Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mazlum taş

Cypionat+rimobolan kürüne gireceğim bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Mazlum taş    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Ortalama 10 aydır anabolik kullanmıyorum. Kilom şuan 78..temiz besleniyorum ve kardiyolarımı aksatmıyorum ve bugün itibariyle  testo cypionat ve eczane rimobolan kullanmaya başlıyorum. Bugün ilk enjeksiyonumu oldum.. ilk 3 hafta only testo gidip daha sonra  haftalık 200 mg primobolan ekleyeceğim...

VİTAMİNLER:

• c vitamini
  • omega 3
  • multivitamin
  • karaciğer koruyucu

MCT GRUPLARI:

• arimidex
  • tamoksifen
  • proviron

GÜNCEL FORMUM:

IMG_7956.jpeg IMG_7754.jpeg IMG_7750.jpeg IMG_7961.jpeg IMG_7754.jpeg IMG_7750.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

cbenn    2

Dostum kafaya göre cyp rimo olmaz, bunlarla max 1-2 kg fibril koyarsın. Formuna göre ve genetik hormon yatkınlığına göre ilaç kullanırsın. Rimobolon dht baskın kişilerde çok fazla yan etki gösterir ve su tutamazsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mazlum taş    0

Cypionat tercih etmem deki sebep enenthata göre daha az su tutmak..

ama senin dediğine göre tablet Dianabol veya anapolon 4 veya 6  hafta eklenebilir mi..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    30

200 rimobolan ile pek bir şey beklememelisin, en az 300 en az ki oda yetersiz.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    163
Mazlum taş, Bir saat önce yazdı:

ama senin dediğine göre tablet Dianabol veya anapolon 4 veya 6  hafta eklenebilir mi..

Herhangi bir ester östrojen kontrol edildiğinde ne daha fazla su tutar ne daha az kullandığın hormon aynı hormon sadece kimyasal yapısına ek karbon bağı eklenerek kandaki salınım süresi regüle edilmiş halidir. Sonuç olarak kullandığın hormon aynı hormondur uzun ester su tutar kısa tutmaz gibi bir saçmalık yok önemli olan diyettir. Ek olarak kaç mg testosteron kullanacaksın ? 200 mg Primobolone genel kullanma dozajına göre azdır ama sana tavsiye Primobolone’yi 5-6. Hafta civarında küre eklemen çünkü kullandığın testosteron 5-Alfa-redüktaz enzimi vasıtası ile dihidrotestosterone (DHT) ye konverte edilecektir elevasyona uğramış serum dihidrotestosteron seviyeleri belki saç foliküllerinde küçülmeye yol açabilir bunu izleyerek primobolone’yi eklemeni öneririm çünkü DHT saç dökümüne etkisi olan faktörlerden biridir ve saç foliküllerinde küçülmeye ve nihai olarak kelliğe sebep olabilir. Testosteron’un kimyasal iskeleti Androstenedion olduğu için dihidrotestosteron temeline sahip olan Primobolone’ye nazaran saç folikülleri için kıyasla daha dostanedir ama primobolone acımayabilir.

Kısacası, en başta testosterone ile başla ve vücudundaki tepkileri izle Primoboloneyi sonra ekle. 

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mazlum taş    0

Hocam şuan haftalık 250 mg testesteron kullanacağım.. Yani 5 hafta only testosteron devam edip Primobolanı sonradan eklemeliyim doğru mu?Ve primobolanı max kaç hafta kullanmamı önerirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    12

Primoyu butcen ne kadar el verirse o kadar kullanabilirsin. Testesteron cypionat yalnız diger esmerlere göre farklıdır karbon yapısından dolayı ,peak yoğunluğu azdır enenhata yada diğer esmerlere göre. O yuzden daha az e2 ye dönüşür. Ama daha az peak yapar, dolayisiyla buyumek istiyorsan enanhat alman daha mantikli olabilir. E2 kontrol edilebilir bir durum, peak serum level getiri olarak daha önemli bence. Formuna bakınca bence bunların yanına haftalik 100/200 mg nppde ekleyebilirsin.

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    872
Mazlum taş, 9 saat önce yazdı:

senin kütleye 200 mg rima çok az bence 200-300 mg npp ekle tablete gerek yok karaciğeri fazla yorma derim ben

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beyazıt    0
heisenbergg, 9 saat önce yazdı:

Herhangi bir ester östrojen kontrol edildiğinde ne daha fazla su tutar ne daha az kullandığın hormon aynı hormon sadece kimyasal yapısına ek karbon bağı eklenerek kandaki salınım süresi regüle edilmiş halidir. Sonuç olarak kullandığın hormon aynı hormondur uzun ester su tutar kısa tutmaz gibi bir saçmalık yok önemli olan diyettir. Ek olarak kaç mg testosteron kullanacaksın ? 200 mg Primobolone genel kullanma dozajına göre azdır ama sana tavsiye Primobolone’yi 5-6. Hafta civarında küre eklemen çünkü kullandığın testosteron 5-Alfa-redüktaz enzimi vasıtası ile dihidrotestosterone (DHT) ye konverte edilecektir elevasyona uğramış serum dihidrotestosteron seviyeleri belki saç foliküllerinde küçülmeye yol açabilir bunu izleyerek primobolone’yi eklemeni öneririm çünkü DHT saç dökümüne etkisi olan faktörlerden biridir ve saç foliküllerinde küçülmeye ve nihai olarak kelliğe sebep olabilir. Testosteron’un kimyasal iskeleti Androstenedion olduğu için dihidrotestosteron temeline sahip olan Primobolone’ye nazaran saç folikülleri için kıyasla daha dostanedir ama primobolone acımayabilir.

