Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kosedekibalici

Grimlabs markası tüm ürün grupları hk. (tercih edilebilir mi?)

Önerilen İletiler

M.O.K    78
mrfatbitc, 3 dakika önce yazdı:

Teşekkürler. Şansımı denerim ama göz göre göre insan sağlığı ile oynayıp dolandıran insanlardan pek cevap gelmez gibi.

Ben daha önce firmadakilerle rahatça iletişim kurmuştum ürünlerle ilgili. Mutlaka ulaşın firmaya, şikayet var gibi yerlere de iletin durumu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Zngrie    9
mrfatbitc, 1 saat önce yazdı:

Hiç bir değişiklik yok.
Bu da retanın son hali. Hiç güven vermiyor. Sanırım pazartesi kontrolden sonra direkt mounjaroya başlayacağım. Yani 3 kuruş para kazanmak için insan sağlığını tehlikeye atanlarda bildiği gibi olsunlar. 

Sakın kullanma hocam. Çin ürününe ulaşamıyorsan 10mg mounjaro ile başla 2.5mg doza bölerek her flakon 1 ay gider. Mounjaro 0.5 ml olarak yazsa da 0.6ml var içinde 15ünite çekerek kullanabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tony77    1

Grimlabs yohimbine almayı düşünüyordum ama çok da emin olamadım, bazıları memnun kalırken bazıları çalışmadığını söylüyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    78
tony77, 35 dakika önce yazdı:

Grimlabs yohimbine almayı düşünüyordum ama çok da emin olamadım, bazıları memnun kalırken bazıları çalışmadığını söylüyor.

Ben şu an kullanıyorum ve çalıştığına eminim ancak belli ki bir standart yok. O yüzden daha garanti markalara yönelin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    2

Yani ben anlamadım ben 3. kutu Retadayım ve etkisini çok iyi görüyorum. Hatta daha uygun fiyatlı diye ZPHC ye geçecektim fakat etkisi grimlabstaki gibi olur mu diye düşünüyordum. Ben şuana kadar grimlabstan ne aldıysam etkili oldu. Elimde 2 kutu daha Reta var onlar bittiğinden büyük ihtimal fiyat yüzünden zphc ye geçeceğim. T500 grimlabsın ki bitti arada çok fiyat farkı var diye Zphc t-500 aldım. Bpc-157 kullanıyorum ve inanılmaz etkisini gördüm 2 yıldır problem olan omuz kol sakatlığmı toparladı.

Büyük ihtimal ondada zphc nin wolwerine packine geçicem t500-bpc-157 karışık olan. Şuana kadar Grimlabsın sadece ipa-cjc1295 inde peptidinde hafif bir renk sonunu yaşadım. 2. kutuda o sorunda yok buarada ondada zpch ye geçtim fiyat farkı az olsa da flakonlar daha makul mg li

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tony77    1
M.O.K, 3 saat önce yazdı:

Ben şu an kullanıyorum ve çalıştığına eminim ancak belli ki bir standart yok. O yüzden daha garanti markalara yönelin

Garanti markalar derken, isim vermek yasak değilse belirtir misin? Çok hakim değilim markalara.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrfatbitc    0
mnefb, Bir saat önce yazdı:

Yani ben anlamadım ben 3. kutu Retadayım ve etkisini çok iyi görüyorum. Hatta daha uygun fiyatlı diye ZPHC ye geçecektim fakat etkisi grimlabstaki gibi olur mu diye düşünüyordum. Ben şuana kadar grimlabstan ne aldıysam etkili oldu. Elimde 2 kutu daha Reta var onlar bittiğinden büyük ihtimal fiyat yüzünden zphc ye geçeceğim. T500 grimlabsın ki bitti arada çok fiyat farkı var diye Zphc t-500 aldım. Bpc-157 kullanıyorum ve inanılmaz etkisini gördüm 2 yıldır problem olan omuz kol sakatlığmı toparladı.

