Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Lifter31

Insülin kullanımı hk. yardım talep ediyorum!

Önerilen İletiler

Lifter31    2

Arkadaşlar merhabalar,

Testo+tren şeklindeki kısa definasyon kürüm bitmek üzere. Bittikten sonra ufaktan bi cruise yapıp bolde testo ile bulka başlayacağım. Kilo 95 yağ oranı 10un altında. İnsüline başlamayı düşünüyorum. Kafamda tek bir soru var ve cevabını az çok tahmin ediyorum ama yine de sormak istiyorum. Kendimiz için etkili insülin dozajını bulduktan sonra öğündeki protein+karbonhidrat kalorisine göre vurmamız gerektiğini okudum. @heisenbergg @rastlantisal @metinav

SORULARIM:

1. Proteinin alakası nedir acaba?
  2. Sorum şu ki örneğin 500 kalorilik 0 karb full protein yağ bir öğünden önce insülin kullanılır mı?

Okuduğum bilgiye dayanarak soruyorum bunu. Şimdiden iyi niyetli yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Biraz bilgilendirmenizi rica ediyorum. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    959

dostum 0 karb ın olduğu hiç bir kürde insülin kullanılmaz 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    158

hücrelere glikoz ve amino asit taşınmasını sağlar glikoz. kan şekerini dibe düşürür. eğer karb almayacaksan en sevdiğin yemeği ye son yemeğin olarak 😁

• Beğen 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    2
SERKO, 6 dakika önce yazdı:

dostum 0 karb ın olduğu hiç bir kürde insülin kullanılmaz 

Öğün olarak bahsetmiştim sadece. Forumda okuduğum yazıda proteinin kalorisini de hesaba katmamız gerektiği söyleniyordu. Madem sadece protein olan bir öğün öncesi kullanılmaz ise o yazıda neden öyle diyordu acaba onu merak ediyorum. Mantığı nedir yani

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Lifter31, 10 dakika önce yazdı:

Öğün olarak bahsetmiştim sadece. Forumda okuduğum yazıda proteinin kalorisini de hesaba katmamız gerektiği söyleniyordu. Madem sadece protein olan bir öğün öncesi kullanılmaz ise o yazıda neden öyle diyordu acaba onu merak ediyorum. Mantığı nedir yani

Hocam adı üstünde  

insülin = kan şekeri 

pirinç = glikoz = karbonhidrat = şeker 

insülin şeker taşır. İnsülin vurup sadece protein yersen Allah rahmet eylesin 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    329
gönderildi (düzenlendi)

insülin kullanmasını bilene guzel tren ve insülin karbonhidrat sever kullanmasını bilmezsen obez olur gezersin :D ben şahsen kullanmak istiyorum ama çekiniyorum hiç insülin deneyimim yok çevremde kullanan oldu göbek yaptı büyüyüyorsun ama yağlı 

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Tr3n, 7 dakika önce yazdı:

insülin kullanmasını bilene guzel tren ve insülin karbonhidrat sever kullanmasını bilmezsen obez olur gezersin :D ben şahsen kullanmak istiyorum ama çekiniyorum hiç insülin deneyimim yok çevremde kullanan oldu göbek yaptı büyüyüyorsun ama yağlı 

Dostum sence tren kullanırken normalden ne kadar fazla Karb alınmalı. Testo bolde ile beraber bi bulk kürü için düşünebilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    959
Lifter31, 3 saat önce yazdı:

çünkü kan şekerini hızlı bir şekilde düşürüyor bu nedenle basit şekere ihtiyaç duyuyorsun meselan ben humalog kullandığımda karbodan ve proteinden bol bir öğün yer ( pirinç+tavuk yada kırmızı et gr ve kalori hesabı yapmadan ) 10 dk sonra 6-8 ünite vurup tahmini 20 dk shake içer idmana başlardım nedir bu shake 

• 60 gr vitargo
  • 10 ar gr creatine,bcaa,gulutamine ve citruline..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    329
Tony Montana, 3 saat önce yazdı:

Dostum sence tren kullanırken normalden ne kadar fazla Karb alınmalı. Testo bolde ile beraber bi bulk kürü için düşünebilirsin 

tren ace kullanırken definasyonda 300 gr karb bulkda tren e varsa 500-600 gr karb tüketiyorum tren glikojen depolarını emiyor

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    2
SERKO, 08.01.2025 - 15:44 yazdı:

çünkü kan şekerini hızlı bir şekilde düşürüyor bu nedenle basit şekere ihtiyaç duyuyorsun meselan ben humalog kullandığımda karbodan ve proteinden bol bir öğün yer ( pirinç+tavuk yada kırmızı et gr ve kalori hesabı yapmadan ) 10 dk sonra 6-8 ünite vurup tahmini 20 dk shake içer idmana başlardım nedir bu shake 

• 60 gr vitargo
  • 10 ar gr creatine,bcaa,gulutamine ve citruline..

Kral kafamda çoğu şeyi netleştirdin teşekkür ederim. Sana bir sorum olacak. Mesela kısa ester insülin kullanırken her öğün kullanmasak sorun olur mu? Sadece idman sonrası kullansam gibisinden. Veya örneğin 10 ünite kullanmam gerekiyorken yanlışlıkla 6 kullansam? Düşük doz kullanmak hiç kullanmamaktan iyi midir yoksa zararlı mıdır acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Lifter31, 5 dakika önce yazdı:

Kral kafamda çoğu şeyi netleştirdin teşekkür ederim. Sana bir sorum olacak. Mesela kısa ester insülin kullanırken her öğün kullanmasak sorun olur mu? Sadece idman sonrası kullansam gibisinden. Veya örneğin 10 ünite kullanmam gerekiyorken yanlışlıkla 6 kullansam? Düşük doz kullanmak hiç kullanmamaktan iyi midir yoksa zararlı mıdır acaba?

Düşük doz kullanmak yüksek doz kullanmaktan iyidir, tehlikesi azdır. Kısa etkilide idman sonu maküldür. Insülinde düşük doz kullanmak vb diye bi şey yok öğününe göre doğru ayarlamayı yapmalısın, yoksa insülinin amacı yok zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    2
Tony Montana, Bir saat önce yazdı:

Düşük doz kullanmak yüksek doz kullanmaktan iyidir, tehlikesi azdır. Kısa etkilide idman sonu maküldür. Insülinde düşük doz kullanmak vb diye bi şey yok öğününe göre doğru ayarlamayı yapmalısın, yoksa insülinin amacı yok zaten

Tamam kral o zaman yarın denemeye başlayıp karbonhidrat başına gereken insülin miktarımı bulacağım ve bundan sonra her öğün öncesi hatasız kullanacağım. Hepinize yardımınız için teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Lifter31, 29 dakika önce yazdı:

Tamam kral o zaman yarın denemeye başlayıp karbonhidrat başına gereken insülin miktarımı bulacağım ve bundan sonra her öğün öncesi hatasız kullanacağım. Hepinize yardımınız için teşekkür ederim 

Rica ederim, kullandıkça yediğin makroları ve üniteyi buraya veya başka konu açarak yazarsan insülin kullanmak isteyenler için iyi olur. Kolay gelsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    959
Lifter31, 13 saat önce yazdı:

insülinde düşük yüksek farketmez protokole uymadığın an sallar seni

sadece idman günleri sonrası 5-6 iu al yeterli olur off günlerin düşük karbo git vücudun iyice karbodan yana aç kalsın idman günü yüksek karbo + insülin yapıcaksın

aslında yöntem şu haftada max 4 gün insülin+yüksek karbo  off gün çok düşük karbo 

ünite başına 10 gr karbo 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    2
SERKO, 9 saat önce yazdı:

insülinde düşük yüksek farketmez protokole uymadığın an sallar seni

sadece idman günleri sonrası 5-6 iu al yeterli olur off günlerin düşük karbo git vücudun iyice karbodan yana aç kalsın idman günü yüksek karbo + insülin yapıcaksın

aslında yöntem şu haftada max 4 gün insülin+yüksek karbo  off gün çok düşük karbo 

ünite başına 10 gr karbo 

Kral insülinin yemekten 1 2 saat sonra kan şekerini kaça getirmesi gerekli? 100 altı mı olması gerekli ve yedikten kaç saat sonra ölçülmeli aydınlatır mısın bu konuda beni. Optimal dozu nasıl ayarlarım kısaca

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63

Dostum bak önce kendine bir adet şeker ölçme cihazi alman lazım, sonrasindada insulin yanında  kullanmak icin gh alman lazim 😀. Insulini az vurursan zarari yok geri kalanı vucudun tamamlar yuk alirsin ustunden, fazla vurursanda ölmezsin öyle, bu boktan o kadar kolay ölünseydi şeker hastalarının yuzde 60i ölürdü o kadar bilgisiz alakasız kullanıyorlar ki. Neyse fazla vurursanda hafiften soğuk terlersin biseyler yersin geçer. Bir diğer konu 5-6 iu insulini bugun forumdakilerin hepsine vuralım yuzde 80i hissetmez bile. Çoğumuzun insulin direnci var zaten kac iu vuracağın bugun senin durumuna bağlıdır. Bugun 30iu kullanirsin, belki 6 ay sonra tekrar kullanmak istediğinde 8iu yeter. Demek istediğimi umarım anlamışsındır. Sana yarayan dozu bulmak için dusuk dozdan başlayıp yukselticeksin bulunca dogru yeri anlarsin zaten 😀😀 ben yine söylüyorum gh olmadan insulin vurmak bence mantiksiz.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    2
burakg133, 5 dakika önce yazdı:

Dostum bak önce kendine bir adet şeker ölçme cihazi alman lazım, sonrasindada insulin yanında  kullanmak icin gh alman lazim 😀. Insulini az vurursan zarari yok geri kalanı vucudun tamamlar yuk alirsin ustunden, fazla vurursanda ölmezsin öyle, bu boktan o kadar kolay ölünseydi şeker hastalarının yuzde 60i ölürdü o kadar bilgisiz alakasız kullanıyorlar ki. Neyse fazla vurursanda hafiften soğuk terlersin biseyler yersin geçer. Bir diğer konu 5-6 iu insulini bugun forumdakilerin hepsine vuralım yuzde 80i hissetmez bile. Çoğumuzun insulin direnci var zaten kac iu vuracağın bugun senin durumuna bağlıdır. Bugun 30iu kullanirsin, belki 6 ay sonra tekrar kullanmak istediğinde 8iu yeter. Demek istediğimi umarım anlamışsındır. Sana yarayan dozu bulmak için dusuk dozdan başlayıp yukselticeksin bulunca dogru yeri anlarsin zaten 😀😀 ben yine söylüyorum gh olmadan insulin vurmak bence mantiksiz.

Kral açlık şekerim sabah 78. Bugün yaklaşık 200 gram karbonhidrata 15 ünite vurdum gayet stabil ilerliyor 1 saat içerisinde 100lerde geziyor şekerim bu oran iyi mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
Lifter31, 37 dakika önce yazdı:

Kral açlık şekerim sabah 78. Bugün yaklaşık 200 gram karbonhidrata 15 ünite vurdum gayet stabil ilerliyor 1 saat içerisinde 100lerde geziyor şekerim bu oran iyi mi?

Evet iyi bir sorun gozukmuyor ama yağlanacaksin insuline neden ihtiyacın var onu iyi düşünmek lazım. Temize yakin büyümek istiyorsan gh ekle. Sonrada kan sekerine göre sabah uzun ester insulin vurmak birde antreman sonrasi kisa ester vur. Hem ghin verdiği kan şekeri sorununu çözer hemde yuksek kalori tuketebilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    2
burakg133, 21 dakika önce yazdı:

Evet iyi bir sorun gozukmuyor ama yağlanacaksin insuline neden ihtiyacın var onu iyi düşünmek lazım. Temize yakin büyümek istiyorsan gh ekle. Sonrada kan sekerine göre sabah uzun ester insulin vurmak birde antreman sonrasi kisa ester vur. Hem ghin verdiği kan şekeri sorununu çözer hemde yuksek kalori tuketebilirsin. 

Kral kullanmadigim ilac kalmadi deca masteron bide bikac nadir oral hariç ama şu a. growthundan korkuyorum ben. Yakisikli adamiz agiz burun büyür diye cok geriliyorum bulasmak istemiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
Lifter31, 17 dakika önce yazdı:

Kral kullanmadigim ilac kalmadi deca masteron bide bikac nadir oral hariç ama şu a. growthundan korkuyorum ben. Yakisikli adamiz agiz burun büyür diye cok geriliyorum bulasmak istemiyorum

Turkiye şartlarinda o kadar gh alabilmen zor o yuzden dert etme. 6 yada 8 iu vur sorunsuz ilerlersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    2
burakg133, 12 saat önce yazdı:

Turkiye şartlarinda o kadar gh alabilmen zor o yuzden dert etme. 6 yada 8 iu vur sorunsuz ilerlersin.

Gh siparisini verdim kral ayri saatlerde vurmam gerektigi vs o konularda yardimci olabilir misin? Birde mesela ben insülini vurup 200g karbo yedik diyelim. Kaç saat sonra kan şekeri kaç olsa idealdir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
Lifter31, 46 dakika önce yazdı:

Gh siparisini verdim kral ayri saatlerde vurmam gerektigi vs o konularda yardimci olabilir misin? Birde mesela ben insülini vurup 200g karbo yedik diyelim. Kaç saat sonra kan şekeri kaç olsa idealdir?

