Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Türkaygırı99

Uygun fiyata önereceğiniz protein tozu var mı?

Önerilen İletiler

SERKO    1.082
Türkaygırı99, 6 dakika önce yazdı:

Merhaba İyi günler uygun fiyata önereceğiniz protein tozu var mı?

nutrade whey gayet iyidir 66 servis 1800 1900 tl civarlarında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
67impala    10

ssn de indirim var quadrolari guzel tam anlamiyla fiyat performans

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben SSN alıyorum. Servis başı fiyatı ve wpc80 hammaddesi ile fazlasıyla ön plana çıkıyor. 200 servis 1 kg creatine ürününe de göz atmanı tavsiye ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404

Bence scitec ithal mal olmasına rağmen fiyatı çok iyi hem güvenilir

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    18
Türkaygırı99, 10.01.2025 - 11:38 yazdı:

Merhaba İyi günler uygun fiyata önereceğiniz protein tozu var mı?

ssnde kodla beraber çok uyguna yüksek servisli supplement alabiliyorsun hocam bi göz gezdir derim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
EmreGundi, 2 saat önce yazdı:

Bence scitec ithal mal olmasına rağmen fiyatı çok iyi hem güvenilir

bugün çikolatalısı elime geldi. Sos olarak baya yoğun tadı var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    18
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

memnun kaldınız mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404
the_escobar, 6 dakika önce yazdı:

Suyu arttırın nesquik gibi tadi var evet alışınca o nesquik tadını bir daha alamıyorsunuz 🥲

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
ahmettones, Bir saat önce yazdı:

memnun kaldınız mı

evet tadı geçerli, emre'nin dediği gibi ithal olup en uygun markalardan biri. 

EmreGundi, Bir saat önce yazdı:

Suyu arttırın nesquik gibi tadi var evet alışınca o nesquik tadını bir daha alamıyorsunuz 🥲

suyu arttırsam çok sıvı olacak gibi, kekin üstünde sıkıntı olabilir 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    108

tat sorunu yoksa ben SSN önerirrim. Peynir suyunu hissettiriyor biraz ama benim düşüncem gerçekten kaliteli bir toz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198

Scitec tek gecerim tad ve güvenilirlik olarak ssn falan yerli mal içindeki protein degerlerine asla güvenmem sahsen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.082

xtreme nitruiton fiyatları çok uygun 

ayrıca bu markanın pre si çok iyi tavsiye ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

uygun fiyatlı bir şey arıyorsan supplementler kendi whey protein tozu baya iyi, bir de hardline whey 3matrixe bak derim (tabii düşük gramajlı olan)  ikisi de fiyat-performans açısından güzel. ikisini dönüşümlü kullanmak da mantıklı olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
arnoldşıngırmıngır, 2 saat önce yazdı:

SSN çok iyi gerçekten. 2 yıldır düzenli kullanıyorum.

Bu ssn gercekten protein tozu mu 😀 fiyatlara göre  düşündürüyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
volken    1
the_escobar, 24.08.2025 - 06:04 yazdı:

optimum'un cookies & cream aromalı wheyini deneyen var mı? Aromasını merak ediyorum uyguna buldum

hocam overrated umduğunu bulamazsın pek,çok yoğun tadı bişeye benzemiyo

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
volken, 18 dakika önce yazdı:

hocam overrated umduğunu bulamazsın pek,çok yoğun tadı bişeye benzemiyo

şuan çikolatasını kullanıyorum gayet geçerli bence ya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
yalvaç, 29.07.2025 - 11:58 yazdı:

supplementlerin protein tozu iyi bence tuzlu karamelli tavsiye ederim. 

Optimum whey 5300 tl diyorlar ortalama 93 £ ama aynı ürün ingilterede hernere gidersen git 70 £. Gerçekten iyice boku çıktı ülkenin. 10 k sterlin parayı gidin kredi çekin kaçın ingiltereye yada amerikaya. Bu neylan böyle yaşadıklarınız. Burda biz bir yemek parasına protein tozu alıyoruz. Etin kilosu 9-10 £ ben günlük 140 £ alıyorum. 1 Günlügümle ben hem spor salonumu ödüyorum hemde whey, pre-workout ve 3 kilo badem alıyorum. Boşverin ülke yanarsa yansın siz kendinizi kurtarın vallahi bu dünyanın tekrarı yok cidden yazıklar olsun bu ülkenin gençlerinin bir yere gelmesini istemiyorlar.

the_escobar, 24.08.2025 - 06:04 yazdı:

optimum'un cookies & cream aromalı wheyini deneyen var mı? Aromasını merak ediyorum uyguna buldum

Kanka bende 3 ay önce baya bi indirimi var diye amazondan 1 kutu aldım. Tadı igrençki ne igrenç. Ben nefret ettim sen begenirsin bişi diyemem ama gerçekten çok pişman oldum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
ArdaKarakurt, 3 saat önce yazdı:

Kanka bende 3 ay önce baya bi indirimi var diye amazondan 1 kutu aldım. Tadı igrençki ne igrenç. Ben nefret ettim sen begenirsin bişi diyemem ama gerçekten çok pişman oldum.

yok kanka o topa girmedim zaten. 2 tane çikolatalı uyguna denk getirip aldım, şimdi bitmek üzere. Dün de 2 kiloluk scitec çikolatalı sipariş ettim, baya uyguna geldi kaliteli hemde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp