-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Pure peptides uk markası hk.
Oluşturan:
dips enjoyer, in Marka Analizleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: screwuguyz
Merhaba, nasılsınız?
Kan testi sonuçlarım bunlar sizce daha nelere baktırmam lazım tam bilmiyorum glp1 ajanlarına başlamak istiyorum 1.5 senedir naturel fitness yapıyorum 184 boy 91 kg şuan . 128 kg dan 83 e düşmüştüm son 2 aydır 90-92 kg arasıyım. diyette artık zorlanıyorum glp1 peptidlere başlayacağım ondan verdim kan testini. @hectordoyle @berkay16 @GHOST @sven
-
Yazan: Râkest
Merhaba,
21 yaşındayım
191 boyunda
120 kiloyum
Spor temelim var. Yağ yakımı odaklı peptid kullanmaya başlamak istiyorum. Araştırmalarım doğrultusunda Fragment, MGF ve IGF 1 amacım doğrultusunda en uygun peptidler. Ancak bir kaç yerde bu peptidlerin yağ yakımında işe yaraması için uygun bir kiloya düşmem gerektiğini okudum o yüzden kafam karıştı. İlk defa kullanacak olanlara tavsiyeleriniz varsa zevkle okumak isterim, şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: HayalleriOlanBirisi
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Aşağıda yer alan markalardan hangisini tercih ederek küre başlamalıyım?
Oxygen Pharmagroup Zphc Overdose Pharmtec Htp Novatis Proton Veyron pharma Bu marka ilaçlar var, hangi markayı tercih etmem gerekir, en iyisi hangisi sizce?
-
Yazan: shX648
Hocalarım abilerim,
Kardeşlerim dün instada kaydırırken karşıma peptid satan bir Türk sitesi çıktı Amerika'dan getirdiklerini vs.. Söylüyorlar pek güven vermedi açıkçası yine de bilen vardır aşina olan vardır diye sormak istedim "fiyat listesi aldığım adam bana hplc testlerini attı" herhangi bir anabolizan lab testi gibi de değil çok anlamadım açıkcası 😄 Bileniniz varsa netliğe kavuşturursa sevinirim net adres vermeyecek şekilde medyalar ektedir.
-
Yazan: Testomax
Merhaba, kendi ürünleri olduğunu iddia eden bir kişinin peptitleri konusunda tecrübesi olan var mı?
Forumda baktığım kadarıyla daha önce hiç konusu açılmamış ondan sormak istedim.
-

