lapador
      Hepinize merhabalar,
      Forumda araştırma yaptığımda grimlabs markası için ya çok iyi ya çok kötü yorumlar gördüm bende alıp deneyerek burada detaylı bir günlük yapmaya karar verdim. Kendimi bildim bileli kiloluyum şu an salona gitmiyorum evde sabah yaptığım antrenmanla yetiniyorum, kas kütlesi gibi bı amacım yok sadece yağ oranı düşürme planım var.
      KULLANILAN ÜRÜNLER:
      Grimlabs yohimbine 10mg  Grimlabs shredder  Cinnatropin günlük 2ui SÜREÇ HAKKINDA FİKİRLERİM:
      Grimlabsları kendi sitesinden aldım direkt. 94 kiloyla başladım definasyona ilaçları 25.03.2025 de almaya başladım, bugün 3. Gün sabah 91.6 kg çıktım (muhtemelen neredeyse hepsi ödem) bu kısmı sürekli güncellerim. Öncelikle Shredder yani bence aşırı etkili eskiden kahvaltıda 8 tane yumurta+ yulaf yiyebilen ben dün sabah 3. Yumurtayı zar zor yedim eskiden her gün aburcubur yer üstüne yemekleri de bol bol yerdim şu an aburcubur düşününce canim gram çekmiyor 3 gündür yediğim tek sağlıksız şey küçük 1 tane bayram çikolatasi (evde çikolata falan oldu mu bitirene kadar duramazdim) yani cidden güzel işe yariyor. Yohimbine içinse yani baya terletiyor kalp atışı hızlanıyor vs ama daha önce hiç yohimbine kullanmadım o yüzden başka bı marka ile falan karşılaştıramıyorum ama memnunum. Cinnatropine gelirsek 2ui çok az diyenler gelmeden önce benim amacım yağ yakımı kas kütlesi koymak değil ha bide boy uzamasini desteklese tadından yenmez ama muhtemelen plaklarim kapandı zaten yine de hiç yoktan iyidir doluluk mevzusu içinde ürolojiye randevu altım ama 15 gün sonraya verdi randevuyu doluluğuna bakıcaz artık. Bu arada geçen sene grimlabs mk677 almıştım yani girdiğim ağırlıkların kilosu falan artmıştı ama içindeki mk677 mi bence şüpheli bence grimlabsda bazı ürünler doluyken bazıları (özellikle mk677 gibi hammaddesi pahalı ve kendine özgü etkileri olmayan ilaçlarda) zaten kim anlar diyip farklı bi ilaç yada boş yolluyor olabilirler. Kısaca shredder ve yohimbineden verim aldım ben burayı ara ara güncellerim etkilerini de yazmaya devam ederim. Not: Konuyu günlük olarak yaşadıklarımı yazmak için açtım konuyu benim yazdıklarıma bakarak hiç bişey satın almayın sorumluluk kabul etmiyorum kimsenin vebaline girmek, belasını almak istemiyorum.
    • Yazan: makro1178
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Görseldeki ürünü kullanan var mı ? Ne gibi avantajları var ve herhangi bir olumsuzluk var mı ?
      Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Türkaygırı99
      Grimlabs yohimbine kullanan, deneyimleyen oldu mu daha önce aranızda? Tavsiye eder misiniz?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: dodoo
      Grimlabsdan "GRIMLABS UNDEAD POWERFUL SHRED STACK" adındaki ürünü satın almak istiyorum.
      Ama güvenilirliğinden emin değilim pct gerektirir mi veya steroide girer mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.