1 -2 saat sonra 140 130 alti , 2-3 saat sonra 120 100 arasi olmasi ideal. Benim en sevdiğim bulk dönemi insulin ve gh kullanımı şöyle. Sabah uzun ester insulin , antreman sonrasi kisa ester insulin. Sabah uzun ester vurunca gün içinde öğütleri tüketmek ve cogu zaman yiyemeyecegin 1 öğünü fazladan yemek artısı oluyor benim için. Gh icinde sabit bir kullanım yok, kac iu kullanacağına göre belirleriz. Ama ilk olarak Sabah uyanır uyanmaz vurmanı tavsiye ederim. Antrenmandan öncede igf1-lr3. Gece yatarken bir daha gh yada ghrp6. Yani doza göre ihtiyaca göre cesitlenir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    2
burakg133, 3 dakika önce yazdı:

1 -2 saat sonra 140 130 alti , 2-3 saat sonra 120 100 arasi olmasi ideal. Benim en sevdiğim bulk dönemi insulin ve gh kullanımı şöyle. Sabah uzun ester insulin , antreman sonrasi kisa ester insulin. Sabah uzun ester vurunca gün içinde öğütleri tüketmek ve cogu zaman yiyemeyecegin 1 öğünü fazladan yemek artısı oluyor benim için. Gh icinde sabit bir kullanım yok, kac iu kullanacağına göre belirleriz. Ama ilk olarak Sabah uyanır uyanmaz vurmanı tavsiye ederim. Antrenmandan öncede igf1-lr3. Gece yatarken bir daha gh yada ghrp6. Yani doza göre ihtiyaca göre cesitlenir.

Kankam 8iu düşünüyorum toplamda günlük. Uzun ester insülin kullanmayı düşünmüyorum çünkü aşırı pisboğaz birisiyim. 1 ayda 18 kg yağ almışlığım var sporu salıp. Söylediğin değerleri dikkate alacagim. Teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Lifter31
      Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar.
      İnsülin kullanımı konusunu öğrenmiş bulunmaktayım. İdmanlardan sonra yaklaşık 1 ünite başına 16-17 gram karbonhidrat bende mükemmel çalışıyor. Bir süre insüline ara vermeye karar verdim. Hazır ara vermeden önce pre workout olarak kullanımını da öğrenmek istiyorum. @metinav -
      SORULARIM:
      Nasıl kullanılır? Zamanlaması ve antrenman içi içecekler nasıl olmalı? Antrenman sonrası tekrar kullanılabilir mi? Aydınlatırsanız sevinirim. İyi forumlar şimdiden teşekkür ederim
    • Yazan: dtcfli
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Primobolan Dianabol Küründeyim arkadaşlar 5.nci haftadayım. Kilo 80. Bu kiloya 50 kgdan ulaştım. Günlük 4000-5000 kalori alıyorum ama kilo alımım durdu. Hedefim 90 a ulaşmak ama yerimde sayıyorum. Küre diamicron eklemek istiyorum. @heisenbergg @Diver @metinav
      SORULARIM: 
      Şu durumda gerekli mi sizce? Diamicronla 90 a ulaşabilir miyim? Nelere dikkat etmem gerekiyor? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ArdaBeyyaz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      6 yıldır sporcuyum son 1 yıldır da ilaç olaylarına girdim.
      Artık çitayı yükseltmek istiyorum yani bir üst seviyeyi iyice öğrenip o yönden kendimi geliştirmek istiyorum.
      SORULARIM:
      Definasyon için peptid insülin veya gh bunların hangisini önerirsiniz? Önerdiğiniz ürün hangi dozdan, nasıl kullanılmalı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Emirkaan2955
      Merhabalar herkese aktif olarak,
      Testo ent 300-400 mg (aromatize min. Olsun) Masteron 300mg Rimo 300mg  4iu genotropin  Npp 200mg  Eklemeyi düşünüyorum. Hedefim temiz kütle almak malum eczanede genotropin bulmak çok zor elimde hazır var iken insülin ile max verimde kış sezonu geçirmeyi düşünüyorum daha önce her öğünden sonra 10iu nova rapid kullanmıştım 2 hafta boyunca yine kısa ester ekleme niyetin var ama bilinçsiz ilerlemek istemiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    • Yazan: Umicinaolaar
      Hocalarım herkese selamlarımı iletiyorum,
      Şu han haftada:
      500 bolde 600 testo 300 npp Şeklinde bir kürdeyim insülin ve cinnatropin eklemeyi düşünüyorum , ilk kez gh kullanacağım nelere dikkat etmeliyim günde 4iu gh 15 iu insülin düşünüyorum konu hakkında araştırması olanlar ve tecrübe etmiş kişiler yorumlarsa çok sevinirim gh çalıştığını nasıl anlarım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.