Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ozgursc1

Ilk kürüme gireceğim! önerilerinize ihtiyacım var! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

ozgursc1    2

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

110 kilodan 71 kiloya düştüm 15 cm boyum uzadığı için çok az bi deri sarkması var ancak şöyle bir durum var bana sustanon rimo önerdiler ama su tutuyormuş anlatıldığı ve araştırdığım kadarıyla temiz sus tutmadan yağ yakıp kas kütlesi koyabileceğim 12-16 haftalık ilaçları kürleri yazabilir misiniz?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Shinso    67

Rimoya kim su tutuyo dediyse kaç o insandan :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozgursc1    2
Tony Montana, 14 saat önce yazdı:

Yaş kaç dostum ?

18

Shinso, 12 saat önce yazdı:

Rimoya kim su tutuyo dediyse kaç o insandan :D

Sustanon tutuyo dedi kral rimo ikisini önerdi ama işte ilk kürden ağrı olurmuş öyle dediler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    321
ozgursc1, 14 saat önce yazdı:

110 kilodan 71 kiloya düştüm 15 cm boyum uzadığı için çok az bi deri sarkması var ancak şöyle bir durum var bana sustanon rimo önerdiler ama su tutuyormuş anlatıldığı ve araştırdığım kadarıyla temiz sus tutmadan yağ yakıp kas kütlesi koyabileceğim 12-16 haftalık ilaçları kürleri yazabilir misiniz?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Potansiyel olarak Aromataz enzimi sebebi ile Sustanon aromatize olarak vücudunda östrojenik yan etki olarak su tutabilir ama bu kontrol edilebilir bir süreçtir düzenli kan tahlili ve AI (Aromafaz İnhibütoru) kullanarak.

ilk kürden her zaman sadece testo öneririm 350-500 mg arasında zaten kullandığın testosteron/Sustanon hali hazırda 5-Alfa-redüktaz enzimi ile DHT’ye konverte olup teorik olarak androjenik (saç dökülmesi, sivilce vs vs) sebep olabilir bu sebepten ötürü Primobolan bu yan etkileri yapmayabilir balıklama küre girdiğiniz anda o sebepten ötürü kullanacağım diyorsanız Sustanona başladıktan 4 hafta gibi bir süre sonra Primonolan’ı 200 mg olarak ekleyebilirsin çünkü karbon iskelet yapısı Dihidrotestosteron temellidir zaten.

Yağ yakıp kas kazanmak kompleks bir süreçtir dediğin kadar da basit değildir optimal bir süreç olmaz senin için BodyRecomp yapman senin için daha mantıklı olacaktır çünkü kalori açığı oluşturduğun zaman protein sentezi, uydu hücre aktivasyonu ve mTOR gibi dediğimiz şeyler de baskılanabilir ve kas kazanımına engel olabilir…

• Öpücük 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozgursc1    2
Tony Montana, 6 saat önce yazdı:

Form fotosu atar mısın onun üstüne konuşalım

bir de bu kür işleri için yaş vb bunları geçtim en önemlisi kendi hayatın, kendi düzenin ve kendi kazandığın bi para olması gerek devamlı. Bi kür yapayım ittire kaktıra ilaç alayım ile olacak iş değil, doğru yapmaya kalkarsan masraflı bi süreç ve hep böyle devam ediyor aksi taktirde olan sağlığına olur 

IMG_8744.jpeg IMG_8339.jpeg

Arkadaşlar temiz parçalı bir küre girip yada kürden sonra definasyon kürüne giricem hangi ilaçlar yazabilirmisiniz

110 kilodan 71 kiloya düştüm vücudumda hafif deri sarkmaları var 18 yaşındayım+Sustanon rimoabolon kürü önerdiler ancak vücudum zaten sulu ve yağlı üstüne derim kalın ve östrojen jino vesaire uğraşmak istemiyorum temiz parçalı büyümek istiyorum. Şeyde olabilir kürden sonra parçalanmak için definasyon kürüde yapabilirim masteron vs ancak bi abi bana dnp diye bi ilaç var dedi araştırdım ancak çok tehlikeli bi ilaçmış ne yapmam lazım kür ilaç mg cinsinden 12-16 haftalık kür planlaması ve ilaçları yazar mısınız?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozgursc1    2
Tony Montana, 7 dakika önce yazdı:

Dostum önce bu konular hakkımda ciddi bilgi birikimine sahip ol, biraz araştırma yapmalısın. Bu işte kendinin doktoru ve hocası olacaksın, yarın öbürgün ereksiyon problemi yaşarsan olan sana olur sana kür verene değil. Bilgi birikimin çok eksik gözüküyor 

abim sen bana yardımcı olsan benim hocalarım var bu durumda yardımcı olcak önce buraya yazmak istedim

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Huseyin386
      İlk defa iğne kullanacağım daha önce 5 ay spor yaptım ve dianabol+Testo+mk677 sarms kullandım bana iyi kilo aldırdı şimdide bu yazdığım ilaçları yazdığım dozlarla kullanmayı düşünüyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: (15 HAFTA)
      Testo e 500mg  Baldone 500mg Rimobalon 400mg Günlük 50mg Dianabol (8 hafta kullanıp bırakacağım) MARKA:
      Enova Pharma

KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      24 yaşındayım Boy: 185 Kg: 86 yağ oranı 24 gösteriyor tartıda ama pek inanamadım bilmiyorum  SORULARIM:
      Bu dozlar benim için yüksek mi? İlaç hafta planlaması doğru mu? Ekstra önerileriniz nelerdir? GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: Serkanada2626
      Kürüne girdim şu an ilk haftam bitti pazartesi ikinci haftaya gireceğim programı yapan kişi ikinci haftamda piroviron+tribulus alabileceğimi söyledi günlük 200 mg çinko ve karaciğer koruyucu artı vitaminler.
      KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)
      winstrol propinat masteron fragment Fikir ve düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.
    • Yazan: darkmountain
      Değerli üstatlarım herkese selamlar saygılar dilerim,
      Herhangi bir rahatsızlığım yok geçmişte bir çok defa spora başladım bıraktım bu sefer kafaya koydum eve koşu bandı dumbell ve dynamic 1001 çalışma istasyonu aldım haftada 5 gün antrenman yapıyorum artık bu işin hakkını vermek istiyorum yaklaşık 18 gündür düzenli bir şekilde spor yapıyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum daha önce suplement kullandım ama kür hiç yapmadım. Şuanda sadece protein tozu kullanıyorum. Bu sefer kür yapmaya karar verdim ancak ne kadar araştırsamda bu konuda kafama takılan sorularım var! Sorduğum sorular saçma ve komikte gelebilir lütfen kusuruma bakmayın şimdiden.  
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaşım 40 Kilom 92 Boyum 1.76  SORULARIM:
      Bu formda sizce önce bulk kür yapıp hacim kazanmam mı daha doğru yoksa önce definasyon küre girip yağ yakmak mı?  Eğer yağ yakım ise  yağ yakım için bel bölgem için hgh fragment tek başına bana yeter mi? Veya (clen+ winstrol+ oxandrolon) yada (clen+ winstrol+ tiromel t3) mü kullansam daha iyi olur? Eğer önce bulk ise hangi küre girmem daha iyi olur? Tüm fikir, öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
      GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: HASAN61
      Hasan ben, aranıza yeni katıldım ve ilk kürüme girmek istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: (12 Hafta)
      Testosteron Enanthate Boldenon Deca Oxabdrolone SORULARIM:
      Sizce ilk kür olarak bu ürünler uygun mu? Başka ilaç eklemeli miyim? Veya içinden çıkarmamı önerdiğiniz ilaçlar var mı? Yorum ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Semih Erarslan
      Eğitmen: @Loving 
      Sporcu: S. E.
      Anapolon deca testo  Başlama tarihi:  02 kasım 2020 pazartesi                                       

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.