Büyük ihtimal ondada zphc nin wolwerine packine geçicem t500-bpc-157 karışık olan. Şuana kadar Grimlabsın sadece ipa-cjc1295 inde peptidinde hafif bir renk sonunu yaşadım. 2. kutuda o sorunda yok buarada ondada zpch ye geçtim fiyat farkı az olsa da flakonlar daha makul mg li

Yani kötü batch falan diyeceğim bendekine ama bilemiyorum 3 gündür dünyayı tersten gördüm yani. allahtan 1.25 başlamıştım denemek için. Daha demin tekrar yürüyüşe çıktım geldim, geldikten 15 dk sonra 50 ye düştü. Ve şunu belirtmek istiyorum. Bunların hepsi %100 enjekte ettikten sonra oldu. İlaca başlamadan önce 2 hafta boyunca endokronolojiye gittim geldim tahliller için. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    88
gönderildi (düzenlendi)
mrfatbitc, 6 saat önce yazdı:

Teşekkürler. Şansımı denerim ama göz göre göre insan sağlığı ile oynayıp dolandıran insanlardan pek cevap gelmez gibi.

Şansını dene dava da edemezsin, bilir kişiyi raporu çıkmaz bu duruma, yapıcak birşey yok. Ben demiştim grimlabs alınmaz en basit ürünleri bile çalışmıyor diye 

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    2
mrfatbitc, 12 saat önce yazdı:

Yani kötü batch falan diyeceğim bendekine ama bilemiyorum 3 gündür dünyayı tersten gördüm yani. allahtan 1.25 başlamıştım denemek için. Daha demin tekrar yürüyüşe çıktım geldim, geldikten 15 dk sonra 50 ye düştü. Ve şunu belirtmek istiyorum. Bunların hepsi %100 enjekte ettikten sonra oldu. İlaca başlamadan önce 2 hafta boyunca endokronolojiye gittim geldim tahliller için. 

Öncelikle geçmiş olsun. Ben bu tarz takviyelere vücut reaksiyonum kötü olduğundan 250mcg başladım tabi onuda yanlış hesaplama ile 60 mcg falan vuruldum 2 hafta sonrasında çözünce 3. hafta 500mcg ve 4. hafta yeni Flakonda 1 mg kullandım ve iştahım direk kesildi.

İlk flakonu arkadaşımla ortak kullandık denebilir onun şişesinde de sizdeki gibi (sizdeki kadar çok olmasada) böle kalıntılar taneler gözükünce kullanmayı bıraktık. Yeni şişeye geçtim zaten o şişede 1 mg başladım.

İlk şişede/flakonda arkadaşım belli süre ilacı bakteriostatik su ile karıştırdıktan sonra belli süre dışarda bırakmış. Biz buna bağlamıştık bozulmayı sizde de benzer bir durum olmuş olaiblir mi? Birde ilk karıştırmada ben ipa-cjc de çok güçlü su bastığımdan çok fazla köpürme ve iç basınç oluştuğundan sorunla karşılaşmıştım.(şişeleri çalkalamayın özellikle deniyor)

Gene de siz grimlabsa ulaşıp fotoğrafı iletin ne diyeceklerini bende merak ediyorum. Diğer arkadaşıma Zphc aldık o zphc retadan memnun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrfatbitc    0

IMG_3150.thumb.jpg.40d9fe9adf0e4d53793b16b1f931b37c.jpg

Arkadaşlar güncelleme yapıyorum. Grimlabsın retasını almıştım. Ama aldıktan sonra şekerim 38e kadar düştü. 1 hafta içinde 5-6 kere ani düşüş yaşadım. Bugün endokronolojiye gittim.İğneyi olduktan 1 hafta sonra yani. İnsülin 300. allah bilir ilk alınca ne kadardı. Günde 3-4 kere şekerim 30-40 a düşüyordu.  iğne yapmadan önce kesinlikle böyle bir sıkıntı yoktu. bazı c-peptid gibi testler yapılmıyor. onlar içinde üni hastanesine gideceğim. özetle almayın aldırmayın. 

• Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    9
mrfatbitc, 3 saat önce yazdı:

Arkadaşlar güncelleme yapıyorum. Grimlabsın retasını almıştım. Ama aldıktan sonra şekerim 38e kadar düştü. 1 hafta içinde 5-6 kere ani düşüş yaşadım. Bugün endokronolojiye gittim.İğneyi olduktan 1 hafta sonra yani. İnsülin 300. allah bilir ilk alınca ne kadardı. Günde 3-4 kere şekerim 30-40 a düşüyordu.  iğne yapmadan önce kesinlikle böyle bir sıkıntı yoktu. bazı c-peptid gibi testler yapılmıyor. onlar içinde üni hastanesine gideceğim. özetle almayın aldırmayın. 

Geçmiş olsun, mounjaro ile devam etmeniz sağlığınız açısından daha iyi olabilir. Reta fazla kilo verdirse de tokluk açısından tirzenin oldukça gerisinde.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
godofdark    28

Yohimbine, ashwagandha , cardarine gibi ürünlerini kullanmıştım bence güzel çalışıyordu. Tabii aldığınız yerede bağlı bir durum bu piyasada kanal önemli. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tony77    1
gönderildi (düzenlendi)
M.O.K, 02.05.2026 - 18:15 yazdı:

Bugün ilk defa denedim, sabah açken 30 dk önce aldım ve kardiyo yaptım, nabız ve terleme güzeldi, kahvaltı ettim nabız dinlenirken hala 80-90 bandında gidiyor sizin de bu şekilde mi?

Nasıl bir etki hissetiniz. Aldığım marka başka bir marka. 

tarihinde tony77 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    78
tony77, 18 saat önce yazdı:

Bugün ilk defa denedim, sabah açken 30 dk önce aldım ve kardiyo yaptım, nabız ve terleme güzeldi, kahvaltı ettim nabız dinlenirken hala 80-90 bandında gidiyor sizin de bu şekilde mi?

Nasıl bir etki hissetiniz. Aldığım marka başka bir marka. 

Ben yohimbine in çalıştığını şu şekilde anlıyorum; komik gelecek belki ama yüksek eforlu setler sonrası tüylerim diken diken oluyor :) bir de vücut ısımın arttığını hissediyorum idmana başlamadan önce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tony77    1
M.O.K, 10.05.2026 - 06:45 yazdı:

Ben yohimbine in çalıştığını şu şekilde anlıyorum; komik gelecek belki ama yüksek eforlu setler sonrası tüylerim diken diken oluyor :) bir de vücut ısımın arttığını hissediyorum idmana başlamadan önce

Siz sanırım spor oncesi kullanıyorsunuz, ben sabah aç karnına kardiyo da deniyorum, dediğiniz etkileri kardiyo bittikten sonra hissediyorum.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrfatbitc, 02.05.2026 - 15:58 yazdı:

Hiç bir değişiklik yok.
Bu da retanın son hali. Hiç güven vermiyor. Sanırım pazartesi kontrolden sonra direkt mounjaroya başlayacağım. Yani 3 kuruş para kazanmak için insan sağlığını tehlikeye atanlarda bildiği gibi olsunlar. 

Grimlabstan bayağı alışverişim oldu açıkçası. Retatrutide satışa çıkar çıkmaz almıştım, bac water ile çözdüm, yinede %100 çözünmedi. Kar tanesi gibi kalmıştı. İlacı kullanmaya başladım. En son 3.hafta 2mg yaptım sıfır etki. Sadece karnım gurulduyordu. 1 saate geçiyordu. Karışımı fazla sarstığım için kendimi suçladım ama asla tekrar denemem. Hala buzdolabında duruyor senin şişeyle aynı görüntüde :D 

bu arada grimlabs'ın Yohimbine ve Sinister ürünleri gayet güzel çalışıyor. Ayrıca NAC'ı da ordan kullanıyorum ama Reta bende hayal kırıklığı oldu. Ashwaganda  ve Shredder olan ürünleri boş mesela, etki görmedim. Arkadaşım grim'in rad140 denedi onu beğenmişti. 

en son gkh-cu, cjc vs. peptitleri getirmişlerdi falan ama cesaret edipte para vermem, deneyemem. Çünkü pahalı olduğunu düşünüyorum. 

GHK-Cu 5 MG- 3990 TL
Reta 5 MG - 4250 TL ??? :D 
TIRZEPATIDE 5mg - 3490 TL
bide bunlara ek %10 indirimi var falan filan yine de ÇOK PAHALI. 

piyasada 
ZPHC 20mg reta 180$
Çin retası 30mg 150$ 
durumundayken , grimlabsın peptid'ini almak mantıksız kalıyor. Ordan reta alan birinin tek gerekçesi yeterince araştırmamış olmak. Bunu biliyorum çünkü  ben de bu hatayı yaptım ama bu forumu keşfettim, doğru ürüne ve satıcıya ulaşmayı öğreniyorum. Geç olsun, güç olmasın :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmrEEtutux    0

Merhabalar, bu markadan daha önce peptid kullanmış arkadaşlar varsa aydınlatabilir mi? İşe yarıyor mu etkisini gören var mı? Çünkü söveni de çok öveni de. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MRBİG.    0
EmrEEtutux, 2 saat önce yazdı:

Merhabalar, bu markadan daha önce peptid kullanmış arkadaşlar varsa aydınlatabilir mi? İşe yarıyor mu etkisini gören var mı? Çünkü söveni de çok öveni de. 

Ben grimlabstan retatrutide kullanmıştım 7 hafta kadar, şöyle söyleyeyim işe yaramasına yarıyor ama grimlabs pahalı senin yerinde olsam orjinal zphc marka peptid bulmaya çalışırım.

Grimlabsta güvenilirdir, mutlaka verim alırsın ama biraz fiyatları tuzlu onun 5 mg reta 4500 müydü neydi yanlış hatırlamıyorsam onun yerine 12mg 7000'e zphc çözersin.

Ben faydasını şöyle gördüm, iştah kesici etkisi olmadı ama insülinimin dengeli olmasını ve glukagon hormonunu aktif etmesinden dolayı da yağ yakımı olarak faydasını gördüm bugün 13.7 yağ oranındaysam retanın etkisi büyük.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmrEEtutux    0
MRBİG., 2 saat önce yazdı:

Ben grimlabstan retatrutide kullanmıştım 7 hafta kadar, şöyle söyleyeyim işe yaramasına yarıyor ama grimlabs pahalı senin yerinde olsam orjinal zphc marka peptid bulmaya çalışırım.

Grimlabsta güvenilirdir, mutlaka verim alırsın ama biraz fiyatları tuzlu onun 5 mg reta 4500 müydü neydi yanlış hatırlamıyorsam onun yerine 12mg 7000'e zphc çözersin.

Ben faydasını şöyle gördüm, iştah kesici etkisi olmadı ama insülinimin dengeli olmasını ve glukagon hormonunu aktif etmesinden dolayı da yağ yakımı olarak faydasını gördüm bugün 13.7 yağ oranındaysam retanın etkisi büyük.

Anladım, ya bu işlere daha yeni yeni girişeceğim için çok bilmiyorum ilk gördüğüme de atlamak istemiyorum satıcı konusunda çünkü daha önceden bu markanın sarmslarına çok laf gelmişti insan ister istemez peptidini görünce daha da tedirgin oluyor. Bu arada kullanmak istediğim kombinasyon ghk-cu ve cjc-1295 + ipamorelin blend.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MRBİG.    0
EmrEEtutux, Bir saat önce yazdı:

Anladım, ya bu işlere daha yeni yeni girişeceğim için çok bilmiyorum ilk gördüğüme de atlamak istemiyorum satıcı konusunda çünkü daha önceden bu markanın sarmslarına çok laf gelmişti insan ister istemez peptidini görünce daha da tedirgin oluyor. Bu arada kullanmak istediğim kombinasyon ghk-cu ve cjc-1295 + ipamorelin blend.

Bütçen varsa güzel kombinasyon, ghkcu cilt sağlığı anti aging tarafında etkili cjc1295 ve ipamorelin gh salgılama ve kas kütlesi için güzel bir seçenek. Grimlabstan almak zorunda değilsin eskiden bende grimlabstan almalıyım diye düşünürdüm ama cidden onlardan daha uygun alternatifler var araştırırsan görürsün. Burada isim veremiyorum ama internette az araştırma yaparsan orjinal yurtdışı malı getirip satanlar var. Lawless labs,zphc,warrior labs,freedom research,purchasepeptidesco gibi markaların peptidlerini bulursun ve hepside orjinal.

