Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

frkn.uzunm

Durduk yere karnım şişiyor! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

frkn.uzunm    3

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Nasıl yazsam bilemedim ama, durduk yere karnım şişiyor. Yemek yemesem dahi. Sinirlilik halinde balon gibi oluyorum. Belirli süre yeşilliği kesmeden devam ettim ama sonuç değişmedi. Bu olay beni çok fazla olumsuz etkiliyor. Kilomun pek olmadığı dönemlerde hatlarım belirgin olmasına rağmen yine aynı sorunu yaşıyordum(75kg) Bunun için devlet hastanesine gittiğimde pek ilgilenmeden direkt 2 kutu hap verdiler. Onlarda pek işe yaramadı. İmkanlar pek kısıtlu olduğu için özele de gidemedim.

Siz arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

6arrows    127

laktoz veya gluten hassasiyeti olabilir. gaz yapan yiyecekler de olabilir. yediklerini gözden geçir ve yemekleri çok hızlı yeme, probiyotik al, bol su tüket gün içinde

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
frkn.uzunm    3
6arrows, 17 dakika önce yazdı:

laktoz veya gluten hassasiyeti olabilir. gaz yapan yiyecekler de olabilir. yediklerini gözden geçir ve yemekleri çok hızlı yeme, probiyotik al, bol su tüket gün içinde

Probiyotik için önerdiğin bir ürün var mı hocam. Ekstra olarak laktoz veya glutensiz ürünler tüketmeme rağmen sorunum devam ediyor. Bu iş için özele gitmem gerekecek galiba bana ne kadara patlar acaba

Tony Montana, 16 dakika önce yazdı:

Hocam yediğin her şeyi detaylı yazar mısın 

Tavuk, marul, yumurta, ara ara sebzeli sade haşlanmış makarna. Siyez bulguru, salatalık, somon, rutin olarak bunları tüketiyorum. Bunların dışına nadir çıktığım oluyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    394
frkn.uzunm, 16 dakika önce yazdı:

Probiyotik için önerdiğin bir ürün var mı hocam. Ekstra olarak laktoz veya glutensiz ürünler tüketmeme rağmen sorunum devam ediyor. Bu iş için özele gitmem gerekecek galiba bana ne kadara patlar acaba

Tavuk, marul, yumurta, ara ara sebzeli sade haşlanmış makarna. Siyez bulguru, salatalık, somon, rutin olarak bunları tüketiyorum. Bunların dışına nadir çıktığım oluyor

Anladım, bu tükettiklerin arasında intolerans yaşadığın bi besin olabilir. Tavsiyem şüphelendiklerini beslenmenden çıkar ve 1 hafta hiç onları yeme. Bu şekilde deneye yanıla bulabilirsin veya bütçen var ise gıda intölerans testi öneririm, kesin çözüm olur 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    13
frkn.uzunm, 5 saat önce yazdı:

Makarna ve Siyez Bulgurunu Çıkarıp Yerine Pirinç Kullan Paketlenmiş Gıdaları Yeme 2 Hafta Takip Et Büyük İhtimal Gluten Hassasiyetin Var Makarna Ve Bulgurdada Gluten Mevcut Bende Gluten Sorunu Yaşıyorum Gluteni Kesince Sorun Ortadan Kalktı.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    908
frkn.uzunm, 4 saat önce yazdı:

makarna ve siyez bulguru yapar özellikle bulgur..

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tribal    4

bu sorun bendede oluyor hocam özellikle prinç yedigim zaman haşlanmış patates yedigimde hiç sorun olmuyor gıda toleransı ile ilgili galiba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    13
Tribal, Bir saat önce yazdı:

bu sorun bendede oluyor hocam özellikle prinç yedigim zaman haşlanmış patates yedigimde hiç sorun olmuyor gıda toleransı ile ilgili galiba

Patates ve pirinçde gluten bulunmaz o yüzden sorun yaşamıyorsun. Paketli tüm gıdaların yüzde 99 unda gluten var. Dikkat etmek lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tribal    4
hascey27, 5 dakika önce yazdı:

Patates ve pirinçde gluten bulunmaz o yüzden sorun yaşamıyorsun. Paketli tüm gıdaların yüzde 99 unda gluten var. Dikkat etmek lazım.

pirinçte yaşıyorum en büyük sıkıntıyı zaten  patateste hiç yaşamıyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RelXenUm    4
Tribal, 2 dakika önce yazdı:

Aynı sorunu yaşıyorum pirinç yediğimde hayatım kararıyor, patates kurtarıcım oldu.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
frkn.uzunm    3
hascey27, 6 saat önce yazdı:

Makarna ve Siyez Bulgurunu Çıkarıp Yerine Pirinç Kullan Paketlenmiş Gıdaları Yeme 2 Hafta Takip Et Büyük İhtimal Gluten Hassasiyetin Var Makarna Ve Bulgurdada Gluten Mevcut Bende Gluten Sorunu Yaşıyorum Gluteni Kesince Sorun Ortadan Kalktı.

