-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kür içi ateş, baş ağırsı sorunları yaşıyorum! sebebi ne olabilir?
Oluşturan:
Emir7778, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ozgursc1
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
110 kilodan 71 kiloya düştüm 15 cm boyum uzadığı için çok az bi deri sarkması var ancak şöyle bir durum var bana sustanon rimo önerdiler ama su tutuyormuş anlatıldığı ve araştırdığım kadarıyla temiz sus tutmadan yağ yakıp kas kütlesi koyabileceğim 12-16 haftalık ilaçları kürleri yazabilir misiniz?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: barany1dz
Merhabalar ilk öncelikle forumda yeniyim,
İlk konum 18 yasındayım ve ilk kürüme girme kararı aldım daha öncesinde 6 ay önce kadar hgh fragment kullandım tek başına ve son 1 aydır da sadece only testo prop 300mg yapıyordum tabi çok bi etki alamadım ve testo ent bolde npp kürüne girmeyi düşündüm düşünceleriniz nelerdir ilaçları temin ettim beslenme yağ oranı veyahut programlama nasıl olmalı abilerim.
Birde ne kadar süre kaç hafta yapmalıyım değişim nasıl olur?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: duayen1
Selamlar dostlar,
180 kilodan doğal yollarla, kendi çabalarımla 80 kiloya kadar düştüm. İki kez deri germe ameliyatı oldum (karın, kol, meme, bacak). Ancak kasık bölgemdeki yağlar doğal yollarla gitmiyor. Kasık bölgemde biriken yağ penisin üzerine biniyor. yağ oranım %17 civarında. Bölgesel yağ yakımının mümkün olmadığını biliyorum sadece biraz daha yağ oranımın düşmesini hem de vücudumun daha toplu durmasını istediğim için size danışmak istedim. 3 yılı aşkın süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum. @Diver @rastlantisal @ardas @heisenbergg @5am5unlu @GHOST
Sizce ilk kürümü nasıl planlamalıyım?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Multivitamin D3+k2 Kalsiyum Magnezyum Çinko Omega 3 Milk Thistle Saw Palmetto Kan testi sonuçlarım aşağıdaki gibidir. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.:)
-
Yazan: mawsqa
Herkese hayırlı günler dilerim,
Daha önce sarms kürü yaptım fakat enjeksiyonlu kürlere geçmeyi planlıyorum ve haftalık 250 mg testosteron cypionate vurmayı düşündüm. @burakg133 @Fuhrer @5am5unlu @deluxes @GHOST
SORULARIM:
Enjeksiyon tecrübem hiç yok bunun için nasıl bir yol izlemeliyim? En kolay şekilde nasıl yapabilirim? İnsülin kalemleriyle karından yapılabilir mi? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Yusuf2212
Merhaba kıymetli hocalarım,
Sizlere sormak istediğim bi konu var yardımcı olursanız sevinirim.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate Boldenon Toplam 12 hafta boyunca kür yapmayı düşünüyorum.
Bu işte acemiyim fikir ve önerileriniz benim için kıymetli.
-