Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

dips enjoyer

Pure peptides uk markası hk.

Önerilen İletiler

İyi günler hocalarım,

Yurtdışından sipariş vermek üzere marka arıyorum da..

Bu markaya ne dersiniz daha önce kullanan var mı? 

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    699

biolabsa bakabilirsin yurtdışından sipariş vericeksen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 2 dakika önce yazdı:

biolabsa bakabilirsin yurtdışından sipariş vericeksen.

site atar mısın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    699
5am5unlu, 15 dakika önce yazdı:

@ardas gümrükten geçiyo mu kral alışveriş yaptın mı hiç

hayır ama türkiyeye teslimat vardı sanırım detayını sorması lazım geçer mi geçmez mi ben arkadaşın sorduğu markayı bilmediğim için bunu önerdim.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 13 saat önce yazdı:

sorması lazım geçer mi geçmez mi

ben bunlara taa ekim ayında yazmışım, Türkiyeye sipariş vereceğim de gümrük vs protokolu nasıl diye.. cevap vermemişler

Bir daha yazdım döndüler, Turkeye shipping yapmıyorlarmış

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)

Başlıktaki marka ile kontak kurdum, daha önce de sipariş oluşturmuşlar Türkiyeye. Zaten düşük miktarlarda getireceğim için gümrükte de sorun olacağını sanmıyorum ama fikrinizi almak isterim.

Markaya gelince, testlerine baktım ve internette incelediğim kadarıyla güvenilir bir marka. Kendi sitelerinden sipariş vereceğim. Sorularım biraz ilaç muhabbetlerinin dışında, tecrübelerinizi duymak için soruyorum hocalarım;

Şu gümrük, vergi mevzusu hakkında detay verebilir misiniz? Ne yapmam lazım, ne gibi sorunlar çıkabilir? Kargo dahil 215 pounds tutacak sipariş, 9500 lira gibi bişi. Ne kadar vergi alıyorlar ve vergiyi nasıl hesaplıyorlar..?

@rastlantisal @Diver @SantoR

tarihinde dips enjoyer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.140

Tek bilgim vergiyi iki katına çıkardılar yaklaşık %40 olması lazım. Üstüne gümrükten geçmeme ihtimali yüksek...

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    512
dips enjoyer, 12 dakika önce yazdı:

Başlıktaki marka ile kontak kurdum, daha önce de sipariş oluşturmuşlar Türkiyeye. Zaten düşük miktarlarda getireceğim için gümrükte de sorun olacağını sanmıyorum ama fikrinizi almak isterim.

Markaya gelince, testlerine baktım ve internette incelediğim kadarıyla güvenilir bir marka. Kendi sitelerinden sipariş vereceğim. Sorularım biraz ilaç muhabbetlerinin dışında, tecrübelerinizi duymak için soruyorum hocalarım;

Şu gümrük, vergi mevzusu hakkında detay verebilir misiniz? Ne yapmam lazım, ne gibi sorunlar çıkabilir? Kargo dahil 215 pounds tutacak sipariş, 9500 lira gibi bişi. Ne kadar vergi alıyorlar ve vergiyi nasıl hesaplıyorlar..?

Çok riskli, tr’deki ürünlere şans verebilirsin 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    23
dips enjoyer, 24 dakika önce yazdı:

Gümrükten reçetesiz protein tozu bile geçmiyor artık. Reçeteyi veren hekimin kaşesine kadar isteniyor reçete yoksa boşa masrafa girme  reçete sunamazsan gümrükte imha edilme ihtimali bile var.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kcan123    3

sivilce kremi bile geçiremezsin gümrükten kesin imha edilir haberin ola.

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SantoR    159
dips enjoyer, 1/8/2025 - 21:13 yazdı:

Konu açılmışkem Her ay yurt dışına gidip gelirim sadece sırt çantam olur badem bıyıklı yeni yetme gümrük memurları 4-5 büyük bagajlı arapları afrikalıları bırakıp özellikle Türk durdurup arıyorlar büyük ihtimalle saat tel filan bakıyorlar geçenlerde hepsine bağırdım biri elimde kalacak yakında kendi ülkemizde yabancı olduk! Bence hiç deneme ..

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SantoR, 11.01.2025 - 01:36 yazdı:

kendi ülkemizde yabancı olduk! Bence hiç deneme

abi yazıp yazıp sildim, yemin ederim kendimi açık hava tımarhanesinde gibi hissediyorum. 

neyse, herkese yorumları için teşekkür ederim

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: owlimagine
      Arkadaşlar merhaba, selamlar.
      Konu benle ilgili değil babamla ilgili 58 yaşında omuzunda yırtılma var ameliyat olması gerekiyor doktor kolajen önermiş condurax iyi midir kullanan var mıdır yorumları bekliyorum bir de kolajen önerisi varsa çok iyi olur.  
    • Yazan: facelessvoid
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bu konu altında bu konu altında kullandığınız, verim alıp önerdiğiniz en iyi 3 peptid ve steroid markalarını sıralayalım. 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Ilyar
      Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
      Aranıza yeni katıldım ve bazı sorularım var! Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
      SORULARIM:
      HANGİ MARKA STEROİD TERCİH ETMELİYİM? EN İYİ OLARAK NİTELENDİRİLEN MARKALAR HANGİLERİ? MARKA TERCİHİNDE BULUNMADAN NELERE DİKKAT ETMELİYİM? Tüm cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: prisma
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Only testo ilerlediğim bu süreçte (iran enanthate 500mg) birinci ayımı geçtim ve yakın zamanda devlette test vericem. Testi burada paylaşmayı düşünüyorum zaten. testten sonra kürüme bir ilaç daha eklemek istiyorum. Amacım hızlı güç ve hacim kazanmak bunun için hangi ilaç daha iyi olur. birde ulaşabildiğim bu markalardan hangisini önerirsiniz satıcıları isim vermiyorum ama sosyal medyada zaten bu markaları satan bilindik satıcılar. forumda bu markalar hakkındaki konuları okudum bazısı bende çalıştı dolu diyor bazısı çöz diyor o yüzden güncel olarak tekrar sormak istedim.
      DÜŞÜNDÜĞÜM MARKALAR:
      hellas overdose evogen pmc swiss dek pharma Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Cukurrrr
      Arkadaşlar Merhaba,
      20 haftalık bir bulk kürü planlaması yaptım kendime ve bulk kürüm yaklaşık 5-6 hafta sonra bitecek.
      BULK KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Kullanıyorum sadece, ama şuan ki kullandığım markadan pek verim aldığım söylenmez yani boldenone pek steril gelmedi bana.
      Cruise yapıp definasyon kürü yapacağım kürümde ise;
      DEFİNASYON KÜR PLANLAMAM:
      Hgh Fragment Masteron Testosteron Enanthate Kullanacağım ancak malum tr piyasasında güvenebileceğimiz marka pek yok bunları göz önünde bulundurarak hangi markayı kullanmamı önerirsiniz şu anki kullandığım ürünü de görsel olarak ekledim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.