Pirinçler farkediyor mu. Basmati mi önerirsin direkt baldo mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MainEK    9
Tribal, 2 saat önce yazdı:

Ayni sorunu patateste yaşıyorum bir avuç haşlanmış,firin,kızarmış patates yesem karnım acayip şişiyor sürekli pirinç - yulaf - mısır unu dönüyorum ve patates zorunda kalmadıkça yemiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.924

Gıda intelorans testi, mümkün olduğunda herkesin yaptırması gereken ve bir çok beslenme kaynaklı sorunun yaşanmaması adına çok gereklidir.Şimdi saçtan bile yapılabiliyor, doğruluk oranı % 90 nın üstünde üstelik...

Geçen yıl fırsatını bulup yaptırdığımda, güvenli zannettiğim bir çok gıdaya alerjim olduğunu ve histamin/antikor ürettiğimi anladım...

Tüm buğday ürünleri (bulgur irmik makarna nişasta vb.), nohut, yer fıstığı, muz, karnıbahar, lahananın her çeşiti, domates, sarımsak ve çay...Hayatımdan komple çıktı :)

tarihinde metinav tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    32
metinav, 10 dakika önce yazdı:

Gıda intelorans testi, mümkün olduğunda herkesin yaptırması gereken ve bir çok beslenme kaynaklı sorunun yaşanmaması adına çok gereklidir.Şimdi saçtan bile yapılabiliyor, doğruluk oranı % 90 nın üstünde üstelik...

Geçen yıl fırsatını bulup yaptırdığımda, güvenli zannettiğim bir çok gıdaya alerjim olduğunu ve histamin/antikor ürettiğimi anladım...

Tüm buğday ürünleri (bulgur irmik makarna nişasta vb.), nohut, yer fıstığı, muz, karnıbahar, lahananın her çeşiti, domates, sarımsak ve çay...Hayatımdan komple çıktı :)

Hocam bu testi bende yaptırmayı düşünüyordum. En sağlıklı şekilde hangi yoldan yapabiliriz tavsiyeniz var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.924
the_escobar, 3 dakika önce yazdı:

Hocam bu testi bende yaptırmayı düşünüyordum. En sağlıklı şekilde hangi yoldan yapabiliriz tavsiyeniz var mı?

Sana kalmış, ulaşabildiğin en yakında ve yüksek doğruluğa sahip herhengi bir seçenek olabilir...

Ben saçtan yapılan testi tercih ettim.Bir üniversitenin bünyesinde/onayında hazırlanmış uygulamaydı, güven verici olduğundan tercih ettim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
frkn.uzunm    3
metinav, 24 dakika önce yazdı:

Abi ne kaldı geriye 🤣

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    32
metinav, 10 dakika önce yazdı:

Sana kalmış, ulaşabildiğin en yakında ve yüksek doğruluğa sahip herhengi bir seçenek olabilir...

Ben saçtan yapılan testi tercih ettim.Bir üniversitenin bünyesinde/onayında hazırlanmış uygulamaydı, güven verici olduğundan tercih ettim.

Hocam sosyal medyada önüme çıkıyor saç telinizi gönderin yapalım diye. 3 4k bandında ortalama. Siz de bunun gibi mi yapmıştınız?

Ekleme: Gedik üni kapsamında olan sanırım.

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mümkün olduğunca hangi besinlerin rahatsızlık verdiğini takip et, vücudunu dinle. süt ürünleri, gluten veya belirli sebzeler şişkinliği artırabiliyor. stres ve sinirlilik hâli de sindirim sistemini olumsuz etkileyebiliyor.  buna rağmen devam ediyosa bromelain kullanıyorum ben bana iyi geldi ama tabii doktora sormadan kullanmak ne kadar güvenilir bilemem istersen bi içeriğine bak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: anak1nskyw4lk3r
      Selamlar. 6 aylık Test e + Bolde kürü sonrası 21 günlük 1 Klomen 1 Tamo PCT sürecimin 15. günündeyim. Testisler düzeldi, ereksiyon var. Fakat; kasığım ve karnımın birleştiği kısım, resmen şişti. Kasığımdan elimi yukarı doğru götürdüğümde, çıkıntı var. Tam olarak alt karnımda. Yaklaşık 3 gündür var ve öksürdüğümde ya da sert hareket yaptığımda o bölge acıyor hafif hafif. Klomenin yan etkilerinde karında sıvı toplanması olduğunu okudum. Sebebi bu mudur? 
      Teşekkürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.