Ben daha önce bir arkadaştan 2 kez rad140 ödünç alıp girmiştim o da grimlabsındı mesela şöyle söyleyeyim bende işe yaramıştı hayatımda unutamayacağım adele sertliği,su atımı ve pump hissini yaşamıştım. Kiminde çalışır kiminde çalışmaz bende çalıştığı için alabilirsin derim. Ha ama onlarda babamın oğlu değil sonuçta, dediğim gibi daha uygun alternatifler var. Karar sana kalmış. Ha ama şöyle birşey de var grimlabs dediğim gibi gerçekten pahalı, ben grimlabs almam mesela bana soracak olursan. ZPHC,lawless labs almak daha mantıklı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmrEEtutux    0
MRBİG., Bir saat önce yazdı:

Bütçen varsa güzel kombinasyon, ghkcu cilt sağlığı anti aging tarafında etkili cjc1295 ve ipamorelin gh salgılama ve kas kütlesi için güzel bir seçenek. Grimlabstan almak zorunda değilsin eskiden bende grimlabstan almalıyım diye düşünürdüm ama cidden onlardan daha uygun alternatifler var araştırırsan görürsün. Burada isim veremiyorum ama internette az araştırma yaparsan orjinal yurtdışı malı getirip satanlar var. Lawless labs,zphc,warrior labs,freedom research,purchasepeptidesco gibi markaların peptidlerini bulursun ve hepside orjinal.

Ben daha önce bir arkadaştan 2 kez rad140 ödünç alıp girmiştim o da grimlabsındı mesela şöyle söyleyeyim bende işe yaramıştı hayatımda unutamayacağım adele sertliği,su atımı ve pump hissini yaşamıştım. Kiminde çalışır kiminde çalışmaz bende çalıştığı için alabilirsin derim. Ha ama onlarda babamın oğlu değil sonuçta, dediğim gibi daha uygun alternatifler var. Karar sana kalmış. Ha ama şöyle birşey de var grimlabs dediğim gibi gerçekten pahalı, ben grimlabs almam mesela bana soracak olursan. ZPHC,lawless labs almak daha mantıklı 

Siteler ve diğer satıcılara baktım ama güven vermiyor sanırım grimlabs'ı bir deneyeceğim zphc çok aradım ama ya inanılmaz pahalı fiyatlara satılıyor ya da orijinal kutularıyla uyuşmuyor malesef.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makinist    11
EmrEEtutux, 01.06.2026 - 13:29 yazdı:

Siteler ve diğer satıcılara baktım ama güven vermiyor sanırım grimlabs'ı bir deneyeceğim zphc çok aradım ama ya inanılmaz pahalı fiyatlara satılıyor ya da orijinal kutularıyla uyuşmuyor malesef.

bu kadar muhabbetin üstüne grimlabsi bir deneyeceğim çok çaresizce geldi dostum hiç kullanmamaya ne dersin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    10
mnefb, 2.05.2026 - 21:15 yazdı:

Tr sitesinden aldın bide koruyucularını almayı düşünüyorum berberis karaciğer koruyucu felan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    2
Melihcdmr, 03.06.2026 - 17:06 yazdı:

Tr sitesinden aldın bide koruyucularını almayı düşünüyorum berberis karaciğer koruyucu felan

Koruyucuların işe yarayıp yaramadığnı kan testi hariç anlamak zor. Ben kullandım böbrek karaciğer koruyucusunu. Bunların dışında bir pct ürünü var ben ondan baya memnun kaldım. Reborn adı içinde güzel bir karışım var.