Kısacası, en başta testosterone ile başla ve vücudundaki tepkileri izle Primoboloneyi sonra ekle. 

Hocam,bende arkadaş gibi cypionat ve primobolon  kürüne başlayacağım 250 testo 200 rimo olarak,ilk defa gireceğim kilom 67,boyum 1.78 24 yaşındayım,yazınızı okudum bende mi 4 haftadan sonra rimoya başlamalıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: venus1
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      Uzun esterli ilaç kullanıma dair kafamı kurcalayan bir kaç soru var.
      SORULARIM:
      Uzun esterli ilaç kullanımında ilacı tek seferde enjekte etmekle haftada 2-3e bölmek arasında böbrek veya karaciğere herhangi bir etkisi olur mu? Örnek 300 rimobolanı haftada 2ye bölmekle tek seferde almak arasında böbreklerde iyi veya kötü ne gibi fark olabilir? Bildiğiniz üzere rimobolan hipofizi tamamen kapatmayıp sadece baskılıyor. Bu süreçte klomen kullanımı olur mu? olursa nasıl olur? Açıklamalı olarak yazabilirseniz çok teşekkür ederim.
    • Yazan: colw1n
      Hocalarım ve arkadaşlarım merhabalar,
      Başlıkta yazdığı gibi rimo çalıştığını nasıl anlarım? Daha önce hiç rimo kullanmadım ve artık reçetesiz verilmediği için dışardan temin edicem aklımdada overdose var çok olumlu yorumu var. Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ggaridesgafa
      Arkadaşlar merhaba,
      Rimo temini çok sıkıntılı eczaneden temin yapabilen var mı yaptıysa nasıl yaptı reçetesiz bunu öğrenmek istiyorum birde markaların rimobolanları güvenilir mi eczane malı gibi gözümüz kapalı kullanabilir miyiz ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: bariskaraca0
      Selamlar abilerim kardeşim,
      uzun zamandır bu forumda gerek öğreniyorum gerek sizlerin düşünce ve yorumlarından faydalanıyorum bulk kürüm hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
      KÜR PLANLAMAM : 
      testo enantat tren enantat turinabol KÜR PLANLAMAM 2. PLANLAMA :
      testo cyp boldenon dinabol MCT ÜRÜNLERİ:
      Proviron Arimidex Zinc Multi Vitamin Karaciğer koruyucu Omega3 C vit Magnesium SUPPLEMENTLER:
      Eaa Bcaa pre Glutamine Creatine Arginine whey protein gainer Şeklinde ilerliyor kürde 10. haftam 66 kgdan 79 kiloya kadar çıktım şuan güncel kilom 77.3 şuan güncel günlük aldığım besinler pişmiş 1300 pirinç 400 gram tavuk 150-200 gram arası kırmızı et 2 muz 1 ölçek whey 2 ölçek gainer 1 kase salata 18 parçalı fındıklı gofret 100 gram patates *çoğu insan şekeri kes demesine rağmen bende şeker gayet yarıyo kesdiğimde gerek pump gerek hissiyatım azalıyor* bu yüzden tüketiyorum. karbonhidratı uzun zaman 1300 yedim *7 hafta boyunca* ama şuan 5-6 gündür pirinç pişmiş 500-600 civarında bile yesem kilomda oynama olmuyor sabit denebilir protein arttırsam ki çevremden çok duyuyorum kilo olarak oynama yapar mı yaklaşık 15-20 gündür kiloda oynama olmuyor eklemem gereken çıkartmam gereken şeyler sizce nelerdir abilerim kardeşlerim yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum günlük aldığım su miktarı +5L.
    • Yazan: colw1n
      Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlarım ve hocalarım,
      Şuanda cruise dönemindeyim ve bundan önceki kürümde:
      500 Testo E. 600 Bolde 200 NPP Kullandım. Yeni kürümde temiz kütle koymak istiyorum ve boldeye tövbe ettim acayip sivilce yaptı bende.
      NPP ise cinsel açıdan çok etkiledi böyle ağır kürler yerine temiz bi kür yapmak istiyorum.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      500 testo e 300 masteron turinabol Girmek var. Sizce hedefim konusunda doğru seçimler mi? 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy 185 kg 90 yağ oranı %14 Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.