Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

facelessvoid

Kullanıp verim aldığınız en iyi 3 marka?

Önerilen İletiler

Fuhrer    138
matiquew133, 6 dakika önce yazdı:

evde üretmek kimya vs bilmeyen birisi için imkansız.

evde üretmek için hiçbir yerde kaynak yok cidden. hammaddeyi de nasıl getiricez hocam

kaynak var, üretim şeklini de biliyorum. ancak buraya yazmak yasaktır, tıpkı preworkout hazırlar gibi hazırlayabiliyorsun. Bir tencere, termometre, hassas terazi benzyl alkol benzyl bezonat hammadde ve üzüm çekirdeği yağı ve bir kaç nesne daha yeterli olacaktır. Testosteron, deca gibi ürünleri pişirmediklerini duymuştum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

matiquew133    8
Fuhrer, 30 dakika önce yazdı:

kaynak var, üretim şeklini de biliyorum. ancak buraya yazmak yasaktır, tıpkı preworkout hazırlar gibi hazırlayabiliyorsun. Bir tencere, termometre, hassas terazi benzyl alkol benzyl bezonat hammadde ve üzüm çekirdeği yağı ve bir kaç nesne daha yeterli olacaktır. Testosteron, deca gibi ürünleri pişirmediklerini duymuştum

hazırlaması kolay evet ama hammaddeyi üretmek sıkıntı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    138
matiquew133, 6 dakika önce yazdı:

hazırlaması kolay evet ama hammaddeyi üretmek sıkıntı

hammaddeyi üretemezsin, satın alırsın. O üretim dünyada belki 1 veya 2 firma üretiyordur. Hatta Trenbolone'yi Finasteride'den sentezliyorlar. O derece zor üretimler var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    8
Fuhrer, 5 dakika önce yazdı:

hammaddeyi üretemezsin, satın alırsın. O üretim dünyada belki 1 veya 2 firma üretiyordur. Hatta Trenbolone'yi Finasteride'den sentezliyorlar. O derece zor üretimler var.

testosteron hammaddesi fiyatları nedir bilginiz var mı hocam? bir satıcı 100g ye 100 dolar diyor diğeri 50gram için 850 euro istiyor :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    138
matiquew133, 1 dakika önce yazdı:

testosteron hammaddesi fiyatları nedir bilginiz var mı hocam? bir satıcı 100g ye 100 dolar diyor diğeri 50gram için 850 euro istiyor :D

kilosu 150 dolar civarı, kaçıncı elden aldığına bağlı. Janoshik testine gönderebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    8
Fuhrer, Şimdi yazdı:

kilosu 150 dolar civarı, kaçıncı elden aldığına bağlı. Janoshik testine gönderebilirsin.

gümrükten geçmez değil mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    138
matiquew133, Şimdi yazdı:

gümrükten geçmez değil mi?

gümrük işleri sıkıntılı değil pek, bildir alacağın kişiye protein tozu kutusu ve ufak bir faturalandırma yapsın. %40 vergi ödersin gümrükte

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    8
Fuhrer, Şimdi yazdı:

gümrük işleri sıkıntılı değil pek, bildir alacağın kişiye protein tozu kutusu ve ufak bir faturalandırma yapsın. %40 vergi ödersin gümrükte

nasıl bir faturalandırma yapacak ki hocam neyi kapsayacak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    138
matiquew133, Şimdi yazdı:

nasıl bir faturalandırma yapacak ki hocam neyi kapsayacak

Gümrükte ürüne ve faturasına bakıyorlar, faturaya herhangi bir supplement faturası koysa bile kâfi. Gümrük ürüne bakmıyor, sadece alacağı paraya bakıyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    8
Fuhrer, Şimdi yazdı:

Gümrükte ürüne ve faturasına bakıyorlar, faturaya herhangi bir supplement faturası koysa bile kâfi. Gümrük ürüne bakmıyor, sadece alacağı paraya bakıyor.

indiamart'dan alınmaz değil mi? Çoğu güven vermiyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    138
Tony Montana, 25.01.2025 - 19:33 yazdı:

Yine noxy daha okay kalıyor hocam ya

neyse bu nessie çalışırsa iyi olacak 😅

@Fuhrer den iyi haberi bekliyoruz 

6797f232c43c1_WhatsAppImage2025-01-27at23_52_30.thumb.jpeg.f115ae3234b8cc5977df1ed800870416.jpeg

Ürünüm geldi, satıcı gayet güzel dilli ve profesyonelce yaklaşıyor. Ufak bir konuşmamız geçti, kendisi bana güven aşıladı. Ürün enjeksiyonu da sorunsuz geçti gayet güzel.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    517
Emin982, Şimdi yazdı:

Renginden belli zehir bu deli çalışır diyorum

Bir de bu kadar umut bağladık bomboş çıkıyormuş 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
Adrian, 19.01.2025 - 20:59 yazdı:

Bu konulara ve detaylara girmek forumda yasak. farmakolojiye ayrılan bütçe iyi ise hiç instagramda macera aramadan burak hocayla iletişime geçebilirsiniz :) 

ilk el satıcısını buldum nessie nin B|

6arrows, 18.01.2025 - 12:43 yazdı:

iranlılar üretiyor diye biliyorum üretim yeri burası da olabilir ama.

buldum satıcısını baya uygun fiyat verdi bakalım denicem paylaşırım etkilerini

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    48
SERKO, Şimdi yazdı:

Bulmana çok sevindim, nessie den sonra hep iran ilaçları ile çalışmak isteyeceksin. :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
falcon    18
Adrian, Bir saat önce yazdı:

Bulmana çok sevindim, nessie den sonra hep iran ilaçları ile çalışmak isteyeceksin. :) 

Sen kullanıyor muydun ? Nelerini kullandın ve nasıllardı özetler misin 

tarihinde falcon tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    138
SERKO, 6 saat önce yazdı:

fiyatlar çok uygun hocam, hangi ürünlerini satın aldınız?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    151
Adrian, 2 saat önce yazdı:

bir iki iran ürünü daha var ama ismini falan daha önce hiç duymadım fiyatları uygun denenebilir aslında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    517
6arrows, Şimdi yazdı:

bir iki iran ürünü daha var ama ismini falan daha önce hiç duymadım fiyatları uygun denenebilir aslında

Bu adam 8$’a İran enantat satıyor. Düşünsene tavuk dürüm parası 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    151
Tony Montana, 6 dakika önce yazdı:

Bu adam 8$’a İran enantat satıyor. Düşünsene tavuk dürüm parası 

sizin orda dürüm biraz pahalıymış brom 😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
Adrian, 2 saat önce yazdı:

Bakalım nasılmis bu nessie

Fuhrer, 39 dakika önce yazdı:

fiyatlar çok uygun hocam, hangi ürünlerini satın aldınız?

Tren enant ve cypionate aldım günlük acicam tüm trenbolone deneyimlerimi anlaticam

• Beğen 3
  • Minnettarım 1
  • Tamam 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    517
6arrows, Bir saat önce yazdı:

sizin orda dürüm biraz pahalıymış brom 😂

İstanbul, insanın ruhunu emiyor ruhunu 😅

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: owlimagine
      Arkadaşlar merhaba, selamlar.
      Konu benle ilgili değil babamla ilgili 58 yaşında omuzunda yırtılma var ameliyat olması gerekiyor doktor kolajen önermiş condurax iyi midir kullanan var mıdır yorumları bekliyorum bir de kolajen önerisi varsa çok iyi olur.  
    • Yazan: Ilyar
      Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
      Aranıza yeni katıldım ve bazı sorularım var! Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
      SORULARIM:
      HANGİ MARKA STEROİD TERCİH ETMELİYİM? EN İYİ OLARAK NİTELENDİRİLEN MARKALAR HANGİLERİ? MARKA TERCİHİNDE BULUNMADAN NELERE DİKKAT ETMELİYİM? Tüm cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: dips enjoyer
      İyi günler hocalarım,
      Yurtdışından sipariş vermek üzere marka arıyorum da..
      Bu markaya ne dersiniz daha önce kullanan var mı? 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: prisma
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Only testo ilerlediğim bu süreçte (iran enanthate 500mg) birinci ayımı geçtim ve yakın zamanda devlette test vericem. Testi burada paylaşmayı düşünüyorum zaten. testten sonra kürüme bir ilaç daha eklemek istiyorum. Amacım hızlı güç ve hacim kazanmak bunun için hangi ilaç daha iyi olur. birde ulaşabildiğim bu markalardan hangisini önerirsiniz satıcıları isim vermiyorum ama sosyal medyada zaten bu markaları satan bilindik satıcılar. forumda bu markalar hakkındaki konuları okudum bazısı bende çalıştı dolu diyor bazısı çöz diyor o yüzden güncel olarak tekrar sormak istedim.
      DÜŞÜNDÜĞÜM MARKALAR:
      hellas overdose evogen pmc swiss dek pharma Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Cukurrrr
      Arkadaşlar Merhaba,
      20 haftalık bir bulk kürü planlaması yaptım kendime ve bulk kürüm yaklaşık 5-6 hafta sonra bitecek.
      BULK KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Kullanıyorum sadece, ama şuan ki kullandığım markadan pek verim aldığım söylenmez yani boldenone pek steril gelmedi bana.
      Cruise yapıp definasyon kürü yapacağım kürümde ise;
      DEFİNASYON KÜR PLANLAMAM:
      Hgh Fragment Masteron Testosteron Enanthate Kullanacağım ancak malum tr piyasasında güvenebileceğimiz marka pek yok bunları göz önünde bulundurarak hangi markayı kullanmamı önerirsiniz şu anki kullandığım ürünü de görsel olarak ekledim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.