Ben karaciğer için ayrıca milk thistle da alıyorum Nutraxin marka.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Rheiwa
      Merhaba,
      24 yaşındayım ve SARM kullanmak istiyorum fakat Türkiye'de de orijinal zor bulunuyor galiba. Bu yüzden orijinal SARMs nasıl temin edebilirim? Sol altta ki wp butonundan ORIJINAL SARM temin etme imkanım var mı? Varsa ortalama mk677 fiyatı nedir. Baktım ama fiyat göremedim, birde son olarak;
      GrimLabs Ruthless dolu mu?  instagram satıcıları var bu marka ürünleri Amerika'dan yani orijinal satıcıdan temin ettiğini söylüyor sizce nedir ne değildir? Ortalama fiyatı 60-62 dolar (60cap) yaklaşık 2100-2300 arası satıyor bahsettiğim hesap.
    • Yazan: Lapador
      Hepinize merhabalar,
      Forumda araştırma yaptığımda grimlabs markası için ya çok iyi ya çok kötü yorumlar gördüm bende alıp deneyerek burada detaylı bir günlük yapmaya karar verdim. Kendimi bildim bileli kiloluyum şu an salona gitmiyorum evde sabah yaptığım antrenmanla yetiniyorum, kas kütlesi gibi bı amacım yok sadece yağ oranı düşürme planım var.
      KULLANILAN ÜRÜNLER:
      Grimlabs yohimbine 10mg  Grimlabs shredder  Cinnatropin günlük 2ui SÜREÇ HAKKINDA FİKİRLERİM:
      Grimlabsları kendi sitesinden aldım direkt. 94 kiloyla başladım definasyona ilaçları 25.03.2025 de almaya başladım, bugün 3. Gün sabah 91.6 kg çıktım (muhtemelen neredeyse hepsi ödem) bu kısmı sürekli güncellerim. Öncelikle Shredder yani bence aşırı etkili eskiden kahvaltıda 8 tane yumurta+ yulaf yiyebilen ben dün sabah 3. Yumurtayı zar zor yedim eskiden her gün aburcubur yer üstüne yemekleri de bol bol yerdim şu an aburcubur düşününce canim gram çekmiyor 3 gündür yediğim tek sağlıksız şey küçük 1 tane bayram çikolatasi (evde çikolata falan oldu mu bitirene kadar duramazdim) yani cidden güzel işe yariyor. Yohimbine içinse yani baya terletiyor kalp atışı hızlanıyor vs ama daha önce hiç yohimbine kullanmadım o yüzden başka bı marka ile falan karşılaştıramıyorum ama memnunum. Cinnatropine gelirsek 2ui çok az diyenler gelmeden önce benim amacım yağ yakımı kas kütlesi koymak değil ha bide boy uzamasini desteklese tadından yenmez ama muhtemelen plaklarim kapandı zaten yine de hiç yoktan iyidir doluluk mevzusu içinde ürolojiye randevu altım ama 15 gün sonraya verdi randevuyu doluluğuna bakıcaz artık. Bu arada geçen sene grimlabs mk677 almıştım yani girdiğim ağırlıkların kilosu falan artmıştı ama içindeki mk677 mi bence şüpheli bence grimlabsda bazı ürünler doluyken bazıları (özellikle mk677 gibi hammaddesi pahalı ve kendine özgü etkileri olmayan ilaçlarda) zaten kim anlar diyip farklı bi ilaç yada boş yolluyor olabilirler. Kısaca shredder ve yohimbineden verim aldım ben burayı ara ara güncellerim etkilerini de yazmaya devam ederim. Not: Konuyu günlük olarak yaşadıklarımı yazmak için açtım konuyu benim yazdıklarıma bakarak hiç bişey satın almayın sorumluluk kabul etmiyorum kimsenin vebaline girmek, belasını almak istemiyorum.
    • Yazan: makro1178
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Görseldeki ürünü kullanan var mı ? Ne gibi avantajları var ve herhangi bir olumsuzluk var mı ?
      Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Türkaygırı99
      Grimlabs yohimbine kullanan, deneyimleyen oldu mu daha önce aranızda? Tavsiye eder misiniz?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: dodoo
      Grimlabsdan "GRIMLABS UNDEAD POWERFUL SHRED STACK" adındaki ürünü satın almak istiyorum.
      Ama güvenilirliğinden emin değilim pct gerektirir mi veya steroide girer mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.