Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ahmet.drbs

Bulk kürüne gireceğim hangi sarmları tercih etmleyim? sizin öneriniz ne olur?

Önerilen İletiler

ahmet.drbs    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Düzenli spora gidiyorum kilom iyi fakat vücudum halen zayıf,küçük geliyor daha da büyümek istiyorum. Klasik bulk için kullanılan mk677 rad140 vs düşündüm fakat mk eklem ağrıları yapıyor diye okudum.

KİŞİSEL VERİLERİM:

• Kilo:70
  • Boy:173

SORULARIM:

1. Önerdiğiniz Bulk Sarms kürü nelerdir?
  2. Nasıl kullanmalıyım?
  3. Lawless / Noxy hangisini önerirsiniz?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    728

Merhaba mk ve rad yapabilirsin bulk olacak diyorsan.

1. Önerimi üstte yaptım.
  2. Alacağın yerin satıcının direktiflerine uy burada yazılandan ziyade.
  3. Araştır kimsenin dediğine değil kendi inandığın markayı tercih et.

Güzel seneler.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    728
ahmet.drbs, 1 dakika önce yazdı:

+++

Noxy sitesine girdiğimde bu sekmeyi geçemiyorum nasıl geçebilirim?

Onu markaya veya satıcılarına soracaksın biz nasıl bilelim? :) ayrıca site tek parça neyine geçeceksin onuda çözemedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet.drbs    1
GHOST, 4 dakika önce yazdı:

Onu markaya veya satıcılarına soracaksın biz nasıl bilelim? :) ayrıca site tek parça neyine geçeceksin onuda çözemedim.

ürünü aldığın zaman arkasında yazan kodu buraya girmemi istiyor fakat bende ürün yok. Sipariş vermek istiyorum ama kod giremediğim için ürün havuzuna erişemiyorum.

Ben ürün havuzuna nasıl erişeceğimi bulamadım o yüzden buraya sorayım dedim belki başka bir şey yapmam gerekiyordur diye:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aliturapp    15
ahmet.drbs, 5 dakika önce yazdı:

ürünü aldığın zaman arkasında yazan kodu buraya girmemi istiyor fakat bende ürün yok. Sipariş vermek istiyorum ama kod giremediğim için ürün havuzuna erişemiyorum.

Ben ürün havuzuna nasıl erişeceğimi bulamadım o yüzden buraya sorayım dedim belki başka bir şey yapmam gerekiyordur diye:)

Sol alt wp butonundan burak hocaya ulaşabilirsin Noxy marka ürün satışı yapiyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    27
ahmet.drbs, 12 dakika önce yazdı:

Noxynin zaten o şekilde bir ürün havuzu yok. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet.drbs    1
the_escobar, 27 dakika önce yazdı:

Noxynin zaten o şekilde bir ürün havuzu yok. 

kendi sitesinden sadece orjinallik kontrol edebiliyorum o zaman doğrumudur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    27
ahmet.drbs, 33 dakika önce yazdı:

kendi sitesinden sadece orjinallik kontrol edebiliyorum o zaman doğrumudur?

Aynen hocam doğrudur

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: vevcil
      Merhaba arkadaşlar,
      Bir süredir Sustanon 250 ve Oxandrolone küründeyim. Sustanon'u 3 günde bir 250mg olarak kullanıyorum. Buna göre kandaki seviyesi en üst noktada 5000 ng/dl en düşük nooktada 3500 ng/dl oluyor. Sustanon'da dalgalanmayı en aza indirebildiğim hali bu şekilde. Arada 1500ng fark var.
      Sorularım ise şöyle;
      Testosteron seviyesinin bu kadar yüksek olması (3500-5000 civarlarında) bir sorun yaratır mı? Yakın zamanda enanthate'a geçeceğim. Yanına kütle artışı için ne önerirmisiniz? (Saç dökülmesi korkulu rüyam) Şimdiden teşekkürler...

• Yazan: Mimaroba
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      24 Haftalık Bir süreç planlaması yaptım. Eklemek veya yorumlamak istediğiniz noktalar olursa sevinirim.
      KÜR DETAYLARIM:
      1-10 hafta 100 mg npp 10 hafta 250mg testo sonraki 14 hafta 500mg e çıkacak 24 hafta 500mg boldenon Konuya katılım gösteren herkese teşekkürler.

• Yazan: ceman
      Herkese selamlar,
      3 aylık define küründen çıktım değerlerim su an bu şekilde ara vermek istemiyorum ve bulk kuru yapmayı düşünüyorum biri bunları önerdi sizce sizin görüşleriniz nelerdir ? 
      YAPILAN KÜR ÖNERİSİ:
      Testosteron Propionate Testosteron Enanthate Npp KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      Yaş 24 Boy 174 Kg 82 KAN TESTİ SONUÇLARIM:

GÜNCEL FORMUM:

Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: tms
      Merhaba herkese, selamlar.
      42 yaşındayım 3 yıldır vucut geliştirme yapıyorum.2 aylık diyet sürecimden sonra (günde 2000kalori alarak 12kilo verdim, rahatsızlığımdan dolayı spora gidemedim) biraz daha fazla kilo verebilmek için 2 aylık SARMS kürüne başladım.
      Kür seçimi konusunda tercihi @Loving bıraktım. Sağolsun bu iki aylık dönemde bana çok yardımcı oldu.
      KÜR İÇERİĞİM:
      SR9009 GW501516 YOHIMBE SÜRECE DAİR GİRİŞ:
      Günde çift idman yaptım. Sabah 1 saat kardiyo (merdiven) , aksam üzerinde ağırlık idmanı. Kardiyo süresince nabzı 130-140 aralığında tutmaya özen gosterdim. SR-9009un yarı ömrü 6-12 saat olduğundan , sabah kardiyodan 1 saat önce aç karnına 0.5ml , akşam idmanı öncesinde 0.5ml olarak kullandım. Aç karnına kullanmaya özen gösterdim. Henüz ilk kullanımdan sonra bile etkisini gösteren bir ürün , bu etkininde bir placebo olmadığına emin olabilirsiniz. Laktik asit birikimini azalttığı için yorulmuyorsunuz. Kullanırken kesinlikle bir açlık ya da şeker isteği çekmedim. Bu bir ay çok rahat geçti. SÜRECE DAİR GELİŞME:
      İkinci ay GW-501516a başladım. Yarı ömrü 12-24 saat olduğu için sadece sabah kalkar kalmaz aç karnına günde 1 kere olarak 1ml kullandim. Bana SR-9009a nazaran bir tik daha fazla enerji verdi diyebilirim. Fakat ilk aydan farklı olarak seker isteği ortaya çıktı. Dayanılmaz boyutlarda olmasa bile rahatsız etti. Muhtemelen 3-4aydir diyette olduğum için bünye zorlanmaya başlamıştı. Yohimbineyi sabah kardiyo  ve akşam ağırlık idmaninda 1 saat once ac karnina 3'er tablet olarak kullandim. Diyetim uç aşağı beş yukarı hep ayniydi. Günde 5 yumurta,500 gram tavuk gogsu(pismis olarak olctum) , 7-8 kaşık bulgur ya da 100 gram yulaf ,idman sonralarda günde 2 kere whey protein kullandım Günde 2 nescafe , 1 yeşil çay. Ortalama 3 litre su. 5 gram creatine aldım. SÜRECE DAİR SONUÇ:
      Kür başında ve sonunda kan, böbrek ve karaciğer değerlerime baktırdım. Bu konuda bir sorun yaşamadım.
      Kollarımda ciddi anlamda damarlar belirginleşti. Özellikle kol günümde epey belirginleşiyorlar. Yüklediğim resimi göğüs günümde çekmiştim. Ömrümde ilk defa karın kaslarımın bu kadar belirginleştiğini görüyorum ki ömrümde max 20 karın idmanı yapmışımdır o da laf olsun diye her idmanda 1-2 hareket olacak şekilde.Spora başlamadan evel 70-72kg seviyelerindeyken bile bu kadar net görünmüyorlardı. Kullandığım 3 üründe abdominal yağ yakımı konusunda beni yeterince tatmin etti. Kür biteli yaklaşık 20 gün oldu, kardiyoyu kestim. İdmana ve aynı kaloriyi almaya devam ediyorum(1750 kalori ) bu süreçte kilom değişmedi.
      KÜR ÖNCESİ VE SONRASI ÖLÇÜLERİM:
      Kg 86-80 Omuz 124 - 122 Sag kol 39 - 38.5 Sol Kol 39 - 38.5 Bel 91 - 84 Son 1-2günlük ürün kaldığında içindeki ölçekle çekemedim ufak bir bardağa döktüm daha sonra kullanırım diye bir kaç saat içinde kristalize oldu.Kesinlikle hava ile temasına dikkat edin. Yardımları için buradan @Loving çok teşekkür ediyorum. Bir ay içinde Bulk kürüne başlayacağım LGD-4033(ligandrol)kullanmayı düşünüyorum. Yanında başka neler kullanacağıma henüz karar vermedim.
      GİRİŞ - GELİŞME VE SONUÇ POZLARIM  

• Yazan: deluxes
      Merhaba, arkadaşlar nasılsınız?
      Şuan aktif olarak 500 MG testosterone enanthate alıyorum bunun yanına önümüzde ki haftalarda 300 MG rimobolan ekleyeceğim. Kür içinde ve dışında hep uyku problemim oluyordu, yani çok yüksek bir enerjim var gün içinde ne kadar yorucu iş yaparsam yapayım gece 2-3'den aşağı uyuyamıyorum sabah kalktığımda da çok fazla bir yorgunluk hissetmiyorum ama erken uyumak benim için önemli. @heisenbergg @rastlantisal @ardas @Bay-T @SPECTRE
      Not: Karaciğer için Nac600, günde 2 bardak enginar suyu içiyorum.
      Oluşacak Kür:
      500 MG Testo E. 300 MG Rimobolan MK677  Sorularım:
      Bu kür içeriğinde karaciğer için ekstra takviye almam gerekli mi? Veya başka bir değerim için? MK-677 eklemek istiyorum kürüme fayda alır mıyım? Hangi dozlarda alırım?  MK-677 uyku anlamında destek olur mu? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.  

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.